sunnuntai 15. maaliskuuta 2009

Pikkumökki meidän kullanmuruille :)


Mitä saadaan aikaiseksi kun otetaan vähän remontista jääneitä kakkosnelosia, vanha keittiökaapinovi, varastossa lojunut takan kipinäsuoja, seinälle kiinnitettävä kukkapurkin pidike, markiisikangasta, vanhoja paneeleita, valkoista maalia.. ja iso muki kahvia ;)

Olen jo jonkin aikaa ajatellut suunnitella jonkinlaista puusta tehtyä kauppaa/leikkikeittiötä Annabelille. Katselin verstaassa materiaaleja ja kaikkea kyllä löytyi maan ja taivaan väliltä.
Siellä oli näitäkin rautaränkkyjä muutamat kappaleet. Sprayasin yhdet valkoiseksi ja mietin talon mittoja. Mitat keksittyäni mieheni teki näppäränä kehikon ja maalamiset ja muut säätämiset jäävätkin minun tehtäväksi.
(mitä nyt vähän pyytelin apua vähän väliä :)
Taloon tulee vielä paneeliseinät ja leikkikeittiö uuneineen sisälle. Jäätelökioski tämä tytön mielestä on, avattavista ikkunaluukuista myydään kuulemma sitten kaikenlaisia 'herkkujäätelöitä' ;) Alkuviikon puuhastelen vapaa-aikani tämän parissa ja laitan kuvia, kun tulee valmista :)
Inspiraatiorikasta viikon alkua teille ihanaiset lukijat!
Anne

25 kommenttia:

  1. Ihanaa että pikkuinen tyttö on saanut noin suloisen leikki talon/kopin...
    tosi hieno.....

    VastaaPoista
  2. Aivan ihana...

    Sinulla on kaunis blogi, tänne palailen...

    VastaaPoista
  3. Kyllä kelpaa myydä jäätelöä... ;)Kyllä Valion jäätelökioskit kalpenee 6-0! :)

    VastaaPoista
  4. Sinulta ei selvästikään ideat lopu ja voin jo nähdä lopputuloksen silmissäni! Ja pikkuneiti on varmasti ihan tohkeissaan uudesta talostaan tai mikä siitä nyt sitten ikinä tuleekaan. Pikkukeittiö tai jäätelökoju... ;-)

    VastaaPoista
  5. Aivan mahtava idea. On kyllä kaunis huone.

    VastaaPoista
  6. Siis ihan mielettömän ihana !!!! Varmasti on Annabell innoissaan :)

    VastaaPoista
  7. Krisse: kiitos! Tervetuloa uudelleenkin blogiini seurailemaan puuhastelujamme :)

    Anne: heh, ei tämä kyllä ihan tavallinen valion baari ole ;)

    Sari: Toivottavasti sitä päivää ei tule, että ideat loppuu ;) Tytöllä oli jo täydet leikit käynnissä, kun pelkkä runko oli pystyssä.. mielikuvitus teki kojusta loput :)

    Vuokko: kiitos! laitan huoneesta vähän lisäkuvia, kun pikku-mökki on valmis :)

    VastaaPoista
  8. Kiitos tanja! Annabel odotteleekin jo varmasti Noakimia leikkikaveriksi :) teidän täytyy tulla sitten testaamaan kioskin toimivuus.:)

    VastaaPoista
  9. Kylla teidan lapset ovat onnellisia! Aivan ihana mokki ja muutenkin tosi kaunis huone, ihanat varit!

    VastaaPoista
  10. Wau! Tosi ihana!! Ja sopii niin hyvin teidän lastenhuoneeseen! Jätskikiska on kyllä kiva leikki ja meidänkin poikien suosikkijuttu synttäreitä järjestettäessä....
    nyt alkoi kyllä haaveilu jostakin kivasta talosta meidänkin lastenhuoneeseen...:)

    VastaaPoista
  11. todella suloinen ja uniikki maja!!!

    VastaaPoista
  12. Sinulla on kaunis blogi jossa oli ihana vierailla ja jossa vierailen useamminkin,kiitos :) Elämänmyönteisyyttä huokuva!

    VastaaPoista
  13. Ragdoll: Kiitos! huoneen värit toistavat muun talon värejä. Mietiskelin, että pitääkö tytön huoneessa olla 'tyttöjen' värejä, mutta päädyin näihin väreihin kuitenkin. Eikä tyttö ole koskaan valittanut värien puuttumisesta ;)

    Johanna: kiva:) tässä onkin teille seuraavaa projektia, jos tekeminen loppuu kesken ;)

    Malla: kiitos! uniikki joka suhteessa.. lopetan tämän 'majojen' rakentamisen varmaan siinä vaiheessa kun tilat loppuvat kesken :)

    Wirva: Kiitos kun jätit kommenttia vierailustasi! tervetuloa uudelleenkin katselemaan puuhastelujamme :)

    VastaaPoista
  14. Onpas hieno idea!! Mitä kaikkea kaunista voikaan syntyä jämäjutuista... Siellä näyttää syntyvän uskomattoman kauniita ideoita :)
    Meilläkin olisi kaikkea ylimääräistä jäljellä raksapuuhista, keittiönkaapin ovetkin! Joskushan niistäkin voisi syntyä pikkukauppaan ovet... :)
    Kaunista viikkoa!

    VastaaPoista
  15. Löysin sivusi varmaan reilu viikko sitten, enkä ole tähän mennessä yhtä upeisiin juttuihin muissa blogeissa törmännyt kuin täällä sinun! Sulla on ihailtavaa kekseliäisyyttä sisustuksessa ja vielä kahden lapsen äitinä (samoin kuin minä) EHDIT ja JAKSAT tämän kaiken tehdä!

    Kun tunnut olevan aikalailla ajan hermolla sisustukseen liittyvissä asioissa, niin oisko sulla vinkata muutamaa hyvää verkkokauppaa, joista saa hyvää, kaunista ja ajankohtaista sisustustavaraa sopuhintaan? Olen valkoiseen sisustukseen hurahtanut...=)

    Siunattua kevättä sinulle ja perheellesi! Rivien välistä pystyy lukemaan, että uskossa taidat olla...<3

    VastaaPoista
  16. Aivan ihana leikkikeittiö/kioski on lapsillesi tulossa;)WAU!!Huone näyttää muutenkin tosi kauniilta,toivottavasti saamme lisää kuvia pian täältä;)

    VastaaPoista
  17. Miten kaunista sinulla onkaan...ja miten onnekkaita lapsia kun on noin kekseläs ja toimelias äiti. ihana blogi<3

    VastaaPoista
  18. Voi,onpa täällä kaunista! Aivan uskomattoman ihania asioita...Tuo "mökkikin", oih! Tulen varmasti uudelleen! :)

    VastaaPoista
  19. Teillä on kyllä upeita toteutuksia, tuo on kyllä varmasti ihana leikki paikka. Olisipa meilläkin noin tilava lastenhuone, johon mahtuisi tuollaisia rakennelmia, hienosti tehty!

    VastaaPoista
  20. TeeKoo: Kiitos!:) Pikkukauppaa vaan rakentamaan! ihmeen hauskaa hommaa:) kun kohde on niin pieni, ettei aikaakaan mene paljon. Valkoisella maalilla saa monesti ihmeitä aikaiseksi ja uuden elämän monelle tavaralle. Aurinkoisia päiviä sinulle!

    HaHa:Kiitos piristävästä kommentistasi!:) Tälläisesta tekemisestä saan juuri voimia puuhata lestenkin kanssa. Kun itse voi hyvin, niin lapsetkin voivat. Ja olen itseni kanssa sujut, kun saan toteutettua kaikenlaisia ideoita :)

    Itseasiassa kuulun siihen harvinaiseen ryhmään, joka ei ole koskaan mitään sisutustavaraa tilannut nettikaupasta.. :) (sisustuskirjoja ja vaatteita ym. on kyllä tullut tilattua vähän väliä.) Joten ei ole omakohtaista kokemusta, mutta ystävättäreni ovat tilanneet muistaakseni Wanilla Rosesta ja se on ainakin toiminut :) Varmasti on paljon muitakin ihania nettikauppoja!

    oikein siunattua kevättä myös teidän perheelle! Usko Jumalaan on meidän perheen paras ja onnellisin asia.. josta olen todella kiitollinen <3

    hanna: Kiitos! laittelen lisää kuvia huoneesta tässä kun saan kioskin valmiiksi :) Keväisiä päiviä sinulle!

    mimmuli: kiitos:) siinä ne lapset kasvavat mukana. Esikoisesta on tullut samanlainen puuhastelija jo kun äitinsä.. katsonut tarpeeksi kauan sivusta ja nyt osallistuu jo kaikkeen mahdolliseen :) Kevään jatkoa sinulle!

    satu:Kiitos sinulle, kun olet jättänyt kommentin merkiksi käynnistäsi!:) Tervetuloa uudelleen kyläilemään ja seuraamaan meidän värkkäilyjämme ;) Aurinkoisia kevätpäiviä!

    Amyrlin: Kiitos! Lapsille on niin helppo tehdä, kun mitoitus saa olla niin pieni ja innostuksen näkee lostavista kasvoista sitä mukaan kun tulee valmista :) Tässä huoneessa tulee niin sanotusti seinä vastaan kohta. Tämä onkin viimeisin suuri juttu mitä tähän huoneeseen mahtuu.. jää tilaa vapaalle leikillekkin :) ihanaa viikon jatkoa teille!<3

    VastaaPoista
  21. Aivan ihana maja:) Koko huone näyttää aivan niin unelmalta kuin olla ja voi.

    VastaaPoista
  22. eksyinpä ihanaa blogiin :) teillä on mielettömän kaunis koti ja hienosti olet kuvannut sitä :)

    VastaaPoista
  23. Löysin ihanan uuden blogin,kaunista on.Todella hieno tuo teidän tytön"jäätelökioski"hienosti tehty ,kun on käytetty kaikkea ylijäämistöä.
    Se on niin ihana kyllä siellä kelpaa.
    Tervetuloa vieraisille...

    VastaaPoista
  24. "Pakko" jättää pukstaavi käynnistä. Ja taidanpa laittaa tämän osoitteen muistiin ;) Tulen toistekin!

    Siusiu viikkoosi :)

    VastaaPoista
  25. Olen aivan sanaton... Kaikki on niin sievää. Katselin vauvatalujakin, vaikka kuinka kauan. Olivat niin suloisia.

    VastaaPoista

On kiva saada teiltä lukijoilta kommentteja! :)