keskiviikko 4. helmikuuta 2009

Aarteita Euroopasta

Näin keväällä mieli halajaa taas kesäiseen Keski-Eurooppaan vanhojen tavaroiden toreille ja piha myyjäisiin. Kesäisin olemme lähteneet autolla vähän kiertelemään, Pariisi on ollut määränpää, mutta todellisuudessa emme kahteen viikkoon ole vielä Pariisissa asti, emmekä edes viivy siellä kuin muutaman päivän. Eräänä kertana lopulta oltiin ajettu Milanoon saakka.:) Como-järven alue on kyllä todella kaunis.
Viime kesänä ajelimme Tanskan länsi rannikkoa alaspäin. Pysähdyimme jonnekkin kylään ostamaan evästä ja mun onnella siellä oli juuri sinä päivänä kylän yhteinen vanhan tavaran tori. Mieheni tajusi jo kojujen määrän nähdessään, että tässä menee enemmän kuin vartti ;)

Ranskan maaseudulla ajellessamme BROCANTE- kyltti ja tienviitta maatalolle päin tarkoitti, että oli lepotauko luvassa :) Mieheni kertoi välillä kuinka vähän kilometrejä ollaan vain ajettu sinä päivänä, kun koko ajan pysähdellään, mutta matkalla ei ollut kyllä alunperinkään minkäänlaista aikataulua. Joten hänkään ei keksinyt mitään minkä takia pitäis edetä nopeampaa.:) (Lopulta, kun olin luvannut ettei tarvi pysähtyä ennen majapaikkaamme, ja näkyi vielä ihana paikka, niin ilmoitin, että pidän pissataukoni tässä.. Pidätän vaikka lopun matkaa mielummin, kuin missaan tämän ;)


Tämä kaunottaren olisin ehdottomasti tarvinnut napeilleni ja muulle sälälle. Hintakaan ei ollut paha, mutta autoon ei mahtunut. huoh..
...tämäkin jäi auton tilan puutteen takia hankkimatta.

Poikettiin Ranskan rannikolta extempore Englannin puolelle. Lontoon kirpputorieja koluttiin jonkun verran.. tässä muutama kuva.Matkamme ovat muutenkin ennalta suunnittelemattomia. Reissussa IKEAn kyltti tarkoittaa vaihteeksi normaalia kotiruokaa ja hyviä saniteettitiloja. Outlet-kyltti tarkoittaa "lepotaukoa";) Onneksi outlet kylissä on lasten leikkipuistot ja kahvilat vierekkäin, niin muu porukka voi levähtää, kun äiti tekee uutta ennätystä: "kierrettyjen putiikkien määrä tunnissa":)


Matkakuume nousee taas, kun kevään ensi merkkejä alkaa näkymään... :)
Hyvää kevään odotusta kaikille!
Anne

4 kommenttia:

 1. tämäpä oli kiva yllätys! kuvia katsellessa tosiaan tulee tunne, että tuonne tavarataivas ihanuuteen on päästävä!!!:) onnea vaan uudelle blogillesi ja saan varmaan linkittää sinut?

  VastaaPoista
 2. kiitos. linkitä ihmeessä :) lisäsin itseni myös sinun lukijaksesi! opettelen tätä vasta .. ja minäkin lisään blogisi tuohon jos sopii?:)

  VastaaPoista
 3. Mallalta sain viestin uudesta blogista ja piti heti tulla katsomaan. Onnea uuteen blogiin! Hyvää loppuviikkoa! :)

  VastaaPoista
 4. Kiitos Johanna! kohta blogini on viikon vanha ja on ollut aikamoista opettelua, mutta nyt alkaa onnistua ;) kävin blogissasi katsomassa, ihanalta näytti! Täytyy tulla paremmalla ajalla lukemaan. :)

  VastaaPoista

On kiva saada teiltä lukijoilta kommentteja! :)