perjantai 2. maaliskuuta 2012

Hiihtolomaa

Hiihtoloman loppuja täällä vietetään koko perheen voimin.
(pääsiäislomaa odotellessa :)
Muutenkin hyvä mieli siitä, kun vaihtui maaliskuu ja kevät on nyt virallisesti alkanut! <3
Tämän hetken ehdoton lempparivaate on Odd Mollyn Lovely Knit-neuletakki.
Takki tuli minulle täältä
(Mun hiukset on kyllä taas todella tyylikkäästi ulkoilun jäljiltä ;)
Kuvan olen ottanut itse kaukolaukaisimella.
Kuvassa näkyvässä kädessä mulla on sellainen pieni kaukosäädin, 
jolla saan otettua kuvan kätevästi yksinkin. 
Tällainen uusi vempele tällä kertaa käytössä. 
Saa nähdä ilmaantuuko blogiin enemmän kuvia minustakin
nyt kun kuvien ottaminen on vähän helpompaa.
En ole kyllä todellakaan mikään poseeraaja luonteeltani ;)

Loman aikana ollaan koottu koko perheen voimin taas legoja.
Tällä kertaa tällaista uutta Lego Friends-sarjaa. Tykkään!:)
Legot tuli meille Lekmeriltä
Luulenpa, että tätä sarjaa kerätään meille paljon.
Kun itse olin pieni, niin leikin kyllä paljon legoilla, mutta tyttöjen legoja ei oikein ollut.
Joten nyt oli minunkin vuoro hullaantua näihin tyttöjen juttuihin :)

Me jatketaan vielä pari päivää lomailua ja leikkejä.
Mukavaa viikonlopun jatkoa,
Anne


29 kommenttia:

  1. Onpas ihana jakku. Olisipa minullakin rahaa ostaa tuollainen. Juhlatkin olisi tiedossa, mutta taitaa jääda väliin rahan puutteen vuoksi.

    VastaaPoista
  2. Muhun nuo Lego Friendsit ei oikein uponneet. Tai siis ihmettelen, miksi näidenkin lelujen pitää nykyään olla jaoteltu niin selkeästi tytöille ja pojille.
    Kultaisella 80-luvulla pikkulegot oli sellaisia eläinhahmoja, jotka sopivat kaikille.
    Onneksi omat vanhat on vielä tallella, joten voi käyttää niitä omillakin lapsilla sitten kun siinä iässä ovat.

    VastaaPoista
  3. Tosi kiva kun tytöillekin on nyt tullut tämä Friends-sarja. Näitä on varmaan "pakko" hankkia meillekin :) Pikkulego-puoli on ollut tähän asti kovin poikamaista. Mukavaa loppulomaa!

    VastaaPoista
  4. Ihana takki. Oikein mukavaa viikonloppua koko perheelle!Terv Tepa Seinäjoelta

    VastaaPoista
  5. Meille tulossa myös samainen perhos setti Nextiltä :) Pidän kovasti Nextin vaatteista ja aina mallistoista löytyy meille kotiutuvaa. Blogiasi on aina mukava lukea :)

    VastaaPoista
  6. Hei! Olen uusi lukijasi, joka löysi blogisi vasta viime viikolla. Muutama päivä meni, kun luin kaikki blogisi postaukset :-) Teillä on aivan ihana koti ja niin suloiset lapset! Ihailen lisäksi upeita käsitöitäsi!
    Minäkin rakastan Nextin vaatteita ja paketteja tulee postissa tasaiseen tahtiin :-) On totta, että vaatteet ovat vielä kauniimpia, kuin kuvissa. Tervetuloa kyläilemään Pink Dreams blogiin http://pikku-hiiri.blogspot.com/

    VastaaPoista
  7. Kaunis olet ja ihania legoja todellakin! Toivottavasti meidän tytölle tulee samanlaisia kasoittain :D Mukavaa loppu lomaa. Meillä sellaista ei ole eli pääsiäistä odotellessa, niinku sanoit :D

    VastaaPoista
  8. Nexiltä saa kyllä ihania lastenvaatteita! Suloisia kuvia, mukavaa hiihtolomaa teille <3

    VastaaPoista
  9. Oi kiitos vinkistä! Meidänkin tytöt vielä kelpuuttivat tuon Nextin perhossetin - näyttää kyllä paljon kauniimmalta tyttärelläsi kuin Nextin sivuilla! Pitänee muutamat sandaalit tilailla tytöille samalla...

    Aurinkoista viikonloppua kauniiseen kotiinne!

    VastaaPoista
  10. Suloisia kuvia jälleen ...Ihanat hiukset sulla.voi kun ois vielä nuori itekin ,tekisin noita pieniä palleroita tuvan täyteen ,on ne niiin ihania ...(unohtunu jo kaikki yövalvomiset ja kiukkupuuskat ym ,mitä niitä olikaan ...:D

    Ihania myös nuo legot tytöillekin ,muistan että ite rakentelin vain autotalleja veljen legoilla,oispa ollut jotain tyttömäistä silloin, saatikka omien lapsien aikoina...No mut hyvä et on nyt :) Mukavaa viikonloppua teille,kevättä jo niin ilmassa,ihanaa!!

    VastaaPoista
  11. Kivoja legoja ja nuo Nextin vaatteet myös tosi kauniita! Mukavaa viikonlopun jatkoa sinulle!

    VastaaPoista
  12. Eksyin ekaa kertaa next sivuille! Aivan ihania vaatteita, eikä edes hirmu kalliita!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihania kuvia osaat ottaa. Hei, tiedätkö, että otsikossa "Lapsiperheen elämää...", elämää- sanasta puuttuu ää-pilkut.

      Poista
  13. Tuo kaukolaukaisin on hyvä keksintö! Itselläni tuollainen on ollut käytössä noin puolisen vuotta ja ihastuin siihen täysin. Todella näppärä vekoitin esim. juuri leivonnassa (jota itse lähinnä kuvaan) vaihekuvien ottoon. Sujautan kaukolaukaisimen monesti esiliinan taskuun ja muutaman sekunnin viiveellä otan kuvan, niin kerkeän kädet laittamaan myös kuviin ja kaukosäädin pysyy piilossa.

    VastaaPoista
  14. Tarvitsisi minunkin hankkia kaukolaukaisin , voisi olla käyttöä !
    nextin vaatteet on tosi kivoja ja aina kun tilaisuus on tullut olenkin niitä hankkinut. Mukavaa viikon alkua koko perheelle!

    VastaaPoista
  15. Oon lukenu sun blogii jo kauemman aikaa ja haluisin koko talosta sillai kuvia, koska on niin sika makeen näkönen. Ja ihana perhe teillä :)

    VastaaPoista
  16. voitko tehdä joskus teidän postauksen teidän keittiöstä,siitä ei ole tainnut olla mitään ennen? :) teillä on niin kaunis koti ja ihana perhe!

    VastaaPoista
  17. Hei! Minkä kokoinen on Odd Molly neuletakkisi? Mitä kokoa käytät yleensä va
    atteissa? Mukavaa kevättä teille kaikille!
    T: Mari

    VastaaPoista
  18. Onhan tytöillekin ollut legoja. Itse kun olin pieni, leikin Belville -legoilla. Minulla oli aivan ihana ratsastustallikin! :D

    VastaaPoista
  19. Hei Anne,

    Minua alkoi kiinnostaa tuo kaukolaukaisin. Käykö Nikonin kameroihin mikä vain malli vain pitääkö olla samaa merkkiä? Mullakin on Nikonin järkkärit, ja muistelin, että sulla myös... Vois tosiaan olla kätevä, kun itsekin tykkään kuvailla paljon.

    SItten haluaisin kysyä noista olohuoneessa olevista Henrietta(?) tuoleista. Olen aikeissa hankkia meille tuon tuolin, mutta mua vähän epäilyttää, miten pehmusteosa pitää muotonsa. Oletko teillä huomannut, että pehmuste olisi "kulahtanut"? Mainoskuvissa se on tosi kivan näköinen, mutta onko saman näköinen vuoden päästä..?

    Kiitos kaikista kauniista kuvista, teidän kotia on niin ilo katsella!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei! Minulla on tosiaan Nikon ja laukaisimen malli on ML-L3 ja maksoi hurjat 18€ ja taitaa käydä kaikkiin malleihin. Kannattaa kuitenkin vielä kysyä.
      Meidän Henrietat on olleet käytössä jo lähemmäs kolme vuotta ja hyvin ovat muotonsa pitäneen.
      (epäilin samaa ostotilanteessa)
      Tosin meillä ne ovat olleet välillä eteisessä kenkienlaittotuoleina, mutta välillä kyllä kovemmallakin käytöllä kirjastohuoneessa.

      Kiitos myös sinulle ihanasta blogistasi!:)

      Poista
  20. Voi miten kauniita kuvia, kauniita lapsia. <3
    Niin kovasti pidän tästä blogistasi...
    Laapa
    laapalaura.blogspot.com

    VastaaPoista
  21. Löysin blogisi uusimman perhe lehden artikkelin kautta ja wow, aivan ihanaa :) On hienoa keskittyä positiivisiin asioihin, koska harva kuitenkaan negatiivista ilmapiiriä kokee omakseen. Me suomalaiset olemme kuitenkin hieman kateellisia mutta ehkä senkin voi koittaa kääntää positiiviseksi. Jään innolla lukemaan enemmän blogiasi, kun omaa aikaa löytyy lasten ollessa nukkumassa. :)

    VastaaPoista
  22. Täällä myös uusi innokas lukijasi. Löysin blogisi sattumalta muutama viikko sitten ja sen jälkeen olen päivittäin käynyt lukemassa (lasten nukkuessa tai leikkiessä) ja katselemassa ihania ja kauniita kuviasi. Luin juuri myös Meidän Perhe -lehden artikkelin ja olin ällikällä lyöty...toivottavasti suomalaisten outo kateellisuus ei ole tuonut sinulle pahaa mieltä. Kuten Taija tuossa ylempänä kirjoitti, senkin voi kääntää positiiviseksi. Innolla odottelen uusia ihania juttuja ja kuvia. Ihanaa ja aurinkoista kevättä koko teidän perheelle <3

    VastaaPoista
  23. Moi! Minkä kokoisia Nextin vaatteet ovat? Ovat aivan mielettömän ihania ja olisikin tarkoitus tehdä sieltä tilaus kunhan tämä masuasukki ulostautuu ja selviää sukupuoli. Esikoinen on nyt 1,4v ja käyttää 86-92cm vaatteita, riippuen merkistä.
    Oikein ihanaa ja aurinkoista kevättä teidän perheelle!

    VastaaPoista
  24. Tyttöjen vaatteet olivat kerrassaan suloisia! Harkitsen vakavissaan tilausta Nextiin. Meidän pienen neidin vaatekaappiin voisi myös hankkia jotain noin ihanaa.

    Olen itse innostunut myös tuosta Lego Friends -sarjasta. Myös Duplo legoissa on seikkailemassa Disneyn prinsessoja, mikä kannustaa tyttöjäkin legoleikkien pariin. Jahka oma tyttö kasvaa siihen ikään, että leikit alkavat kiinnostaa ja palikoita pystyy äidin kanssa kasailemaan, tulen hankkimaan meille legoja. Toivottavasti kiinnostus pysyy yllä ja Lego Friendsit tulevat meillekin joskus ajan kohtaisiksi.

    Oletteko ajatelleet hankkia Isabelille tytöille suunnattuja Lego Duploja?:)

    VastaaPoista
  25. Olet tosi kaunis :)

    T. Anna

    VastaaPoista
  26. Apua, miksi tytöille pitäisi olla omat legot? Onko ne kaikki muut sukupuolettomat sitten pojille?

    Ei sukupuolijakoa muovisiin palikoihin, kiitos.

    VastaaPoista
  27. Oi, oot söppänä pikkuruinen! :) Hirmu nuoren näkönen, näytät korkeintaan parikymppiseltä ja sulla on jo kolme lasta.. Ootko ihan suomalainen vai jostain muualta kotoisin, et nimittäin näytä perussuomalaiselta..? :) Hirmusen kaunis olet ja teidän koti on kanssa ihana. Ja Annabelin huone, oon ihan rakastunut. Voisinpa olla taas pikku tyttö ja muuttaa sinne salaa Annabelin sängyn alle :)

    VastaaPoista

On kiva saada teiltä lukijoilta kommentteja! :)