torstai 2. huhtikuuta 2009

Arvonnan voittaja :)

Näin kauniina huhtikuun aamuna auriko valaisi jälleen koko keittiön ja aamiaispöydän .. heijasteli maljakoissa ja astioissa. Aamulla pilkkopimeästä makuuhuoneeesta (kiitos pimennysverhojen!) noustessa aamupalalle silmiä siristellen tulee mieleen lastelaulu "..Poltat silmiäni, mut en ole eläissäni nähnyt mitään yhtä ihanaa! Ei haittaa, vaikka loisteesi mut sokeaksi saa..." Kyllä se auriko tekee päivästä niin erilaisen :)
Tytön kanssa ollaan tässä kylvetty ruohot ja syöty suklaamunia..(paljon:) Pajunkissojakin täytyisi koristella maljakkoon..:) puuhaa riittää aina pääsiäiseen saakka..Ajattelin ostaa tytölle keltaisen paidan pääsiäiseksi, mutta muistinkin sitten tämän viime kesäisen DKNY:n pitsi-ihanuuden :) viime kesänä vähän liian suuri paita olikin nyt sopiva! Olin ihmeissäni ja iloinen kaikista kauniista kommenteista, joita olitte kirjoittaneet! Ja kiva kuulla teistä ja että käytte täällä uudelleenkin. Olisi kiva jos vakiokävijät tulisivat lukijoiksi, niin pysyisin vähän kartalla :)(se on helppoa, oikealla olevassa palkissa 'lukijat'-kohdassa voi kirjautua ilmaiseksi) Toki täällä saa käydä anonyymina ja ilman merkin jättämistäkin kurkkimassa ja hakemassa inspiraatiota ;)
Nyt keväiseen arvontaan..
ja voittaja on...

Saara!
onnea voittajalle! otatko yhteyttä minuun vaikka sähköpostilla, niin laitan paketin postiin!:)
Nyt ehtii vielä hyvin toteuttaa kaikki ideat, mitä pääsiäiseksi ajattelin täällä kotona tehdä. . palailen sitten kuvineni ;)
Inspiraatiorikasta ja
kaunista kevätpäivän jatkoa teille kaikille!:)
Anne
6 kommenttia:

 1. Onnittelut voittajalle.Ihanaa ja aurinkoista kevään -ja pääsiäisen odotusta!

  VastaaPoista
 2. Ok kirjauduin viimein, muutaman idean ensin sivuitasi lainattuani.

  VastaaPoista
 3. Ensimmäistä kertaa blogissasi ja olen niiiiin ihastunut sinun kuviin!! <3 Lisäsin sinut blogiini, eikai haittaa? :)

  VastaaPoista
 4. Onnea voittajalle ja onpa ihanan keväisiä kuvia tyttärestäsi. Mukavaa viikonloppua!

  Sari

  VastaaPoista
 5. Jees, pitäisköhän munkin vihdoin jättää tänne joku jälki. Mallan blogista joskus tänne siirryin ja tykkäsin heti, ennen kuin tajusinkaan, että hei mähän tiedän sut. Itse asiassa jossain alkumerkinnässä näkyi teidän hääkuva, ja tunnustetaan nyt vielä sekin, että se oli viimeinen tikki, miksi mekin valittiin weissi ;) Sitä ihailin niin pitkään weissin ikkunassa, että miten se saa valon noin hienosti ja mallit niin luonnollisesti..

  VastaaPoista
 6. Tytti: kiitos!:) Ihanan aurinkoisia päiviä sinullekin:)

  jartza22: Kiva jos sivuiltani löytyy joitain lainattavia ideoita! Se on yksi syy, miksi pidän blogiani:)

  naana: Kiitos :) Kiva kun viihdyit sivuillani!
  ja ei tokikaan haittaa blogin linkittäminen, tulen käymään teilläkin vierailulla!:)

  Sari: kiitos huomasin kans uusimman postauksesi.. ihania kukintoja..täytyypä tulla katsomaan tarkemmin ja jättämään kommenntia .. :)

  Taina: heh kiitos! Soila on kyllä todella taitava ottamaan kuvia, siksi mekin ollaan aina valittu weissi :) hmm.. en tiedä täytyisikö minunkin tunnistaa sinut.. ainakaan en vielä tunnistanut :) Kiva kun viihdyt täällä ja aurinkoisia kevätpäiviä sinulle!

  VastaaPoista

On kiva saada teiltä lukijoilta kommentteja! :)