perjantai 3. joulukuuta 2010

3.luukku

Aamulla oli niin kaunis auringonpaiste, 
että lähdimme heti aamupalan jälkeen ulkoilemaan..  
Laskettiin mäkeä ja opetettiin pienimmällekin lumienkeleiden tekoa.
Tyttö piirsi enkeleille vielä taikasauvat ja muut pakolliset ;)
Päiväruuaksi palattiin nälkäisinä ja posket punaisina kotiin. 
Mieheni olikin tullut jo ruokatunnille ja laittanut ruuan tulemaan meidän onneksi.
Autotallin ullakolle edellinen asukas oli jättänyt hurjan paljon havuköynnöstä..
Koristelimme niiden avulla taloa joulukuntoon ulkoakin päin.

Joululaulut, joita mieheni harjoittelee tulevaan konserttiin, kaikuvat koko talossa..
usein myös näin ruokatunneilla..
Ja joulukoristeita tulee lisää vähän joka päivä..

Rappusten kaiteisiin lisäsin tekoköynnökset ja rusetin pellavasta.
Aamupäivä oli tänään rauhallinen ja iltapäivällä meille tuli vieraita..
Lapsilla riitti menoa iltaan asti.
Illalla lähdin käymään yhdessä uudessa kohteessa, 
jonka suunnittelusta en viitsinyt kieltäytyä..
(joillekkin ihmisille on niin vaikea sanoa ei :)
Kiva kohde ja suunnitelma alkoi piirtyä mieleen jo takaisin päin ajellessa..
Mutta ehkä annan ideoiden hautua tämän yön ja 
huomenna teen jo jotain suunnitelmaa valmiiksi :)

Mitähän kaikkea teille tänne luukkuihin keksisi :)
Mistä haluaisitte minun tekevän postauksia?

Anne

22 kommenttia:

  1. Heippa taas ja kiitos vastauksista maalikysymyksiin. Et siis pahemmin hio? Teitkö tuolla tekniikalla ne keittiönkaappienkin maalaamiset? Miten maali on pysynyt?

    Kysyit, mistä tahtoisimme postauksia...minusta kaikki sisustuspostaukset ja tuunaukset ovat mieluisia. Olisi kiva nähdä ideoita, mitä voi tehdä itse, mutta lopputulos on tyylikäs.

    Tykkään katsella kovasti lastenhuonepostauksiasi, vaikkei minulla edes ole lapsia! Olen saanut blogistasi ideoita oman kotini sisustukseen, erityisesti värimaailmaan, ja lasteenhuoneestasi, usko tai älä, olen saanut ideoita koiriemme huoneeen sisustukseen;) En olisi ennen uskaltanut maalata puuseinää vaaleanruskeaksi, mutta niin tein ja kivalta näyttää.

    Tee vaikka postaus siitä, miten uudistit itse keittiönne!

    Peikkokukkulan näyttelykiireiden keskeltä, Mia

    VastaaPoista
  2. Jotain hyøtya tasta yøtyøsta:) Paasin ekana avaamaan luukun!
    Tee postaus tosta tyøstasi. Minka koulutuksen olet saanut? Onko jotain kohdetta jonka voisit nayttaa meille? Tai ainakin piirrustuksia tai jotain:)

    VastaaPoista
  3. Kauniita koristuksia saa talo ylleen! Nämä päivän tekemis-postaukset ovat minusta oikein kivoja luukkujen sisältöjä ja tietenkin kuvat jouluun valmistautumisesta : )! Iloa joulukuun päiviinne!

    VastaaPoista
  4. Tämä on mun hyvänmielen blogi. Tutustuin tähän vast ikään ja yhden viikonlopun tutuistuin vanhoihin postauksiin.

    Joulukalenterissa olisi ihana nähdä jotain joulukoristeita, jos olet niitä itse väsänny.

    Ensi kesänä haluaisin ehdottomasti nähdä enemmän teidän puutarhaa ja pihaa. Olen maisemasuunnittelija ja olen todella utelias näkemään miltä piha näyttää. Olisi myös ihanaa nähdä talosta vähän isompi kuva, josta saisi käsityksen koko talosta.

    Blogin innoittamana olen hionut jo meidän puukalusteita ja maalannut niitä valkoiseksi =)... Niitä onneksi riittää. Tuunamasi sohva oli upea. Hypin riemusta kun tajusin että meillä on lähes samanlainen sohva ja nojatuoli autotallissa. Se on siis seuraava projektini =)

    Tulipa pitkä kommentti... Ihanaa joulunodotusta!

    VastaaPoista
  5. Teillä näyttää niin ihanalta! Myydäänkö siellä noita tuollaisia havunauhoja? Näyttävät todella hyvältä niin sisällä kuin ulkonakin ♥

    VastaaPoista
  6. Kauniita kuvia ja ihanan tunnelmallinen joulukoti.
    Leppoisaa viikonloppua <3

    VastaaPoista
  7. Tuli niin hyvä olla katsellessa kaikkia laittamiasi kuvia. Minulla olisi "tuhat ja sata" kysymystä mm. kuvaamisesta ja sisustusideoista, mutta nyt pitää taas mennä, kun pieni herra kutsuu =) ...

    VastaaPoista
  8. Ihania joululuukkuja sinulla ollut. Minäkin toivon paljon sisustus/tuunauspostauksia. Myös joulueivonnais/ruokapostaus olisi kiva ja samoin minkälaisia vaatteita teillä pidetään joulunaikaan tai joulujuhlissa.

    Mukavaa viikonloppua ja kiitos, että teet meille joka päivälle ihanan postauksen. Tämä on yksi huippu juttu joulun odotuksen ohella.

    t, blogiisi rakastunut

    VastaaPoista
  9. Rakastan tätä blogia! Ehdottamasti postauksia toivotaan siitä joulukalenterista, jota kuvailit (kartat yms.), joulujuhlavaatetuksista, lasten kanssa tehtävistä jouluaskarteluista, leipomispuuhista ja jouluisen kodin yksityiskohdista. (siinä muutama idea!) Kiva jos joulukuun kunniaksi jaksat päivittää joka päivä. :)

    VastaaPoista
  10. Mä kans tykkään nähdä tuunailuja ja ohjeita niihin ja sisustusjutuista :) Lapsijututkin on kivoja ja noi postaukset, mitä ootte tehnyt päivän aikana :)

    VastaaPoista
  11. Ihania kuvia, tuo kelkka on niin upea.
    Kiitos luukuistasi, niitä on mukava availla:)
    -Hanne-

    VastaaPoista
  12. Rappusten köynnökset näyttävät niin aidoilta! Ihania talvikuvia! Mekin lasten kanssa tehtiin pihalla lumienkeleitä, pienempi ei vielä osaa mutta kovasti perässä yrittää :) Mukavaa viikonloppua teille sinne!

    VastaaPoista
  13. Löysin blogisi viime viikolla ja siitä lähtien olen lukenut sen läpi kommentteja myöden. Laitoin jo sinulle erikseenkin sähköpostia, mutta uudelleenkin haluan kertoa, että olen yksi niistä, jotka huokailevat blogiasi lukiessaan. Huokailen ihastuksesta kaikesta kauniista, sisustuksista, matkakuvista (Nizza on yksi suosikkikohteistani ja oli ihana nähdä kuviasi Villa Rothschildista, joka on minulle maanpäällinen paratiisi), ajatuksista, käsitöistä, resepteistä (tein juuri toissapäivänä ihanaa kalaruokaasi ja hyvin teki kauppansa). Kiitos tuhannesti ihanasta blogistasi. Monet ovat sen sanoneet, mutta siltikin: olet kaunis ihminen ulkoa ja sisältä. Ja kauniita ovat perheesi jäsenetkin. Tämä joulukalenteri on mahtava. Voisit tosiaan kertoa tekemistäsi joulukoristeista, jouluruoista, sisustuskoulutuksestasi, miehesi konsertista, remonttijutuista tarkemminkin. Eikä haittaa vaikka olisi vanhojakin juttuja (esim. aikaisempien vuosien joulukoristeita). Siunattua adventtiaikaa sinulle ja perheellesi.

    VastaaPoista
  14. Myös minä tykkään pianomusiikista (en osaa itse soittaa). Niinpä sellainen kotisoitto jollekin päivälle olisi tosi mukava.
    -Pipilotta-

    VastaaPoista
  15. Aivan ihania kuvia jälleen kerran! Teidän koti on niin mahdottoman kaunis, oikea unelma! Oikein ihanaa viikonloppua teille! ♥

    VastaaPoista
  16. heips, tosi kiva idea tämä kalenteri!=)
    olis kivaa lukea vaikka joululeipomuksista, askartelu vinkeistä, lahjavinkeistä, ja olis ihana nähdä kuinka olet koristellu lasten huoneita yms... =) kiitos kaikista vinkeistä, onnellista joulun odotusta!

    VastaaPoista
  17. mikä musiikki soi taustalla?
    - terkuin liisi

    VastaaPoista
  18. No laita kalenteriin ainakin nama
    - kaikki tekemasi kasityot, kunnostetut huonekalut, askartelut ja napertelyt
    - loputkin kuvat teidan talosta, ainakin makkari ja se paljon puhuttu paja ja muut nurkat joita et oo viela esitellyt taalla
    - joulukoristeita ja -sisustusta teilta
    CalGirl

    VastaaPoista
  19. Kaunista on...lapset ja talviset tunnelmat! Jatka samaa linjaa, toivoisin lisää sisäkuvia ihanasta talostanne joulun tunnelmissa..

    VastaaPoista
  20. Hei Anne!
    Kuvasi ovat aina niin kauniita, että ihan sama mistä postaat...jaksaisin katsella samoja kuvia vaikka ne 24 päivää:) Mutta jos toiveen saa esittää, niin minuakin kiinnostaisi työhösi liittyvät jutut.
    Maalailin muuten viimeyönä Betoluxilla niitä ruutuja uudelleen (mistä kysyit s.postilla). Nyt ovat taas kuin uudet!

    VastaaPoista
  21. Kurkistelen silloin tällöin tänne, joka kerta saan ihanan ja rauhallisen fiiliksen. Kiitos siitä, jatka vain omalla tyylilläsi. Olet ainutlaatuinen, se välittyy kuvista....musiikista...pidä huoli siitä.

    Toivotan Sinulle ja perheellesi kaikkea hyvää.

    ^_^Piitis

    VastaaPoista
  22. Kiitos teille ihanista sanoistanne ja hyvistä ideoista!

    Miia:Kiitos kommentistasi :) maali on pysynyt hyvin keittiön kaapin ovissakin. Maalikaupassakin opastivat silloin ettei tarvitse hioa, kun pintaa vähän rikki jos laittaa sen tartuntapohjamaalin alle.

    Liisi: musiikki on Michael W. Smithin freedom levyltä kappaleet nimeltä Carol Ann ja Prayer for taylor.

    VastaaPoista

On kiva saada teiltä lukijoilta kommentteja! :)