keskiviikko 12. joulukuuta 2012

Luukku 12

Rafaelinkin huoneen takkamantteli on saanut vähän jouluisemman ilmeen.
Takan päällä oleva karuselli toimii sähkövirralla ja 
sen saa asetettua myös soittamaan kaikenlaisia klassisia joululauluja..


R tietenkin haluaa tehdä sellaisen saman tyylisen alustan omille legoilleen, kuin A:lla.
Eihän se auta, kun etsiä uusi levy ja tehdä sellainen :)


Ajattelen tässä vähän valoittaa teille, millaista blogini kulisseissa tapahtuu ;)
sähköpostiin tulee jatkuvasti kaikkenlaisia posteja eri yrityksiltä.

Blogiyhteisöt on piirittänyt blogiani jo pitkän aikaa.
Kaikenlaisilla porkkanoilla (ihan houkuttelevillakin), 
yritetään saada minua eri talojen alle bloggaamaan.
Voin sanoa, että en ole menossa minkään talon alle,
vaan pysyn tällaisena yksityisyrittäjänä ;)

Eipä ollut Suomessa tällaista ilmiötä silloin 4 vuotta sitten,
kun aloitin bloggaamisen :)
Nyt tuntuu, että melkein kaikki blogit on siirtynyt jonkun alaisuuteen.

Kaikenlaisia blogisteille suunnattuja gaaloja, brunsseja,
esittelyjä, illanistujaisia olisi todella usein.
(eihän tässä ehtisikään harrastaa muuta ;)
Minulta on kysytty haastatteluja eri lehtiin, kirjaprojekteihin,
 käsityömessujen askarteluvinkkejä, puhujaksi jonnekin tapahtumaan..

Näytepakkauksia, vaatteita, meikkejä, kirjoja, ruokaa, elokuvia ym.
lähetettäisiin eri tahoilta jos haluaisin ottaa vastaan tuotteita ja mainita niistä jotain blogissani.
(jos ottaisi kaikki vastaan, niin tästä tulisi aika erilainen blogi :)

Tulipa jopa kutsu telkkariinkin tässä jokin aika sitten ;) (en ole menossa)
Ilta-sanomissa olin saanut suurimman jouluhössötys-tittelin reipas viikko sitten. heh.

Myyn mielelläni itse oman blogini mainospaikat sivupalkista
kaikkien osapuolien kannalta mukavalla hinnalla hyvää mainospaikkaa haluaville
pienille yrittäjille ja  suuremmillekin yrityksille.

Ymmärrän kyllä sen, että isot talot haluavat myydä hyvällä hinnalla sivupalkin mainoksia blogeista,
se on todella tuottoisaa varsinkin jos blogisteille maksetaan vain tuotteina tai 
jokin nimellinen korvaus/kk talon alla bloggaamisesta.

Meidän nettikauppaamme tulee pelkästään 
blogini sivupalkin mainoksen kautta n. 20 000 asiakasta kuukaudessa
Ja se on paljon mielestäni paljon!

vinkvink: Olkaa blogistit tarkkoina, että ette myy blogianne liian halvalla isoille taloille :)

Täällä kotona on hyvä unohtaa suuren maailman hössötykset,
jatkaa blogia samaa rataa,
hiippailla villasukissa ja mennä kahvikupin kanssa lasten huoneen lattialle seurailemaan 
mussukoiden leikkejä.

Tällaisia pohdintoja tänään :)

Anne

66 kommenttia:

 1. ei sun kannatakkaan myydä itteäs/blogias isoille yrityksille. olet just paras tällaisena omana ittenäsi ja välillä jotain pientä esittelyä esim. teidän talvikengistä jotka olette saanu tai muusta vastaavasta. Mukava kun saat jotain korvausta edes suuresta ja ihanasta työstä jota teet :) Pidähän kiinni omasta "pikku"blogista ;)

  VastaaPoista
 2. Hei todella ihanaa, että kerrot mitä blgin taustalla tapahtuu näin suositussa blogissa. Oli todella mielenkiintoista lukea noita, miten yritykset sinua yrittävät "itselleen" hankkia.

  Ja jatka vaan sitä "jouluhössötystä", sillä aivan ihania postauksia sinulta tulee niin jouluisia kuin muitakin.
  Jatka samaa rataa, äläkä suostu ihan heppoisesti muuttamaan blogiasi tavaran tai pienen rahan takia. :)

  VastaaPoista
 3. Upea blogi, ihania vinkkejä sisustukseen!

  VastaaPoista
 4. Pidä tuo linja. Blogisi on yksi Suomen parhaista sen allekirjoittaa varmasti kaikki lukijasi. Tyylisi on ihanan uniikki joka menisi pilalle mainosbloggaamisessa. kiitos joka postauksesta tuot iloa muidenkin bloggareiden päiviin. t. willa wanillan rouva

  VastaaPoista
 5. Sinun blogisi on ihana juuri näin <3 Toki on kivaa saada välillä joitain tuotteita ilmaiseksi palkkioksi ja "testaukseen".
  Minusta olisi kyllä tosi hienoa jos antaisit jonkun sisustuslehden (esim. Kauniit kodit tai Toivekoti & puutarha) tehdä juttua teidän kodista koska se on niin mielettömän kaunis ja upeasti sisustettu!

  VastaaPoista
 6. Minusta on myös parasta, että olet vain "itsesi alaisuudessa". Ymmärtääkseni nuo yritykset "vaativat" bloggaamaan tietyin väliajoin, eikä ole kiva että siitä tulee stressiä. Olen monesti miettinyt, että sinulle on varmaan tarjottu kuutakin taivaalta, että menisit mukaan ;) eikä kauas mennyt näköjään pohdintani. Nyt saat kuitenkin itse valita kenen kanssa teet yhteistyötä ja pystyt vaikuttamaan mitä blogissasi näkyy. Tuleepa teille paljon asiakkaita kuukaudessa! Ovat siis varmaan potentiaalisia eikä ostavia, muutoin varmaan hukkuisitte tilauksiin?

  Ihanaa joulunodotusta! <3 <3


  Iidanunelmia-Iida

  VastaaPoista
 7. Kiva kun kerroit mitä blogin takana tapahtuu! Ja uskon, että monikin olisi tästä kiinnostunut :) Ihania juttuja on blogisi täynnä.

  VastaaPoista
 8. Mielenkiintoinen postaus ja hatunnosto omalle linjalle! Blogi on ihana :) Mitä parhainta joulun odotusta Sinulle ja perheellesi.

  VastaaPoista
 9. Ensiksi, blogisi on aivan ihastuttava! Toiseksi, hienoa lukea tällainen mielipide ko. aiheesta. Mielestäni tuntuu siltä, että bloggaajat pitävät tavoitteena juuri sitä, että pääsee jonkin portaalin taakse bloggailemaan. Kiva kuulla, että jotkut sanovat myös "ei"! :)

  Anna-Maija

  VastaaPoista
 10. Sain kyllä niin päiväkahvit väärään kurkkuun kun mua niin naurattaa...Ruokia, meikkejä, brunsseja..:D Sitä ei vain voi mitata rahassa - hetkeä villasukissa lastenhuoneen lattialla. <3 Ihanaa kun nostat sen näyttävästi suureen arvoon. Hyvää joulunalusaikaa teille koko ihanalle perheelle <3

  VastaaPoista
 11. Hyvä, Anne! Pidä tämä blogi omanasi! Olen huolestuneena seurannut usean perheenäidin " hurahtamista" jonkun isomman alaisuuteen. Monet uniikit ja mielenkiintoiset blogit ovat muuttuneet - jo pienessä ajassa - niiden " isojen" mainosblogeiksi. Ainutlaatuisuus ja tietty herkkyys blogikirjoittelusta ja etenkin kuvista on hävinnyt. On käynyt myös niin, että omat, ennen selkeät ja esillä pidetyt, arvot ovat vesittyneet.
  Se on todella ikävää!
  On totta, että blogit ovat isoille yrityksille mitä halvinta mainontaa!! Eikä monet bloginpitäjät edes tiedosta tätä. Sukeltavat yhteistyöhön kepein perustein... so sad!
  Siunausta joulun touhuihin! Blogisi on ihana!

  t. vakkarivieras Keski-Suomesta

  VastaaPoista
 12. Sinulla on Anne mielettömän ihana ja inspiroiva blogi. En voi kuin ihmetellä ja ihailla sitä tekemisen määrää, mitä saat aikaiseksi. Kirjoitit pari postausta taaksepäin, että uusia projekteja on aina mielessä edellistä viimeistellessä. Minulla on ihan sama, koskee se sitten neulomisia tai kotona tehtäviä tuunauksia. Mulla on vain se ongelma, että en ehdi saada edellisiäkään valmiiksi. Välillä tuntui enemmänkin harmittavalta, ettei ehdi tekemään kaikkea mitä haluaisi, hyvä on ollut myös todeta, että me olemme kaikki erilaisia ja pääasia, että nauttii tekemisestä ja saa omaan tahtiin aikaiseksi :)

  Tuo vanerijuttu on ollut täälläkin suunnitelmissa, itseasiassa jo pitkään luettuani aikanaan sinun tekemästä muumilaaksosta. Totesin, että ihan samanlaista en itse kykene tekemään ja teen vanerille alusen, jossa voi leikkiä dinoilla, autoilla ja laivoilla. Siis ainakin autotietä, metsä, puisto ja rantaa :) Vaneri tähän tarkoitukseen hankittiin hirvittävällä kiireellä juuri ennen joulua viime vuonna ja oli tarkoitus tehdä jouluksi pojalle. Ei ehditty ja nyt se on tarkoitus tehdä tänä jouluna, toivottavasti ensi viikon alussa, eikä aatonaattoyönä ;) Odotan siis innolla Rafaelille tekemääsi vanerijuttua, jos saisin siitä jotain ideoita.

  Kiitos Anne inspiroivasta ja kauniista blogista ja ihanaa joulunaikaa teidän koko perheelle <3

  VastaaPoista
 13. Oot viisas ja lämmin ihminen. Hyvää joulua!

  - Elma -

  VastaaPoista
 14. Hienoa, että olet vastavirtaan kulkija. Monet blogit ovat menneet pilalle sen todella ärsyttävän mainostamisen vuoksi. Olet suaraselekäänen, kuten pohojalaisen pitääkin olla ;) Iloista joulukuuta sinulle!

  VastaaPoista
 15. Hei Anne! Tämä oli kiva postaus! Mukavaa, että kerrot jotain "kulissien takaa" ja jäi myös hymyilyttämään koko tuo blogiyhteisöhomma. :)

  Ihan hyvä, että pysyt itsenäisenä. Saatpa samalla päättää, miltä blogisi näyttää. Hetki sitten oli esimerkiksi suuri H&M -mainoskampanja, joka näkyi monien blogien reunoissa. Kuvat olivat jopa minusta, vapaamielisestä kaupunki-dinkistä, epämiellyttäviä. Kiva, että sellaisia ei täältä löydy.

  Mukavaa joulunaikaa koko perheelle!

  VastaaPoista
 16. Samaa mieltä, kuin Mirjami! Tällaisenaan blogisi on hyvin kaunis ja omanlainen. Kiitos paljon blogistasi, kun jaksat aina piristää uusilla postauksilla ja ideoilla!

  VastaaPoista
 17. Kiva nähdä myös pojan huonetta! Jään kovasti odottamaan Rafaelin legoalustaa. Meillä kun noita poikia riittää ;)

  Pidä vaan oma linjasi blogin pidossa :) Nämä vuosittaiset joulukalenterisi lukijoille ovat ainakin mulle se paras joulukalenteri, jota joka päivä odotan. Ja ehdottomasti myös kaikki muut postauksesi ympäri vuoden. Inspiraatioita, ideoita, kauneutta ja hyvää mieltä tulvillaan :)

  VastaaPoista
 18. Jag gillar din blogg och ditt tankesätt i den här frågan! Du står med båda benen på jorden och jag gillar att du inte "går att köpas". Din blogg känns äkta! Hälsningar från Vasa :-)

  VastaaPoista
 19. Hienoa Anne!

  Juuri näiden ajatusten vuoksi blogistasi pidänkin.:)
  Pian kolmen lapsen kanssa kotosalla blogia lukeva.. :)

  Me Seinäjokiset

  VastaaPoista
 20. Epäilemättä moni yritys haluaisi hyödyntää blogisi suosiota, mutta hienoa, että olet pitänyt linjasi! Sivupalkista ostettava mainostila on kumminkin kaikille halukkaille mainostajille mahdollinen ilman sinun hyväksikäyttöä, eikä tee silti blogin ulkoasusta rauhatonta. Mistä tuo taka-alalla oleva nosturi on peräisin ja mitäköhän materiaalia se on? Ihana, että jaat kauniit ideasi muille inspiraatioksi!

  VastaaPoista
 21. Onneksi on niin pieni ja mitätön blogi mulla, ettei tartte pähkäillä tuollaisia :D. Ilmiön olen kyllä huomannut, ja kirjoitin siitä jutunkin: http://nollapiste.net/lehti/2012/46/blogi--huvin-ja-hyodyn-kimurantti-liitto. Harmi, ettet, Anne, lähtenyt juttuun mukaan vaikka kysyin.

  VastaaPoista
 22. Voi kun olisi kiva nähdä edes yksi läpi päästetty kriittinen tai kyseenalaistava palaute...edes joskus! Kun jotenkaan en voi millään uskoa ettei kellään lukijalla ole mitään kysyttävää tästä blogityöstäsi ym asioista, myös eriäviä mielipiteitä sisällään pitäen.

  Mikäli et tosiaan päästä sellaisia viestejä läpi voitko kertoa mistä syystä?

  Ja jos et niitä yhtäkään vastaanota, olet sitten blogiuniversumin ainoa ja todella onnekas. ;-D

  Mukavaa joulun odotusta (täydelliseen kuplamaailmaasi) ;-D

  Lumikki.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mene lukemaan vaikka vauva sivuston keskustelupalstaa niin voit löytää haluamiasi kriittisiä kommentteja =)

   Poista
  2. Lapsena kiiltokuvavihkossa luki kiiltokuvan, joka esitti Lumikin äitipuolta: "kun kateus itää ja kasvaa saa, pian kaunotar noitaa muistuttaa"
   Tämä ei ole viittaus ao. kommentin nimimerkkiin, mutta pohdinta vain siihen, miksi pitää valittaa ja heittää " kritiikkiä" kun se harvemmin on asiallista ( kuten sieltä keskustelupalstoilta paljastuu) ?
   Jos tässä blogissa panostetaan kiitollisuuteen ja hyviin asioihin elämässä, onko se joltakin pois? Eikö sen pitäisi olla tavoiteltava tila meille jokaiselle?
   Valittaminen, narina ja kateus kuluttaa jo pelkästään energiaa niin paljon, että eikö sitä energiamäärää olisi hyvä käyttää johonkin muuhun? Vaikka lapsiin ja parisuhteeseen. Tai itsestä huolehtimiseen?
   Mielestäni on ihailtavaa, että tässä maailmanajassa joku jaksaa jakaa positiivisia asioita omasta pienestä elämästään tuhansille lukijoille ympäri maailmaa!
   Että mur! kaikki valittajat! Menkää itseenne!!

   vakiovieras

   Poista
  3. En halua päästää läpi mitään sellaista mikä ei ansaitse mielestäni julkaisua blogissani. Olen huomannut myös sen, että mitä enemmän päästän niitä läpi, sitä enemmän niitä tulee.

   Tottahan toki neljän vuoden aikana on tullut yhden kirjan verran ilkeitä kommentteja. Kommentit ovat varmasti kaikki taustaohjelmassa tallessa.
   Voisinkin julkaista niistä kirjan, jonka nimi olisi 'Ilkeät anonyymit' :)
   Voin laittaa kirjan sivupalkkiin myyntiin, sitten kun olen saanut sen valmiiksi,
   niin voit sieltä lukea kommentteja ja nauttia ;) heh, vitsivitsi-

   Oikein mukavaa joulun odotusta myös sinun maailmaasi ;)

   Poista
 23. Blogisi on kiva tällaisena, jatka samaan tyyliin. Ilahduttaa monia ihmisiä!
  Terv äiti ja poika 13 kk :)

  VastaaPoista
 24. Hienoa! Tiedän tunteen ... mainostajat ovat yllättäen heränneet. Pyydetään mainostamaan aivan ihme tuotteita ja linkittämään aivan hassuihin sivuihin! Apua XD Tarjotaan tyyliin sata euroa rahaa, kun mainostat tätä sivustoa ... hmmm. :) :) Ihana blogi ja aivan erilainen olisikin jos oisit jonkun portaalin alla. Jouluiloa !!! Niina.

  VastaaPoista
 25. Mielenkiintoinen postaus tästä blogien ihmeellisestä maailmasta - aloittelevana bloggaajana olen itsekin miettinyt, miten nämä kuviot oikein menee. Tuotteiden mainostaminen kun ei voi olla näkymättä blogin tyylissä ja muussa sisällössä. Kunnioitettava asenne! Hienoa!

  VastaaPoista
 26. Kuka haluaisi negatiivista palautetta. Kiitosta on aina mukava lukea :). Mukavaa joulun aikaa sinulle ja perheellesi!

  VastaaPoista
 27. Tykkään kans lukea blogeja, joissa ei vähäpukeiset naiset vilku joka puolella (vrt. alusvaatemainoskampanjat) ja jossain ulkomaisessa muuten kivassa sivustossa (en muista mikä) pompsahti aina kauhea naisen ikäänkuin verinen naama tekstin viereen (mainosti jotakin nuorennusvoidetta) Se rupesi tekemään lopulta niin huonoa oloa minulle, etten voinut jatkaa lukemista enää. Ja kyllä kauniin sisustusblogin ulkonäkö kärsii rumista ja mauttomista mainoksista. Terkuin yksi vakkarilukija samasta kaupingista

  VastaaPoista
 28. Ihana asenne sinulla, ja niin oikea! Niin moni blogi on täynnä pelkkää mainosta, koko alkuperäinen idea häviää sen alle. Sinun tyylisi on loistava juuri tällaisena :) Ihanaa joulun odotusta!

  VastaaPoista
 29. Ihanaa kun sinun blogi pursuaa positiivisuutta ja sydämellisyyttä, et olisi kitisemällä, nurisemisella ja natisemisella lähellekkään niin suosittu kuin nyt olet :) Onnellista joulun odotusta koko perheelle :)

  VastaaPoista
 30. Hienoa!! Mahtavaa, että pienikin pärjää suuren rinnalla, sillä muuten kaikki olisi pian kuin yhtä suurta tylsää massaa; pitää paikkansa niin yritysmaailmassa kuin täällä blogeissakin. Eksyin blogiisi ensimmäistä kertaa vasta eilen, ja tänne jäin; ihania luku- ja katseluhetkiä, ja lukemista riittäisi pidemmäksikin aikaa! Mukavaa joulunodotusta "suurimmalle jouluhössöttelijälle" (ja ole sitä vastaisuudessakin, jos se onnen tuo sydämeen - kuten näyttää tekevän)!

  VastaaPoista
 31. Pakko kommentoida sen verran että nostan hattua asenteellesi! Jatka samaan malliin! Esimerkillistä!

  VastaaPoista
 32. Mäkin arvasin, että sua on varmaan pyydetty yhteen jos toiseenkin mukaan. Toisaalta arvasin myös, että et varmaan lähde ainakaan mihinkään portaaliin mukaan. Se olis jotenkin hassua, eikä sopisi tämän blogin tyyliin ollenkaan. Ja kun teillä on kuitenkin yrityskin tässä mukana, niin parasta varmaan pysyäkin ihan vaan omanaan. :)

  Ja mielenkiintoista oli myös lukea noista kaikenmaailman tarjouksista, mitä satelee eri paikoista. :)

  VastaaPoista
 33. Kiva, kun kerroit kuvioista blogisi takana. Ihailen aina arkartelujasi ja teidän sisustustanne, vaikka oma tyyli onkin erilainen.

  Ainut mitä ihmettelen on se että, miksi nämä sivut jumittavat kännykällä selatessa, kun monessakaan muussa blogissa sellaista ei tapahdu.

  Joskus kirjoitit, että aiot hankkia lisää kuumailmapalloja tuon Babar-julisteen eteen. Tämä tuli mieleeni kun näin Tiger-kaupassa itse maalattavan ja koottavan kuumailmapallomobilen. Ja nyt muistui mieleen kun taas näin julisteenne :)

  Kiitos inspiraatiosta ja kauniista kuvista.

  Laura

  VastaaPoista
 34. Elämäntäyteistä elämää toivon jatkossakin sinulle ja perheellesi.
  Joulu ja joulunodotushan se on lapsiperheen ihaninta aikaa.
  Rauhallista Joulua koko perheelle ♥

  VastaaPoista
 35. Voisiko sanoa, että pidä edelleen pää kylmänä ja sydän lämpimänä.
  Siunausta perheenne jouluaikaan.

  VastaaPoista
 36. Fiksu päätös!
  Mun blogi ei ole läheskään niin suosittu kuin sinun, mutta on pyydetty pariin portaaliin. Ehdot ovat niin, no, vaativia ja niissä usein täysin aliarvioidaan ja pidetään bloggaria ehkä tyhmänäkin. Ajattelevat, että bloggari on valmis myymään itsensä ihan ilmaiseksi vaan siitä ilosta että "pääsee" mukaan portaaliin. Mä kieltäydyin kauniisti. Olen myös itsenäinen yrittäjä ja silloin saa itse päättää kenen kansas yhteistyötä tekee. Kukaan ei höngi niskaan. Voi kirjoittaa tai olla kirjoittamatta.
  Blogisi on hurjan kaunis. Olet mielettömän taitava ja ehtivä.
  Jatka itsekseen, se on ehdottomasti fiksuinta.
  Rauhallista joulua teille!

  VastaaPoista
 37. Ihanaa, että pysyit yksityisyrittäjänä. Blogit, jotka ovat siirtyneet toisten alaisuuteen, ovat jääneet minun lukulistaltani suoraan pois. Ihanaa joulunodotusta sinne!

  VastaaPoista
 38. Hei Anne! Mielenkiintoisia pohdintoja ja olethan sinä tavallaan aikamoinen sankari, kun et ole myynyt itseäsi suurille pahoille tahoille.. Vai oletko kuitenkaan?

  Mainostulot, jotka blogistasi keräät, taitavat kuitenkin olla yhteen laskettuna yhtä suuria, kuin "isojen" talojen tekemät diilit bloggaajien kanssa? Joudut vain tekemään hieman enemmän töitä, kun hoidat kaikki mainosdiilit itse.

  Eikai se lehtitalon tai blogiportaalin alla työskenteleminen bloggaajasta tee myytyä mainoskonetta, vaan heidän omat valintansa siitä, mistä kirjoituksia tulee ja millä tavalla asiat ilmaistaan.

  Ei yhdenkään bloggaajan tarvitse tehdä yhtään mitään, tai osallistua yhteistyötarjouksiin, ellei ihan itse halua.

  Se, mikä teksistäsi pistää eniten silmään on se, että kritisoit mainoksista saatuja tavaroita ja hyötyjä. Mutta kyllä täälläkin on näkynyt yrityksien kautta saatua hyödykettä, vaikket sitä kovin paljoa korostaisikaan. Vai onko yhteistyönä saatu tavara jotenkin "parempi", jos se on peräisin pienestä ja romanttisesta putiikista, eikä PR-toimistolta?

  Hienoa siis, että pysyt itsenäisenä, mutta älä silti väitä, etteikö sekin olisi osaltaan vain järkevä bisnesliike, ihan kuten nettikauppakin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ainakaan tunne itseäni sankariksi, sanoin vain, että kannattaa miettiä ennenkuin lähtee ison talon alle pitämään blogia.
   Mainostuloni eroavat isojen talojen diileistä, minun kannattaa ehdottomasti myydä itse omat mainospaikkani. Töitä ei tarvitse tehdä, kuin sen verran, että syöttää kuvan ja linkin sivupalkkiin ja lähettää kuukausittain laskut sähköpostilla. Mainostajat ottavat aina minuun yhteyttä jos haluavat mainoksen blogini sivupalkkiin joten mainostajia ei tarvitse etsiä.

   Kukin tekee ihan niinkuin tykkää. Minusta tuntuu vain, ettei blogistit edes hoksaa omia mahdollisuuksiaan ja ovat iloisia jos saavat edes jotain. En mielestäni kritisoinut hyötyjä, vaan sanoin että jos ottaisin kaikki vastaan, niin blogistani tulisi erilainen. :)

   Mukavaa joulunaikaa sinulle :)

   Poista
 39. Miksi blogi yleensä pitäisi myydä jollekin? Itse bloggasin ensin ihan itsekseni 2,5 vuotta ja nyt olen reilun vuoden ollut Ennenvanhan bloggaaja. Siitä en saa muuta kuin hyvän mielen...

  VastaaPoista
 40. Lehtijutun perusteella(meidän perhe muistaakseni) löysin blogisi. Ehkä se ei ole huono juttu harkittuun lehteen antaa juttua.esim. sisustuskuvien kera. Mutta iltalehdet saa unohtaa ; ). Ja lopuksi PIENI ON KAUNISTA!

  VastaaPoista
 41. Hei!
  Ihanaa joulua teille, koko perheellesi. Tulen aina vain niin iloiseksi tätä blogia lukiessani. Olen innoissani tästä joulun aikaan tapahtuvasta jokapäiväisestä bloggaamisesta. Olet saanut minut kaivamaan pensselit kaapin nurkasta ja aloittamaan kutomisen.. Inspiroit niin kovasti ja teet hyvää mieltä muillekin, kiitos! Ja kun näin touhuaa ja tekee mukavia juttuja, pysyy mieli iloisena ja olo on onnellinen! (tää oli sille "kupla-postaajallekin") :)

  VastaaPoista
 42. Moni hyvä logi meinaa mennä sillä pilalle kun aletaan vain mainostaa. Jostain logeista menee maku kun blogistit alkaa kerjäämään esim. lastevaatemyyjiltä isojakin määriä vaatteita jotta mainitsee kseisen firman sivuillaan. Sinulla on kiva blogi joka sisältää kunnon asiaa...

  VastaaPoista
 43. On jännää, miten itse en koskaan edes huomaa mitään mainoksia, jotka kuulemma muita häiritsevät :-O En ymmärrä, millainen suodattava silmä minulla oikein on. Sen sijaan tätä blogia mieluusti ja nautinnolla lukiessani olen kyllä jo pitkään ajatellut, että takahuoneessa aherretaan aika paljon kaikenlaista, mitä ei kuvissa näy. Jos vaikka ajattelee noita mainitsemiasi 20 000 asiakasta ja katsoo kaupan tuotteita, niin tietää, että siinä pitää kyllä tehdä yhtä ja toista liike-elämän vääntöä ja tilitystä. On hienoa, että Suomesta löytyy vielä tällaista yrittämishenkeä ja ahkeruutta!

  VastaaPoista
 44. Hyvä postaus! Hyvä kun pysyt Anne "itsenäisenä" bloggaajana. Tämä sun blogi on vaan niin ihana ja kaunis ja AINA tulee niin hyvälle mielelle kun täälä käy katsomassa sun uusia postauksia ja kuvia!:)

  Oikein ihanaa joulua teidän perheelle! :)

  VastaaPoista
 45. Hei Anne!
  Luen blogiasi säännöllisesti ja hävettävän usein jätän kommenttia! Mutta siis, sinulta saa mahtavia ideoita ja ihailen sitä ahkeruutta ja yrittäjyyttä, mitä sinä ja miehesi edustaa! Itsekin siihen pyrin, tavalla tai toisella :)

  Olet itse tämän "maailman" luonut ja se on sinun ja perheesi näköinen, pidän siitä. Mainokset palkissa eivät ahdista ja ovat oikeastaankin kiva lisä, koska usein ovat pieniä puoteja, joihin ei muuten eksy. Lindexiin ja Hennesiin osaan tarpeen tullen mennä ilman suurempaa mainontaakin... Mutta olen MONEN blogin lukemisen jättänyt juuri siitä syystä, kun siirtyvät ison talon alaisuuteen ja väistämättäkin blogin luonne muuttuu!

  Kiitos siis sinulle kun piristät meitä postauksissasi ja oikein rauhaisaa joulunaikaa koko perheelle!

  VastaaPoista
 46. Luen anonyyminä,kommentoin anonyyminä.

  (ja kadotan näemmä kommenntini sujuvasti,uups)

  Pari vuotta olen blogiasi seurannut,ensin kuvittelin että se on pelkkä lavastus,kauniit kulissit,kuten niin moni blogi on. (paitsi että sinun on oikeasti arvokas ja tyylikäs)

  Kuitenkin palasin sivuillesi yhä uudestaan ja tajusin että tämä on kaikessa täydellisyydessään aidoin ja "hyvin" blogi mihin olen eksynyt. Hyvän tästä tekee arvomaailmasi.
  En ole samalla tavalla uskonnollinen ihminen kuin sinä,mutta tekstisi on kaunista,elämää ja elollista kunnioittavaa ja sitä lukiessa tulee hyvä,rauhallinen olo.

  Olen itsekin pohtinut sitä kuinka hankalana sinua varmasti eri bloggaustalojen alla pidetään, kun et suostu sieluasi markkinamiehille myymään,mutta samalla olen "tiennyt" ettet taida olla kaupan. Kyselijöitä on varmasti riittänyt!

  Onneksi et ole kaupan, ihan meidän lukijoiden vuoksi.
  Onneksi itsesi vuoksi.
  Onneksi perheesi vuoksi.

  Kiitos kauniista blogistasi ja siitä hyvästä ja toivosta mitä blogisi,sinä,välität meille lukijoille.
  Turhaa ei blogisi sivupalkissa komeile teksti "pyrkikää aina tekemään hyvää toisillenne ja kaikille ihmisille..."
  Olet sitä mitä kirjoitat.
  (tai jos et ole, niin petyn kovasti ;) )

  VastaaPoista
 47. Hyvä, hyvä, pysy vain itsenäisenä. Pärjäät todella hyvin ilman niitä "taloja".

  VastaaPoista
 48. Oikein virkistävää tekstiä, hyvä kirjoitus.
  Hyvää Joulun odotusta teille!
  P.s. Esittelethän joku kerta Isabelin huoneen ja miten se lopulta talossanne sijoittui. Vai onkohan multa mennyt täysin ohi, jos olet sen jo tehnyt.

  VastaaPoista
 49. Sensaationnälkään saa lukea iltasanomia netistä, joka sellaista haluaa. Täältä blogistä saa sivellä jan hivellä kauneusvoiteita ja tupsutellä nardusvoiteitten tuoksuja. Kiitos, iso kiitos tästä! Jännittää Lucianpäivän luukku!?

  VastaaPoista
 50. Kun tekee ite niin ei tarvitse pettyä!
  Loistava kirjoitus!

  Hyvää päivän jatkoa

  VastaaPoista
 51. Kiitos elämänmyönteisestä ja kauniista blogistasi! Aivan liian paljon saa nähdä maailmassa kurjuutta, valitusta ja ongelmia, mutta blogiasi lukiessa suuri rauha valtaa sydämen. Kiitos!

  -Heidi

  VastaaPoista
 52. ihana blogi! Mistä olet ostanut kondolihissin ja karusellin? Tunnelmallista joulunodotusta koko perheelle!!

  VastaaPoista
 53. Kiitos kauniista blogistasi,tästä tulee aina niin hyvä mieli :)Tähän välillä niin kiireiseen ja hektiseen elämään ei ole koskaan liikaa kauniita ja positiivisia asioita. Sanna

  VastaaPoista
 54. Hei! Mistä olet ostanut tuon poikasi huoneessa olevan karusellin? Luulin, että myisit niitä kaupassasi, mutten löytänyt. Olisin ostanut äidilleni joululahjaksi, hän pitää kovin juuri tuollaisista ihanista, jouluisista koristeista!

  VastaaPoista
 55. <3 Ihana ja viisas postaus. Nautinnollista joulua!

  VastaaPoista
 56. Bravo! Pysy todellakin yksityisenä :)) Oot kyllä aika sitkee ja fiksu ku osaat sanoa ei:) Sun blogi on niin kaunis, mukava ja inspiroiva blogi ettei sitä kannata (lue:saa!) pilata millään ulkosilla vaikuttimilla.

  VastaaPoista
 57. Tämä on yksi mun lempiblogi.. joka päivä innolla odotan mitä uutta täältä löytyy. Kiitos myös monista ihanista ideoista. Rauhallista joulua sinne.

  VastaaPoista
 58. kysyisin miten selviät tuosta 20 000 asiakkaasta kuukaudessa? oisi kiva jos valoittaisit tuotakin puolta. muuten tykkään blogista todella paljon. noi kutsut sinne ja tänne on varmaan houkuttelevia mutta kun kerran esiinnyt jossain oletkin sitten aina. mutta onko se enään kivaa? kuten sanoit on kivempi olla kotona pitäisi munkin kohdalla paikkansa. julkisuudessa on myös nurja puoli

  VastaaPoista
 59. Ihanaa kun olet sinä. Oma itsesi, sinä. Blogisi on kaunis ja viihdyttävä sellaisena kun se on. Kaunis ja inspiroiva.
  Tekstiäsi on helppo ja ihana lukea.

  On ihanaa että et lähde mihinkään suureen. Olen ikäväkseni huomannut kun muutama suosikki blogi on siirtynyt suuremmille vesille. Ikävää.

  Rauhallista joulua!

  VastaaPoista

On kiva saada teiltä lukijoilta kommentteja! :)