maanantai 20. huhtikuuta 2015

Aamun mietteitä

Täällä aurinko nousee uuteen aamuun,
pääskyset lentelevät korkealla taivaalla ja kiljuvat kilpaa 
kyyhkyjen kujerruksen kanssa ❤️

Mietin tässä kahvikupin kanssa uusia työjuttuja syksylle, 
mutta en vielä ole varma mihin suuntaan lähtisin.
Toisaalta kiinnostaisi tehdä sisustusjuttuja, toisaalta voisi tehdä vaikka tauluja
tai sitten tehdä puutöitä myyntiin saakka.
Toisaalta kiinnostaa tehdä uusi aluevaltaus nettikaupan saralla, uusi kirja tai 
laittaa pieni kotistudio pystyyn ihanine rekvisiittoineen ja 
alkaa harjoittelemaan lapsi/vauvakuvien ottamista.
Tai sitten se pieni putiikki meidän puutarhaan nettikaupan rinnalle.
Voihan ottaa noista ideoista parikin tai sitten keksiä jotain ihan muuta :)

Pinterestistä löysin alla olevan mietteen ja se sopi niin hyvin omiin ajatuksiini.
Kiinnostuneena olen odottanut, mitä ideoita, ehdotuksia tai yhteistöitä tulee vastaan ja
mikä on sellainen juttu joka tuntuu omalta ja saa tuulta siipien alle!


Tämä välivuosi kaikesta tutusta on tehnyt niin hyvää ja kuten ystäväni kokemuksesta
osasi sanoakin, ulkomailla vietetty aika muuttaa ihmistä aina jotenkin.
Matkailu avartaa, mutta muutto avartaa vielä ihan erilailla.
Huomaan sen nyt itsestäni ja perheenjäsenistäni.
Onneksi kaikki muutos on ollut positiiviseen suuntaan ja tehnyt vahvemmaksi ja vapaammaksi.

Kuvat ovat Cannesista, jossa oli viime viikolla menossa tv-sarja festarit
ja jossa poika vietti eilisen iltapäivän kaverisynttäreiden merkeissä.
R:n ihanan pehmoinen paita ostettu täältä
Tekstikuvat täältä

Sellaisia mietteitä tällä kertaa! :)

Muistetaan haaveilla ja muistaa, että ne haaveet ovat toteuttamista varten!
Anne

8 kommenttia:

 1. Ihania suunnitelmia. On mahtavaa, että niin monet ovet ovat sinulle auki. (Periaattessa kai kaikille, mutta kuitenkaan ei.) Kaikki suunnitelmasi kuulostavat ihan unelmallisen ihanilta! <3 Lämpöisiä päiviä sinne Ranskaan!

  Kati

  VastaaPoista
 2. Kuulostaapa tutulta. Miettiä ja pohtia, minulla ne vain ovat asteella "mitähän työtä voisin saada". Asun hyvin pienellä paikkakunnalla, jossa mahdollisuuksia ei juuri ole ja se tuo paljon haasteita. Olisi lottovoitto, jos saisin järjestettyä työkuviot niin, että voisin tehdä niitä kotona ja samalla lasten arki pyörisi vaivattomasti.

  VastaaPoista
 3. Tasan ei mee nallekarkit... itse tässä pohdin kahvikupposen äärellä kolkon keväisen tuulen tuivertaessa ja auringon pilvien lomasta kimaltaessa, onko minulla vähäisistä euroista ja kelan tuesta varaa vaihtaa toimimaton jumppari toiseen vai kidunko virallisen sairasloman ja toipumiseni tuolla entisellä ja jään siten lähiaikoina työttömyyseläkkeelle hieman kolmekymppiä ylittäneenä osittain epäasiallisesta kuntoutuksesta...
  Rohkaisevaa katsella kauniita kuviasi ja leppoisia ajatuksiasi. ;)

  t. vakio surffailija sivustollasi

  VastaaPoista
 4. Olen haaveilija sekä toteuttaja luonteeltani. Parikymppisenä pakkasin matkalaukkuni ja muutin vuosiksi ulkomaille. Myös haaveet opiskeluiden ja töiden suhteen toteutuivat.

  Menin naimisiin todella hyvän miehen kanssa, saimme yhdessä ihanan perheen. Elämä lasten kanssa kauniissa kodissa tuntui kuin taivaalta maan päällä. Rahasta ei tarvinnut huolehtia.

  Miehen kanssa kovasti mietimme, mitä tehdä seuraavaksi. Minne maahan haluaisimme muuttaa? Ostaako 100-vuotta vanha kerrostaloasunto vai uudempi okt? Minne mennä lomamatkalle? Se kuitenkin oli varmaa, että halusimme lisää lapsia. Haaveilimme myös hyväntekeväisyysprojekteista. Mies toteutti pitkäaikaista unelmaansa ja kirjoitti kirjaa.

  Yhtenä päivänä, kuin salama kirkkaalta taivaalta, mieheni sai sairauskohtauksen. Toipumisesta ei tietoa.

  Lähes kaikki aiemmat toiveet ja haaveet katosivat jonnekin pilvien taakse -tuntuivat turhanpäiväisiltä tai kaukaisilta. Sitä toivoo, että elämä pysyisikin mahdollisimman samanlaisena, ettei tulisi liikaa muutoksia lapsille.

  Menemme hetken ja päivän kerrallaan. Tulevaisuutta en suunnittele, en murehdi. Mitä tulee, tulee. Sen olen kuitenkin päättänyt, että elämässä haluan keskittyä iloa tuoviin asioihin ja ajatuksiin. Ja toivon, että mieheni ja lapseni voisivat tuntea, että rakastan heitä ja olen läsnä kussakin hetkessä, mitä vietämme yhdessä. Tässä on tavoitetta kerrakseen. Vaikka koko loppuelämäksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei! Olen todella pahoillani miehesi puolesta! Joskus elämä yllättää niin totaalisesti ja kaikki vanha tuntuu niin erilaiselta uutta tilannetta vasten. Olen omalta kohdaltani huomannut, että kun koettelemuksista on kulunut tarpeeksi aikaa niin ne ovat juurikin niitä tärkeimpiä rakennuspalikoita, kun rakentaa uutta elämää. Joku viisas onkin sanonut, että elämän räsymatossa ne tummimmat kohdat saavat ne kirkkaimmat värit hehkumaan vieläkin kauniimpina. Olet päättänyt juuri oikein, joka päivä kannattaa laskea sen päivän siunaukset ja keskittyä niihin. Kaikkea hyvää sinulle ja perheellesi ❤️

   Poista
 5. Ajatuksia herättävää, ihanaa luettavaa, kiitos.

  VastaaPoista
 6. Jos tuo "tai sitten tehdä puutöitä myyntiin saakka" etenee ja valmistus kiinnostaa enemmän kuin tukkumessuilla kulkeminen ja jälleenmyynti niin muista minut . Otan myyntiin:)
  t. Heidi
  www.isoisanpuulelut.fi
  https://www.facebook.com/isoisanpuulelut

  VastaaPoista
 7. Hei, tuli monelaisia mietteitä mieleen tästä blogitekstistä. Kuten tuolla joku jo mainitsikin, ihanaa kun elämässä on kaikki mahdollista ja tiet auki, mutta kaikille se ei vaan olekaan ihan niin. Moni asia on rahasta kiinni. Itse olen elättänyt itseni 19-vuotiaasta ja monet kerrat joutunut valitsemaan sen "päiväni murmelina" -elämän, josta tuossa hienossa posterissa puhutaan. Koska laskut on ollut vaan pakko maksaa. Olen myös haaveillut siitä valokuvausstudiosta ihanine kuvausrekvisiittoinen vain laskelmien jälkeen todetakseni, ettei se elätä. Monet haaveet on haudattu rahan takia. Elämä on epäreilua. No, terveyttä kuitenkin on ollut ja siitä pitää olla ÄÄRETTÖMÄN kiitollinen. Luin myös tuon kommentin, jossa perheen isä oli sairastunut, kamalaa :(

  Toivottavasti sinä saat toteuttaa ne kaikki ihanat asiat mistä haaveilet ja onni on sinulle myötä samalla tavalla kuin tähänkin saakka ja saamme niistä lukea <3 Ihana blogi, kuin satua :)

  VastaaPoista

On kiva saada teiltä lukijoilta kommentteja! :)