perjantai 13. kesäkuuta 2014

Sadepäivien järjestelyjä

Sateisien päivien ratoksi ollaan järjestelty kaappeja ja 
elokuun alussa tulevan muutoksen edellä ollaan laitettu paljon tavaraa varastosta pois.
Lahjoitettu hyväntekeväisyyteen, ystäville ja sukulaisille, myyty 
ja lajiteltu kauneimmat muistot tarkasti laatikoihin. 
 Alla olevassa kuvassa on joitain oman lapsuuteni aarteita.
Tärkein nukkeni, paras kissa ja lammas ikinä :)
Vanhempieni Israelista tuoma lumoava valkoinen pitsimekko ja pitsikäsineet.
 Ja sitten mun 1v-kuva ;)
 Kirjoitin puolitoista vuotta sitten lasten muistojen tallettamisesta samoihin laatikoihin täällä

Muutamat jutut laitoin tässä hässäkässä myös huuto.nettiin myyntiin, siellä on muutama Odd Mollyn villatakki, 104 cm pojan vaatteita ja tyttöjenkin vaatteita.  huutiksen kohteet löytyy täältä.
Ruokapöydän tuolit myytiin jo eteenpäin, 
mutta ruokapöytä etsii vielä uutta kotia, sekin löytyy huutiksesta.
Muut huonekalut jäävätkin sitten tänne paikoilleen.
Puutarhamme juhannusruusu kukkii kauniina ja
olen leikannut oksia sisälle maljakoihin.
Mikä huumaava tuoksu!
Nettikaupan inventaario on myös edessä ja 
 nyt myydään ihan koko varasto tyhjäksi,
kaikki nettikaupassa olevat Mailegit on meillä varastossa ja ne myydään nyt -30% alennuksella.
Kaikki muut nettikaupan varastotuotteet ovat -50% alessa.
Alennuksen saat käyttämällä kassalla alennuskoodia 'maileg30' ja 'inventaario50' 
Tuotteet löytyvät täältä


Kaikkea hyvää viikonloppuunne!
Anne

18 kommenttia:

 1. Oi, mikä muutos teillä on edessä vai oletko maininnut siitä täällä? Teillä on kyllä hurjan kaunis koti ja ihailin niitä ruokapöydän tuolejakin sen verran, että jo Ikeasta metsästin niitä käsiini vaikken voinut ostaakaan tilanpuutteen vuoksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Muutetaan elokuun alussa Etelä-Ranskaan näillä näkymin ainakin vuodeksi, jokunen postaus alaspäin tästä mainitsin, mutta en ole siitä kyllä paljon täällä blogissa kirjoitellut :)

   Poista
  2. Oi miten ihanaa! Hei voitko vielä mainita tässä samalla, että mistä teidän valkoiset kirjakaapit on ostettu? Ihanan romanttisen näköisiä kaikki!

   Poista
 2. Hei! Meillä mahdollisesti muutto edessä samoille seuduille vielä tämän vuoden puolella. Minua vain askarruttaa kun esikoinen aloittaisi nyt syksyllä koulun niin miten Ranskassa koulunkäynti alkaisi, varsinkaan kun ei puhu yhtään ranskaa? Onko koulutus samalla tasolla kuin suomessa?
  Kirjoitit, että teillä vanhimmat lapset menevät kansainväliseen kouluun, kuuluuko tähän lukuvuosimaksuja?
  Niin moni askarruttaa juuri tämän esikoisen vuoksi vaikka itsellä on kova halu muuttaa Ranskaan. Olisin kiitollinen, jos voisit minua auttaa näissä asioissa :)
  Terveisin Päivi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voisin vähän selventää tätä Ranskan koulusysteemiä kun meidän molemmat lapset (5- ja 7-vuotiaat) ovat syntyneet ja aloittaneet koulutaipaleensa täällä. Täällä pienten koulu (école maternelle) alkaa 3-vuotiaana ja kestää kolme vuotta. Se vastaa aika paljon Suomen päiväkotia (leikitään, lauletaan, piirretään...). Viimeisenä vuonna eli 5-vuotiaana meininki on jo eskarimaista ja opetellaan kirjaimia yms. 6-vuotiaana mennään ala-asteelle ja ensimmäisenä vuonna opetellaan lukemaan ja matematiikan perusjutut. Omasta mielestäni ranskalainen eka luokka on aika paljon vaativampi kuin suomalainen, osittain ehkä siksi että lukemaan opettelu ranskaksi on paljon vaikeampaa kuin suomeksi (lausutaan niin eri tavalla kuin kirjoitetaan). Ecole maternelleen voisi omasta mielestäni mennä lapsi joka ei ranskaa osaa (olen nähnyt lapsia jotka ovat ihan muutamassa kuukaudessa oppineet ranskan kielen) mutta ala-asteen ensimmäinen luokka on kyllä aika haastava ranskaa taitamattomalle. Itse emme asu tuolla Rivieralla joten kansainvälisestä koulusta ja sen mahdollisista lukukausimaksuista en osaa antaa neuvoa. Toivottavasti tästä oli jotain apua ja onnea muuttopuuhiin!

   T: Heidi

   Poista
  2. Hei! En tiedä paikallisista kouluista oikeastaan paljonkaan. Meillä mennään kouluun, jota meille suositeltiin. Suhteellisen pieni, ihanan lapsilähtöinen yksityskoulu jossa on 50%Englantia 50%Ranskaa ja tähän kouluun oli mennyt ihan pelkkää suomeakin puhuvia ala-aste ikäisiä lapsia jotka puolen vuoden jälkeen puhuivat ja kirjottivat molempia kieliä. Lukuvuosimaksut ovat kyllä korkeat, lisäksi ostimme molemmille ylimääräistä kielenopetusta,
   jotka sisällytetään koulupäiviin ja suositeltiin niille, jotka eivät kieliä vielä hyvin osaa.

   Mutta autan sinua mielelläni, niin paljon, kun vain pystyn! Oltiin niin kiitollisia, niille jotka auttoivat meitä, kun kouluasiat mietitytti, eikä tiedetty mikä koulu valittaisiin. Voit laittaa minulle vaikka sähköpostia, niin jutellaan lisää :)

   Poista
  3. sähköposti on siis kaunispienielama@netikka.fi :)

   Poista
  4. Kiitos Heidi ja Anne vastauksista!! Taidanpa laittaa Anne sinulle s-postia :) On niin paljon muitakin kysymyksiä, joissa osaisit ehkä auttaa :) Kiitollinen olisin kyllä kaikesta avusta!
   -Päivi-

   Poista
 3. Voi mä muistan tuon kissan! Teitä tulee niiin ikävä! :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kissan avulla olen melkein jopa sytyttänyt tulipalon leikkihuoneessa ;) Teitäkin tulee ikävä! Mutta ei me onneksi mihinkään kadota :)

   Poista
 4. Aivan, niin ihana on juhannusruusujen tuoksu.
  Olet suloinen vauvakuvissasi.

  VastaaPoista
 5. On varmasti haikeaa pakkailla, mutta kiva muutos on edessä :) Jos on kiinnostusta ja ehditte käydä myös Muumimaailmassa tänä kesänä, tule kurkkaamaan kiva arvontani täältä

  VastaaPoista
 6. Ihana ja jännittävä muutos teillä edessä. Mites toi teidän talo; myyttekö pois vai laitatteko vuokralla, jotta pääsette siihen sitten takaisin?
  -M-

  VastaaPoista
 7. Hei! Olisi kiva tietää tarkemmin mistä olet tilannut säilytysarkut? Aiemmassa postauksessa kirjoitit, että olet tilannut Tanskasta, mutta kertoisitko tarkemman paikan? Pitäisi tehdä lajittelua säilytettävien ja kiertoon lähtevien tavaroiden välillä ja näyttävät kivoilta.

  VastaaPoista
 8. Loppuuko nettikaupan toiminta ihan kokonaan??

  VastaaPoista
 9. Juhannusruusut ovat kivan näköisiä ja ihanan tuoksuisia!
  Niin ja suloinen vauvakuva :)!

  VastaaPoista
 10. Oi Etelä Ranskaan! :) kuullostaa ihanalta! :) onnea tulevaan muutokseen!

  VastaaPoista
 11. Hei, itsekin olisin kiinnostunut saako noita säilytysarkkuja vielä jostain?

  VastaaPoista

On kiva saada teiltä lukijoilta kommentteja! :)