torstai 30. huhtikuuta 2015

Lomailua

Tällä viikolla olen viettänyt tiivisi aikaa näiden meidän mussukoiden kanssa,
joten koneelle en ole pahemmin ehtinyt kuin myöhään illalla ja silloinkin olen jo niin väsynyt päivän touhuilusta, ettei ole saanut rivillistäkään laitettua tänne blogin puolelle :)
M on tehnyt paljon töitä tällä viikolla ja joten ollaan lasten kanssa suunnattu eväiden kanssa rantsuun ja keksitty kaikenlaista muuta lomakivaa.
Nizzan vanhan kaupungin kujan pikkukaupasta aikaisemmin ostettu 
Molly Brackenin kevyt mekko on ollut paljon käytössä. 
Merkillä on mielestäni paljon kivoja ja romanttisia vaatteita. 
Tämä on yhden koon mekko, mutta mallinsa puolesta menee varmasti monen kokoisille naisille.
Molly Brackenin sivut löytyvät täältä

Merkistä on myös tytöille suloinen vaatemallisto MiniMolly.
Jos joku on etsimässä tämän tyylisiä vaatteita kesäksi, niin tältä merkiltä sekä naisten että tyttöjen vaatteita saa tilattua suomeen ainakin Zalandolta täältä

Ja tässä vielä merkin esittely lainattuna Zalandon sivuilta:
"Molly Bracken on melko uusi merkki vaatteiden suuressa maailmassa. Brändin perusti ranskalainen Catherine Sidonio vuonna 2008. Catherinen ura alkoi eräästä lontoolaisesta teatterista, jossa hän puki nimikaimansa Catherine Zeta-Jonesin suurta TV-showta varten. Hän työskenteli monissa muissakin teattereissa ja ohjelmissa, minkä jälkeen hän löysi tiensä Giorgio Armanille. Muutettuaan takaisin Ranskaan hän suunnitteli vaatteita monille amerikkalaisille merkeille kunnes hän päätti luoda ihan oman brändin. Brändin inspiraatio sai alkunsa, kun Catherinen mies Julian löysi hieman kärsineen laatikon, joka oli hänen sukunsa perintökalu 1920-luvulta ja hän päätti antaa sen vaimolleen Catherinelle. Laatikossa oli vanhoja mustavalkoisia valokuvia nuoresta tytöstä nimeltä Molly. Tyttö vaikutti todella vahvaluonteiselta ja naiselliselta, juuri sellaiselta naiselta, jollaisia Catherine eniten ihailee. Hänen vaatteensa kuvastavat hänen henkilökohtaista kuvaansa sanasta "femme". Molly Bracken -tyylissä yhdistyy nykyaika ja retro. Vaatteet ovat sekoitus viktoriaanisia kauluksia, tylliä, pitsiä ja paljetteja, sekä puuvillaa ja meshiä, jotka tuovat nykyaikaisuutta."

 Eilen lähdin viemään lapsia Nizzan Massenan leikkipuistoon
jossa oli loman johdosta todella paljon ihmisiä.
Jäätiin aukiolle katselemaan suuria saippuakuplia, 
jotka lensivät lasten ihastuneen naurun saattelemana korkealle ilmaan kesätuulen puhaltaessa ❤️

Huomisesta alkaen lomaillaan koko perheellä, sitä odotellessa!
Sitten palailen taas parempien lomakuvien kanssa :)

Iloista vappua teille kaikille,
Anne

3 kommenttia:

On kiva saada teiltä lukijoilta kommentteja! :)