keskiviikko 15. helmikuuta 2012

10v.

Ystävänpäivä takana ja mukavat ystävänpäiväjuhlat juhlittu.
Kiitos vielä H:lle juhlista!
Tasan 10 vuotta sitten ystävänpäivänä tutustuttiin Michaelin kanssa <3 
En arvannut silloin miten hienon miehen hänestä saan.
Ikuinen herrasmies joka omistautuu perheelleen täydellä sydämellä. 
Tukee minua äitinä olemisessa, omissa projekteissani ja työssäni 110%.
Kiitos kulta, oot ihan paras <3
Toivottavasti olen muistanut sanoa sen tarpeeksi usein.


Kihloihin mentiin vielä samana vuonna kun oltiin tavattu. Alla oleva kuva on meidän kihlakuva :)
Ikää minulla kuvassa 18 v ja M on 21 v

Muistetaan kiittää ystäviä ja läheisiä ilman ystävänpäivääkin.
Pienillä sanoilla, teoilla  ja kehuilla on monesti mieletön voima.

Laitoin muuten kommentoinnin erilaiseksi, jotta pystyn vastaamaan kysymyksiin 
kommenttien alle. Näyttäis ainakin toimivan :)

Mukavaa viikon jatkoa,
Anne 

32 kommenttia:

 1. voi kun söpö kuva :)

  VastaaPoista
 2. Ihanaa, olet löytänyt sen oikean jo nuorena. Onnea!

  VastaaPoista
 3. Teidän kihlakuva on kaunis! Oikein romanttinen tunnelma.. Missä tapasitte, jos saa kysyä? Kavereiden välityksellä? On oikea kohtalo tavata tuleva mies vuoden romanttisempana päivänä, ainakin kalenrin mukaaan :)

  VastaaPoista
 4. Hei, kaunis blogi sinulla. Selailin taaksepäin ja kysyisin,että mistä saisin ohjeen lastesi huoneissa oleviin virkattuihin mattoihin? Ohjeet mitä pienellä etsimisellä löytyy, ovat sellaisia pitsityylisiä kehrämattoja. Tuollaiset yhtenäiset näyttävät mielestäni paremmilta. Kiitos.
  t. Emilia

  VastaaPoista
 5. Mukavaa 10vuotis päivää teille ja hyvää ystävänpäivää! <3

  VastaaPoista
 6. On hienoa juhlia myös sitä "tapaamispäivää" (hääpäivän lisäksi tietty :)). Onhan se ollut elämässä niin suuri asia. Me valitsimme n. 6 vuotta sitten hääpäiväksemme päivämäärän melko läheltä sitä ajankohtaa, kun ensi kerran tapasimme ja aloitimme yhteiselon. Miehen on helpompi muistaa tärkeät päivät. ;) Onnea teille! Sinulla on ihana, inspiroiva blogi.

  VastaaPoista
 7. Viime kesänä huomasin kun aloin tarkistamaan että meillä tapaamis- ja kihlapäivä on molemmat 12.7. Niiden välillä 5 vuotta. Ensitapaamisen päivämäärä ei ollut jäänyt mieleen, ikää oli silloin 13v ja siitä tuli viime kesänä kuluneeksi jo 20 vuotta :)
  Onnea teille merkkipäivän johdosta <3

  VastaaPoista
 8. Kiitos Sinulle ihanasta blogistasi ! Ei vain pelkkiä kauniita kuvia, vaan myös niin tärkeitä ajatuksia !

  VastaaPoista
 9. Aivan ihana postaus ja tosi kaunis kuva teistä! :)

  VastaaPoista
 10. Onnittelut teille!
  Kaikesta päätelen, olette myös hyviä ystäviä toisillenne. On ilo saada elää tuollaisessa suhteessa, toinen toistaan tukien. Toki siihen vaikuttavat yhteiset elämänarvot ja elämäntavat. Hyvää ystävänpäivää näin jälkikäteen!

  VastaaPoista
 11. Onnea teille jatkossakin. Olette superpari !

  VastaaPoista
 12. Ihana päivä alkaa yhteinen taival...meillä ystävänpäivä on hääpäivä.♥

  VastaaPoista
 13. Hei, kyllähän tänne on lukijat kommentoineet, mutta moni ei enää jaksa tai viitsi kun et yleensä vastaa mihinkään kysymyksiin ym. Jokainen tekee tietysti niinku tykkää, mukavaa jos olet muuttanut linjaa!

  Onnea merkkipäivälle!

  VastaaPoista
 14. Olipa ihana postaus! Onnea ja onnellisia tulevia vuosikymmeniä! :)

  VastaaPoista
 15. Onneksi olkoon! Se on monta vuotta! :) Hassua, meilläkin tulee kahden viikon päästä 10 vuotta täyteen (seurustelua, ei avioliittoa) ja se tuntuu niin tosi tärkeältä päivältä. Siitähän se kaikki oikeasti alkoi.

  Ja tuo teidän kihlakuva! Olin myyty sen edessä kun se oli studion seinällä joskus näytillä ja silloin päätin, että tuossa studiossa minun ehkä joskus tulevat hääkuvat kuvataan! Ja kuvattiinkin :) Tuosta samaisesta kuvasta tajusin 2009, kenen blogi tämä on, ja tulin uudestaankin ja sen jälkeen aina vain uudelleen :) http://kaunispienielama.blogspot.com/2009/02/sommittelua-eteisessa.html (piti nyt tuokin käydä etsimässä, onneksi muistin että ihan ensimmäisiä postauksia blogissa)

  VastaaPoista
 16. Kaunis pari! :) Olisi kiva saada postaus teidän häistä? Onnea merkkipäivälle!

  VastaaPoista
 17. Usein arjen pienet kauniit hetket ovat niitä kaikkein parhaimpia. Niitä löytyy paljon blogistasi ja tuo itsellekin hyvän mielen. Valoisia talvipäiviä, terveiset 3 kuukautiselta pikkuiseltakin! :)

  VastaaPoista
 18. Voi miten ihana kihlakuva <3 Olisi hienoa joskus nähdä myös teidän hääkuva :) -Ella

  VastaaPoista
 19. Hei! Aivan ihana ja herttainen postaus!! Olet kyllä super tehokas ja viitselijäs tekemään vaikka mitä ja huomaa, että teillä on yhdessätekemisen meininki. HYVÄ TE!
  Lumiset terveiset täältä pääkaupungista :)

  VastaaPoista
 20. Onnea kauniina merkkipäivänä. Kadehdin vilpittömästi (positiivisella tavalla) sitä, että olet löytänyt noin hienon miehen. Toisaalta parisuhdetta ei pysty luomaan yksin ja te olette monessa mielessä kaunis pari yhdessä. On upeaa, että voi kutsua puolisoaan parhaaksi ystäväksi. Läheisten ihmisten tuki on elämässä todella arvokasta. Kiitos taas ihanista postauksista, pidä oma kaunis linjasi ja niinkuin kerran kerroit jonkun sinulle sanoneen "älä provosoidu kun provosoidaan". (Yritän ahkerasti muistutaa itseäni samasta asiasta!)Blogisi on ihana koska se kertoo juuri teidän elämästä eikä kalastele suosiota joka tuulen mukaan menemisillä.

  VastaaPoista
 21. Onnea merkkipäivänä! Kiitos myös ihanasta blogista, olisi ihanaa lukea postaus teidän häistänne. Terveisin Annika

  VastaaPoista
 22. Onnea ja iloa! Juhlimisen arvoinen asia <3

  VastaaPoista
 23. Onnea.Kivoja uudistuksia täällä ja mukavaa,että tätä blogia pystyy lukemaan puhelimellakin.Joissain blogeissa se ei onnistu. kauniita olitte silloin 10 vuotta sitten,ja olette edelleen. Terv.Venla

  VastaaPoista
 24. Aivan ihana kuva teistä<3 Missä tapasitte? Mustakin olis kiva lukea teidän häistä postaus, mutta ymmärrän kyllä jos on liian henkilökohtainen jakaa näin monelle lukijalle. Itse viettelin häitäni kolmisen vuotta sitten ollessani 19 ja nyt meillä onkin jo kaksi ihanaa lasta. Aika menee ihan liian nopeaa:)

  VastaaPoista
 25. Eihän teidän elämä vain ole liian täydellistä ollakseen totta... toivottavasti ei. Kaikkea hyvää elämäänne!

  VastaaPoista
 26. näytät ihan Sandra Cretulta (os. Lauer) hänen kulta-aikanaan 80-luvulla. (In The Heat Of The Night ja Maria Magdalena) =)

  VastaaPoista
 27. Ihania postauksia täällä. Olen ollut lukijasi alusta alkaen... Tämä on ehdottomasti suosikkiblogini. Onnea teille :) Terveisin Susanna

  VastaaPoista
 28. Leppoisia vuosia teille, on aika nauttia lapsista joka hetki! Äiti

  VastaaPoista
 29. Onnea merkkipaalusta!


  Muistan kun aloitte seurustelemaan! Oltiin niin pieniä silloin :-) Tulee kauhean haikea olo niitä aikoja ajatellessa, vaikka toisaalta en kyllä itse ainakaan vaihtaisi nykyisestä elämäntilanteesta niihin vuosiin :-)

  VastaaPoista
 30. Voi miten kaunis kuva teistä!
  Minä niin ihailen ja arvostan ihmisiä jotka jaksavat vaalia rakkauttaan, pitävät sitä yllä ja muistavat että se vaatii hiukan panostusta, -vaikkei sen kummempia kuin muistaa sanoa toiselle kuinka rakas ja tärkeä hän on!
  Nykyisin tuntuu että liian helposti erotaan.
  Todellakin pienillä sanoilla ja teoilla on uskomaton voima. Ja joskus jopa täysin vieraan tekemä teko voi saada ihmeitä aikaan... Minä sain sen kokea kun äitisi myi minulle ihanan keinuhepan! Se teki minut niin iloiseksi, -monivuotinen haaveeni toteutui!
  Aurinkoisia talvipäiviä kaikille teille!

  VastaaPoista
 31. Blogistasi oli lehdessä juttua ja kerrankin joku lähimaastosta, niin piti tulla kurkkaamaan. Meilläkin tulee tänä vuonna 10 vuotta ihan kaikesta, sekä suhteen alusta, kihloista että myös avioliiton solmimisesta eli juhlat on tiedossa :) Rakkaus syvenee ja taika säilyy vuosi toisensa jälkeen, samaa toivon teillekin.

  Ihanan valoisa koti teillä! Me hankimme ekan talomme viime kesänä, ihana päästä sisustamaan ja remontoimaan omaa.
  Terkkuja rannikon "suurkaupungista" :)

  VastaaPoista

On kiva saada teiltä lukijoilta kommentteja! :)