maanantai 2. helmikuuta 2009Tänään päiväkahvilla juhlin oman blogini aloitusta.
Toivotan kaikki tervetulleeksi :)

5 kommenttia:

 1. Hyvältä näyttää ;)Täs nyt kyllä itekin innostuu, että josko sitä sais kans oman blogin luotua. Niin kauan on toisten ihania blogeja tullu seurailtua. Aivan ihana tuo nannan kuva :)Saralta Nannalle terveisiä ;)

  VastaaPoista
 2. Selailin koko blogisi läpi, ja olen aivan hengästynyt!Aivan ihana blogisi, sen tunnelmat, kuvat ja höpinät.... Koukkuunnuin, varmasti! Niin tutulta kuulostivat juttusi, itselläkin aina tuhat rautaa tulessa, ja toinen mokoma suunnitteilla... käsitekeminen on terapeuttista, ja palkitsevaa! Vakkarikävijän sait minusta, ihanaa kevättä toivotan koko suloiselle katraallesi!

  VastaaPoista
 3. Ihana blogilöytö, olen heti koukussa! Aivan uskomattoman kätevä ja kekseliäs olet..ja mahtava tyylitaju. Voi tuota onnen plikkaa jolla on tuollainen leikkihuone! :D

  VastaaPoista
 4. olet aivan ihana äiti ja ihana miehesi sinun tukenasi

  VastaaPoista
 5. Hups, tuli selattua koko blogisi läpi.. monta päivää siihen meni, aina pikkuannoksina eteenpäin. ;) tuun aina hyvälle mielelle sun postauksista! Oon ite kotona 6kk ikäisen pojan kanssa, kirjoituksiisi on helppo samaistua. Tykkään myös metsästellä elämässä pieniä onnen hetkiä, kuten kahvihetki vauvan päiväunien aikaan tai metsäretki auringon paisteessa.. kiitos hyvänmielen blogistasi, ja kaikkea hyvää sinulle ja perheellesi! :)

  VastaaPoista

On kiva saada teiltä lukijoilta kommentteja! :)