tiistai 14. joulukuuta 2010

Luukku 14

Tässä luukussa on blogissani vieraileville 
jouluinen arvonta!
Palkintona on Villeroy&Bochin kristallinen enkelikoriste.


Arvonnassa on mukana kaikki, 
jotka kommentoivat tähän postaukseen.
Ja aikaa osallistua on tämän viikon sunnuntai-iltaan (19.12.) saakka.

Olisi kiva jos kirjoittaisitte itsestänne jotakin.
Aina olis mukava tietää millaisia ihmisiä täällä käy lukemassa blogia.
Esim. 
1. Kerro jotain itsestäsi
2. Joulun ykköslahjatoiveesi?
3. Mistä haaveilet?

Voit myös unohtaa nämä kohdat ja
 kirjottaa mitä haluat! :)

Enkeleitä viikkoonne, 
Anne

243 kommenttia:

  1. Olen kahden lapsen äiti, tytön ja pojan. Toivon rauhallista joulua, yhdessäolemista, viime joulu vietettiin sairaalassa pojan sairastelun vuoksi. Haaveilen paremmasta elämästä; ei sillä ei tässäkään valittamista ole tällä erää...
    -Hannele-

    VastaaPoista
  2. Olen 26 vuotias nainen. Ja olen lukenut blogiasi vuoden verran.Lahjaksi toivon Joulumieltä ja Rauhaa niin itselleni ja kaikille muillekin.
    Pidän sinun varmasta tyylistäsi ja haaveilen asuvani joskus myös yhtä kauniissa talossa kuin te asutte.
    hyvää Joulun odotusta <3
    Terveisin Pia

    VastaaPoista
  3. Hei, kylläpäs sattui että ehdin tähän ensimmäiseksi kommentoimaan;)
    Aivan ihastuksissani minä sinun kaunista blogiasi katselen ja luen.
    Asun Helsingissä rivitalossa ja Vantaalla omakotitalossa, sanonkin aina että meillä on kaupunkikoti ja maaseutukoti, miesystäväni asuu Vantaalla. Toivon jouluksi vain aivan ihanaa aikaa läheisten kanssa!

    VastaaPoista
  4. Onneani koittamassa minä, -kahden pojan (joista toinen on Taivaspoika) äiti, -liki viisikymppinen.
    Lahjatoiveeni on selvitä tästäkin joulusta hyvin... (kolmas joulu ilman Esikoista)
    Haaveena oppia elämään loppu elämäni ilman rakasta Esikoistani.

    VastaaPoista
  5. Hei,
    kiitos mukavista postauksista ja todella hyvistä kuvista. Täällä on aina miellyttävää vierailla.
    Niin, ja mistä haaaveilen.. eniten varmasti perheenlisäyksestä. Että meistä jäisi jotain yhteistä, merkityksellistä jälkeemme. Ei siis aivan pieni haave.

    Lämpimin terveisin Uneton

    VastaaPoista
  6. Voi kun kiva kun näin muistat meitä lukijoitakin :) Mielelläni siis olisin mukana arvonnassa :)

    Opiskelen unelmieni ammattiin ulkomailla ja vaikka koulu on välillä todella rankkaa ja tuntuu että työ- ja tehtävämäärän alle meinaa aivan lyyhistyä, niin vapaat illat juuri näiden mukavien blogien parissa ovat yksi parhaista keinoista rentoutua :) Ja itse asiassa unelmoida siitä, kun joskus valmistun, palaan Suomeen poikaystäväni ja perheeni luokse ja saan toivottavasti itsekin joskus sisustaa omaa taloa ja puuhastella siellä kaikenmoista :) Tälläinen unelmointi myös auttaa kun esim. koti-ikävä iskee :)

    Jouluksi palaan Suomeen, se onkin ainoa oikea paikka viettää joulua :) Ainakin itselleni :) Joululahjaksi toivoin lämpöisiä hanskoja, kirjaa ja suklaata. Ei siis mitään kovin mielikuvituksellista, mutta matka lämpöön uudeksi vuodeksi ja ihan vain kotona rentoutuminen läheisten seurassa ovat ne mitä joululta eniten odotan :)

    Mukavaa joulunodotusta sinne koko perheelle!! :)

    VastaaPoista
  7. Hei!

    Olen blogiasi seuraava äiti etelä-Suomessa asuva, pohojosesta kotoisin oleva.
    Olen blogiasi ihasteleva.
    Blogisi nimi on osuva, kauneutta ja idearikkautta ja kättesi osaammista on kiva katsella.

    Joululahjatoivetta ei varsinaisesti ole...Jotain mitä toivon, on sellaista mitä ei voi pakettiin kääriä...


    Jouluun toivon yhdessäolon rikkautta ja Joulun sanoman rauhaa. Tulee erilainen, ihana joulu, menemme siskoni perheen luo.

    Päivi

    VastaaPoista
  8. Selvisipä tuon kadonneen luukun arvoituskin :) -ihmettelin kun näytti ettei blogia löydy, joka päivä olen luukkusi "avannut"
    1. käypä kurkkaamassa :)
    2. tiedän sen saavani: kanvaslaukku joka tehty lastenlasten kuvista
    3. piiiiitkästä, hyvästä elämästä, uskon että elämällä on vielä paljon annettavaa ja yllätyksiäkin kenties

    VastaaPoista
  9. Olen Maija.Käyn täältä ammentamassa hyvää mieltä.
    Joulun haaveeni on rauhallista yhdessäoloa perheen kanssa tässä kiireisessä hetkessä.
    Haaveilen elämän pikkuasioista.

    VastaaPoista
  10. Ihana blogi sinulla :)
    Ja niin ihania juttuja.

    Sinulle tuskin tarvitsee toivoa nautittavaa joulun aikaa, varsinkin näiden postikortti maisemien keskellä, koska nautit siitä takuulla muutenkin.

    Tämä blogi on ihan uusi tuttavuus ja ihana tuttavuus onkin :)

    VastaaPoista
  11. Kommenttia siis...
    Olen 2 lapsen äiti,joka tykkää askarrella kortteja ja mönkiä kesäisin pientä puutarhaa. Jouluksi toivon vain rauhallista yhdessä oloa ja joulun tuoksuja uunista. kerrankin kun on joulu vapaa töistä.Mistä haaveilen? Että koti olisi siisti,tasaisen harmoninen ja kaikki sopisi yhteen... Nyt tuntuu että on liian monta väriä ja puulaatua.Ja kärsivällisyyttä ei meinaa riittää tähän projektiin.Olisi pitänyt aikoinaan ostaa enemmän harkiten ja valikoiden.

    VastaaPoista
  12. Olen vähän päälle 40v kuuro lähihoitaja. Ykköslahjatoiveeni on kiireetön ja rauhallinen joulu perheeni kanssa. Haaveilen kaikkea; matkustamista, sisustamista ja vanhan, pienen talomme remointoimista.

    Haluan osallistua arvontaanne.

    Taas nainen Vanhalinnasta. :-)

    P.S. Haluaisin oman nimimerkin mutten osaa luoda omaa blogia itselleni siksi nämä anonyymiviestit..

    VastaaPoista
  13. Ihana palkinto!
    Olen jo vähän yli 50-v. Lahjatoiveita ei oikeastaan ole.
    Haaveilen mökillä osolosta ja matkoista.
    -päivi-

    VastaaPoista
  14. Heippa Anne!

    Olen kahden pienen pojan äiti ja annan kaiken vapaa-aikani lapsilleni, olenkin todella paljon poikien kanssa kolmestaan kotosalla isän reissatessa ympäri Eurooppaa. Sillä aikaa, kun isä reissaa minä koitan tehdä täällä kotosalla pieniä remppahommia...

    Pidän kaikesta kauniista ja minullakin on pienen pieni blogi, jossa kerron oman talomme remontista/sisustusjutuista. Haaveissa siintää saada talomme vielä joskus kokonaan kuntoon joka huoneen, sellaiseksi meidännäköiseksi - historia ja mennyt aika merkitsee minulle kovin paljon ja koti, perhe, kotiseutu on minulle kaikkein tärkeintä...

    Joululahjaksi haluaisin kovasti, että mieheni ehtisi kotiin jouluksi ja jos mennään materian puolelle toivoisin saavani Riviera Maisonin kattolampun, jonka nimi oli kai hanging lamp deauville xl.

    Enkeleitä myös teidän viikkoonne!

    VastaaPoista
  15. 1. Olen tuleva opettaja.
    2. Kuukauden loma opinnoista.
    3. Talosta :)

    VastaaPoista
  16. Olen aivan ihastunut blogiisi ja salaa kateellinen teidan todella kauniista talosta. :)
    Itse olen 30-vuotias kolmen lapsen äiti joka opiskelee testiilialaa. Joulun ykköstoive on hyvä uusi silitysrauta ja se on tonttujen mukaan tulossa. :) Haaveilen omasta talosta, ja välillä ihan vähän siitä, että muuttaisimme jonnekin muuhun maahan asumaan. Esimerkiksi Ranska voisi olla ihana.

    VastaaPoista
  17. Kuinka ihanainen enkeli! Tottakai osallistun arvontaan ja saa samalla kertoa itsestäänkin, hihih :)

    Eli minä olen tosiaan 28-vuotias rouva täältä Kanta-Hämeestä, jossa asustelen vanhassa pienessä "mummonmökissä" aviomiehen ja monien, monien karvaisten ystäviemme kanssa. Olen äärimmäisen eläinrakas ja rakastan luontoa niin syvältä sieluni sopukoista, etten osaa sitä sen paremmin edes sanoa.

    Haaveilen vieläkin suuremmasta eläinkatraasta, kuin mitä meillä on tällä hetkellä. Joskus olisi mukava kun olisi lampaita ja vuohia ja.. :)

    VastaaPoista
  18. Mukana arvonnassa ratsastajatytön ja partiolaispojan äiti Itä-Suomesta, joka rakastaa menneen maailman arvoja ja ihanteita ja kaikkea kaunista :) Joululahjatoiveena olisi perinteisesti kirja, mieluummin vielä monta. Ja haaveilen rauhallisemmasta elämästä - olisi ihanaa voida olla kotiäitinä jälleen... :)

    Tähtientuiketta ja kuurankukkia sinne Villa Hertzeniin!

    VastaaPoista
  19. Ykköslahjatoiveeni on piiiitkävartiset villasukat :)
    -E-

    VastaaPoista
  20. Olen käsitöitä (ennen kaikkea neulomista, miniristipistoja ja nukkekotiminiatyyrejä) harrastava yhden aikuisen tyttären ja kahden pikkukoululaisen äiti ja yhden lapsenlapsen mummo. Kaksi vuotta sitten julkaisin kirjani "Hienoimmat nukkekotini". Joululahjaksi toivoisin remonttia kotiin, ainakin paikoittain, ja chocoholicina tietysti paljon suklaata. Haaveilen että osaisin elää kuten uskon, edistää kauneutta, harmoniaa, kiitollisuutta. Sivusi laidassa oleva raamatunlause on yksi omia suosikkejanikin. Ja tietysti haaveilen unelmakodista, unelmatyöstä, siitä, että keksisin tuottavan tavan tuoda kaikki nukkekotini ym muidenkin nähtäville ja inspiraation lähteeksi. Enkeleitä sinunkin viikkoosi ja sille, joka tuon enkelin saa luokseen.

    VastaaPoista
  21. Huomenta! Mukana arvonnassa Mökö, 34-vuotias 5 lapsen äiti, viihtyy kotona, rakastaa joulua!

    VastaaPoista
  22. Moikka,

    Olen 31-vuotias kotiäiti/opiskelija. Opiskelen maisemasuunnittelua ja minua inspiroi kovasti se miten olet yhdistänyt työsi ja äitiytesi. Minullakin vaikutti uuden ammatinvalintaan suuresti se, että voin tehdä kotona töitä ja osallistua lasten elämään mahdollisimman paljon.

    Joulun ykköslahjatoiveena olisi joku ihana käsityö; pitkävartiset villasukat tai ihana tilkkutäkki. Tai oikeastaan paras lahja on kyllä nykyään lasten iloiset kasvot. Ne kyllä tekevät joulusta joulun.

    Elän aikalailla unelmaani. Olen saanut olla 5vuotta kotana, opiskelen unelma-ammattia, meillä on ihana iso talo jota sisustaa ja aviomieheni paranee kuin viini vanhetessaan =). Pieni unelma olisi viettää kuukausi tai kaksi vaikka Thaimaassa perheen kanssa, niin että voisimme keskittyä mieheni kanssa kirjoittamiseen ja perheeseen.

    Tämä blogi tarjoaa inspiraatiota, iloa ja välillä jopa lohtua. Tämä on kivoin kalenteri, mikä minulla on ollut =) Ihanaa joulunodotusta ja onnea arvontaan kaikille!

    T.Kati J.

    VastaaPoista
  23. Ihana arvonta <3 Täällä kirjoittelee kahden pienen lapsen äiti joka haaveilee enemmästä ajasta kotona, tai edes yhdestä työstä kolmen sijaan. Joululahjaksi toivon saavani uuden kännykän :)

    VastaaPoista
  24. Hyvää pakkasaamua! :)

    Olen 25-vuotias yhden tyttären äiti ja yhden miehen vaimo Pohjois-Savosta. Rakastan kaikkea kaunista ja haalin sitä ympärilleni kotiimme. Koti ei ole omamme, vaan vuokra-asunto, joten se asettaa rajoja sisustamiselle. Siksipä (ja toki monista muistakin syistä) haaveilen, että meillä olisi pian ikioma kotitalo jossain vähän syrjempänä, luonnon keskellä. Blogisi on minulle suuri innoittaja. Välillä se päivän paras hetki on, kun otan kahvikupposen ja luen pari lemppariblogiani :) Nyt joulukuussa onkin ollut ihanaa, kun päivityksiä tulee joka päivä ;)
    Kiitos blogistasi!

    Siunattua joulun odotusta teidän perheelle!

    -Eve

    VastaaPoista
  25. Olen 37 v äiti ja yrittäjä Keski-Suomesta. Joulun ykköslahja ja haave on rauhallinen hetiki huopaan kääriytyneenä glögimukin ja suklaarasian kera jouluaamuna.
    - Saana -

    VastaaPoista
  26. Tämä on kyllä ihana blogi. Ensimmäiseksi aina tänne kurkistamaan, kun koneen avaan.
    Itse pidän myös sisustamisesta ja valokuvaamisesta ja katson aina sillä silmällä kuvia, että löytyisikö jotain uusia vinkkejä ja löytyyhän niistä!!

    Tällä hetkellä haaveilen tuosta arvontavoitosta :)
    Enkelille olisi jo paikkakin tiedossa. Tuli heti se nähtyäni ajatus, että enkeli sopisi niin hyvin tuohon aulan vanhaan koristeikkunaan.

    olen 3 lapsen äiti ja joululahjatoiveenani on rannekello jossa on pieniä helmiä monessa rivissä. Jos mies ei ole vihjettäni ymmärtänyt, niin käyn sen itse ostamassa joulun jälkeen :)
    Rauhallista joulua! T: Mella

    VastaaPoista
  27. Onpa kaunis koriste. Mukana siis arvonnassa.

    Ja hieman vastauksia:
    1. Kerro jotain itsestäsi: Olen kohta 35-vuotias ja asun keskellä Helsinkiä loft-tyyppisessä asunnossa tulevan mieheni kanssa (häät kesällä).
    2. Joulun ykköslahjatoiveesi? Kirjat, matka tai teatteriliput. :-) Yleisemmin jouluun liittyy odotus yhteisestä perhejoulusta, kun kokoonnumme kaikki siskokset puolisoineen vanhempiemme luokse. Ai että...siitä tulee taas niin mukavaa.
    3. Mistä haaveilet? Tulevista lomamatkoista, oman unelman toteuttamisesta

    Hyvää tiistaita!

    VastaaPoista
  28. Hej! Kaunis blogi sinulla on.Olen koulumaailmassa työskentelevä, intohimoinen käsillään tekevä henkilö...
    Ykköstoiveeni toteutuu juoluna,Brysselissä asuva
    siskoni perheineen tulee Suomeen jouluna.
    Ha en bra dag!
    Kraam
    Sanne

    VastaaPoista
  29. Mukana ihanassa arvonnassa! :)
    Kahden ihanan pojan äiti, joka on totaallisen hullaantunut blogiisi, aamuni ei lähde kunnolla käyntiin, ennenkuin olen päässyt lukemaan teidän uusimmat jutut! :)

    Joululahjatoiveita on kaksi, ensin se tärkein perhejoulu ♥ (joka toteutuu) ja toinen on uusi järjestelmäkamera (joka riippuu nyt yhdestä liikkeestä, saanko sen jouluksi pukinkonttiin, sormet ja varpaat ristissä jännitellään)

    Haaveilen kolmannesta lapsesta ja omakotitalosta.

    Sinulla on mahdottoman ihana blogi, sitä on helppo lukea ja tulen aina hyvälle tuulelle. Sinulla on ihmeellinen tapa kirjoittaa, että vedät lukijan mukaan teidän arkeen ja juttuihin. Jatka samaan malliin! ♥

    VastaaPoista
  30. Olen kuuden lapsen äiti Etelä- Suomesta. Seuraan blogiasi ihanien kuvien ja tekstien vuoksi. Kaunista elämää teillä. Eksyin sivuillesi aihe-vapaa linkin kautta viime talvena ja jäin heti koukkuun... (Joskus em. sivustosta on hyötyä vaikka muuten onkin niin negatiivinen palsta ).
    2) Joulun ykkös toiveeni on viettää tunnelmallinen ja rauhallinen joulu kodissamme yhdessä läheisten kanssa
    3) Haaveilen että yläkertamme valmistuu pian
    hyvää joulunalusaikaa t. Katri

    VastaaPoista
  31. Hei Anne,

    Olen Turussa asuva kahden pojan äiti. Teen liiketalouden ja markkinoinnin lopputyötäni tällä hetkellä, käyn piristämässä sinun sivuillasi itseäni. Olen aika uusi lukijasi, löysin keväällä sivustosi ja "jäin koukkuun niihin". Poikanikin ovat joskus olkapääni ylitse katselleet sivujasi ja ovat ihastuneet kotiisi ja sisustukseesi. Kuten on heidän äitinsäkin ; )
    Ihailen nimenomaan sinun ihanaa lämminhenkistä tapaasi kuvata elämääsi ja lapsiesi touhuja. Tulee yksinkertaisesti hyvälle mielelle näitä postauksiasi katselemalla ja lukemalla!

    Joulun ykköslahjatoiveeni rakentuu lämpöisestä yhdestä olemisesta. Käydään kuuntelemassa Joulurauhan julistus, kun Turussa asumme. Joulurauhan kuuntelemisen jälkeen nautitaan höyryävää glögiä ja tullaan kotiin. Herkutellaan omatekoisella riisipuurolla ja kiisselillä. Lahjatoiveisiini kuuluu ehdottomasti mielenrauha ja toivon, että kaikki ihmiset löytäisivät sen tämän kovin rauhattoman elämäntyylin keskellä. Itse haluan ainakin sen löytää.

    Haaveilen valmistuttuani löytäväni työpaikan...

    Kaikkea hyvää Joulun odotuksineen Sinulle ja ihanalle perheellesi. Nauttikaa toisistanne!

    VastaaPoista
  32. Jee oon eka :)

    1. Oon 26-vuotias tyttö etelä-pohjanmaalta ja oon jo jonkin aikaa seuraillut tätä sun blogia :)

    2. Karaokemikseri tai buzz-peli :D

    3. Lottovoitosta :P No ei vaan. Aika monestakin asiasta, lottovoitto helpottas lähes kaikkia :)

    VastaaPoista
  33. huomenta, sinulla on niin ihana blogi :) olen 40+ikäinen, asun Turussa mieheni, murkkutyttäreni ja kahden pikkukanin kanssa omakotitalossa. Kauheasti ei lahjatoiveita ole sillä olen syksyllä hankkinut itselleni parikin mieluisaa juttua joten ehkäpä uudet timanttikorvikset olisivat se juttu :D Haaveilen lomaa-asunnon rakentamisesta terv. Rida

    VastaaPoista
  34. Osallistun ihku ekana arvontaan! Ihana palkinto!

    Ensiksikin pitää kertoa, että blogisi on maailman ihanin ja teillä on todella viehättävä koti! Niin ja olette itsekin koko perhe niin kauniita ja "yhteensopivan" näköisiä.

    Löysin blogien maailman vasta muutama kuukausi sitten ollessani hoitovapaalla. Nyt olen jo palannut töihin, mutta joka ilta pitä käydä kurkkaamassa blogiasi. Tykkään myös sisustaa (Meillä on aivan eri tyylinen koti kuin teillä, mutta kaikki sisustaminen kiinnostaa ja kaunista on aina kiva katsella.) ja näpräillä itse käsillä. Harmi, ettei ammattini ole sellainen. Kahden lapsen kanssa on kuitenkin aina välillä kiva tehdä jotain itse.

    Joululta toivon yhdessäoloa, hyvää ruokaa ja rauhallista elämää. En halua tavaroita. Lasten riemua paketteja avatessa on tietenkin kiva katsella.

    Haaveilen, että olemme perheenä ja vanhempinemme onnellisia ja terveitä ja osaisimme nauttia kaikesta ihanasta mitä meillä jo on. Jos vielä löytäisin itselleni sopivamman ammatin.

    Rauhallista joulun aikaa teidän koko perheelle!

    Mikä musiikki sinulla muuten soi blogissa? Voisin kuunnella sitä aamusta iltaan =D

    VastaaPoista
  35. Hei, kiva idea joululuukkuun :).
    1. Seuraan blogiasi lähes päivittäin ja saan siitä paljon hyvää mieltä 2. Lahjatoiveeni on "Terapiassa" sarjan 1. ja 2. tuotantokausi yksissä kansissa (näytettiin syksyllä YLE TV1:llä). 3. Lyhennetystä työajasta.

    Mukavaa joulunodotusta teille!

    VastaaPoista
  36. Osallistun, palkinto on kaunis!
    Olen melkein nelikymppinen kahden lapsen äiti, iltatähden kanssa vielä kotona. Materiaalisista toiveista jouluksi on ykkönen joku kaunis koru, aineettomia toiveita tietysti myös on. Haaveilen matkasta Italiaan...

    VastaaPoista
  37. Ihanaa saan olla ekka! Olen pohjoisesta kotoisin oleva kahden teini-ikäisen äiti ja ope. Joulun ykköstoivelahja on kiireettömyys ja perheen kanssa yhdessäolo hektisen syksyn jälkeen. Sinulla on ihana ja elämänmyönteinen blogi, jossa viipyilen harva se päivä.

    Kiireetöntä ja ihanaa joulun odotusta Sinulle ja perheellesi Anne!

    VastaaPoista
  38. Voi kun kaunis :) Itse olen pian 25 vuotias, kahden tytön äiti ja kolmatta odotellaan syntyväksi maaliskuussa. Kotosalla ollaan likkojen kanssa, ja kovin oon yrittänyt tehdä kodista sellaisen, jossa viihtyy :) sitä varten on kiva inspiroitua blogeista :))

    VastaaPoista
  39. Hei,ahkerasti käyn täällä mielenkiintoisessa ja kauniissa blogissasi.
    Olen 44v nainen.Rakastan sisustamista ja käsitöitä ja hyvää ruokaa :)
    HAaveilu on myös suuri harrastukseni,tällä hetkellä suuri haaveni olis ensi kesänä ihana romanttinen huvimaja pihallemme!

    VastaaPoista
  40. Hei,

    Olen 20-vuotias tyttö Helsingistä. God is my biggest Saviour!!

    Pitämäsi blogi on aivan ihana, koska perheestänne huokuu rauha, onni ja hyväolo:)

    Joulu on lempijuhlani, ennenkaikkea toivon siltä ihanaa, rauhallista aikaa perheen kanssa, hyvää ruokaa ja yllättyneitä kasvoja läheisten kasvoilla:) Tunnelma on kaikista paras!

    Rakkaudellista Joulua teille kaikille<3

    VastaaPoista
  41. Villeroy & Bochin koristeet ovat ihania, ja mielelläni osallistun kauniin blogisi arvontaan. :)

    Olen pienen pienen tytön ja pojan äiti, tutkija ja omakotitaloasuja Etelä-Suomesta. Joululahjaksi toivon tietenkin valoa ja iloa, mutta paketeista toivon saavani hyviä kirjoja sekä ihanan teekannun, jollaisen näin Stockalla. Haaveilen yleisestä onnellisuudesta sekä siitä, että saisin joskus työprojektini valmiiksi.

    Ihanaa joulukuista viikkoa!

    Kerro jotain itsestäsi
    2. Joulun ykköslahjatoiveesi?
    3. Mistä haaveilet?

    VastaaPoista
  42. Olen 30v kahden pienen lapsen äiti Tampereen seudulta.
    Jouluksi olen toivonut rauhallisen yhdessäolon lisäksi uutta yöpaitaa ja lämpimiä tossuja.
    Haaveilen uudesta toimivammasta kodista.

    VastaaPoista
  43. Ihana arvonta kuten on blogisikin. Minä olen 34 vuotias kahden lapsen äiti pohjois-pohjanmaalta ja tammikuussa palailen työelämään. Joululta toivon rauhallista ja ihanaa tunnelmaa ja pukilta flanelliyöpyn.

    VastaaPoista
  44. Hei Anne!
    Sain juuri laitettua pienen puolivuotiaan Nuppu -tyttösemme aamu-unille ja kipusin koneelle lukemaan joulukalenteriasi. Kauniit kuvasi ja värisi menevät luihin ja ytimiin hyvän olon tunteena, saan ideoita omaan kotiin ja elämään. Olen jo käyttänyt pensseliä hiukan ja maalannut katosvuoteemme valkoiseksi, tuli ihana! Olen 40 vee, 3 lapsen (17 v, 11v, 6kk) äiti,Kirkkonummelta, ja päättänyt olla kotona seuraavat 3 vuotta. Joululahjatoiveita? Hmmm lasillinen punaviiniä ja suklaata.. Tv. Nina

    VastaaPoista
  45. Arvonnassa mukana neljän lapsen kotiäiti etelä-suomesta, intohimona sisustus ja kiitos ihanista ideoista mitä blogistasi saa takuu varmasti:D
    Mä voisin toivoa joulupukilta ompelukonetta.
    Haaveita on ja pitääkin olla, minkähän niistä kirjoittaisin, no vaikka ulkomaanmatka perheen kesken olisi kiva ajatus näin pakkasen keskellä..
    Mukavaa joulunodotusta ja kiitos kun jaksat ilahduttaa kalenterillasi!
    T.neljänäiti

    VastaaPoista
  46. Hei, kotiäiti Helsingistä.
    Joululta toivon rauhallista yhdessäoloa. Tulevaisuudelta mielekästä työtä.
    Ihanaa Joulua myös teidän perheelle.
    -AH

    VastaaPoista
  47. Neljän lapsen koiria harrastava, sisustamisesta ja kotoilusta pitävä elämäntapakotiäiti.
    Joulun ykköslahjatoiveeni on tyytyväiset lapset ja leppoisa yhdessäolo. Haaveilen ehdottomasti eniten talomme valmistumisesta :)

    VastaaPoista
  48. Olen 35v kuuden lapsen kotiäiti pohjanmaalta ja löytäisin myös paikan tuolle kauniile koristeelle jos onni minua suosii :)Toivoisin joululta kiireetöntä yhdessäoloa perheen kanssa...suklaata ja hyvää lukemista olisi myös kiva saada.Lasten ilo ja riemu ovat kuitenkin minullekkin se paras lahja..
    Ja toivoisin lisää sitä ihanaa joulumieltä, joka joskus tahtoo eksyä kaiken stressin ja kiireen alle...
    On ihanaa seurata blogiasi ja nauttia kaikesta kauniista mitä se sisältää,kiitos siitä ja Rauhallista Joulua sinulle ja perheellesi !

    VastaaPoista
  49. Neljän lapsen opiskeleva äiti. Vanhin yliopistossa, nuorin tänään 3 v. Entisen ammatin ja nykyisin harrastuksen kautta käsityöt tärkeä henkireikä. Joulun ykköslahjatoive on, että saisin jostain voimia ja intoa tehdä opinnäytetyötäni eteenpäin.( Materialistisempana vaihtoehtona kunnon digijärkkäri, mutta ei taida näillä näkymin vielä toteutua.) Haaveena olisi omakotitalo, jota saisi laittaa lopulliseksi kodiksi, eikä kaikki olisi väliaikasratkaisua.

    VastaaPoista
  50. Hei! Olen 27v ja tällä hetkellä kotiäitinä 11kk, melkein 3v ja melkein 5v kanssa. Harrastan paljon käsitöitä, liikuntaa ja lisäksi aloitin vetämään zumba;).
    Ykköstoiveeni saada ompeluhuone toimivaksi, mutta taitaa olla ettei se ehdi täksi jouluksi...joten ykköstoiveeni on Pentikin penkki ompeluhuoneeseen katseenvangitsijaksi.Ei ole vielä mennyt läpi:).
    Haaveilen hyvästä elämästä ja siitä, että löydän tavan toteuttaa itseäni ja jonkinlaisen rytmin elämääni lasten ja työn välillä..
    Kiitos blogistasi!Olen noin vuoden seuraillut sitä ja kurkistelen joka päivä onko tullut uusia päivityksiä.

    VastaaPoista
  51. Hei! Tietenkin mukaan arvontaan,ihana palkinto =)
    olen kolmen aikuisen tytön äiti ja kahdeksan lapsen isoäiti (nuorekas sellainen ;)Melkeinpä päivittäin käyn kurkkaamassa blogiasi,se on niin ihanaa katseltavaa,kiitos siitä!!Varsinaista lahjatoivetta ei ole,paitsi toivon,että kaikilla läheisilläni olisi ihana joulu ja että nämä kauniit talvimaisemat olisivat vielä joulunakin.Haaveilen ikiomasta "mummonmökistä" sitten joskus :)
    Sinulle ja perheellesi oikein Hyvää Joulua!!!!!!!Sain kerran tälläisen viestin..Yhtä lahjaa en paketoinut,en sitä käärössä antaa voinut;lahjan tämän kauneimman sydämestäni lähetän,onnea ,iloa, rauhaa syvää,toivon sulle Joulua hyvää!

    VastaaPoista
  52. Osallistun arvontaan. Enkelikoriste on kerrassaan upea! Seuraan muutamia blogeja - Kaunis Pieni Elämä on suosikkini!

    Olen kolmekymppinen kahden pienen tytön äiti. Haaveilen sapattivuodesta ja omasta huvilasta Italiassa. Haaveilen myös omasta ajasta, jolloin voisin liikkua, lukea, sisustaa, kierrellä kirpputoreja ja kauppoja kaikessa rauhassa. Joululahja toiveita minulla ei ole.

    Ihanaa joulua sinulle ja läheisillesi!

    VastaaPoista
  53. Mukana arvonnassa :) Joululta toivon rauhallista yhdessä oloa perheen kesken, toiveissa myös yläkerran pikainen valmistuminen vaikka ei ihan jouluksi valmistukaan...Haaveissa oma unelmatalo... :) Ihanaa päivää sinne kaupungin laidalle ;)

    VastaaPoista
  54. Oi ihana palkinto!

    Täällä tytön,2v ja pojan,1v äiti. Vasta rakennettu oma koti ja ens kesänä paljon paljon vielä puuhaa pihan kanssa.

    Ihanaa joulun odotusta!

    VastaaPoista
  55. Osallistun arvontaan. Enkelikoriste on todella kaunis. Ja blogisi on suosikkini monien toinen toistaan ihanempien blogien joukosta. Olen kolmekymppinen kahden pikku-prinsessan äiti. Haaveilen sapattivuodesta ja huvilasta Italiassa. Joululahjatoiveita minulla ei oikeastaan ole...

    Ihanaa Joulua!

    VastaaPoista
  56. olen kahden pienen pojan äiti, tekstien parissa työskentelevä luonnontieteilijä. Pienet seremoniamestarini pitävät huolen siitä, ettei joutilasta aikaa ole, mutta iltaisin kun talo on hiljainen, rentoudun neulepuikkojen tai virkkuukoukun seurassa. Vain hetki sitten uskaltauduin alkaa pitää kirjaa tuotoksistani blogin muodossa (olet tervetullut kurkkaamaan!).

    Tonttujen uteluihin joululahjatoiveista olen vastannut, että lahjakortti jalkahoitoon tai muuhun hemmotteluhetkeen ilahduttaisi kovin.

    Haaveilen, että elämä ja arki pysyisi tasapainoisena ja hyvänä. Ja joo, muutama lisäneliö ei tekisi pahaa... :-)

    Hyvää joulun aikaa Sinulle, Anne!

    VastaaPoista
  57. Olen 44-vuotias neljän lapsen äiti. Olen aivan koukussa blogiisi, ihanaa, kun jaksat meitä lukijoita viihdyttää. Olet todella taitava valokuvaaja. Itse yritän tulla yhtä hyväksi :) Joululahjatoiveeni on, että lapseni pärjäisivät tässä kovassa maailmassa ja kaikki saisimme olla terveitä. - Sari-

    VastaaPoista
  58. Herkkä, kaunis enkeli. Mukana arvonnassa, tottakai.

    Olen 40v. nainen ja 4 lapsen äiti. Joululahjatoiveeni on saada nähdä lasten loistavat silmät jouluaattona, rauhoittua kaikesta kiireestä ja käpertyä aattoiltana uuden kirjan kanssa sohvannurkkaan viltin alle..

    Talonmyynti hieman jarruttelee haaveita ja unelmia tällä hetkellä. Ehkä ensi keväänä sitten.. Eikös kevät/kesä ole talomyynnin kulta-aikaa?

    Ihanaa joulun odotusta!

    VastaaPoista
  59. Meikä on Pohjammaalta ja nyt kaukana kotoaan, ollut jo yli 7 vuotta. Joulunviettoon sinne suuntaamme tällä pikkuperheellä johon kuuluu 1v-poika. Toivon lahajaksi mekkoa. Tai jotain ihanaa vaatetta. Nyt kaipaisi niin jotain kaunista ylleen kun muuten on niin korutonta tämä elämä. Haaveilen yhdestä kokonaisesta lapsettomasta päivästä KOTONA! Haaveeksi taitaa jäädä, mihin sitä mies ja lapsi täältä häviäisivät.

    VastaaPoista
  60. Moi

    Jamelia asunut Hollannissa
    kohta yksitoista vuotta:)

    Toivon joulunaikana kaikkialle
    rauhaa rakkautta,
    että jokaisella olisi hyvä olla
    katto pään päällä ja ruokaa
    ja muistaisimme yksinäisiä
    ihmisiä myös joulunaikaan ja
    muulloinkin<3

    Että kaikki läheiset ja rakkaat saisi pysyä terveinä.

    Jamssi

    VastaaPoista
  61. hei,
    minäkin mukana arvonnassa.keräilen enkeleitä=)
    olen kahden lapsen kotiäiti.
    olen jo kauan lukenut blogiasi mikä on niin kaunis ja saa hyvälle mielelle.
    joululahjatoivetta ei oikein ole, haluan viettää ihanan joulun läheisteni kanssa.
    haaveilen, hmm. takkahuoneen valmistumisesta kellariin...
    Ihanaa Joulunodotusta Sinulle.

    VastaaPoista
  62. Minä myös mukana arvonnassa! Olen kahden ENERGISEN tytön koti-äiti. Koetan ahmia näitä ihania päiviä pikkuisten kanssa kotona...aika kuluu niin nopeasti ja ensi syksynä esikoinen menee eskariin :( Olen 28v. Äiti on hionoin(minun mielestäni)"titteli" mitä minulla on ikinä ollut ja tulee olemaan :D Sitä ei voi kirjoista lukea :)

    Toivon että voisimme perheeni kanssa viettää rauhaisaa joulun aikaa ja puuhailla yhdessä. Pyjama on lahjalistallani, mutta mukava olisi käydä jossakin reissussa joulun jälkeen :D

    VastaaPoista
  63. Tämä on niin ihana blogi, ihailen energiaasi ja ideoitasi!

    Olen opiskelija ja asun tällä hetkellä Oulussa. (Olit muuten isosena mun fifteen-leirillä.)
    Joululahjatoiveeni oli vaatimattomasti tiskikone. :) (Joka ei kyllä toteudu.) Toivoisin, että jouluaattona vois kokea sitä samaa tunnelmaa, mitä lapsuuden jouluina.
    Haaveilen, että mullakin olis jonain päivänä yhtä ihana perhe kuin teillä. :)

    VastaaPoista
  64. Heippa! Oon bongannut sun blogin ehkä reilu kuukausi sitten ja jäin heti koukkuun! :) Ihana tunnelma! Oon 23v. kolmen lapsen äiti, poika kohta 4v ja kaksostytöt 1v.8kk. :) Joulua odotellessa ja lapsiperheen arkea eläessä! Ihanaa Joulunodotusta teille! :) -ipi

    VastaaPoista
  65. Kotiäiti 6 lapsoselle, kaksi kotona päivisin, muut koulussa. Haaveilen tällä hetkellä pääseväni hiihteleen ja että joulusta tulisi kaikille mieluinen :).
    Ihania juttuja täällä blogissasi!
    t.elsa

    VastaaPoista
  66. Hei!
    Kotiäiti pohjoissuomesta, luen blogiasi päivittäin. Itselläni ei ole mitään erikoista joululahjatoivetta, suklaata ja jonku pehmeän paketin jos sais. Haaveilen lomasta! :)

    Elviira

    VastaaPoista
  67. Hei,
    olen kohta tusinan lapsen kotiäiti ja ikää minulla on vähän yli kolme tusinaa. Toivon rauhallista ja lämmintä perhejoulua. Haaveilen uudesta kodistamme, joka onkin jo pian totta.

    Jouluiloa toivotellen!

    VastaaPoista
  68. Heippa,
    Syksyllä aloin lueskeleen bologiasi ysätäväni vinkistä. Kiitos kaverille siitä :) Olemme mieheni kanssa molemmat opiskelijoita ja elämme elämäämme 5kk poikamme kanssa napapiirin läheisyydessä. Ykköslahjatoivetta ei oikeastaan ole.. monta pientä kylläkin.. kuten kiva oloasu kun vietän paljo vauvan kans aikaa kotona ja kasvohoitolahjakortti hoitamaan tätä talven riuduttamaa ihoa.
    haaveilen että voisin elää tätä lahjana saatua elämää mahdollisimman täysillä, hetkessä ja rakastaen.
    - Rebekka

    VastaaPoista
  69. Olen sisustukseen hurahtanut56+ ikäinen 4 jo aikuisen lapsen äiti. Seuraan blogiasi säännöllisti, aivan ihana blogi. Perheelläsi on todella kaunis koti, hyvällä maulla tehty. Ihailen Sinussa sitä, että jaksat kokoa ajan väkertää jotain ja aikaa jää myös lapsille,mitä olisimmekaan ilman heitä.

    Itsekin pidän sisustamisesta,ja ideoita riittää.
    Jouluksi toivon rauhaa, tavaroita ei tällä ikää enää kaipaa, yhdessäoloa perheen kesken, vaikkakin tänä vuonna on poikkeus, kun olemme miehen kanssa kahden mökillä. Paras joululahjani on pienenpieni lapsenlapseni, ensimmäinen. Voiko kauniimpaa ollakaan kuin vastasyntynyt vauva. Oikein Hyvää ja Rauhallista Joulua perheellesi ja kaikkea hyvää alkavalle uudelle vuodelle.

    VastaaPoista
  70. Moi Anne!

    Jatkan aiempien kommentoijien linjaa ja totean, että blogisi on äärettömän ihana. Kuvat ovat kauniita ja kirjoitat selkeästi ja mielenkiintoisesti.
    Olen 28-v. kahden lapsen äiti Länsi-Suomesta ja olen toipumassa (hoidot vielä kesken) vakavasta sairaudesta. Haaveilen siis terveemmästä elämästä ja toivon, että ensi vuosi on tätä vuotta parempi. Nautin arjen asioista ja lapsistani.
    -sue

    VastaaPoista
  71. Olen 56+ 4 jo aikuisen lapsen äiti, joka harrastaa käsitöitä ja tietenkin sisustamista, vaikkakin se on jo jäänyt vähemmälle.
    Olen seurannut blogiasi jonkin aikaa, löysin sen ihan sattumalta. Aivan ihanaa seurata kuinka Sinulla riittää virtaa kaikkeen ja aikaa jää myös lapsillesi.

    Joululahjatoivetta minulla ei ole, paras lahja on 3-viikkoinen ensimmäinen lapsenlapsemme.
    Itse hiljennyn mieheni kanssa joulunviettoon mökille, pois kaiken kiireen keskeltä.Nautimme hyvästä ruoasta ja hiljaisuudesta.
    Oikein Rauhallista Joulua Sinulle ja perheellesi!

    VastaaPoista
  72. Hei! Olenkin jo aiemmin kertonut itsestäni enemmän.
    1. Kolmen lapsen äiti
    2. Hemmottelua
    3. Kauniista, sydäntälämmittävästä elämästä ♥

    Ihanaa joulun odotusta sinulle!

    VastaaPoista
  73. Hei,

    Olen kahden pienen lapsen äiti Pohjanmaalta.

    Joululahjaksi toivoisin saavani ääneni takaisin, joka "katosi" pienen operaation myötä pari viikkoa sitten ja hankaloittaa suunnattomasti arkea.

    Haaveilen siitä, että saisin unelmieni kodin :)

    VastaaPoista
  74. Hei!
    Olen neljän ihanan mukelon äiti Keski-Suomesta. Olen opettaja ammatiltani, mutta nyt nautiskelen yksivuotiaan tytöntyllerön kanssa kotona olosta;)Nautin blogissasi kauniista kuvista, lapsijutuista ja myös olen huomannut arvomaailmasi olevan lähellä omaani.

    Jouluksi toivon itselleni jotain hyvää tuoksua ja ehkäpä kauniin yöpaidan:) Prasta on kuitenkin aika rakkaiden kanssa, sukuani kun tulee meille. Olemme just muuttaneet isoon kotiin eli tilaa on perhepiirillekin.

    Haaveilen koko perheen kanssa tehtävästä ulkomaan matkasta. Vielä ei olla päästy sellaiselle.
    Iloista joulun odotusta!

    VastaaPoista
  75. 1. Olen 21-vuotias kotiäiti, joka odottaa innolla ja kauhulla ensi syksynä alkavia terveydenhoitajaopintojaan.
    2. Että kaikki, joille olen lahjan antanut, pitävät niistä :)
    3. Matkailusta! Aina on hirmuinen himo päästä tutkailemaan maailmaa. Tänäkin vuonna vietettiin kuukausi Thaimaassa ja silti voisin lähteä sinne uudestaan hetinyt.

    -Mötte

    VastaaPoista
  76. Olen neljän lapsen 26- vuotias pieni kotiäiti. Olemme mieheni kanssa oltu kohta kahdeksan vuotta naimisissa. Joulustamme tulee varmasti mukava kun saamme ystäväperheemme jouluvieraiksi. Päivät ovat kuluneet jouluruokia ja leivonnaisia suunnitellessa ja valmistellessa. Toivon joululahjaksi sitä, että osaisin olla vieläkin kiitollisempi onnellisesta perheestäni ja kodistani koska ei meiltäkään oikeasti mitään puutu. Ja Lisäksi toivoisin jotain kauniin yksinkertaista kaulakorua. Ja tietenkin toivon että jouluna ehtisimme rauhoittua ja herkutella ja pelailla yhdessä.

    VastaaPoista
  77. Onpa kaunis enkeli:) Meillä joulua vietetään Vapahtajan syntymäjuhlana ja enkeleitä on kodissa ympäri vuoden esillä. Lapsia on neljä, miehiä yksi ja koiria yksi. Olen lukenut blogiasi jo kauan, joskus kommentoinutkin. Tämä "joulukalenteri" on ihana kun tietää että täällä on joka päivä jotain uutta. Sitten kun tulee rauhallinen heti, saan avata luukun ja lukea ja katsella ihania kuvia. Olin kotona kunnes kuopuskin täytti 3.5v, nyt ollut jo muutaman vuoden työelämässä.
    Ykköslahjatoive on navigaattori. Hankin itse ellen saa lahjaksi.
    Haaveilen... meillä on oikeastaan kaikki nyt hyvin. Lyhyemmästä työviikosta haaveilen ensi syksystä kun kuopus menee kouluun. Ja että olisi aikaa parisuhteelle enemmän, se olisi tarpeen.
    Kiitpos ihanasta blogistasi ja oikein paljon enkeleitä myös sinulle ja perheellesi.

    VastaaPoista
  78. Hei! Osallistun arvontaan :)
    Olen kolmen pienen lapsen äiti keski-suomesta ja tykkään seurata blogiasi, teillä on niin kaunista :) Ja kirjoituksesi ovat aina positiivisia!
    En tiedä mitä joulupukilta toivoisin eniten..varmaan yleiskonetta koska tykkään leipoa! Haaveilen siitä että meillä olisi joskus ihan oma koti!!
    Hyvää joulunodotusta!!

    VastaaPoista
  79. Hei Anne!

    Ihana arvonta, mukana ollaan! <3

    Olen naana, 29 vee. Kahden pojan äiti ja yhden miehen onnellinen vaimo. Oma talo valmistui toukokuussa 2010. Olen uskossa Jeesukseen.

    Ihanaa joulun odotusta sinulle ja perheellesi! :)

    VastaaPoista
  80. Hei!
    Olen kolmekymppinen äiti Pirkanmaalta. Haaveilen omasta yrityksestä, mutta joulupukille en ole kirjoitellut enää muutamaan vuoteen... ;-)

    VastaaPoista
  81. Hei Anne,

    Olen kolmekymppinen pohjanmaalta kotoisin oleva, mutta sittemmin pääkaupunkilaistunut lastenhoitoalalla työskentelevä yrittäjä.

    Luen blogiasi suurella mielenkiinnolla, koska asustelette tätini ja serkkuni vanhassa asuintalossa, jossa joskus 90-luvulla vielä hoitelin tuota nyttemmin aikuistunutta serkkutyttöäni. Muistan, että talo oli jo silloin ihana, mutta te olette modernisoineet paikat ysäriltä 2000-luvulle sopiviksi. :)

    Niin ja joululta odotan kaikkein eniten omien läheisten kanssa vietettäviä yhteisiä vapaapäiviä, hyvää ruokaa ja lomareissua oman rakkaani kanssa USA:an. Odottavan aika tuntuukin olevan juuri nyt eityisen pitkä!

    Rauhallista joulun odotusta teidän koko pesueelle ja tuokoon uusi vuosi mukanaan paljon onnea&iloa <3

    VastaaPoista
  82. Mukana arvonnassa :)

    Olen 26-vuotias ja asustelen Keski-Pohjanmaalla. Olen lukenut blogiasi kohta kolme vuotta. Tykkään kovasti blogistasi ja varsinkin ottamistasi kuvista - niissä on niin kaunis tunnelma <3

    Jouluksi toivon rauhaa ja hyvää mieltä sekä yhdessäoloa perheeni kanssa. Tänä jouluna materia-puolella minulla ei ole ykköslahjatoivetta - olen onnellinen jokaisesta lahjasta, jonka saan. Haaveilen omasta talosta ja takkatulesta :)

    Ihanaa ja lämmintä Joulun odotusta sinulle Anne <3

    VastaaPoista
  83. Täällä kirjoittelee kohta 30-vuotias kotiäiti. Mitään erityistä joululahjatoivetta ei minulla tänävuonna ole...Eilen illalla juuri mieheni kysyi lahjavinkkiä... En oikein osannut mitään ihmeempää pyytää, jotain laadukasta vaatetta pyysin sitten. :) Lähinnä lapsille olen hankkinut jouluksi juttuja. Paras joululahja on hymy lasten huulilla kun kauan odotetut toiveet toteutuvat.

    Kiitos vielä suuresti tästä joulukalenterista. Ilo on avata joka aamu luukku aamukahvin kera. :) Mukavaa joulunodotusta sinulle ja perheellesi!

    VastaaPoista
  84. Hei! Asun perheeni kanssa Tampereella, minulla on jo lähes täysi-ikäiset pojat ja usein kaksi pientä "lainalasta". Rakastan sisustamista, siksikin tykkään blogistasi. Minulla on aina paljon joululahjatoiveita, ehkä jotain naisellista ja kaunista ja useimmiten saan ne kaikki ;)) Rakastan Joulua ja varsinkin sen sanomaa! Haaveilen että minulla on jonain päivänä oma yritys!

    VastaaPoista
  85. Hei!
    Olen pian nelikymppinen yhden pojan kotiäiti. Rakastan kaikkea kaunista, siksi seuraan blogiasi. Jouluksi toivon rauhaa ja aikaa olla läheisten kanssa. Keittiöradio olisi kiva yllätys myös...
    Haaveilen siitä, että kaikilla olisi hyvä olla.
    Ihanaa joulunaikaa Sinulle ja perheellesi!
    T: Nitta

    VastaaPoista
  86. Hei!
    Olen parikymppinen tyttö, joka nauttii yli kaiken postauksistasi, etenkin kauniista kuvista. Ihailen sitä, miten jaksat värkätä kaikkea kivaa lastesi kanssa. Sisustuksesi inspiroi myös laittaessani omaa pikku luukkuani. Minusta on ihana huomata se, että vaikka nämä kaikki ulkoiset asiat näyttävät teillä olevan lähes täydellisesti, huokuu sinusta/kirjoituksistasi ne arvot, mitkä oikeasti tässä maailmassa ovat tärkeitä. Jatka samaan malliin! Ihanaa joulunodotusta!

    ps. Mielellään arvonnassa mukana!:)

    VastaaPoista
  87. Hei,

    Olen 24-vuotias yhden lapsen äiti. Rakennetaan omaa taloa ja viime aikoina oman talon sisustusta on tullut mietittyä paljon. Ihailen sinun sisustustasi, vaikka oma sisustus maku poikkeaakin jonkin verran.
    Joululahjaksi olen toivonut jotain nättiä kaulakorua mieheltä. Haaveilen, että joku päivä minulla olisi se vakituinentyö. Tuntuu, että tällä hetkellä elämä on just täydellinen näin, mutta se työpaikka vain puuttuu;)

    VastaaPoista
  88. Heippa!

    Kiitos ihanasta ja inspiroivasta blogistasi :)

    Olen pikkuisen päälle kolmekymppinen, hoitovapaata viettelen. Pienen pojan kanssa päivät kuluu vauhdilla ja nautin täysin puuhastelusta kotona. Joulun laittaminen kotiinkin on saanut ihan uuden merkityksen nyt kun on lapsi ja itselläkin aikaa olla kotona ja ideoida :)

    Joululahjaksi toivon eniten perheen kanssa yhdessä oloa ja rauhaa. Tavaroilla ei ole niin merkitystä, mutta onhan se ihanaa kun mies jollain ihanalla jutulla yllättä ;)!

    Haaveilen omasta puutalosta ja siitä että voisin olla ilosi ja avuksi muille.

    Kaunista joulunaikaa teidän perheelle!

    VastaaPoista
  89. heido! täällä parikymppinen pienen tytön äiti etelä-pohjanmaalta.joululahja toiveena on kitchenaid yleiskone :) ja haaveena oma talo. ihanaa joulun aikaa teille :)
    t:Tuulia

    VastaaPoista
  90. Olen 26v kolmen lapsen äiti :) Olen seurannut blogiasi reilun vuoden ajan. Tykkään tyylistäsi sisustuksessa ja vaatteissa, kauniista kuvistasi ja sanoistasi. Kiitos kun jaat niitä meidän kaikkien iloksi! <3

    Fea

    VastaaPoista
  91. Hei, Käyn täällä säännöllisesti lukemassa hyvänmielen juttuja ja lepuuttamassa silmiäni kauniissa kuvissa!

    Olen kolmekymppinen IT-alalla työskentelevä, musiikkia monessa muodossa harrastava 2 lapsen äiti. Joululahjaksi toivoisin ruohonleikkuria, että säästyisin itse sen hankkimisen vaivalta keväällä :) No tämä toive ei ehkä toteudu, mutta kyllä ne muutkin lahjat kelpaavat hyvin :)

    Minulla on kaikki asiat elämässä niin hyvin tällä hetkellä, että haaveilen niinkin pinnallisesta asiasta kuin että joku lapsikuoro laulaisi uuden (ja ensimmäisen) sävellykseni joskus...

    VastaaPoista
  92. Kolmevitonen kolmen lapsen äiti seuraa blogiasi mielenkiinnolla aina, kun aikaa liikenee.

    VastaaPoista
  93. Moi,
    kiitos ihanasta blogista! Toivon että saisin itsekin asua yhtä kauniissa talossa kuin te nytten! Olen aivan rakastunut siihen teidän tyttäremme huoneeseen, aivan mahtava huone! Hyvää joulua ja uutta vuotta, jatka samana malliin :)

    VastaaPoista
  94. Hei, olen neljän lapsen kotirouva. Käsityöt, lasten kanssa puuhastelu, kodin sisustus ja leivonta ovat lähdellä sydäntäni.Toivon Jouluksi kaikille läheisilleni ihanaa joulumieltä sekä mukavaa yhdessä oloa. Haaveilen uudesta kodista, joka valmistuu vuoden päästä. Tää sun blogi on aivan ihana! Kauniita asioita osaat toteuttaa meidän kaikkien iloksi.

    VastaaPoista
  95. Hei!
    Olen juuri saanut toisen lapseni, pienen tytön. Lasten unien aikana käyn lukemassa blogiasi. Siitä tulee minulle hyvä mieli. Etsin täältä myös askartelu- ja ompeluvinkkejä.
    Joululta odotan kaksivuotiaani riemua.
    Haaveilen, että elämäni jatkuu näin onnellisena kuin nyt.

    VastaaPoista
  96. 1. Olen 33-vuotias neljän lapsen äiti. Seuraan blogiasi säännöllisesti. Se on vaan niin ihana, kauni ja sitä on mukavaa lukea.
    2. Joulun ykköslahjatoivetta minulla ei varsinaisesti ole.
    3. Haaveilen omasta talosta.

    Enkeleitä myös sinunkin viikkoon! :)

    VastaaPoista
  97. Hei! Olen 24-vuotias nainen p-pohjanmaalta. Asustelen perheeni kanssa omakotitalossa, tällä hetkellä olen kotiäitinä..( lapsoset 3v ja 3kk)
    Blogiisi eksyin ja jäin koukkuun parikuukautta takaperin.. ;) AIVAN IHANA! Kiitos!

    Tärkein joululahjatoiveeni on että koko perhe saisi olla terveenä,sekä hyvää ruokaa ja rauhallista yhdessä oloa

    "kuusi tuoksuu, tuikkii monta kynttilää "

    VastaaPoista
  98. 1. 32-vuotias ulkosuomalainen nainen Hollannista. Olen kauniin blogisi uusi lukija.
    2. Toivon lahjaksi Thomas Sabon rannekorua... ja
    3. Haaveilen maalaistalosta, mutta sen haaveen saan unohtaa niin kauan, kun asun täällä tiheäänasutussa Hollannissa!

    Minut saa kiinni osoitteesta kermakeksit@gmail.com

    VastaaPoista
  99. Onpas ihana arvonta:)
    usein käyn blogiasi lukemassa, teillä on ihana talo ja teet kaikkea kivaa lasten kanssa.
    Joululahjatoiveeni olen jostain syystä esittänyt miehelleni:) tahtoisin päästä erääseen ihanaan sisustuskauppaan ostoksille joulun jälkeen kun ale on alkanut! Raskii sitten ostaa enemmän!!
    lämmintä joulun odotusta teille:)

    VastaaPoista
  100. Moikka! Ekaa kertaa sattumalta päädyin blogiisi. Näyttää mukavalta ja pitää tulla uudestaankin kurkisteleen ja tutustumaan. Olen kahden lapsen äiti, tytön ja pojan. Haaveilen että saisin vielä yhden lapsen jossain vaiheessa. Ihana katsoa omien lapsien onnellisia ilmeitä kun avaavat joululahjoja, se on äitin paras lahja :D

    VastaaPoista
  101. 1. Olen 23-vuotias terveydenhoitaja-opiskelija sekä kahden kääpöivillakoira-vauvan "äiti" Länsi-Suomesta.
    2. Ykkösjoukulahjatoiveeni on tänä vuonna rauhallinen Joulu mieheni ja koirieni kanssa kahden omassa kodissamme, ensimmäistä kertaa, joka näyttää toteutuvankin :)
    3. Haaveilen äitiydestä, tulevista häistämme, sekä omistusasunnosta.

    Kiitos todella upesta blogistasi! Löysin sen sattumalta tuossa syksyllä, ja siitä lähtien päivittäin on kurkattava, josko olisit päivitellyt. :)

    Ihanaa Joulun odotusta perheellesi! <3

    VastaaPoista
  102. Olen 32v kolmen lapsen äiti pohjoissuomesta.Ykköslahjana toivoisin saavani jotain hemmottelua.Haaveilen salaa isosta perheestä ja toisena lepolomasta kaksin mieheni kanssa :)

    VastaaPoista
  103. heippa !

    1. Olen 2-lapsen (tytön,pojan) äiti ja harrastan tätä blogien lukemista ;) Sulla on aivan ihana blogi kaikkineen postauksineen :) ! i like ja kiitos siitä ü

    2. Lahjatoiveita mulla ei oikeesti oo :o jännää ja outoa? tilasin kylläkin itelle noin 100 euron lampun ;) jos se ois se joululahja..

    3. Voi mä haaveilen tällä hetkellä omasta kodista ennenkaikkea ! meillä jo tiedossa aivan mahtava tontti ü sitä suurta projektia odotellessa !

    -nainen -88

    VastaaPoista
  104. Hei! Osallistun arvontaasi! :)

    Olen 3 pienen tyttölapsen äiti ja vähän vauvakuumeessa taas.. Ykköslahjatoiveeni on yksi Liisa Keltinkangas-Järvisen Temperamentti-aiheinen kirja, joita kerään ja intohimoisesti luen. Haaveilen siitä, että saisimme talomme pian myydyksi ja pääsisimme rakentamaan keväällä mansardikattoista unelmakotiamme.


    Ihania päiviä sinullekin!

    Iida

    VastaaPoista
  105. Olen Katja, kirjoitan Päivänpesän elämää-blogia. 4 lasta, kunnostettava maalaistalo. Kotiäiti ja sellaisena haluaisin pysyä. Joululahjaksi olen toivonut potkukelkkaa, mielellään punaista.
    Haaveilen ettei tämä yli 7 vuoden kotiäitiyteni päättyisi ikinä, vaan kyllä se päättyy.
    Arvonnassa mukana :)

    VastaaPoista
  106. 1. Olen 35vuotias, 4 lapsen äiti varsinais-suomesta. Rakastan (perheeni lisäksi) sisustamista, kissoja ja kuntoilua.
    2. Toivon uutta järjestelmäkameraa
    3. Haaveilen terveestä, onnellisesta elämästä,itselleni ja läheisille. Joku kaukomaan matka ois kiva :)

    Loves, Kizu

    VastaaPoista
  107. Olen musiikkia työkseni tekevä 11-vuotiaan pojan äiti. Harrastuksenani on ollut pari viime vuotta kodin remontoiminen ja "omannäköiseksi" tuunaaminen.
    Jouluksi toivon ihania ja rauhallisia hetkiä perheen ja ystävieni kanssa.
    Haaveilen unelmakeittiöstä, joka on suunnitelman alla.

    Enkeleitä myös sinun perheellesi

    VastaaPoista
  108. Olen yli 30-vuotias opettaja ja kahden tyttären äiti Oulun seudukta. Harrastan käsititöitä sekä kirjallisuutta, jota tällä hetkellä opiskelen.

    Toivoisin joululahjaksi järjestelmäkameraa tai Mulberryn Alexaa. En taida saada niitä vielä, mutta luultavasti sitten, kun valmistun opinnoistani.

    Haaveilen omakotitalosta, jossa on suuri puutarha.

    VastaaPoista
  109. Osallistun.


    Hyvää Joulua!

    t.Susse :D

    VastaaPoista
  110. Moi!

    Täällä kahden pienen lapsen äiti on vuoden verran ihastellut blogisi kuvia ja ihanaa tunnelmaa!

    Mukavaa joulunodotusta!

    -Hannel

    VastaaPoista
  111. Tykkään kovasti blogistasi!

    Hyvää joulunodotusta!:)

    VastaaPoista
  112. Hei! olen suurperheen äiti ja asun naapurikunnassa...joskus näen sinut seinäjoella, me moikataankin, vaikka ihan henkilökohtaisesti ei olla kovin tuttuja.kävin myös joulukonserttia kuuntelemasta.oli taas kerran ihana konsertti. käyn välilä kurkkaamassa mitä teidän perheelle kuuluu.ihanaa joulun odotusta sinulle ja perheellesi! Vera

    VastaaPoista
  113. Olen 50+ nainen kolmen pojan äiti. Käyn ihailemassa kuviasi .. Ovat inspiroivia, kauniita <3. Toiveena rauhallista yhdessä oloa perheen kanssa. ja haavena että vuorokaudessa olisi enemmän tunteja ;o).. Pidänm käsillä tekemsiestä ja kaikesta kauniista. Silmä lepää kun kaunista näkee ja sitten lepää koko tyttö ... Kulkusten kilinää ja tonttusten tohinaa-Pirjo

    VastaaPoista
  114. Hei!

    Olen 32-vuotias kahden pienen pojan äiti pohjoissuomesta. Odotan joululta rauhaa ja kauniita hetkiä joulun sanoman ja rakkaiden lähellä.

    Ihailen sisustustyyliäsi,ja kaikkea sitä kauneutta mitä eri tavalla ympärillesi luot. Hyvää joulua koko perheellesi!

    Anne

    VastaaPoista
  115. 47v 4 lapsen opeäiti, vuorotteluvapaalla tämän vuoden:)
    Jouluksi toivon hyvää mieltä, tyyneyttä, hyvää musiikkia ja pikkuisen herkkuja. Ehkäpä jokin pikkuriikkinen yllätys.
    Enkeleitä jo vuosikaudet keränneenä haaveilen tuosta ihanuudesta, jonka arvot....

    VastaaPoista
  116. Hei!

    Olen 31-vuotias kahden pienen prinsessan äiti, joka ihailee kaunista blogiasi.

    Joululahjaksi toivon hektisen työrupeaman jälkeen lämminhenkisiä ja rauhallisia joulunpyhiä rakkaiden seurassa..

    Haaveilen työstä, josta todella nauttisin, siis kauniiden ja herkullisten asioiden parissa puuhastelusta :)

    Kaunista ja tunnelmallista joulunodotusta!

    -Sari-

    VastaaPoista
  117. Hei Anne! Jälleen täytyy saada kehua blogiasi, sitä on aina yhtä ihana käydä lukemassa ja ihastelemassa. <3 Niin kauniita ja tunnelmallisia kuvia. :)

    Olet niin lahjakas monessa, oikein moni taitaja ja lapsille on varmasti tosi ihana rikkaus, kun äiti osaa vaikka mitä ja keksii kaikenlaista kivaa! Jää ihania ja kauniita muistoja lapsuudesta. Kiitos, kun pidät blogia meidän kaikkien iloksi. :)

    Ihanaa joulun odotusta teidän perheelle! <3

    VastaaPoista
  118. Hei,

    olen kahden ison (20,21) ihmellisen lapsen äiti,yhden miehen vaimo ja äitin-isän ainoa tytär. Suuuuurin joulutoive on OMA KOTI, see on ollut toiveni jo monet ajat, se kasvaa koko ajan, erittäinnoilla päivillä kuin loen sun blogiasi, sulla on erittäin kaunis koti. Toivottan sulle ja perhellesi kaunista, rauhallista joulua. (anteeksi, jos kommentti on virheellinen, olen Eestist)

    VastaaPoista
  119. Heipskukkuu, olen kolmen lapsen (7v ja 2x 4v) ja yhden englanninspringerspanielipennun äiti eteläsuomesta.
    Joululahjaksi toivon ihan eniten lahjakorttia kosmetologille kasvojen puhdistukseen, toinen toiveeni on lahjakortti hierojalle.
    Myös tämä enkeli olisi aivan ihana ♥.

    VastaaPoista
  120. Hei!

    Olen 28-vuotias nainen ja blogisi uusi lukija.

    Joululahjaksi toivon eniten omaa kotia (vaikka tämä toive voikin toteutua vasta ensi vuonna), jota voisin alkaa sisustamaan! Jos ei sitä tule pukilta, niin kyllä vähän vähempikin riittää! :)

    VastaaPoista
  121. Hei!
    Olen kahden tytön kotiäiti, joka toimii nimellä kotoa käsin =)

    Jouluksi toivon perhelleni iloisia ja tunnelmallisia hetkiä yhdessä.

    Haaveeni on saada kasvatettua tytöistä iloisia, reippaita ja omillaan toimeen tulevia nuoria naisia, siksi ylimmäisenä haaveenani ja toiveenani on saada tähän tehtävään tarvittava ymmärrys, viisaus ja rakkaus.

    VastaaPoista
  122. Hei,

    olen kahden pienen pojan äiti Oulusta. Jouluksi toivoisin rauhallista yhdessäoloa ja lasten nauravia suita.
    Sinulla on kaunis blogi jota on mukavaa käydä lukemassa.

    terveisin Päivi

    VastaaPoista
  123. Heippa, tämä 3-kymppinen kahden pienen pojan äiti käy säännöllisesti kurkkimassa ja inspiroitumassa täällä blogissasi. Nyt joulukuussa onkin ollut kiva, kun uusia postauksia on tullut päivittöin :)

    Rauhallista joulun aikaa sinulle ja perheellesi.

    VastaaPoista
  124. Ompas kiva arvonta :-) Olen kaksikymppinen opiskelija. Minulla ei ole joululahjatoiveita mutta ainahan on kiva saada jotain! Haaveilen että myöhemmin minulla olisi iso talo, mies ja pari lasta sekä ammatti.

    VastaaPoista
  125. Täällä kirjoittelee 3 ikioman ja 6 sijaislapsen elämään tyytyväinen äiti varsinaissuomesta. Haaveilen saavani pitää nämä lapset luonani kasvamassa aikuisuuteen saakka ja toivon heille hyvää elämää. Joululahjaksi toivon iloisia ilmeitä, hyvää mieltä ja tietysti suklaata :)

    VastaaPoista
  126. Neljän kauniin tyttären onnellinen äiti pohjoisesta odottaa innolla perheen yhteistä joulua. Toivon lahjaksi nauravia lapsia, iloista yhdessäoloa ja valkoista joulua. Uusi teepannu olisi myös toiveissa :) Haaveilen onnellisena jatkuvasta elämästä.

    VastaaPoista
  127. Hei.
    Ihanassa arvonnassa mieluusti mukana ihan pikkasen reilu nelikymppinen viiden lapsen äiti joka hoitaa myös lapsia työkseen.<3Niin ja ihanan miehen vaimo. <3Joululahjaksi toivoisin kaikille maailman ihmisille tasapuolisesti rakkautta ja lämpöä. <3 Haaveilen pitkästä ja hyvästä elämästä. <3
    t:mamiliini

    VastaaPoista
  128. Hei Anne!

    Minä olen viisikymppinen hoitoalan vaimo ja äiti. Pidän blogistasi tosi paljon ja sen arvomaailmasta.

    Haaveilen joulurauhasta läheiseni ympärilläni.

    Ihanaa joulunodotusta Sinulle

    toivottaa Liisukka

    VastaaPoista
  129. 17-vuotias haaveilija täällä, toivoo omaa hevosta ja tallia :-)

    VastaaPoista
  130. Täällä blogiasi seurailee kahden pienen pojan äiti, juuri työelämään opeksi palannut käsityö-ihminen:) Jouluna toivoisin saavani rentoutua ja viettää aikaa perheen kanssa.
    Olemme jättämässä tarjousta talosta josta haaveilemme, joten jos hyvin käy niin joulu voi olla hyvinkin kiireinen..Minusta on ihanaa seurata erityisesti sisustusjuttujasi ja kuvia kauniista kodistanne. Rauhaisaa joulua!
    -Heppu-

    VastaaPoista
  131. 1. Olen keräillyt joskus enkeleitä. Ja nyt päätin jatkaa tätä vanhaa perinnettä...(:

    2. Toivon joulupukilta rakkautta, rauhaa ja valoa kaikille maailman ihmisille. Toivon, että vielä joskus tulee päivä, jolloin missään päin maailmaa ei sodita, ei pahoinpidellä ketään, ei olla ilkeitä toisilleen, eikä valiteta turhasta.

    3. Haaveilen pienestä punaisesta mökistä...ja perunamaasta...(:

    VastaaPoista
  132. Blogisi on ylivoimaisesti ihanin, johon olen netissä törmännyt! Ottamasi valokuvat ovat visuaalisesti todella upeita, ja en vain voi lopettaa luovuutesi ja taitavuutesi ihmettelemistä! Olen 21-vuotias tamperelainen opiskelija. Joululahjaksi toivoisin jotain ihanaa käyttötavaraa, arkipäivän luksusta ;) Haaveenani on naimisiinmeno, kaksi lasta ja kaunis, suuri koti. Ihanaa joulunodotusta sinulle ja perheellesi!

    VastaaPoista
  133. Hei!

    Olen 26-vuotias ja seurannut blogiasi tämän syksyn. Toivon valkeaa ja rentouttavaa joulunaikaa itselleni. Jouluun liittyen haaveilen siitä, että kaikilla lapsilla olisi rauhallinen ja selvien aikuisten joulu.

    Ihanaa joulunaikaa teille!

    VastaaPoista
  134. Pienen tyttösen kotiäiti, omakotitalo ja aviomies. Rakastan tuunailla vanhoja tavaroita, shopata kirpparilla, opetella paremmaksi ompelijaksi ja ihan vaan puuhailla kotona kotitöitä ja muuta.
    Joululta toivon rauhaa ja hyvää mieltä ja siitä haaveilen noin niinkuin laajemminkin ihan jokaiselle päivälle!
    Sinulla on upeita kuvia tällä blogissa! Haaveilen myös, että oppisin ottamaan ja käsittelemään parempia kuvia...

    VastaaPoista
  135. Piki kirjoittelee Lumijoelta. Ihanian kuviasi on ilo katsella. Minä hääräilen täällä kolmen eläväisen likkalapsen kanssa ja kotona tallustelee myös miesihmeinen sekä koiruli. Taivaassa asuu yksi enkelilapsi ja nuo enkelihahmot ovat kotona kaikkialla. Eniten kuitenkin yksi sydämessä.

    VastaaPoista
  136. Löysin vasta hiljattain ihanan blogisi ja olen jo lukenut läpi kaikki aikaisemmatkin postauksesi.
    Kuvasi inspiroivat, joten nyt haaveilen riittävästä ajasta jotta pääsisin toteuttamaan kaikki sisustus- ja askarteluideani.
    Mukavaa joulun odotusta sinulle Anne ja perheellesi!
    Kata

    VastaaPoista
  137. Onnea on aina kokeiltava ;)

    1. Olen kahden lapsen äiti, innokas, mutta "hiljainen" blogisi seuraaja.

    2. Minusta on kiva saada jokin yllätyslahja. Sisältö ei ole tärkein vaan se ajatus.

    3. Haaveilen hyvästä elämästä ja että onnistuisin kasvattamaan lapsistani, tässä sekavassa maailmassa, selviytyvät, vahvat maailmansa valloittajat!!

    Tyttäresi ystävälahjat oli suloisia! Laitan idean korvan taakse. Olisi muuten kiva kuulla miehesi soittamaa musiikkia. Voisiko sitä laittaa taustamusiikiksi joku päivä? :)

    Kiitos ihanasta joulukalenterista.

    VastaaPoista
  138. Olen parikymppinen nuori nainen, perheeseeni kuuluu neljä kuukautinen parsonrussellinterrieri sekä avopuolisoni. Äitini on sisustustekstiiliartesaani ja sitä kautta olen ihastunut myös väreihin, sisustamiseen ja kodikkuuden luomiseen. Löysin blogisi vasta hiljattain, mutta jäin koukkuun ensi hetkestä lähtien!

    Joulutoiveena on hyvä ruoka, hyvässä seurassa perheen kesken sekä UGG -kengät, jotka pitävät palelevat varpaani pakkasilla lämpimänä <3

    Haaveena on itse rakennettu omakotitalo, lapsia ja mahdollisesti hevonen takapihalla sekä tietysti parsoni :)

    VastaaPoista
  139. Hei,tottakai olen mukana arvonnassa.Olen 44-vuotias tyttönen Keski-Suomesta,asun kihlattuni kans täällä ja käyn ahkeraan sauvakävelyllä,tykkään samoilla luonnossa,katsellen luonnon kauneutta,tykkään leipomisesta,olen innokas blogissa olija,blogisi on hieno ja tulen käymään täällä lukemassa tarinoitasi ja ihania kuvia katsellen♥
    Mukavaa joulun odotusta sinulle♥

    VastaaPoista
  140. Tervehdys,

    ja kiitos kauniista blogistasi!

    Olen kolmen lapsen äiti Etelä-Pohjanmaalta ja blogisi löydettyäni olenkin ollut sen uskollinen seuraaja :)

    Ykköstoiveeni on, että saamme viettää joulun kotona ja olla kaikki terveenä. Sillä esikoiseni terveys on huolettanut meitä jo pitkään.
    Pitkällä tähtäimellä haaveilen siitä ajasta, kun kun kaikki lapset ovat jo koululaisia, omatoimisia ja reippaita!

    Enkeleitä toivotellen ja enkeli-voittoa toivoen:

    Triangeli

    VastaaPoista
  141. Reilun vuoden verran blogisi lukeminen on ollut rakkain (ja melkeinpä ainoa oma) "harrastukseni". Minusta on erityistä, että jaat ihania ideoitasi, kiitos siitä! Pidän sisustuksesta ja tykkään tehdä kaikenlaista luovaa, varsinkin lapsilleni.

    En tiedä mitä toivoisin joululahjaksi...

    Haaveilen monistakin asioista, lasteni elämään liittyvistä sekä oman alan (kuvataidekasvatus)tai muusta mielekkäästä työstä.

    VastaaPoista
  142. Hei,

    Vastailen kysymyksiisi, koska nyt ei tule mitään omia ajatuksia mieleen :D
    Olen opiskelija ja perheeseeni kuuluu avomies ja koira. Toivon joululahjaksi kaikkein eniten yhdessäoloa, suukkoja, rauhaa ja hiljaisuutta. Haaveilen ammattiin valmistumisesta ja isosta, valkoisesta omakotitalosta.

    Levollista joulunodotusta koko teidän perheelle <3

    VastaaPoista
  143. Hei Anne!

    Olen onnellinen ja niin paljosta kiitollinen, neljän lapsen äiti ja mukavan miehen vaimo. Toivon rauhallista Joulua yhdessä perheeni kanssa. Haaveista moni on jo toteutunut, mutta vieläkin niitä riittää tulevaisuuden varalle ;)

    Ihana enkeli, voi kun voittaisin!

    VastaaPoista
  144. En muista, miten löysin tämän satumaisen kauniin blogin, mutta pääasia onkin se, että onneksi löysin!

    Satumaisen kaunista joulun odotusta!

    VastaaPoista
  145. Hei!

    1. Olen 32-v nainen Tampereelta. Olen seurannut blogiasi n. puoli vuotta.
    2. Joku kiva käsilaukku
    3. Haavailen koiran ottamisesta. Toki tuosta kauniista enkelistäkin haavailen ;)

    T: N32

    VastaaPoista
  146. Olen kolmekymppinen nainen Satakunnasta ja luen blogiasi ihan säännöllisesti. Tykkään kuvista kauniista kodistasi ja jutut ovat myös kivoja. Joululahjaksi toivoisin hyvää mieltä ja tunnelmallista joulunaikaa. Haaveilen että minä ja läheiseni saisimme elää terveinä.

    VastaaPoista
  147. Opiskelijan budjetilla olen tänä jouluna onnistunut luomaan kaunista tunnelmaa ilman mitään kaupallista hössötystä. Toivon hyvää joulua kaikille, sekä että uusi vuosi alkaisi jokikiselle hyvissä merkeissä. Haaveilen onnellisuudesta. Vielä siihen ei ole täysin ylletty :)

    VastaaPoista
  148. Aika tuttu taidan sinulle Anne olla, mutta kerron silti, että kotiäiti ja Tampereella asun perheeni kanssa :) Uskossa olen ja muuten taidan olla vähän sellainen vipeltäjä, joka paikan touhuaja :)

    Joululahjatoiveita on aika vähän, mutta äidiltä pyysin hajuvettä ja sitä nyt salaa odotan :P

    Haaveilen omakotitalosta, vaikkei se ihan lähitulevaisuudessa toteudukaan :)

    Arvonnassa mukana :)

    VastaaPoista
  149. Hei! Olen 37-vuotias, onnellisesti naimisissa oleva nainen. Asumme vaaleansinisessä omakotitalossa itäisessä Suomessa. Olen pitänyt myös omaa blogia reilun vuoden ajan ja siitä on tullut ihan kiva harrastus : )! Olen myös ahkera lukijasi ja tykkään kovasti tyylistäsi sisustaa ja muutoinkin lukea tarinoitasi. Itsekin olen intohimoinen oman kodin sisustaja ja tekisin sitä vieläkin enemmän jos olisi aikaa ja rahaa : )! Tässäpä tarinaa itsestäni yhdelle kertaa. Katsotaan minne suloinen enkeli sitten lentelee : )!

    VastaaPoista
  150. Sulla on aina niin iloinen fiilis ja niin kaunista!

    ja minä ole kolmekymppinen 5 kotiäiti joka nauttii kaikesta kauniista ja inspiroivasta!

    lahja toiveissa ois se uus kahvikeitin jolla saa helposti ihania kahveja nimeä en nyt muista oikein!

    ja ihana osallistua arvontaasi!
    Anu

    VastaaPoista
  151. Olen 32-vuotias naimissa oleva nainen pohojanmaalta ja minun "lapseni" on 10-vuotias koirani.
    Viime kesänä minulla todettiin rintasyöpä ja saan 22.12. viimeisen sytostaattihoidon. Sen jälkeen edessä on vielä sädehoito.
    Joulutoiveeni onkin tänä vuonna, että tuo sytostaatti olisi tosiaan viimeinen, että tämä tauti olisi kukistettu kerralla. Haaveeni on palautua hyvään kuntoon ja saada paksut uudet hiukset pian :)

    Ostan vuosittain joulukuuseeni yhden koristeen, johon laitan vuosiluvun muistoksi. Jouluna on mukava katsoa ja muistella mistä mikäkin koriste on. Tämän vuoden koriste on ostamatta, toivottavasti arpaonni suosii minua ja kaunis enkeli koristaisi kuustani tänä vuonna. Sopisi tälle vuodelle, enkeleitä tarvitaan :)

    Ihanaa joulun odotusta!

    ~ Johanna

    VastaaPoista
  152. Pakkohan tähänkin on osallistua:)

    Mitähän sitä nyt osaisi kertoa... Kolmekymmentä ja yksi on vuosia ikää ja olen 11-vuotiaan pojan äiti.

    Joululahjaksi toivoin lomaa ja sen sainkin:) Lasten parissa työskentelen. Vapaa-aika kuluu sitten lapsen harrastuksen parissa. Lukeminen ja kirjoittaminen ovat rakkaita harrastuksiani ja kirjastossa viihtyisin tuntikaupalla.

    Siksi näitä blogejakin niin mielellään lueskelen, sinun blogisi valtti ovat kauniit kuvat:) Mukavaa joulun aikaa sinne teille.

    VastaaPoista
  153. Kolmen lapsen nelikymppinen äiti toivoo valkoista joulua, mikä nähtävästi tänä vuonna ilokseni taas toteutuu. Lappilaiselle nämä etelän mustat talvet ovat masentavia, mutta onneksi olemme saaneet tänäkin vuonna lunta :-)! Haaveilen jaksamisesta arjen keskellä ja omasta ajasta ilman huonoa omaatuntoa. Olen vakituisesti vieraillut blogissasi koko syksyn ajan ja jäänyt koukkuun positiivisessa mielessä.

    talviterveisin Hanna

    VastaaPoista
  154. Heippa!

    Olen 28 vuotias yhden pojan äiti, joka haaveilee, että voisi maksimoida vapaa-ajan ja minimoida työssä olo ajan, haave ei onneksi ole enää pelkkä haave...
    Joululahjaksi toivon läheiset ihmiset ympärilleni ja paljon hyvää ruokaa. Ja ehkä mieheltä jonkin pienen(isokin käy) korun ;)

    Lumista joulun odotusta!

    Huida

    VastaaPoista
  155. Juuri vasta löysin blogisi, mutta ihastuin sen "henkeen" heti. Olen pienten kaksospoikien äiti ja haaveilen siitä, että koti näyttäisi joskus muultakin kuin kaaokselta. Tai että kaaos olisi jotenkin edes hallinnassa.
    Joululta toivon, että olisimme kaikki terveitä ja saisimme viettää mukavaa aikaa keskenämme.

    VastaaPoista
  156. Olen onnellisesti naimisissa, yhden lapsen äiti, tässä ne tärkeimmät :) Ykköslahjatoiveeni toteutui eilen, kun raskaustesti näytti pitkän odotuksen jälkeen + tähän liittyy myös haaveeni, jotta kaikki menisi parhainpäin loppuun saakka ja tyttömme saisi pikkusisaruksen. Ja olisihan se omakotitalokin ihan mukava. :)

    Tunnelmallista ja rauhallista joulua!

    VastaaPoista
  157. Hei,

    Olen yksi vakkarilukijasi, kohta nelikymppinen, 6-veen tytöntylleröisen äiti, joka on ollut viime vuodet kotiäitinä Yhdysvalloissa, mutta joka nyt Suomeen perheensä kanssa muutettuaan haaveilee työhön paluusta ja ehkä jostain ihan uudesta, ehkä alan vaihdostakin, jos vain rohkeus riittää.

    Ykköslahjatoiveeni? Kuulostaa ehkä kliseeltä, mutta joulussa on minulle parasta rauhoittuminen ja se, että olemme perheen kesken ja ettei miehelläni ole työkiireitä eikä työmatkoja näkyvissä ainakaan muutamaan päivään. Jos ihan jotain konkreettista pitäisi miettiä, niin joku hyvä sisustus- tai leivontakirja, joka on täynnä inspiroivia ja kauniita kuvia. Tontut mulle vinkkasivatkin jo, että ainakin yhden sellaisen tulen luultavasti saamaan... ;-)

    Haaveilen aina jostain, mutta erityisesti siitä, että perheeni saisi elää hyvää ja tasapainoista elämää terveenä ja että tyttäreni säilyisi aina optimistisena, eikä hänen herkkyytensä katoaisi tässä ajoittain julmassakin maailmassa. Omalla kohdalla haaveilen, että löytäisin työelämässä vielä sen mun ikioman juttuni.

    Kaikkea hyvää sinulle. Blogisi on kuin lukisi satua. Niin kaunista ja harmonista. Välillä tulee sellainen olo, että voiko tää kaikki ihanuus edes olla totta. Mutta on se.

    VastaaPoista
  158. Olen 27 vuotias neljän pienen lapsen äiti. Käyn kurkkaamassa blogiasi päivittäin, harvoin tulee kumminkaan mitään kommentoitua. Ihana blogi sulla :)
    Haaveena, että rakenteillä oleva omakotitalo valmistuisi piakkoin.
    Joululta toivon ihana yhdessäoloa perheen kanssa.

    VastaaPoista
  159. Olen M Espoosta, kolmen lapsen äiti. Haaveilen rennosta ja rauhallisesta joulusta, ja hyvästä mielstä! Lahjatoiveena mukavaa yhdessä oloa. Mukavaa joulun alusaikaa sinulle ja perheellesi!

    VastaaPoista
  160. Hei Anne,
    Olen Sari, terveydenhoitaja, kolmen lapsen äiti Pohjois-Pohjanmaalta.
    Lahjatoiveita ei juurikaan ole, paketteina jotain pehmoista esim. pyjama ja pörrösukat. Lähinnä toivon joulurauhaa; omaan sydämeeni, läheisilleni ja maailmanlaajuisestikkin.
    Tunnelmallista joulua teillekkin!

    VastaaPoista
  161. Joulu on pienen hetken ja se juhlistetaan perheen kanssa ilolla, pyhäruuilla, yhdessäolollä. Joulupukkikin saattaa keretä perheeseemme tulemaan. Kovin vain on kiireinen lasten mielestä =)
    Kynttilöitä haudoille, pihalle tuomaan välkettä. Isoisomummu odottelee meitä hyvin pian saapuvaksi puoliltapäivin. greatgreatgrandmother-titteli takaa hänelle suuren lähisuvun suosion.
    Itselleni en vieläkään osaa toivoa mitään. Rauhaa maahan, edes meidän perheen lapsille pitkäjänteisyyttä kestää ne sisaruksiset 'leikit', ettei äänen tarvitse pilan takia nousta isoksi.
    Haaveita ihminen tarvitsee. Mut ne on ihan näitä perushaaveilua. Terveyttä, iloa jne. Lapsille toivon pitkäjänteisyyttä koulun opiskeluun, myös kun ammattia lähtevät lukemaan.
    Kun itse kiikkustulissa keinun ja jos ajattelen onnistuneeni parhaalla mahdollisella tavalla lasteni kanssa, niin olen haaveeni saanut <3 Se olisi myös paras joululahjani

    VastaaPoista
  162. * ** * Olen kahden ihanan lapsen äiti, mieheni onnellinen kumppani, uskottu ystävä, isosisko ja tytär...ikuinen elämisen taidon opiskelija :-) Nautin kaikesta kauniista ja iloitsen siitä mitä elämällä on kulloinkin tarjolla. Elämme unelmaamme todeksi 20-luvulla rakennetussa talossa ikuisen remontin keskellä... Toivon iloa ja valoa arjen keskelle kaikille blogisi lukijoille! Kynttilöiden loisteesta M-M * ** *

    VastaaPoista
  163. Olen neljän lapsen äiti. Kauniin blogisi löysin kesällä ja olenkin vieraillut täällä ahkerasti ihailemassa kotiasi. Joulun ajalta toivon yhdessäoloa, rauhallisuutta ja tyytyväisyyttä. Haaveilen pitkin vuotta joulun ajasta. :)

    Mukavaa joulun aikaa sinnepäin!

    VastaaPoista
  164. Ihana blogi :-) Ihailen erityisesti valokuvaustaitoasi.

    Olen 38-vuotias yhden pojan äiti, naimisissa elämäni miehen kanssa.

    Maallista mammonaa ja materiaa on jo tarpeeksi joten joulun ykköslahjatoiveeni on positiivinen raskaustesti.

    Haaveilen toisesta lapsesta ja ylipäätään loppuun asti kantavasta raskaudesta. Kolme enkeliä vuoden sisällä, kolme kertaa iloa ja surua ja pettymystä.. Uskoa ja toivoa silti vielä riittää. Ja sitähän se elämä on, iloa ja surua..

    Ihanaa joulunodotusta sinulle ja perheellesi!

    T. Bebel

    VastaaPoista
  165. 1. Kahden lapsen äiti, 2v poika, puolivuotias tyttö. Kotona siis mammalomalla. Nautin :)
    2. Rauhallinen joulu. Itselle ei mitään tavaraa, mutta lasten iloa on ihana katsella. Ollaan ensimmäistä kertaa joulua kotona, niin toivon vain, että saan joulun "tehtyä"...
    3. että jostain saisi tarmoa toteuttaa kaikki haaveet ja keskeneräiset projektit

    VastaaPoista
  166. Onnellista Joulun aikaa sinulle ja perheellesi! Jätän nyt vain kommentin koska huomenna on aikainen herätys ja kello on jo paljon. Runoilen sitten joku toinen kerta lisää :)

    VastaaPoista
  167. Hei Anne!

    Minä olen 34 vuotias, pienen ihanaisen tytön onnellinen äiti. Minulla on pikkuinen puoti nimeltään Pieni Paperipuoti, jota päivisin hoitelen! On ihanaa kun voi tehdä töitä kotona ja samalla olla lapseni kanssa :)
    Minä toivon joululta lepoa, hyvää ruokaa ja paria ihanaista sisustus kirjaa.
    Minä haaveilen siitä että saisin vielä kauan pitää pikkuista puotiani.
    Ja minäkin voin osallistua arvontaan!
    Oikein ihanaa joulun aikaa teille
    Terveisin: Piritta

    VastaaPoista
  168. Hei!
    Olen seurannut blogiasi melkeinpä alusta asti. Koskaan en ole kuitenkaan (ainakaan muistaakseni) kommentoinut. Tiedän missä asut ja kävinkin kesällä katsomassa upeaa taloanne. Blogisi tuo iloa ja onnea omaankin elämään ja meillä lapsetkin tulevat aina lukemaan ja katsomaan kanssani. Tietävät taustamusiikista, että milloin äiskä on blogissasi. :)

    Eli olen 30-vuotias yrittäjä ja vielä hetken opiskelija. Haaveisiini kuuluu se, että saisin elämästä vähemmän kiireistä ja onnellisia päiviä jatkossakin perheen kanssa. Lisäksi haaveena on saada muutaman vuoden sisään virka alalle, johon olen juuri vamistumassa. Ja mitä toivon joululahjaksi.. En osaa sanoa, oikeastaan saan lasten ilosta ja onnesta niin paljon. Tuntuu, että oman lahjan saaminen ei merkitse yhtä paljon kuin lahjan antaminen lapselle tai puolisolle.

    Ihanaa joulunaikaa sinulle ja perheellesi!

    VastaaPoista
  169. Olen Nuutti. Aloin lukemaan blogiasi noin kuukausi sitten sattumalta. Googletin leffaa nimeltä kaunis elämä ja löysinkin tämän. ja joka aamu pidän tätä sivua biisien takia auki samalla, kun valmistaudun kouluun. Ne tuo niin hyvän fiiliksen, että tunnen eläväni, hymyilen, olen kiitollinen ja muistan jo heti aamulla kuinka paljon rakastan elämää.

    Joulun ykköslahjatoive on lentää kotiin perheen luokse, tavata ystävät, jotka ovat muuttaneet ympäri maailmaa ja kokoontuu jouluisin perheidensä luokse.

    Haaveilen kesästä ja muutosta maahan, jossa on ympäri vuoden lämmin tuuli ja aurinkoista. :)

    VastaaPoista
  170. Hei Anne!

    Tämä joulukalenteri on ihana idea! Ja mukava päästä osallistumaan kilpailuun :)

    Itse olen 39 vuotias nainen Tampereen seudulta ja asustelen pikkuisessa "mökissä" mieheni ja poikani kanssa. Yleensä rakastan lahjojen saamista aivan yhtä paljon kuin niiden antamista :), mutta tänä vuonna en tarvitse mitään konkreettista lahjaa, riittää kun katselen ihanaa lastani ja hänen ihmettelyään, kun hän elää läpi ensimmäistä suomalaista jouluaan kaikella 5 vuotiaan innokkuudella ja ihmettelyllä!

    Mistäpä sitten haaveilen... jotta saisimme rakennusurakan päätökseen vuonna 2011, sekä pääsisin päiväopiskelijaksi toiveideni kouluun jossa nyt olen jo väyläopiskelijana.

    Niina

    VastaaPoista
  171. Olen toivonut erilaisia, kauniita sisustuskirjoja joululahjaksi.

    Oikein ihanaa ja tunnelmallista joulua teidän perheelle!

    Blogiasi on todella mukava seurata :)

    VastaaPoista
  172. Heippa,

    Olen iloinen pienen pojan äiti, joka odottaa joulua tosi paljon. Rouva, joka opiskelee. Ykköstoive on ettei poitsulla ole korvatulehdusta;D
    Haaveet on onnellisuuteen liittyviä..
    Oikein ihanaa joulua!
    Hanimam

    VastaaPoista
  173. 1Olen viiden lapsen äiti. 2. Aitoa jouluiloa. 3. ... Onko tämä luukku auki sunnuntaihin? Hienoa, olen mukana! Maria

    VastaaPoista
  174. Hei! Olen 19-vuotias nuori nainen, jolla alkaa Kouvolassa muotoiluopinnot tammikuussa :) Muutos on hurja, sillä itse olen ihan Pohjois-Pohjanmaalta kotoisin! Olen erittäin visuaalinen, nautiskeleva esteetikko, ja siinäpä ehkä syytä miksi niin usein blogissasi vierailen! Minulla on edessäni nyt opiskelijakämpän sisustaminen, eli täältä tulen varmasti hakemaan inspiraatiota, vaikka miljöö onkin hieman eri luokkaa mitä sinun luonasi...
    Minun on kauhean vaikea ajatella, mitä toivon joululahjaksi. Muille keksin helpostikin, mitä annan, mutta itselle... Sanotaan näin, että valkoiset vuodevaatteet ja kimaltavat korut tekisivät minut varmasti iloiseksi!
    Tahdon asua ulkomailla ja kokea useita onnellisia erilaisia jouluja :)

    Oikein kaunista ja taianomaista joulua sinulle ja koko perheellesi, sekä toiveita toteuttavaa vuotta 2011!

    VastaaPoista
  175. Olen kolmen pienen tytön äiti Eteläpohjanmaalta. Joululahjaksi en toivo muutakuin rauhallista joulua! Tammikuussa muutamme uuteen kotiin, sitä odotan ja siitä haaveilen!

    Hyvää joulua :)

    Eija

    VastaaPoista
  176. Neljän lapsen äiti Etelä-Karjalasta. Lahjatoivetta ei erityisemmin ole. Haaveissa oma talo. Toivon rauhaisaa joulua. Niin ja arvontaan mukaan.

    Mukavaa joulunodotusta!

    VastaaPoista
  177. Olen seitsenkuukautisen pojan äiti, ja erään vahvaluonteisen avovaimo. Olen lukenut blogiasi jonkun aikaa kun törmäsin tähän jossain forumilla. Ihastuin kuviisi täysin. :)

    Joulun ykköslahjatoiveeni on vain täydellinen rauha jouluaattona, ilman ylimääräistä häslinkiä. Kovasti olen ennakkoon valmistellut jouluaattoa, ja silti tuntuu, ettei siitä tule kuitenkaan rauhallista.

    Haaveilen omakotitalosta, avioliitosta, koirasta ja vaikka mistä.

    VastaaPoista
  178. Hei Anne!

    Alkuun tarvii todeta, että blogisi on aivan ihastuttava. Haen blogistasi ideoita ja hyvää mieltä ja juttujasi on aina kiva lukea. Sinulla on ihana perhe ja koti!

    Itse olen kahden chihuahua-koiran mama Varsinais-Suomesta. Pidän joulusta ja kauniista asioista ja elämän pikku ihanuuksista, mutta en niinkään tästä kylmästä ilmasta.

    Toivon ihania yhteisiä hetkiä perheeni ja ystävieni kanssa ja joulurauhaa ja enkelien kuisketta kaikkien jouluisiin päiviin.

    Hyvää joulunodotusta!

    VastaaPoista
  179. Kahden pojan äiti Liedosta.
    R A K A S T A N tätä blogia. Rakennamme juuri omaa kotia... Stressin ja väsymyksen keskellä on ihanaa hiljentyä joulunviettoon. Kaikkien aineettomien toiveiden lisäksi, toivon joulupukilta uutta imuria ja valkoisia laadukkaita vuodevaatteita/pyyhkeitä uuteen kotiin.
    Haaveilen siitä päivästä, että talo on valmis ja tulee hetki, jolloin miettii millekkä sitä alkaisi ;)

    VastaaPoista
  180. Olen 32 vuotias sisustussuunnittelija ja viiden kissan äiti :)
    Säännöllisesti käyn blogissasi katsomassa, kuinka paljon iloa se antaa niin monelle ihmiselle.
    Sinulla on taivaallinen lahja jakaa kaikkea hyvää ihmisille :)
    Joulun ykköslahjatoiveena on saada rauhoittua kolmen päivän ajaksi, olla vaan.
    Haaveilen että olisin tulevaisuudessa terveempi ja saisin jakaa myös mahdollisimman paljon rakkautta maailmaan <3
    Joulunrauhaa sinulle!
    Terveisin, Jouluntaika

    VastaaPoista
  181. hei.
    olen kahden teinin äippä.
    harrastan sisustamista ja blogeja.
    toiveeni on saada rahaa ja rakkautta.

    ja osallistun arvontaan.

    -kikke-

    VastaaPoista
  182. Olen 16-vuotias, opiskelen maatalouskoulussa ensimmäistä vuotta. Joululahjaksi en toivo mitään eikä meidän perheessä niitä edes anneta (minun ehdotukseni, kun äiti kuitenkin kaikille lapsille sai aina lahjat hankkia ja joku ei kuitenkaan ikinä ollut tyytyväinen).

    Haaveilen omasta punamultaisesta mummonmökistä ja suomalaisista maatiaisrotuisista eläimistä, ensimmäisten joukossa koirasta.

    Hyvää Joulun odotusta!

    VastaaPoista
  183. Olen 32-vuotias viiden lapsen kotiäiti, itsekin koitan jotain pientä sisustelua harrastella. Vaikka meillä onkin aivan eri tyylit niin on ihana käydä blogistasi kurkkimassa kauniita kuvia =)

    VastaaPoista
  184. Heip taas =) ! Olen 33-vuotias kohta 2,5 vuotiaan pojan äiti sekä yhden isomman miehen vaimo Pohjois-Savosta. Haaveenani on päästä koko perheen voimin jonnekin kauemmas matkustamaan, sillä tämän remppa- ja muuttohässäkän jälkeen olemme sen totisesti ansainneet ;) . Toivoisin myös terveyttä ja hyvää oloa itse kullekin.

    VastaaPoista
  185. Olen pian 21 -vuotias opiskelija ja aikamoinen haihattelija. Nautin hurjasti kaikesta kauniista, esimerkiksi puhtaasta ja nätisti koristellusta kodista. Sisustusmakumme menevät kyllä aikamoisesti yksiin :) En oikeastaan tiedä ykköslahjatoivettani. Eniten odotan sitä, kun näen mieheni ilmeen hänen avatessaan minulta saatu lahjapaketti, en malta odottaa! :D Ja haaveilen hyvästä ammatista, avioliitosta mieheni kanssa ja 2-3 lapsesta. Tälläisestä ihan perus elämästä, onnellisesta ja terveellisestä sellaisesta :)

    VastaaPoista
  186. Arvontaan osallistuisin minäkin!
    olen kolmekymppinen 3 lapsen opiskelijaäiti. Rankan arjen keskellä on ihana lukea kauniista kodistasi ja saada vinkkejä omaan kotiin(vaikkakin kovin vaatimattomampaan). Rauhallista ja yhdessäolon joulua toivon ja remonttia valmiiksi (mutta tietäen ettei ole rahaa tehdä loppuun...) jos uusi ulko-ovi ettei pakkanen tule sisälle :)

    Ihanaa joulua sinulle ja perheellesi!

    -eeva

    VastaaPoista
  187. Olen kahden lapsen äiti pohjois-Norjasta.
    Toivon rauhallista joulua perheen kanssa. Valitettavasti minulla on töitä jouluna, mutta ei sentään aattona.
    Kaunista joulun odotusta sinne:)

    VastaaPoista
  188. Täällä eräs ulkosuomalainen Englannista, joka aina haaveilee matkustamisesta. Joululta odotan eniten yhdessäoloa perheen kanssa ja lomaa. Lahjatoiveita ei oikein ole, mutta tuo enkeli olisi ihana ja saisi meillä roikkua eräässä paikassa läpi vuoden, sattuisi siihen niin hyvin. :)
    Jaana

    VastaaPoista
  189. 1. Olen mieletön sokerihiiri, voisin elää karkeilla.

    2. Toivon vain suklaata ja vihreitä kuulia. Tiedän, että niitä myös saan.

    3. Opiskelusta sitten joskus ja tietysti tulla mummoksi sitten joskus :)

    VastaaPoista
  190. Olen tässä viime aikoina etsinyt jotain mukavia lasisia koristeita mutta vielä ei ole sopivaa eteen sattunut. Enkeli tulisi siis tarpeeseen :).
    Olen opettajaopiskelija pääkaupunkiseudulta, lueskellut blogiasi noin puoli vuotta.
    Jouluksi toivon hyvää ruokaa ja rauhoittumista erittäin hektisen syksyn jälkeen.
    Haaveilen matkustamisesta ja tulevaisuudessa omasta kodista. Blogistasi olen saanut sitäkin varten jo hyviä vinkkejä :).
    Hyvää joulun odotusta!

    VastaaPoista
  191. Hei,

    Olen yhden miehen vaimo ja 3 lapsen äiti. Elän ruuhkavuosia ja mietiskelen usein elämän tarkoitusta ja sitä, koska olen tarpeeksi vahva hyppäämään vauhdikaasta junasta ja tekemään sitä mitä todella haluan. Työni on hyvin hektistä ja stressaavaa. Vastapainona harrastan urheilua ja sisutaminen on lähellä sydäntäni.
    Ihailen kaunista kotiasi, koska pidän vaaleista väreistä ja valkoinen on lempivärini.

    Toivon jouluna yhdessäoloa. Haaveilen rauhasta ja kiireettömyydestä.

    Ihanaa joulunaikaa!
    Lumisin terveisin,
    Anne

    VastaaPoista
  192. Kilpailuun osallistuu myös yksi vakkari vierailijoista Pirkkalasta Tampereen kupeesta. Muutimme rakentamaamme taloon tänä vuonna ja paljon on vielä projektia liittyen sisustukseen ja tähän kotiin... ehkä loppuelämäksi! ;)
    Käyn täältä hakemassa inspiraatiota sekä nauttimasta ihanista kuvista ja asenteestasi elämään.
    Tämän vuoden joulu menee jännitellessä sitä olenko synnyttämässä kolmatta lastamme juuri jouluna, ennen vai jälkeen. Muita lahjatoiveita en ole juuri ehtinyt miettiä.
    Odotan kovasti seuraavaa muutamaa vuotta kotosalla 3 lapsen kanssa omaa kotia laitellen. :)
    Toivon sinulle ja perheellesi oikein ihanaa ja levollista joulun aikaa!

    VastaaPoista
  193. Kiitos kauniista blogista!
    Olen 4-kymppinen sinkku, joka nauttii luonnosta ja käsillätekemisestä sekä kotona olemisesta ja matkustamisesta.
    Haaveilen vapaa-ajasta, jolloin ehtisin ja jaksaisin tehdä itselleni tärkeitä asioita. Haluaisin myös jotenkin auttaa enemmän köyhien maiden lapsia.
    Paras joululahjani on aika läheisteni kanssa, joita tapaan harvoin.Oikeastaan mitään aineellista en toivo, mutta iloitsen villasukista tai huopatossuista.
    Jouluniloa! - Pia -

    VastaaPoista
  194. 1. Olen 35 v insinöörinainen ja 3 lapsen äiti.
    2. En halua turhaa tavaraa.
    3. Haaveilen kiireettömästä elämästä ja esteettisistä elämyksistä.

    Rentoudun iltaisin blogisi ääressä,
    kiitos siitä!

    VastaaPoista
  195. Voih, tahtoo myös osallistua arvontaan, vaikka osallistujia on jo niin paljon, että miten jaksat lukea kaikki kommentit?
    1.Asun samalla paikkakunnalla kuin sinä ja aina joskus törmätäänkin ostoksilla :-)
    2.Ei ollut itselle mitään must have- joulutoivetta mutta onhan tuo mies niitä lahjoja ostellut.
    3.Haaveissa siintää vanha kyläkoulu, sen remontointi ja maalle muuttaminen, mies ei ikävä kyllä haaveile samasta asiasta :-( mutta ehkäpä jonain päivänä...

    VastaaPoista
  196. 30-vuotias, 4vee kaksospoikien äiti maaseudulta :) Hartain toiveeni olisi joskus saada omakotitalo jota pääsisi sisustamaan!

    Joulunodotusta teille!

    VastaaPoista
  197. Kertauksena :) Olen ison sekalaisen perheen äiti. Kotitekoiset muksut ovat murkkuja, sitten on vauvana meille muuttanut tomera päiväkotilainen ja 1-3 vaihtuvaa lasta.
    Haaveilen isommasta talosta ja kunnon varastotiloista. Tarvitsisimme tilaa, jotta homma toimisi vähän peremmin ja helpommin. Ja on ihana katsella teidän avaran ja kauniin talonne kuvia.
    Minalla ei siis olekkaan mitään pieniä lahja toiveita:)
    Kiitos kauniista blogistasi ja oikein hyvää joulun aikaa koko perheellesi.

    Erilainen äiti

    VastaaPoista
  198. Olen pienen tytön äiti ja remontoimme rivitaloasuntoamme. Pidän tyylistäsi ja blogistasi todella pajon ja kotiinne on aivan upea! Haaveilen asuvani itsekin joskus samankaltaisessa talossa :)

    VastaaPoista
  199. Olen neljan lapsen aiti Israelista.
    Nain joulun aikaan lueskelen ja ihastelen kaikkien jouluisia blogeja paastakseni edes vahan joulutunnelmaan...
    Joulu on vaikein aika olla poissa Suomesta(viela 20 vuoden jalkeenkin),joten toivon vahan joulumielta aattoiltaan ja siina se meidan pieni joulu sitten olikin...

    VastaaPoista
  200. Heippa!
    Harvoin tulee kommentoitua mitään tänne, mutta sulla on niin ihana blogi, että vierailen kyllä tosi usein! Kauniita kauniita kuvia, ihania ideoita ja suloisia käsitöitä sekä paljon muuta. Kukapa ei sellaista blogia haluaisi katsella. :) Ihanaa joulun odotusta!

    VastaaPoista

On kiva saada teiltä lukijoilta kommentteja! :)