sunnuntai 13. tammikuuta 2019

Joulun ja uudenvuoden tunnelmia ❤️

Moikka kaikille blogini lukijoille pitkästä aikaa!❤️
Viikko mennyt jo arkea pyörittäessä, mutta kauniit joululoman muistot ovat olleet onneksi vielä tuoreena mielessä. Nyt tulin jakamaan niitä blogiinkin kuvien muodossa :)

Blogini täyttää helmikuun alussa 10 vuotta(!)
ja monenlaisia vuosia on tähän väliin mahtunut. 
Vuodet 2017 ja 2018 olivat uuden opettelua monellakin tavalla. Sisustusnettikaupan myyminen ja tilitoimiston avaaminen ja nopean kasvun seuraaminen on ollut viimeisen vuoden yksi merkittävimmistä jutuista. On ollut niin kiitollinen mieli kaikista näistä tapahtumista❤️

Opinnoissa on myös mennyt hurjasti aikaa ja siinäkin on ollut paljon uuden oppimista. 
Opinnot ovat nyt kevään aikana puolessa välissä ja  lastentarhanopettajan kelpoisuus on kiikarissa. Onneksi jo näinkin hyvällä mallilla kaikesta muusta kiireestä ja arjesta huolimatta. Blogin kirjoitus on näin ollen jäänyt, kun läppärillä istuessa on täytynyt tehdä koulutehtäviä. 

Mutta uusi vuosi näyttää kaikkinensa rauhallisemmalta, kuin edeltäjänsä. Nyt saadaan lisäkäsiä yritykseen ja opintoihin suhtautuu nyt jo erilailla, kun kaikki on tutumpaa. 

En oikeastaan itsekään kyllä tiedä mitä tulen tekemään työkseni tämän koulutuksen jälkeen, sisustussuunnittelijan ja sisustusalan työt kiehtovat edelleen,
mutta koulutus ei ole koskaan huono ajatus.
Näen itseni helposti sekä sisustussuunnittelijana, että lastentarhanopettajana ja toivon, että näitä kahta eri asiaa voi jossain suhteessa yhdistellä tulevaisuudessa ja tehdä vaikka vähän molempia.
Tai sitten jotain ihan muuta 😅

Nyt kuitenkin kuvien muodossa vielä vähän meidän perheen joulun tunnelmaan😍

Joululoman ja vuoden vaihteen vietimme Ranskassa tuttuja paikkoja kierrellen. Olimme vuokranneet pariksi viikoksi kivan asunnon aivan Cannesin keskustasta ja se osoittuikin aivan nappivalinnaksi. Nautimme auringosta ja lämmöstä, lämpötilat olivat +15 ja +19 asteen välillä päivisin, joten aivan ihanteellinen ilma tällaiselle kaupunkilomalle. 


Kävimme moikkaamassa lasten vanhalla koululla lasten entisiä luokkakavereita ja opettajia. Oli ihan todella ihanaa nähdä taas tuttuja kasvoja ja jutella kuulumisia❤️

Ehdimme myös käydä ystävillä kylässä ja vanhin tyttö vietti aikaansa vanhan koulukaverinsa kanssa, jonka kanssa he ovat pysyneet yhteyksissä Ranskasta Suomeen muuton jälkeen. He ovat jo niinkin isoja, että kiertelevät Antibesissa kaksin, kävivät luistelemassa, tivolissa ja keksivät kaikkea muuta kivaa ajanvietettä. 

 Tässä lasten lempparilelukauppa, vuodesta toiseen ❤️
Tänä vuonnakin sieltä löytyi mm. ihana nukke pienimmälle joululahjaksi.
Heidän nettisivunsa ja osoitteensa löytyy täältä.


Cannesin rannassa karuselliajelut ja kauko-ohjattavilla veneillä ajelu 
olivat juuri sopivaa ajanvietettä jouluaattona.

25. päivä menimme ihailemaan todella kaunista jouluseimeä Cannesin vanhan kaupungin kukkulalla sijaitsevaan Église Notre-Dame d'Espérance-kirkossa.
(Instagramin puolella minulla on seimestä pieni videokin nähtävillä,
 nimellä _kaunispienielama_anne_)
Cannesin joulutorilla on joka päivä luistinrata auki ja aamupäivisin luistelut ja luistinten vuokraus on ilmaista. Iltapäivälläkin tämä huvi maksaa vaan muutaman euron. 
Lapset niin tykkäsivät luistella, kun ilmakin oli lämmin, musiikki soi ja aurinko jaksoi paistaa siniseltä taivaalta koko ajan ☀️

Teimme koko loman ajan päiväreissuja lähikaupunkeihin, lapset saivat joululahjoiksi mm. balettiliput Monacossa esitettävään Pähkinänsärkijä-balettiin, Monacon merimuseoon ja automuseoon. 

Automuseo on kyllä upea ja kyllähän me naisetkin sieltä löydettiin lempiautot,
kuten tämän vaaleansinisen kaunokaisen😍
Balettinäytös oli kyllä myös aivan upea!
Pähkinänsärkijä kuuluu jouluun ja upeiden pukujen, musiikin ja lavastusten kanssa
tämä oli kuin sadusta.
Monacon merimuseo on joka Rivieran reissun pakollinen juttu. 
Lapset ovat käyneet siellä toistakymmentä kertaa ja silti sinne täytyy aina mennä, kuin mahdollista. 
Museossa on paljon tutkittavaa pienille ja isommillekin.


Vaihtuvat näyttelyt tekevät merimuseosta kiinnostavan kerta toisensa jälkeen!
Monacon satamassa oli perinteinen joulutori ja Monte Carlossakin oli kauniita kojuja
vaikka kuinka😍
Yksi kivoimmista päivistä lomalla oli, kun lähdimme vuoden viimeisenä päivänä Alpeille laskemaan. Päätimme mennä Isola 2000 -laskettelukeskukseen. Toinen vaihtoehto olisi ollut lähellä sijaitseva Auron, mutta valitsimme Isola 2000, koska emme olleet käyneet siellä aikaisemmin. 

Isola 2000 sijaitsee aivan Ranskan ja Italian rajalla ja on sopiva paikka lapsiperheelle. 
Ja mikä parasta, laskettelukeskus sijaitsee vain 90km päässä rannikolta!
Ehdimme vielä illaksi katsomaan Cannesin upean uudenvuoden ilotulituksen, 
josta myös pieni videopätkä Instagramin puolella.

Loma teki meille kaikille niin hyvää ja katkaisi sopivasti talvea 💖
Tästä on hyvä jatkaa uusin voimin kevättä kohti!

Näiden kuvien myötä onnellista uutta vuotta kaikille blogini lukijoille❤️

Anne

7 kommenttia:

 1. Kuulostaa ihanalta reissulta.😍 Olen myöskin lukenut blogiasi jo monta vuotta ja muistan yhden lehtijutun, kun vanhin lapsenne oli noin yksi vuotias. Se oli jokin joulun ajan juttu, sellaisesta pienestä huoneistosta. Ihastuin silloin sisustustyyliinne ja elämäntapaan. Paljon ihania juttuja ollut ja toivottavasti jatkossakin.😊

  VastaaPoista
 2. Ihana kuulla mukavia, yllättäviäkin kuulumisia ja katsella kauniita kuvia. Onnea ja siunausta uudelle vuodelle ja uudelle ammatille - mikä se sitten tulee olemaankaan.

  VastaaPoista
 3. Ihanat kuvat ja onpa teillä ollut kiva reissu. Toivon paljon blogivuosia blogillesi jatkossakin❤️

  VastaaPoista
 4. Voi miten ihana joulun aika teillä on ollut! Onpas teidänkin lapset kasvaneet jo isoiksi<3
  Hurjasti tsemppiä opiskeluun!

  VastaaPoista
 5. Apua, onko edellisestä postauksesta jo vuosi!? Mun entinen lempi blogi :o

  VastaaPoista
 6. En lue blogeja en silloin joskus enkä lue vieläkään. Poikkeuksena tämä blogi. Kun löysin kaunis pieni elämä - blogin luin ne 2 vuotta putkeen mitä olit ehtinyt jo kirjoittaa. Blogi on todella tyylikäs, kuvat kauniita ja ihania ideoita. Sen jälkeen olen käynyt ajoittain katsomassa blogia. Kiitos näistä ❤️.

  VastaaPoista

On kiva saada teiltä lukijoilta kommentteja! :)