perjantai 19. huhtikuuta 2013

Kevät!

Se on nyt vihdoin sitten kevät! :)
Ollaan nautittu hienoista ilmoista ja reippailtu paljon ulkona (tänäänkin 6 tuntia, hui :). 
Mussukat toivat minulle innoissaan kevään ensimmäisen kimpun,
joka oli poimittu omasta pihasta.
 Lapset ovat siivonneet tänään leikkimökkejä, kantoivat kalusteet ulos auringonpaisteeseen ja 
pesivät mökit sisältä lämpimällä saippuavedellä.
Pihassa ei ole enää lunta missään ja muutenkin piha oli jo
niin kuiva, ettei kuravaatteitakaan enää kaipailtu.
Mutta haravoimista kyllä riittää,
kuten kuvasta näkyy :)
 Saatiin valita Annabelille Noa Noa Miniaturen
ihania vaatteita Boutique Lillis- nimisestä verkkokaupasta. 
Olen tilannut aikaisemminkin samasta verkkokaupasta tuotteita ja
saanut aina yhtä hyvää palvelua,
suosittelen :)
Kevään juhlia ja muita menoja ajatellen tytölle tuli täydellisen sävyiset toppi, Legginsit ja tyllihame

Tämä mielettömän nätti Noa Noan laukku oli ihan ehdoton kesän reissuihin :)
Paita ja sukkikset ovat ihanan hempeän sävyiset (sävy Seashell)
ja niitä on kiva yhdistää erilaisten shortsien tai mekkojen kanssa.
Mintunvihreä trikoomekko oli mukavan pehmoinen kesäksi.
Meidän ekaluokkalainen käyttää nykyään suurimmaksi osaksi kokoa 128cm, 
mutta mekon tilasin kokoa 134cm ja postauksen muut vaatteet ovat kokoa 9/10-140cm.
Vaatteet ovat nyt hieman reiluja, mutta menevät sitten käytössä pidempään :)
Laukkuun kokeiltiin laittaa jo tärkeimmät jutut :)
Pirteät kuoret kännykkään tyttö löysi aikoinaan H&M:ltä.
Laukkuun laitettiin tietenkin myös värikynät,
lehtiö ja muuta ehdottoman tarpeellista.
Boutique Lillis haluaa antaa alekoodin blogini lukijoille.
Koodilla kaunispienielämä saat -25% alennusta kaikesta verkkokaupan tuotteista,
alennus koskee myös jo valmiiksi alennettuja tuotteita.
Koodi on voimassa keskiviikkoon 24.4. saakka
Meidän pienet puput ovat jo kasvaneet ja viikonloppuna ne pääsevätkin jo 
vähän pihalle hyppimään.
Mukavan keväistä viikonloppua teille kaikille 
blogini lukijoille, nautitaan keväästä! :)

Anne

25 kommenttia:

  1. Oi, teillä on poimittu jo leskenlehtiä, ihanaa! Niitä en ole vielä tänä keväänä nähnyt, mutta västäräkin bongasin tänään. Kyllä se kesä sieltä tulee. Ihanaa kesän odotusta sinulle ja perheellesi <3

    VastaaPoista
  2. Mä en ole varmaankaan koskaan aikaisemmin kommentoinnut, mutta olen aina ajatellut kuinka ihana on että tässä hurjassa maailmassa löytyy tollaisia satumaisia perheitä kuten teidän perhe! <3

    VastaaPoista
  3. Nyt ihan uteliaisuudesta (minä en todella yritä tulla sanomaan kellekään mitä kukakin saa tai ei saa ostaa lapselleen), miksi noin nuorelle älypuhelin? Miksi ei jotain halpaa vanhempaa, jolla voi soittaa ja laittaa viestin?

    Mulla on itselläni 2v tyttö eikä puhelinjutut vielä todellakaan ajankohtaisia, mutta on noita silti tullut moetittyä. Tuntuu niin kummalta, että ihan naperolla on kallis älypuhelin, kun eivät he varmasti sitä "oikein" käytä.

    Sopii tähän tietty muidenkin vastata, jos sielä ruudun takana mielipiteitä on. Ja nyt korostan vielä, että tarkoitus ei ole hyökätä kenenkään kimppuun, vaan haluan tosiaan tietää millä nämä älypuhelimet perustellaan ostettavaksi pienille lapsille :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos teille kaikille kommentaista!
      Vastaan nyt pikaisesti tähän :) Meillä tytöllä on minun vanha iPhone (meidän firman entinen kytkypuhelin, firmoille on niiiin paljon edullisempaa ottaa kytkypuhelimiksi kalliimpiakin puhelimia)

      iPhone on ainut, jota meidän lapset ovat oppineet käyttämään ja ei tarvitse ostaa tytölle pokkarikameraa valokuvauksen harjoitteluun. Myös videoita on helppo kuvata kännykällä kavereiden kanssa ja laittaa niitä koneelle jatkokäsittelyyn :)
      Hän saa ladattua puhelimeen omat musiikkinsa, joita saa kuunneltua hänen huoneessaan olevalla iPhone/iPod- telakalla tai matkoilla.
      Kaikki talon laitteet tukevat toisiansa ja toimivat loogisesti samalla lailla. Jos puhelin menee hukkaan, niin sen saa katsottua miltä tahansa meidän laitteelta, missä osoitteessa hukkunut puhelin on. Sovellus , jolla voi katsoa puhelimien sijainnin on 'find my iPhone' ja siihen on kytketty meidän kaikki puhelimet.

      Mutta, ei varmasti oltaisi ostettu täydellä hintaa uusinta älypuhelinta tytölle, vaan tämä oli meillä tällainen 'saanko sit sun vanhan kännykän?'- juttu :)

      Poista
    2. Mäkin tota mietin kun näin kuvan, mutta sitten pidemmän päälle tulikin mieleen, että uskon olevan sun/miehesi vanha puhelin. :)

      Meilläkin sitten kun lapsi lähtee syksyllä kouluun, annan mun vanhan iPhonen hänelle. Kun itselle tulee todennäköisesti ostettua iPhone 5 tuossa kesämmällä, niin lapsi saa tämän mun vanhan 4S:n. :)

      Poista
    3. Hei! Meidän ekaluokkalainen käyttää puhelinta paremmin kun minä. Hän etsii luisteluvuorot sekunnissa, lähettää kuvia pitkin päivää ym. Uskomattomia nuo lapset ;)) Halusin opettaa hänet nykyteknologiaan, mutta hänpä ohitti äidin heti alkumetreillä...

      Poista
    4. Ostin juuri pojalleni paremman tietokoneen, kuin itselläni :) lapsemme ovat kasvaneet tämän ajan älypuhelinten ynnämuiden mukana. Ei siis ainoa lapsi jolla älypuhelin, äskettäin eräs perhe oli ostamassa uutta lapselleen. Älypuhelin tuo myös turvaa, on vanhemmista kiinni kuinka puhelinetiketti opetetaan. Vaatteet ovat kauniita ja sopivat tytölle. Erittäin tyytyväinen olen nettikauppaasi, siellä on jokaiselle jotakin :)

      Poista
  4. Noa noan vaatteet on kauniita sävyiltään ja kuoseiltaan ja niitä on helppo yhdistellä monen kanssa. Laatuunkin olen itse ollut tyytyväinen kun meidän tytöllä esim samat sukkikset kesti kovassa käytössä lähes puoli vuotta hyvinä.

    Kauniilta näyttää teidän valitsemat vaatteet! Aurinkoa sunnuntaihin!

    www.mineamarissa.blogspot.fi

    VastaaPoista
  5. Onpas hän kaunis ja ihania vaatteita <3

    VastaaPoista
  6. Kivoja löytöjä:) Ensimmäistä kertaa odotan voikukkia puutarhaan. Yleensä ne ovat riesa, mutta nyt ne olisivat merkki kesästä...

    VastaaPoista
  7. Kaunis ekaluokkalainen sulla <3 Ja ihania vaatteita. Ja näyttävät siltä, että ovat myös mukavan tuntuisia päällä. :)

    VastaaPoista
  8. Tämä on kyllä ihanaakin ihanampi blogi! Nautin tästä positiivisuudesta, mikä täältä huokuu! :) pakko oli käydä kurkistamassa tuo ihana nettikauppa. Tarttuiskohan sieltä jotain mukaan.. :)
    Kiitos sinulle Anne näistä mahtavista postauksista. Aurinkoista kevättä teille koko perheelle! :)

    VastaaPoista
  9. ihania vaatteita ja ihanan keväistä <3 :)

    VastaaPoista
  10. Onpa kauniita vaatteita. Silloin kun oma tyttöni oli tuon ikäinen, ei kyllä ollut noin sieviä vaatteita. Silloin ompelin itse hänelle todella paljon. Ihanaa viikonloppua haravoinnin parissa.

    VastaaPoista
  11. Tuo sinun tyttösi on ihanalla tavalla aivan sinun näköinen ja välistä aivan Kruunuprinsessa Victoria pienempänä. <3

    VastaaPoista
  12. Nyt minäkin kommentoin, kun luen blogiasi na juuri tilasin kaupastakin kaksi valaisinta, joita olin etsinyt pitkään. Ihailen rakkauttasi lapsiisi ja perheesi, taidokkuuttasi ja kättesi töitä.
    Kiitos!

    VastaaPoista
  13. Kauniita vaatteita tosiaan. Mulle tuli mieleen, että yrittääkös teidän puput syödä huonekaluja? Vai onko ne helppo opettaa "hyville tavoille"?.

    Tuo teidän leikkimökki on ihana. Kysyin muutama viikko sitten sähköpostitse sen ulkomittoja, mutta en ole saanut vastausta. Voisiko mitat saada tietää? Haaveilemme meidän mökille samantyylistä leikkimökkiä.

    VastaaPoista
  14. Heippa! Blogissani käynnissä arvonta johon voit osallistua vaikka vain yhdellä arvalla :) tuu kurkkaamaan! http://dayafterday2012.blogspot.fi/2013/04/jeriika-arvonta.html

    VastaaPoista
  15. Olen huomannut, että lapset osaavat käyttää älypuhelinta paremmin kuin vanhempansa. Älykkäitä nuo tämän päivän lapset.

    VastaaPoista
  16. Tosiaan kevät on hyvässä vauhdissa. Saanko kysyä henkilökohtaisen kysymyksen? Kiukutteleeko teidän lapset koskaan? Toki laitat blogiisi vain seesteisiä kuvia mutta ihan tulee sellainen fiilis ettei he muutenkaan koskaan korota ääntään tai riitele keskenään.
    -minttuliini-

    VastaaPoista
  17. Älypuhelin on meilläkin lapsilla niin puhelin, pelikone, mankka, kamera jne. Kaikki samassa ja kokonaisuudessaan hyvä juttu! Me käytetään muuten eskarissakin pilottina joissain kouluissa älypuhelimia ja tabletteja, samoin alakouluissa ne on opetuskäytössä monissa paikoissa ja mm. opettajienkoulutuksen opetuskouluissa.

    VastaaPoista
  18. Ihana blogi sinulla! Ihastelin kuvia vanhempiesi mökiltä. Ruokapöydän päällä roikkuva tähtivalaisin näytti samanlaiselta kuin valaisin, johon vuosia sitten ihastuin Englannissa. Tiedätkö mistä lamppu on hankittu? En ole löytänyt vastaavaa mistään..

    VastaaPoista
  19. Ohhoh iPhone noin pikkuisella tytöllä :O Hah, itsellä taisi tuon ikäisenä olla hädintuskin siskon kanssa yhteinen Nokia, jos sitäkään. Ajat muuttuu kyllä vauhdilla :D :)

    -Sara, 17

    VastaaPoista
  20. Onks tuo Iphone noin pikkuisen tytön!?

    VastaaPoista

On kiva saada teiltä lukijoilta kommentteja! :)