keskiviikko 25. helmikuuta 2009

Pyykkipäivä

Noniin, pyykkivuori selätetty jälleen. :) Lajitteluakin oli aikalailla. Meillä 10 pienen serkuksen kesken vatteet kiertävät lainassa. Aina on menossa pussillinen vaatteita jollekkin, mitkä ovat meille jo pieniä ja pussi jotain ihanuuksia tulossa meillepäin. Miehemme joskus päivittelevät tätä vaatteiden roudaamista, mutta kätevää se on. Ei tarvi kokoajan olla ostamassa uusia vaatteita ja tyylillisestikin olemme vaatteissa samoilla linjoilla. Mutta siltikin lankeilen koko ajan ostamaan pieniä vaatteita, vaikkei tarvitsisi ;)
Tässä on pyykin huolto-nurkkaus vaatehuoneessamme. Verhon takana on pesukone ja yläkaapissa pesuaineet ja muu tarvittava. Seinällä roikkuvat laventelipuskani rippeet..(Poimin ihanan kimpun ranskasta ja ripustin kimpun auton katon koukkuun kuivamaan, jolloin autossamme oli taivaallinen tuoksu koko reissun. Saksan kohdassa katsoin, mitä takapenkillä tapahtuu ja näin Annabelin vihtovan kuivaneella kimpullani itseään.. "Mä leikin saunaa, kun täällä on niin kuuma".. no tässä sen kimpun rippeet kuitenkin muistuttaa lämpimästä kesästä.:)


Vaatehuoneen kalusteet ovat alunperin villeroy&bochin myymäläkalusteet, jotka ovat myymälämme ajoilta. Täällä ne palvelevat loistavasti uudessa tarkoituksessaan :) keskellä olevassa 'tornissa' pysyy korut ja muut asusteeni pikkukäsien ulottumattomissa.

Vaatehuoneemme on vaatehuoltotilan ja pesutilojen yhteydessä, jolloin kaikki 'vaatetrafiikki' pysyy tässä tilassa. Tämä ratkaisu toi lisätilaa makuuhuoneisiin, joihin ei tarvinnut laittaa vaatekaappeja.


Ikkunan alle laitettiin pitkä taso pikku kaappeineen, joiden sisällä ovat kaikki aikuisten sukat ja muut koreja tarvitsevat asusteet. Tasolla on pitkästi selvittelytilaa pyykeille ja toimii myös hyvänä meikkauspöytänä luonnonvalon ansiosta.

Kyllä täältä hempeyden keskeltä miehisempikin kohta löytyy :) Vaatehuoneessa säilytetään vain ne vaatteet, joita tällä hetkellä käytetään, loput on varaston vaatekaapeissa säilössä.


Kohta niitä keväisiä vaatteita saa taas alkaa käyttämään!:)


Aurinkoista viikon jatkoa teille ihanat lukijat <3Anne

17 kommenttia:

 1. Siis ei voi olla totta! Eihän kenelläkään voi olla näin ihanaa vaatehuonetta!!! Hyvänen aika sentään. Minä asuisin tässä tilassa, kirjaimellisesti!

  VastaaPoista
 2. Ihana järjestys, kaikelle on paikkansa ja kauniita vaatteita! Ei varmasti ihanampaa vaatehuonetta heti löydy! Ihailen tuollaista järjestelmällisyyttä. Ehkä innostun siivoamaan omankin vaatekaappini josta hyllytkin romahtivat päivänä eräänä ja ovat vielä sillä sijoillaan...ihan hävettää.
  Sinulla on muutoinkin ihana blogi, jota säännöllisesti luen. Mukavaa kevään odotusta sinulle!

  VastaaPoista
 3. Vaatehuoneesi on aivan ihana niin kuin koko kotinnekin. Tänne on aina ilo tulla ihastelemaan kuviasi.

  Kirsi

  VastaaPoista
 4. Ihan mielettömän upea vaatehuone, en ole ikinä ajatellut kenelläkään olevan noin kauniisti sisustettua vaatehuonetta, nyt olen kade!
  Tosi nättiä, teidän koti on ihan unelma, olet todella taitava!

  VastaaPoista
 5. Voi apua mikä unelma paikka! Tuollaisesta voin vain haaveilla. Olisipa noin paljon tilaa. Ja miten kauniisti olet laittanut suloiset lastenvaatteet. Kaunista!

  VastaaPoista
 6. Ihanan ylellinen vaatehuone todella!! Aivan ihastuttava myös tuo pupujen talo alemmassa postauksessa..
  Kevään aavistuksia sinulle ja perheellesi!
  <3 Sara

  VastaaPoista
 7. voi kiitos kaikille kauniista kommenteistanne:) perustelen itselleni vaatehuoneen sisustamista työviihtyvyydellä.. tämä kotihan on ainut työpaikkani tällä hetkellä :) vaatehuone on todella käytännöllinen. Minullakaan ei pysynyt vaatteet yhtä hyvin järjestyksessä tavallisissa vaatekaapeissa. Nyt kun kaikelle on paikkansa, niin järjestys pysyy helpommin. En ole syntyjäni järjestelmällinen, tämä tila tekee minusta sellaisen ;)

  VastaaPoista
 8. Mahtavaa kun on kunnon tila vaatteille! Ja kätevästi pyykinhoitotilan lähellä. Mekin mietittiin miten oltais saatu vaatehuone khh yhteyteen, mutta ei oikein onnistunut.
  Kauniisti olette vaatehuoneen sisustaneet ja kaikki vaatteesikin ovat niin sävysävyä, hempeää. Luonnon valo on ihana

  VastaaPoista
 9. Kaunista ja kaikella paikkaansa.=) Minulla on pykku/vaatehuolto aivan rempallaan liian ahtaat tilat. Ihana blogi, löysin vasta nyt.

  VastaaPoista
 10. Ihana vaatehuone!!!
  Tuo kurkkaus tyttäresi huoneesta missä ihana vaaleanpunainen lipasto on,haluasin nähdä sen huoneen kokonaan..niiiiiin ihanalta näyttää sielläkin!!!kieli pitkällä käyn kurkkimassa blogiasi=)

  VastaaPoista
 11. Niin siistiä,niin siistiä että vois kyllä jäädä asumaan teidän vaatehuoneeseen!

  VastaaPoista
 12. Kiitos teille kommenteista!:) Ja Hanna: nyt uudessa postauksessa muutama kuva lisää tästä hempeästä nurkkauksesta. .

  VastaaPoista
 13. Melkoisen ylellinen vaatehuone:) Meillä ei olisi mahdollisuuksia tuollaiseen, mutta hyvin kauniilta se näyttää. Kelpaa vaatteitaan tuolla ihastella.

  VastaaPoista
 14. Oi, onpa uskomattoman kaunis ja tilava huone vaatteille ja vaatehuollolle. Vasta löysin blogisi mutta mukava on juttuja lukea... palaan varmasti toistekin :)!

  VastaaPoista
 15. Mirva: meilläkään ei edellisissä kodeissamme ollut mahdollisuutta ja se oli minulla haaveissa pitkään. Nyt sitten tässä talossa tila antoi periksi. Hyvää viikon jatkoa sinulle ja kiva, kun piristät minua kommenteillasi!:)

  memmu: Tilaa tuntuu olevan nyt tarpeeksi pyörittää tätä perheemme vaatehuoltoa. Tervetuloa uudelleenkin lukemaan posteuksiani!:)

  Mukavaa viikkoa teille molemmille<3

  VastaaPoista
 16. Oi! Ompa ihana vaatehuone! Vasta loysin taman blogisi ja kaikki nayttaa niin kivalta :) Olet kylla todella taitava ja pidan tosi paljon tyylistasi!

  xx Elina

  VastaaPoista
 17. Siis ei voi olla tollasta vaatehuonetta! Muutan tonne asumaan, sehän on 100x kivampi kuin meidän koti yhteensä :D

  VastaaPoista

On kiva saada teiltä lukijoilta kommentteja! :)