keskiviikko 10. heinäkuuta 2013

Matkalla Ruotsissa, osa 2

Hei!
Täällä lomailu jatkuu mukavissa merkeissä,
kirjoitin reissustamme lisää matkalla ruotsissa-blogiin 
ja uusimmat postaukseni löydät täältä.
Kaikkea hyvää päiviinne,
Anne

5 kommenttia:

 1. Oi miten herkullisen näköisiä jätskiannoksia! Mukavaa lomaa koko perheelle :-)

  VastaaPoista
 2. Ahaa...visist swedenin mainos.

  VastaaPoista
 3. aah mitä jätskiannoksia!mäki haluun tonne!:)muutenkin mukavan näköistä!tää blogi on pullollaan niin ihania juttuja!kauniita kuvia ja muuta..!!

  VastaaPoista
 4. Kiitos ihanasta jäätelöpaikkavinkistä, se tuli juuri sopivasti matkamme iloksi! (Jonoa riitti, joten ilmeisimmin pysyvästi suosittu herkuttelupaikka) Jäätelöt olivat herkullisia ja jäimme hetkeksi vielä kiertelemään kaunista Söderköpingiä kävellen! Kanaaliranta, pikkukauppoja, kauniita taloja, pihoja, istutuksia, leppoinen tunnelma jne. Ilman tätä vinkkiä olisimme tuskin pistäytyneet Söderköpingissä, suuri kiitos siis!

  VastaaPoista
 5. Kiitos vinkeistä! Nää Ruotsinreissu-päivitykset tuli kyllä oikein sopivaan aikaan, kun mekin ollaan lähdössä perheen kanssa (lapset 8v, 5v. ja just 2v. täyttäneet eli melkein samanikäisetkin kuin teillä) kesälomalla käymään Ruotsissa ja Tanskassa. Toiseen suuntaan mennään Gracella risteillen ja ainakin Kolmårdenissa vietetään päivä, joten osittain sama suunnitelma reissulle tiedossa. :) Kiitos muutenkin ihanasta blogista, tällaisia elämänmyönteisiä, kauniisti kuvattuja ja kirjoitettuja päivityksiä on ilo lukea ja usein tarttuu ideoitakin mukaan. Siunausta teidän perheelle!

  VastaaPoista

On kiva saada teiltä lukijoilta kommentteja! :)