sunnuntai 1. maaliskuuta 2009

Hempeää...

Nämä mansikkaiset valkosuklaa-napit olivat vähän liian hyviä.... pussin pohja häämötti liian äkkiä, kun me tytöt vähän nautiskeltiin ..

Viikonloput menevät aina nykyään niin vauhdilla. Mukava viikonloppu oli.. pizzan paistoa, saunomista, pulkkamäkeä, leipomista ja mukavia vieraita :)



(Käytiinpäs ostamassa kaksi isoa ikkunanpokaakin rannikolta, mutta niistä myöhemmässä postauksessa)


Petivaatteita laittaessani pakkaseen tuulettumaan nappasin muutaman kuvan Annabelin nukkumanurkkauksesta meidän makuuhuoneessa. Yritän aina keinotella tässä mieheni miehisemmän sisustustyylin ja meidän tyttöjen tyylin välimaastossa.. mutta tämä saikin mennä vähän överiksi ;)



Tämä hempeä kaappivanhus on tullut mieheni pikkusiskolta. Todella herkullisen värinen :) pupulamppu (tottelee nimeä Helmi) valaisee iltasadun aikana.
Ikkunassa on tytön askartelemia koristuksia ;)


Tämän rauhallisen taulun äitini osti minulle aikoinaan. On kuulemma, kuin minusta maalattu :) Nyt se koristaa tytön nurkkausta.





Unilaulu, jonka kirjoittajaa en edes tiedä, on lapsuudestani.
Tämä on Annabelin ehdoton suosikki :)

Mä näen unta valko-enkeleistä
Mua suojelevat ja mun nalleain
ne aina suojelevat vuodettani
ja kuuntelevat, kun täällä rukoillaan.


Turvassa varmaan joka lapsi oisi
kuin isä, äiti, mä ja nalleni,
jos ymmärtäisivät sen kaikki tehdä
rukoilla päätös joka päivälle

On turvallista äidin, isän hoiva
On turvallista nalle omistaa
ja joka ilta kädet ristiin liitän,
on turvallista sitten nukahtaa.

Rauhallista viikon alkua teille!
Täytyisi laittaa ensi viikolla teille ihanille lukijoille jonkunlaiset arpajaiset pystyyn näin kuukauden vanhan blogin kunniaksi!
Kiitos runsaasta kommenttien määrästä! Ne kannustavat aina tekemään uusia postauksia.:)
Anne

11 kommenttia:

  1. Ihanan karkkimainen tuo tyttäresi nurkkaus. Pinkki on meilläkin suosittu väri ja sitä löytyy, ripauksina sieltä ja täältä, mutta enemmissä määrin tyttären huoneesta ;-) Tosi kaunis tuo äidiltäsi saama taulu, niin rauhallinen ja ehkä hän oli oikeassa, kun vertaa sinun kuvaasi tuossa profiilissasi ja tätä kaunista maalausta... ;-)

    Mukavaa viikon alkua!

    VastaaPoista
  2. Heipä hei. Ihanalta näyttää kuten aina :) Tuskin maltan odottaa ikkunanpoka projektin tulosta, tulee varmasti mieletön. Viime viikko meni aika tohinassa, enkä muistanut viestiiskään vastata...Ihanaa alkavaa viikkoa teille :)

    VastaaPoista
  3. Suloisen hempeää, aivan ihana pienen tytön nukkumisnurkkaus. Innolla odotan minäkin ikkunanpoka projektia! Hyvää alkavaa viikkoa!

    VastaaPoista
  4. Heippa Anne! ü

    Tämä onkin ensimmäinen kerta kun jätän merkkini tänne, vaikka usein täällä käynkin teidän kuulumisianne kurkkimassa. Aivan ihana blogi, niin kaunis koti ja suloiset lapset teillä. Ihmeellistä että Annabelkin on jo noin iso.. vastahan me meidän esikoisia vartuttiin samaan aikaan. ü

    Toivottavasti nähdään kesällä, niin saadaan ihastella teidän ihanaa pikku prinssiäkin ihan livenä. ü

    Ihanaa talvenjatkoa koko teidän suloiselle perheellenne. ü

    <3 Susanna

    VastaaPoista
  5. kiitos kommenteistanne!

    Sari:tyttölapsen äitinä tuntuu välillä, että vaaleanpunaisesta on saanut jo tarpeekseen, varsinkin vaatteita valittaessa :) Näin keväisin se on kuitenkin ihana väri!

    Hanne: Ikkunanpokasta tehdään vähän väliseinää keittiön toiseen oviaukkoon, kun ehditään. Teillä varmaan on viime viikolla kiirettä riittänyt. Sunnuntaina sitten juhlitaan pientä prinsessaa! :)

    Amyrlin: Ikkunan pokia laitetaan sitte kun ehditään tässä kaikessa tohinassa. Välillä on vaan niin monta rautaa tulessa, että ei tiedä mistä aloittais..:)

    susanna: kiitos! Harva tänne jättää kommenttia, silti kuulen usein tutuilta, että hekin lukevat tätä blogia :)

    Tuntuu että lapset kasvavat aivan liian äkkiä, vaikka se on kivaakin, kun seuraa kuinka ne voi oppia kaikkea uutta koko ajan. :)

    Hyvää talven jatkoa teille ja teidän suloisille tytöille, kesällä toivottavasti nähdään! <3

    VastaaPoista
  6. ihanaa vaaleanpunaista ja hempeää!!!en varmaan koskaan kyllästy siihen...ihme kyllä:))ihana kaappi! mä tykkään kans maalailla kaappeja ym.huonekaluja v.punasella..
    inspiraationsäteitä tiistailleki!!!
    -malla-<3

    VastaaPoista
  7. Täällä kans yksi vaaleanpunaiseen hullaantunut! Ihania kuvia sulla jälleen! Ja niin ihana oli tuo sun edellisen postauksen vaatehuone! Tahtois kans sellaisen...:)
    Aurinkoista keskiviikkoa!

    VastaaPoista
  8. Ihana on tyttäresi makuunurkkaus!!!Mä fanitan sun blogia ihan kybällä=0)Kaunis kiitos kuvista!!Saadaanko päästä tutustumaan muihinkin huoneisiin(anteeksi,että kinuan kuvia, mutta teillä vaan on niin kaunista)..?
    Mukavaa viikkoa toivotellen.

    VastaaPoista
  9. Todella kaunis nurkkaus tyttärelläsi. Kyllä tuolla saa hyvät unet. Lamppu on myös tosi hauska:)

    VastaaPoista
  10. Moikka Anne!
    Tosi upea blogi sulla. Mäkin oon nyt tänne eksynyt facebookin kautta.
    Oli hauska huomata, että meillä on sama harrastus, tai no sulle kaikki sisustaminen ja askartelu taitaa olla enemmänkin ammatti.
    Askartelu on ollut mun ykkösharrastus nyt noin vuoden verran kun löysin yhden huippupaikan Tampereelta. Vuoltsu on Tampereen kaupungin ylläpitämä ja siellä on tilat ja materiaalit askarteluun ihan laidasta laitaan. Ja mikä tärkeintä opiskelijaystävälliseen hintaan :)
    Oon aika paljon tehnyt kankaanpainanta juttuja, kun siellä on tosi paljon valmiita sabluunoita. Oon myös tehnyt koruja ja huovuttanut. Sieltä ei ikinä malttais millään lähteä pois. Vähän huippua, et sulla on oma paja kotona.

    Innokkaasti seurailen sun blogikirjoittelua.

    Johanna M-K

    VastaaPoista
  11. Malla: onneksi tykkäät vaalenapunaisesta, olet saanuit sitä paljon käyttääkkin tytöilläsi :)

    Johanna:Kiitos minulla oli kanssa mielessä tuollainen vaatehuone, kun asuimme pienemmässä talossa. Tänne oli pakko saada, kun neliöt antoi periksi ;)

    Mirva:Kiitos kommentista. Pupulamppu on kyllä sekä äidin että tyttären suosikki :)

    Johanna m-k: kiva, kun tuttujakin käy täällä !:) mietin sua yks päivä ja ajattelin kun ei olla pidetty paljon yhteyttä kouluaikojen jälkeen. Kiva kun on nykyään nämä facebookit ja blogit niin tapaa tuttuja tätäkin kautta! Tosi kiva, jun olet löytänyt kans tämän käsillä tekemisen harrastuksen. Siitä saa elämäniloa ihan niinkun urheilemisestakin. Ja se on mukavaa aina tehdä jokin uusi aluevaltaus ja kokeilla jotain aivan uutta :) Mulla on nyt puuhastelu-tilaa ympärilläni ja käytän sen kyllä hyödykseni :)
    oli kiva kuulla sinusta tätä kautta (vastaukseni vähän viivästyi, kun olen vähän huolimaton näiden kommenttien kanssa välillä.. opettelen tämän blogin pitämistä edelleen:)

    Ihanaa viikkoa teille kaikille kommentin jättäneille!

    VastaaPoista

On kiva saada teiltä lukijoilta kommentteja! :)