lauantai 15. joulukuuta 2012

Luukku 15

Heipparallaa!

Joulujuhlien ja konserttien suma jatkuu vielä ensi viikon alkuun.
Tällä viikolla on joka päivä jotain jouluista menoa.
Eilen oltiin lapsiperheiden joulujuhlassa ja
olin näytelmässä 'pieni taivaan enkeli' :)

Olisin mielelläni linkittänyt esityksessä olleen 'pieni taivaan enkeli'-laulun tänne,
mutta en löytänyt sitä netistä.
Levyn nimi on 'joulu sädehtii' ja esittäjänä on Ella ja Sara Lahtinen.
Olen yrittänyt etsiä jostain samaista CD:tä,
mutta en ole löytänyt.

Jännitin esitystä niinkuin aina lapsenakin,
mutta onneksi mulla ei ollut tällä kertaa vuorosanoja ;)

 R tykkäsi eniten kasvomaalaus-pisteestä ja onginnasta.
Kasvomaalauksessa sai valita kuvista erilaisia jouluisia
AngryBirds- kuvia.

Joulujuhlasta lähti muistoksi lasten askartelemat 
lumiukot ja onginnasta saadut herkkupussit.

Nämä lasten askartelemat koristeet ovat mielestäni tämän
joulun söpöimmät :)

TV:n katselut on kyllä jäänyt melkein kokonaan viimeisien kuukausien aikana
meiltä aikuisilta, mutta kokeiltiin nyt ilmaista kuukautta Netflixiltä,
jos vaikka tulisi nyt joulun aikaan katsottua joku vanha kunnon elokuvakin.
Lapsille sielä oli kans vaikka mitä.
Netflix pyörii helposti ilmaisen sovelluksen avulla iPadissa, iPhoneissa, 
tietokoneilla ja SmartTV:n Tai AppleTV:n avulla myös telkkarissa.
Ja tosiaan ensimmänen kuukausi on kaikille ilmainen.

Mukavaa viikonlopun jatkoa teille! 

Anne

26 kommenttia:

  1. No kyllä onkin ihanat lumiukot! Onko ne massapalloista tehty? Mitä matskua noi nenät on? Pitää kyllä kanssa tehdä noita :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö ollutkin :) Pienemmän ja isomman massapallon välissä on tikku, johon laitettiin liimaa molempiin päihin. Nenät on leikattu sellaisesta oranssista softiksesta (onkohan tuo oikea nimi) joten sekin pysyy ihan liiman avulla.

      Poista
  2. Mä löysin Ella ja Sara lahtisen joulukasetin kirjastosta eli ihan kasettiversiona ja tässä on tuo kyseinen laulu. Tämä kasetti on osa omaa lapsuutta ja nyt pitäisikin tämä kyseinen kasetti jotenkin taltioida koska kirjastot poistaa kasetti valikoimasta. Päiväunisaduksi luinkin juuri jouluevankeliumi kirjaa ja kunpa jokainen muistaisikin, miksi joulua vietetään. Siunattua joulua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä. Kannattaa taltioida, tuntuu olevan aika kiven alla kyseinen cd :) Levy on täynnä niin hyviä lauluja <3

      Poista
  3. Olipas ihania lumiukkoja :) Ompas kyllä mukava lukea päivittäin blogiasi,Olisipa joulu ainainen :) Mietin myös tuota netflixiä,olisin itse kanssa halukas kokeilemaan mutta en uskaltanut pankkikortin numeroa antaa :) Terkuin:Minna

    VastaaPoista

  4. Ihanat ripset pojallasi :) Suloisia lumiukkoja! Meillä on ollut myös kokeilussa netflix, ja joudutaan ilmeisesti jatkamaan..poika tykkää kovasti :)

    VastaaPoista
  5. Ihania joulupukkeja! Meiltä löyty joulupukit joulukorteista :)))

    Ihanaa joulun odotusta :))

    ps. Mun blogissa pienimuotoinen arvonta, käy kurkkaamassa

    lloveyourselff.blogspot.fi

    VastaaPoista
  6. Meilläkin katsellaan netflixIä telkkarista ps3-pelikonsolin netin kautta :) vaikka ensimmäinen kuukausi ilmaista, ei silti paljoa maksa seuraavilla kuukausilla! :)
    T.Ansu

    VastaaPoista
  7. Onko nämä Ella ja Sara ne samat siskokset, ketkä kilpailivat joskus Tenavatähdessä? En olekaan heistä sen jälkeen kuullut. Ihanat lumiukot :)


    Iidanunelmia-Iida

    VastaaPoista
  8. Hej ! Olen seurannut tätä sinun IHANAA blogia aika kauan. Blogisi on yksi minun favoista,mieleni ilahtuu kun luen ja katselen blogiasi.Sinulla on söpöt lapset,komea mies ja itse olet todella taitava ja nätti nainen. Toivotan teille oikein Hauskaa Joulua Ja Onnellista Uutta-Vuotta.
    Carina / Ruotsista.... ( en ole nimetön tai anonyymi mutta en osaa noita toisia vaihtoehtoja käyttää,kun en oiken Suomea osaa ymmärtää ) No hyvä näinkin......Vai ?

    VastaaPoista
  9. Hei,
    tuosta Netflixistä vielä tiedoksi muillekin, että se näkyy myös tavallisella televisiolla Wiin kautta (kunhan Wiillä pääsee nettiin, meidän oma pari vuotta vanha).
    Meillä jatkettiin ilmaisen kuukauden jälkeen ainakin nyt tämä kuu, kun melkeinpä katottu televisiota vain sieltä. Sieltä löytyy mm. Histamiini, Serendipity -leffa ja Ensisilmäyksellä -sarja.
    -Sanna
    (tämä ei sitten ollut mikään maksettu mainos, vaan ihan normaalin äiti-ihmisen vapaaehtoinen lausahdus :) )

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meilläkin Wii, mites pääsette nettiin? MEkin haaveiltu muttei osata :D Meillä ei kyllä oo ku mokkula :)

      Poista
  10. Tuo kappale on Elina Vettenrannan uudella joululevyllä. Olimme tilaisuudessa missä hän lauloi ja ostimme sieltä tuon levyn

    VastaaPoista
  11. Heip!

    Miulla on tuo Joulu sädehtii-levy itelläni, mut se on hankittu sillon ku se tehtiinkin. Muistaaksen 1995 tehty, tai jtn. Ootko Anne katellu levyä kristillisistä kirjakaupoista tai seurakuntien kirjamyyntipisteistä? Saattais vielä ehkä löytyä... :)

    -Tytti

    VastaaPoista
  12. Toi Ellan ja Saran joululevy on ollut mun suosikki myös pienenä ja mun vanhemmilla on se edelleen, joten mä sit tallensin sen meidän läppärille, laillista tai ei. :) Oon kans yrittänyt sitä metsästää, koska siihen levyyn liittyy niin vahvoja tunteita. Tuntuu, ettei joulu tule, ellei sitä kuuntele. Mä tykkään erityisesti siitä Joulu sädehtii -laulusta, just tosta Pieni taivaan enkeli -kappaleesta sekä Joulun lapsesta. :)

    Noi lumiukot on mainioita! Tältä joululta on meidän perheen askartelut tehty, mutta jos ensi jouluksi vaikka tekis tollasia pojan kanssa. Olis ihania laittaa vaikka paketteihin koristeeksi :)

    :) Eeva

    VastaaPoista
  13. Pieni Taivaan enkeli löytyy myös Lähtysseuran julkaisemalta joululevyltä "Taivas sylissäni", joka on valitettavasti loppuunmyyty, mutta jos sellaisen jostakin löytäisit...

    VastaaPoista
  14. Ihanaa joulunalus viikkoa. :)

    Ja vielä saamme nauttia ihanasta kalenteristä tovin! :)

    Täälläkin netflix koukussa jo tovin. Paljon hyviä sarjojakin kaikille. Vielä jos saa oikeudet BBC-sarjoille. Ja tosiaan yleisesti myös pelikonsolien kautta toimii. Täällä ps3

    Lumisadetta kaikille!

    Me seinäjokiset

    VastaaPoista
  15. voi.että mun tuli kyyneleet noista lahjoituksista..tänä päivänä arki on kovaa perheissä,joissa ei ole rahaa.sydämeni särkyy sitä ajatellessa,kun lapset silmät tuikkien odottavat paketteja.anne sinä olet ihana ihminen,kuten kaikki muutkin jotka ajattelevat lähimmäistä.siunattua joulun aikaa.pidetään huolta rakkaistamme.terveisin kristiina ylihärmästä

    VastaaPoista
  16. Moi! En ole tainnut aiemmin kommentoida, vaikka sinun blogisi oli aikanaan ensimmäinen, johon tutustuin :) Eli siis voisi sanoa, että oma blogini on osittain myös sinun ansiotasi (= Monta kertaa olen ajatellut sitä, että on hienoa, että suosittu blogisti voi olla myös julkisesti uskovainen! Tai siis, ettet pelkää tuoda esiin uskoasi, ja miksipä tuota pelkäisi, maailman hienointa asiaa :) Siunattua joulua sinulle ja perheellesi!

    Suvi

    VastaaPoista
  17. Kyllä teillä on ollut hieno joulujuhla ja kiva kun sait olla enkelinä hetken! Lasten kanssa touhutessa lapset ovat niitä tähtiä. Kaikille äideille enkelikimalletta, tähtipölyä hiuksiin!

    VastaaPoista
  18. Ihania lasten tekemiä koristeita, ne onkin niitä parhaita! Tarttis munkin kuvata kerhosta kotiin kannetut, niitä on paljon...

    Tarttee munkin ottaa toi ilmainen netflix kuukausi käyttöön, ehkä teen sen nyt muistaessan heti! :)

    VastaaPoista
  19. Netflix on ihan mieletön juttu. Mä katson telkkarista enää kerran päivässä uutiset ja kun lapsi on mennyt nukkumaan saan sen tarvittavan annoksen jenkkisoopaa helposti.

    Mä otin amerikan version, sai 3 kk ilmaiseksi ja jatkokuukaudet maksaa 6 usd tai 6 euroa.

    Lämpimästi suosittelen !

    VastaaPoista
  20. Raffe - kaunis poika.

    VastaaPoista
  21. Laitappa joulupostaus teidän kylppäristä ja sieltä kellarin olohuoneesta. Myös teidän joulumenu olisi kiva kuulla ja joululahjavinkkilista miehelle ja lapsille. Itsellä myös 7v tyttö ja 3v poika ja en tiedä mitä ostaisin heille, miehestä nyt puhumattakaan. Kiitos ihanasta joulukalenterista.
    Ps. Mitä itse toivot joululahjaksi?

    Tyyne

    VastaaPoista

On kiva saada teiltä lukijoilta kommentteja! :)