tiistai 6. maaliskuuta 2012

Huone vauvalle

Hei!
Tytön leikkeihin on valmistunut leikkimökki barbien lapsille.
Barbien pihaan on tekeillä enemmänkin juttuja.
Niin ja barbien taloonkin pyydettiin laajennusta.
Vauvalle ei kuulemma ollut omaa huonetta..
Täytyypä ottaa nämä asia oikein työn alle :)
Liimapyssyllä laitettiin kukkia ikkunalaudalle.
(kynittiin joku ikean muovikasvi;)
Annabelin housut on BombiBitt-merkkiä-
Voikohan näitä tilata mistään nettikaupasta? Ostin viimekesän
Tanskan reissulta näitä vaatteita ison säkillisen,
kun osuttiin johonkin -80% (tai en muista olisko ollut jopa-90%)  
remontti-alennukseen Vejlessä.
Ihania ovat olleet käytössä varsinkin nämä pussimaiset housut ja ja ovh oli edullinen.
Vinkatkaa jos jostain löytyy! ;)
High school musical on soinut tytön huoneessa jo yli kolme vuotta
ja edelleen se on niin paras :)
Tytön barbietalosta puuttuu vauvan huone ja
niin puuttuu meidänkin talosta..
Tässä meidän talon pohjakuva ylimmästä kerroksesta ja
sinne olisi hyvä saada yksi makkari lisää.
(vaatehuone on meillä kellarissa,
joten vaatesäilytystä ei yläkerrassa tarvita)
Ajattelimme muuttaa meidän makkari Annabelin huoneeseen
ja Annabel meidän  huoneeseen.
Onhan huone alunperin juuri tarkoitettukin "master bedroomiksi"
ja sinne mahtuisi nyt hyvin oma pinnasänkynurkkaus Isabelille.
hmm.. ajattelin, että jaetaan isosta makkarista kaksi huonetta kaatamalla lelukomeron seinä,
mutta ikkunat jäisi vähän huonoille kohdille.
Toisaalta siltahuoneeseen (8 m2) voisi laittaa isabelin huoneen jos huone olisi yhtään suurempi.
Jos jollakin on ideoita, niin otan niitä ilomielin vastaan! :)

Hyvää viikon jatkoa!
Anne

51 kommenttia:

  1. Hyviltä näyttää nuo uudet suunnitelmat! Meilläkin pitää vähän järjestelyitä tehdä ja pinnasänkykin tulisi tarpeeseen ;) Pitääpä pistää mietintämyssyyn tuo! On kyllä suosikkini pinnasängyistä! Aurinkoista viikkoa sinne!

    VastaaPoista
  2. Kaunis on tuo pinnasänky, harmittaa, etten sitä aikaisemmin nähnyt. Meille hankittiin stokke ja olen kyllä siihen enemmän kuin tyytyväinen. Meillä se nimittäin on parisängyssä kiinni, niin laitaa ei tarvitse ja pohjan voi pitää ylhäällä. Herään, kun neitonen mönkii yöllä viereen.
    Ei taitaisi miehelle mennä läpi, että haluaisin uuden pinniksen:) Mutta on kaunis.

    Sirkku

    VastaaPoista
  3. Tuli mieleen tuosta lelukomerolaajennuksesta, että antaisko ikkuna laajennusosan ja makuuhuoneen välissä lisätilan ja valon tuntua ja peittäisi "naamioisi" ulkoikkunoiden sijoittumisen ns. nurkkamaiseksi kokonaisuudeksi. :)

    VastaaPoista
  4. Aika kinkkistä, uuden ikkunan puhkaiseminen ainakin olisi iso homma! (ja onko edes mahdollista?) mitens sillan purku ja huoneen venyttäminen sen suuntaisesti? huom en ole arkkitehti enkä minkään muunkaan sortin suunnittelija, en tiedä talonne rakenteista yhtikäs mittään joten nämä ideat on vaan temmattu tuota kuvaa katselemalla :D tosin silta on kyllä nätti yksityiskohta teidän kodissa, sääli varmaan olisi se tuhota.. yksi helppo vaihtoehto on tietysti asuttaa isommat mukulat samaan huoneeseen :--) tosin muistan miten kauheaa oli lapsena jakaa huone pikkuveljen kanssa, joten tiedä sitten... :D toivottavasti löydätte jonkin hyvän ratkaisun, jään mielenkiinnolla odottamaan! aurinkoisia kevätpäiviä!

    VastaaPoista
  5. Mitäs jos tuo käytävä jonka perällä on komero( Annabelin huoneen vieressä) ja lelukomero yhdistettäisiin molemmat tuohon Annabelin huoneeseen. Uuden huoneen seinä tulisi vessan seinän tasolle ja siihen tulisi myös ovi huoneeseen. Ikkunoita ei oikein erota pohjasta miten ne menee, vai onko niitä neljä? Käytävästä tulisi sen verran lisätilaa toiseen huoneeseen ettei jakoa tarvisi tehdä täysin keskeltä.

    VastaaPoista
  6. Meillä on tytöt samassa huoneessa. Mun mielestä sopii mainiosti, on kaikki leidilelut kummallakin käden ulottuvilla:)

    VastaaPoista
  7. Katselin tuota pohjapiirustusta ja tuli mieleen,että jos ette tarvitse tuota komeroa tuossa teidän nykyisen makuuhuoneen vieressa,niin sen purkamalla ja seinää siirtämällä tuohon wc:n seinään asti,niin saisi sopivan kolosen pienen tytön sängylle.Näin Annabellin huonetta ei tarvitsisi muuttaa,vaan tyttönen saisi jatkaa leikkejään tilavassa huoneessaan.Myöhemmin Isabelin kasvaessa,harkitsisin leluhuoneen ottamista käyttöön ja ison huoneen jakamista kahdeksi huoneeksi.
    Myös nykyisestä makuuhuoneestanne puhkaisisin oviaukon leluhuoneesseen ,jotta kulku kylpyhuoneeseen helpottuisi.

    Aurinkoa päiviinne:)

    VastaaPoista
  8. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  9. Mistä teillä noita kauniita virkattuja mattoja? Jos olette itse tehneet niin mitä materiaalia, mistä saatu ja minkä kokoisella koukulla? Olen itse haaveillut virkattujen mattojen tekemistä, mutten ole vielä saanut mietittyä mistä materiaalista virkkaisin tai mistä mahdollisesti edes saisin jotain matonkuteita. Tahtoisin kuitenkin tehdä harmonisen yksiväristä enkä räsymattotyyliä, joten omat vanhat materiaalit eivät oikein käy revittyinä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. mä tein 10-15 koon puikoilla virkattuja mattoja joista tuli hirveän pehmeitä kun käytin vanhoja harmaita verkkareita ja polyesteri matonkuteita.

      Poista
  10. Ihania nukkejuttuja, kertakaikkiaan!!! Meillä on hieman saman tyyppinen ongelma huoneiden suhteen... Meille valmistuu 2 makuuhuonetta yläkertaan piakkoin ja alakerrassa on kolme makuuhuonetta. Nyt kahdella vanhemmalla on alhaalla huoneet ja nuorin on meidän huoneessa. Lapset on kuitenkin kaikki niin nuoria, että yläkertaan on liian pitkä matka nukkumaan... Vaikea miettiä, kuka missäkin nukkuisi ja missä leikkihuoneet on.

    VastaaPoista
  11. Muistelen, että olisin ostanut BombiBittiä Lilliksestä joskus, mutta nyt niitä ei ole siellä=/

    VastaaPoista
  12. Ensinnäkin ihana pinnasänky!!!

    Toiseksi tuo puuttuvan makkarin ongelma; laittaisin varmaankin ton Isabellan makkarin puoliksi, ja jättäisin toisen makkarin ilman "ulkoikkunoita", sen sijaan puhkoisin sisäikkunat (tyyliin sopivat tietty;)...) sekä siihen ikkunalliseen huoneen puoliskoon, että sinne sillan puolelle.

    Hanna(-Maija)

    VastaaPoista
  13. Mahtuisiko teidän sänky siltahuoneeseen? Olisi huone vaan teidän nukkumakäytössä. Ei sinne sitten muuta mahtuisikaan. Niin vauva saisi sitten teidän huoneestaan itselleen huoneen.

    VastaaPoista
  14. Tuli vielä mieleen, että myös tuon lelukomeron voisi purkaa ja Annabelin nykyisen huoneen jakaa kahtia, mutta uuteen huoneeseen tulisikin sisäikkuna sillalle päin (: sisäikkunaratkaisunkin olen nähnyt toimivan, vaikka ehkä kuulostaa vähän hassulta...

    VastaaPoista
  15. Entä jos teidän vanhempien makuuhuone muuttaisi "siltahuoneeseen"?

    Meillä alkaa myös uudet järjestelyt yläkerrassa loppukesästä/alkusyksystä, kun vauva lopettaa yösyömisen. Meillä on yläkerrassa neljä makuuhuonetta, joista suurin on tällä hetkellä meidän ja vauvan ja kolmella pojalla on omat huoneet. Muutoksen yhteydessä vanhempien makuuhuone muuttaa pienimpään makuuhuoneeseen ja pikkupojat isoimpaan huoneeseen yhdessä (pieni ikäero ja sama sukupuoli = samat lelut). Varmasti teillekin tulisi mukava yhteinen huone tytöille, mutta tuossa vaiheessa (kun toinen koululainen ja toinen taapero) lelut saattavat vielä olla melko erilaisia (lähinnä ajattelen sitä kaikkea pikkutavaraa, jota isommalla on ja jota pienempi mielellään laittaa suuhunsa tai vahingossa rikkoo). Mitä mieltä isosisko itse on yhteisestä huoneesta?

    Omasta mielestäni juuri tuo suunnitteluvaihe on mukavaa puuhaa. Idearikkaita suunnitteluhetkiä teille! :)

    VastaaPoista
  16. Sebran sänky on todella ihana ! :)

    VastaaPoista
  17. Tuo Annabelin huone on kyllä kaunein koskaan näkemäni lastenhuone! Ja ihania leluja osaat tehdä! Olisinpa itse noin taitava...
    Noissa äitisi virkkaamissa matoissa on aivan ihanat värit. Hän voisi ryhtyä myymään niitä? :-)

    VastaaPoista
  18. Voi joo minäkin olisin halukas ostamaan tuommoisen virkatun maton :) Itse osaan virkata vain semmoista pitkää nauhaa :D :D

    VastaaPoista
  19. Hei,
    Kiva juttu teidän perheestä Meidän Perhe -lehdessä, vaikka olikin jo aika tuttua tekstiä blogin lukijalle.
    Olen saanut monia askartelun ja puuhastelun aiheita blogistasi. Eräs mummo lupasi minulle virkkailla myös tuollaisen pastellin väreissä olevan maton lastenhuoneeseen, värejä vielä mietin. Valkoisen taidan jättää suosiolla pois :)

    VastaaPoista
  20. Hei!
    Kiitos jutustasi Meidän perhe -lehdessä! Tunnustan avoimesti, että olen joskus itsekin kaverini kanssa ihmetellyt, miten jaksat kaikkea näpertää ja onko teillä aina muka niin ihanaa ja kivaa ja siistiä? ;D
    Pyydän anteeksi ihmettelyäni, vasta lehtijuttu sai minut ymmärtämään, että voihan ne elämän kurjat asiat jättää kirjoittamattakin. :) Sotkua ja hermojen kiristystä kun taatusti löytyy enemmän ja vähemmän jokaisesta lapsiperheestä.
    Onnea ja iloa elämäänne! :)

    VastaaPoista
  21. Olipas tutunnäköisiä, kauniita kuvia uudessa Meidän perhe -lehdessä :) Kiva, että tekivät jutun teidän perheestä ja blogistasi.

    VastaaPoista
  22. Kääk! Teillä on niin ihana koti ja kaikki, että oma koti tuntuu ihan murjulta.
    Muutenkin ihana elämä. <3 Onneksi kaikki ei ole satua tässä elämässä, vaan joku elää ihan oikeasti kuin sadussa=) T:yks kateellinen ;)

    VastaaPoista
  23. Heippa! olisi ihana saada valokuva postaus teidän kodista, tarkoitan että esittelisit huoneet erikseen. Teidän koti näyttää niin valtavan kauniilta! :) mika tuo siltahuone on?

    Aurinkoista kevään jatkoa teidän suloiselle perheelle :)

    VastaaPoista
  24. Moikka, Onpa todella Kaunis koti Teillä! Kiitos myös upeista kuvistasi! Mieleen tuli nuo housut joiden ostopaikkoja mietit. Housut näyttävät kovin samanlaisilta kuin seuraavan merkin vaatteet: http://www.pompdelux.com/
    En siis tiedä, onko kyseessä sama merkki mutta ajattelin kuitenkin mainita. Mukavaa kevättä koko teidän perheelle! -Marika

    VastaaPoista
  25. Hei! Näin teidän jutun MP-lehdessä, ihana! Nauratti ihan ääneen, kun lehdessä luki, että "eihän noin komeaa miestä kellään oikeasti voi olla" :D Haha, kylläpäs ihmiset tuumailee ihan hassuja!

    Ihanaa kevättä sinne teille ja kiitos kauniista blogistasi!

    VastaaPoista
  26. Tuo lehti pitää käydä ostamassa! :) Tahtoisin nähdä myös Annabelin barbie-talon!

    VastaaPoista
  27. Ihana blogi - edelleen ja ihana lehtijuttu! Joillakin vaan on vuorokaudessa enemmän tunteja kuin toisilla ja se on hyväksyttävä! :)

    VastaaPoista
  28. Oli kiva yllätys nähdä teidät lehdessä! Oletteko monestikin olleet?

    Minua myös huvittaa ne asiat mitä ihmiset pienissä mielissään pyörittelee ;)


    Ihanaa maaliskuuta!


    Iidanunelmia-Iida

    VastaaPoista
  29. Harvakseltaan kommentoin, ahkerasti luen ja katselen. Kiitos taas siitä, miten tuot ihania ja kauniita asioita niin monelle. Ja ihania ideoita. Viimeksi sain tietää noista uusista lego friens-legoista täältä. Ostin niitä tyttöni 8v lahjaksi ja ovat tosi paljon nyt molemmat tyttömme niillä leikkineet. Ihania:)
    Ja noita mattoja voisitte tosiaan ottaa kauppaanne myyntiin:)
    Meillä molemmat tytöt (8 ja 10v) muuttivat jokin aika sitten samaan huoneeseen kun niin halusivat. Siivouksen kanssa on haastetta (kumman puoli onkaan sotkuinen;) mutta muuten on mennyt hyvin, saivat ison parvekkeellisen huoneen. Kesäksi tarvitsemme vierashuoneen niin tuosta toisesta teemme sellaisen. Meilläkin oli joskus legohuone erikseen poikiemme ollessa pienempiä.
    Oikein hyvää ja siunattua kevään odotusta. Täytyypä lukea tuo lehtikin.
    t. Sannu

    VastaaPoista
  30. Täytyykö silta säilyttää? Siltahuoneen voisi laajentaa kaiteeseen, jos se ei haittaisi portaissa kulkua. Vai onkohan se liian iso remontti...

    VastaaPoista
  31. Hyvä juttu meidän perheessä, vielä parempi blogi.

    VastaaPoista
  32. Hei,
    Tässä olisi huonepulmaan pari ratkaisuvaihtoehtoa. Jos sillan ja Annabelin huoneen välille rakentaisi lattian sekä seinät aulaan ja porrasaukkoon päin, saisi siltahuoneesta pienen L-mallisen huoneen Isabelille. Oviaukko voisi olla sillan kohdalla. Tytöille voisi tehdä myös laajennetun yhteisen huoneen, jossa olisi kummallakin oma "soppensa": siltahuoneen voisi yhdistää Annabelin huoneeseen tekemällä lattia sillan ja Annabelin huoneen väliin, purkamalla lelukomeron seinä ja puhkaisemalla seinään aukon siltahuoneesta Annabelin huoneeseen päin. On kyllä vaikea selostaa ajatusta lyhyeen kommenttiin mutta toivottavasti jotain selkoa sait. Kiitos muuten aivan ihanasta ja inspiroivasta blogistasi.
    - Mari

    VastaaPoista
  33. Hei!

    Löysin tänne Meidän perheessä olleen jutun kautta ja mitä löysinkään..Aivan ihastuttavan blogin!!! Ja jospa sitä itsekin inspiroituisi ;)

    Valitettavaa ihmisten negatiiviset kirjoitukset, mutta onneksi ne saa jättää omaan arvoonsa! Kateellisten puhetta ja sitä kun täällä pohjanmaalla ilmeisen usein (ainakin puheiden mukaan) esiintyy ;)

    Ihanaa kevään jatkoa!! ja nyt seikkailemaan teidän nettikauppaan :)

    VastaaPoista
  34. Heips.
    Ihana blogi sinulla. Täytyy myöntää, että itse en ole aikaisemmin törmännyt, mutta eilisen Meidän Perhe- lehden jälkeen into piukassa katsellut plogiasi ja teidän putiikkianne. Voi mitä kaikkea ihanaa siellä onkaan. Itse kanssa tätä vanhaa omakotitaloa koitan laitella (minulla vaan ei ole noin ahkeraa miestä kotohommiin, tekee kyllä, muttei kotona )
    Noista housuista mietin, että tuo Pomp De Lux-merkkihän tekee hyvin samantyylisiä vaatteita, varmaankin on jo sinulle tuttu. Itse sieltä paljon lapsille ostelen :)

    VastaaPoista
  35. Heips.

    Mä purkaisin lelukomeron lisäksi koko seinän Annabelin nykyisen huoneen ja käytävän väliltä ja jakaisin syntyneen suuren huoneen kahtia. Lelukomeron puoleiseen huoneeseen olisi sisäänkäynti nykyisellä paikallaan ja uusi väliseinä siten, että huoneeseen jäisi yksi ikkuna. Toisen ikkunan laittaisin sisäikkunana siltahuoneeseen päin, jos tarvis.

    Teidän huone olisi sitten se puolisko, josta jo on käynti kylppäriin. Ovi sinne olisi wc:n vieressä eli nykyisellä käytävällä (90 asteen kulmassa nykyiseen oveen eli huoneesta tultaessa näkymä olisi siltahuoneeseen päin).

    VastaaPoista
  36. meillä oli tuo sänky esikoisella, mutta kuopukselle hankittiin toisenlainen, kun tuo ei ole musta mitenkään turvallisin vaihtoehto. liian korkeat jalat ja siihen suhteessa liian matalat laidat. en ostaisi vauvalle, joka muutaman kuukauden kuluttua nousee siellä seisomaan. voi olla, että otetaan taaperoikäiselle käyttöön vielä joskus, mutta niin, että saa jo tulla pois sieltä putoamatta. kivannäköinenhän se on, mutta se ei ole aina pääasia. :) onko sulla muuten joku sisustusalan koulutus? jostain muistelisin niin kuulleeni.

    -seraphine

    VastaaPoista
  37. Virkatut matot ovat trikookuteesta, jota löytyy Kauhavan kangas-aitasta, Seinäjoella Rustoopuorista ja Tapion kaupasta Päantäneeltä. Koukku on n:o 9. Mukavaa puuhaa, paitsi tulee peukalo kipeäksi, koska siihen virkkaamiseen tulee himo! Trikookudetta on liukkaampaa ja tihkeämpää. Kannattaa tietenkin ottaa liukkaampaa. Samaa laatua kaikki värit. Itse leikattu rispaantuu, ainakin monet kangaslaadut, eikä työ luista niin hyvin. Värit valitsi Anne. Terv Maria

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Maria tiedoista! Löysinkin jo trikookudetta Kempeleen matosta ja samalla kauppareissulla ostin kympin metallisen koukun, ajattelin että kotona ollut puinen ei ehkä luista samalla tavalla. Hieman kokeilin jo ja hyvin tuntui onnistuvan. Näistä kuvista inspiroituneena taitaa meillekin tulla melko monta mattoa... Tosin päätin kokeilla tehdä meille jotain hieman reikäisempää mallia :)

      Poista
  38. Ah että rakastan huoneiden pilkkomista ;)!
    Minusta tuossa komeron edessä on "turhaa" tilaa, joten tekisin kahdella tavalla, riippuen onko komeron seinät kantavia tms.ja miten pieni tuo nykyinen vanhempien makkari on, mutta tässä linkki kuvaan:
    http://aijaa.com/007429744051

    Näin kaikki huoneet olisivat suht samankokoisia, vauvan huoneeseen voisi tarvittessa rakentaa sisäikkunan ja vanhemmat saisivat kylppärin käyttöön, lisäksi Annabelin huoneesta pääsisi sinne tarvittessa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Edellisessä ehdotuksissa on järkeä, koska silloin tulisi käytäväosuuksien hukkaneliöitä vähennettyä. Pohjapiirustusten pähkäily on tosian mukavaa vaikkei omista neliöistä olisikaan kyse...

      - Mari

      Poista
  39. Hei!
    Teillä on niin kaunista kaikki! Nyt huomioni vei nuo ihanat virkatut matot,upeita!

    VastaaPoista
  40. Hei Anne ! Pitkästä aikaa tauon jälkeen kurkkimassa teidän kuulumisia :) Muuten tahtoisin tilata muutaman huonekalun putiikistasi , voinhan kysyä onhan kalusteet (lähinnä kaapit) puuta? Ja olisiko sinulla ideoita meille tuoleihin kun tahtoisin takkanurkkaukseen sellaiset Henrietta tuolit (kuin pentikillä) mutta en halua sen värisiä vaan jotain ihan uutta persoonallista ?? Kuitenkin vaaleita /valkoisia ehkä pellavalla somistettuna?
    Huonejärjestelyyn voin vinkata (vaikka huono siinä olenkin) että otatte Anabellin huoneen teille ja kaadatte sen lelukomeron seinän . Tämä tila jaettaisiin teille vanhemmille ja vauvalle omiksi huoneiksi. vauvan huone olisi lelukomeron päässä ja tänne tekisitte seinään ikkunan joka olisi siltahuoneen puolella? Onko siinä sillan ympärillä siis korkeaa sisähuonetilaa? Näin saisit vauva huoneeseen valoa :) Jakaisitte sitten sen huoneen kauniilla valkoisilla ikkunoilla joissa vaikka maitolasi ettei näy tms. joka toimisi seinänä?

    VastaaPoista
  41. Anonyymillä edellä erityisesti vasemmanpuoleinen vauihtoehto on vähän samaa ajatusta kuin mitä itsellekin heti heräsi. Tosin seuraavin muutoksin:

    -Tykkäisin pitää tyttöjen huoneet vierekkäin. Huoneet voisi olla vaikka haitariovella erotettu, näin valoa saa ovea avaamalla molempiin huoneisiin ja leikkitilakin tuplaantuu nopeasti. Yöllä taas saakin olla pimeää. Sisäikkuna sillallepäin tosin olisi järkevä ja nätti tapa saada vähän valoa pimeämpään huoneeseen ja haitarioveenkin voisi tietty ottaa ikkunallisen mallin.

    -Lisäksi pyrkisin käyttämään käytävätilan hyödyksi myös vanhempien makuuhuoneeseen, näin saisi parvekkeellisen master bedroomin yläkertaan. Hormin nurkalta seinä Rafaelin huoneeseen ja siihen seinälle ovi. Tilaa tulee lisää koko makuuhuoneeseen ja tässä elämäntilanteessa esimerkiksi juuri vauvan tarpeisiin. Riippuu toki paljon siitä, millaisessa käytössä takaportaat teillä on...

    Tsemppiä tuleviin muutoksiin ja edeltäviin suunnitelmiin, pohjapiirrustuksia on aina ihana pohdiskella...

    VastaaPoista
  42. Hei.Onko vanhempien makuuhuoneesta juttua täällä ollenkaan?

    VastaaPoista
  43. Hei! Löysin blogiisi erään lukijani kautta. Täällä ilmoittautuu uusi lukijasi :)
    Meiltä löytyy myös noita virkattuja pyörietä mattoja, anoppi tehtailee niitä meille - ovat mun suosikki! Kivaa viikkoa!

    VastaaPoista
  44. Onko tuo Kili-sanky? Meilla se ja olen erittain tyytyvainen:) Ja saatiin juuri ristiaislahjaksi kummitadilta virkattu matto, ihana:) LUin juttunne Meidan Perhe lehdesta:)

    VastaaPoista
  45. Minä en pitäisi tyttöjen viereisiä huoneita kovin tarpeellisena ajatuksena, koska ikäeroa kuitenkin on.
    Kun vauva on esim. sen ikäinen Annabel nyt, on Annabel jo melkein teini-iässä, eli miten paljon sitä leikkiä loppujen lopuksi olisi? Nyt vauvana tarvitsee enemmän vanhempien läheisyyttä, eli pitäisin ehdottomasti vauvan huoneen vanhempien vieressä, tuo ikkunaseinä-ajatus tosi kiva jolloin tulisi vauvan huoneeseen valoa, voisihan siinä oikeakin ikkuna olla jossain, josta voisi kurkistaa vauvan huoneeseen :)

    t. pohjapiirustuksen lähettäjä

    VastaaPoista
  46. Kiitos vinkistä www.hyvejohtajuus.fi (vanhoja postauksia luin...)! Blogisi on aivan mahtava, olen koukussa!

    VastaaPoista
  47. Hei!

    Postasin blogissani kateudesta ja viittasin siinä sekä blogiisi että teistä kertovaan artikkeliin Meidän Perhe -lehdessä. Toivottavasti se on mielestäsi ok?

    Olen lukenut blogiasi jo pitkään, vaikka kommentoin tosi harvoin.

    Tuosta vauvanhuone-ongelmasta tuli mieleen, että onko teillä alakerrassa tilaa joko teidän vanhempien makkarille tai yhdelle lastenhuoneelle?

    Mukavaa kevättä ja kiitos inspiroivasta blogista! <3

    VastaaPoista
  48. Isabelin huone teidän makuuhuoneeseen. Teidän makuuhuone alakertaan.

    VastaaPoista

On kiva saada teiltä lukijoilta kommentteja! :)