sunnuntai 5. huhtikuuta 2009

Pääsiäisen aikaa..

Viikonloppu on vaihteeksi mennyt jälleen maalatessa- -valkoisella. Tällä kertaa vuorossa olivat pihalla ollut Ruotsista tuotu pöytäryhmä joka on 1900-luvun alussa valmistettu. Uuden maalikerroksen jälkeen ne löytävät paikkansa keittiöstämme. Ajattelin vähän hillitä joka keväistä PakkoSaadaMökkiMerenRannaltaHetiKiitos-buumiani ..
ja teen nyt saaristolaismökin tunnelman meidän keittiöön. .
(Laitan kuvia kun saan valmiiksi asti:)
Pupun pääsiäismunineen tein ristipistoilla valkoiseen liinumin pellavaliinaan jo muutama pääsiäinen taaksepäin. Tässä se vartioi suklaamunia tänäkin pääsiäisenä. Annecysta tuomassani ristipistokirjassa on paljon samantyylisiä kuvia.. ajattelinkin jatkaa liinaa vähän joka vuosi. Ehkä tänä vuonna teen tipuja pupun seuraksi. :)
Tämän yksinkertaisen kranssin tekstin taittelin pihdeillä rautalangasta :)
Pajunkissojakin käytiin poimimassa. Paljonhan niitä löytyikin. Ihanan puputakin löysin maalaismarkkinoilta. Huomasin vasta ihastumisen jälkeen, että tämä on sitä Tinttua :) eli Tinttu.comissa olin käynyt katselemassa joskus aikaisemmin näitä ihania vaatteita.

Tyttö saa mennä tällä takilla virpomaankin elämänsä ensimmäisen kerran. Pitkillä pupunkorvilla varustettu huppu päähän ja kasvoväreillä pupulle nenä ja viikset :)

Nyt menen lisää maalailemaan!
Hyvää alkanutta pääsiäisen aikaa teille lukijat!:)
Anne

8 kommenttia:

 1. Kaunis liina ristipistotyönä! Tytöstäsi tulee suloinen pääsiäispupu! Meidän tyttö on parasta aikaa virpomassa:))
  Kaunista pääsiäisenaikaa myös sinulle ja perheellesi!

  VastaaPoista
 2. Voi miten ihana tämä sinun blogisi on. Pakko oli liittyä lukijaksi kun olen täällä muutaman kerran poikkeillut. Kun katselin kuviasi haluaisin muuttua pikkutytöksi ja tulla leikkimään tyttösi huoneeseen ;-)

  VastaaPoista
 3. Kerrassaan ihania kuvia ja kaunista kerrontaa blogissasi.
  Ihanaa pääsiäisenaikaa ja kevään odotusta.

  VastaaPoista
 4. Ekaa kertaa vierailulla ja voi juku, kun sinulla on kaikkea ihanaa täällä. Ihana tuo "jädekiska"...olen miettinyt omalle pojalle jotain majaa tms. ja täytyykin alkaa pohtimaan, josko tuonkaltainen sopisi meillekin.

  VastaaPoista
 5. Sain eilen ihanan arpajaisvoitto paketin, Kiitos!!:)
  Kauniin ristipistotyön olet liinaan tehnyt. Voisi itekkin alkaa tekemään jotain samanmoista.
  Kaunista pääsiäisenaikaa sinulle ja perheellesi!

  VastaaPoista
 6. Ihana kranssi! Mukavaa hiljaista viikkoa sinulle!

  VastaaPoista
 7. Marge:Kiitos! Ristipistojen tekeminen on ihmeen kivaa :) Meilläpäin virpominen on vielä edessä eli lauantaina sitten :) Ihanaa aurinkoista pääsiäisen odotusta teillekkin!


  vihmari:Kiitos! kiva kun tulit lukijaksi:) Yritän miettiä tuota lasten huoneen sisustusta juuri lapsen kautta. Ja mietin mitä he näkevät ja kokevat. :) kauniita kevätpäiviä sinulle!

  zartza: kiitos kun jätit jäljen käynnistäsi ja piristit kommentillasi :) Kevään odotusta sinullekkin!

  marikan:kiitos kommentistasi ja kiva kun tänne tulee uusia ihmisiä! Olen iloinen jos saat täältä inspiraatiota mukaasi :) Tervetuloa jatkossakin piipahtamaan!:)

  Saara: kiva kun paketti tuli perille!:) Ristipistot ovat kiva harrastus :) tulee istuttua pitkään hiljaa paikallaan, mikä tekee hyvää ainakin minulle välillä ;) Rauhallista pääsiäistä myös sinulle!

  sanna: Kiitos kommentistasi!:) Rauhallista hijaista viikkoa myös sinulle!

  VastaaPoista
 8. Ensimmäistä kertaa täällä blogissasi vierailulla ja ei voi kun ihailla sinun luovuutta ja ideoita! Aivan ihana blogi, jonne tulen vierailulle kyllä uudestaankin!!!

  VastaaPoista

On kiva saada teiltä lukijoilta kommentteja! :)