perjantai 9. syyskuuta 2011

Viikonloppu..

Perjantaifiilis korkealla ja ehdin tänään vauvan
syöttöjen välissä piipahtamaan yksin lankoni luona 
me&i kutsuillakin tekemässä tilauksen.

Mutta nyt laitan teille ohjeen jo aiemmin ompelemastani unipussista.
Tämä unipussi on helppo tehdä vaikka lahjaksi.
Kangas on Jane Churchillin vanhemmasta mallistosta.
Malli on osaksi otettu eräästä Annabelilla vauvana olleesta Jacadin unipussista.
Kankaiden välissä on ohut vanukerros
ja eteen tein ristipistoilla pienen kuvion.
Tässä vielä jonkinlaiset ohjeet:
Kauniit käsin kirjaillut vauvojen kaulalaput on
ostettu viime kesänä Nizzan antiikkimarkkinoilta..
Omppuja riittää edelleen :)
Vieraita pyydän keräämään omppuja mukaansa paperipusseihin
ja kyllä ne varmasti tällä tahdilla loppuukin jossain vaiheessa.
Varma syksyn merkki ovat kynttilät, lämpimät leivät ja 
sauna/elokuvaillat.
Aikuisten leivissä on vihreää pestoa, aurinkokuivattuja
 tomaatteja ja vuohen juustoa. 
Lasten leivissä on perinteisemmin voita, kinkkua ja juustoa ;)
Rio oli hauska elokuva koko perheelle!
Mielettömät maisemat, kiva juoni ja 
musiikki oli erittäin mukaansa tempaavaa :)
Riossa oli myös lisänä toiminto jolla elokuvan sai ladattua
helposti mm. iPhonelle ja iPadille tietokoneen kautta.

Pidemmittä puheitta,
Mukavaa viikonloppua teille kaikille!

Anne

36 kommenttia:

  1. Ihanaa viikonloppua sinnekin! :)

    VastaaPoista
  2. tää on niin ihana blogi! ja tästä välittyy että oot varmasti aivan ihana, lämmin ja hyväsydäminen ihminen. musta on tosi törkeää miten tätä blogia puidaan netissä, että "miten tolla on noin täydellistä muka" ja keksitään ties mitä ihme teorioita. tän blogin ideanahan on selvästi se, että kirjotetaan niistä ihanista ja hyvistä asioista, ja hyvä niin, koska tästä tulee hyvälle tuulelle, ja niitä "kyllä nyt taas ottaa päähän"-blogeja saa lukea ihan tarpeeksi muutenkin.

    ps. meilläkin tykättiin riosta, pitkästä aikaa hyvä lastenleffa :)

    VastaaPoista
  3. Ihanaa viikonloppua! <3 Meillä katsottiin tänään kans tuota Rio elokuvaa kolme kertaa peräkkäin. :D

    VastaaPoista
  4. Ihanaa syksyistä viikonloppua! :)
    Ja kiitos kamalasti noin selkeästä ohjeesta. Olen tuskaillut, kun vauvalle ei ole löytynyt kivaa pussukkaa vaunuihin, ja nyt tuolla ohjeella voin tehdä juuri sellaisen kuin haluan! Ihan uskomatonta :)

    VastaaPoista
  5. Ei voi taas muuta kuin huokaista ihastuksesta!

    VastaaPoista
  6. Ihanaa viikonloppua teillekin!

    Ihana unipussi, kaunis kangas.

    VastaaPoista
  7. Ihanaa viikonloppua teidän perheelle! Meilläkin vietettiin eilen elokuvailtaa lasten kanssa :) Ensi kerralla voisikin ottaa tuon rion katseluun.

    VastaaPoista
  8. Kauniita kuvia taas.Odotan, että pian saadaan jotain jouluun liittyviä lahjavihjeitä, kun olet niin taitava kaikkea tekemään.Ihanaa syksyä ja tunnelmallisia kynttilä iltoja sinulle ja perheellesi! Tepa Seinäjoelta

    VastaaPoista
  9. Onpa suloinen unipussukka! Pitänee ihan kokeilla sen tekemistä - ystäväni saa pian vauvan :)
    Suloista syysviikonloppua teille!

    VastaaPoista
  10. Ihanaa viikonloppua sinullekkin :) olet niin ihana bloggaaja, toivon ettet koskaan lopeta kirjoittamista! sinun postauksista välittyy aina onni ja elämänilo ja muistan taas itsekkin oman kauniin elämäni :)

    kiitos Anne!

    VastaaPoista
  11. Täälläkin on omppushow parhaimmillaan!

    VastaaPoista
  12. Ihana pienen pieni tyttönen...♥

    Miten voitkin olla noin energinen heti synnytysken jälkeen...☺

    Hyvää viikonloppua sinulle!

    VastaaPoista
  13. Löysin erään toisen blogin kautta sinun blogisi ja ihastuin siihen välittömästi. Lukaisin sen eilen läpi kokonaan ja en voi kuin ihastua!

    Ihanaa, että jotkut vanhemmat jaksavat nähdä vaivaa lastensa leikkeihin ja rakennella kaikenlaisia ihanuuksia. Ja minkä ihanan lahjan olette saaneet, kun molemmat olette taitavia kädentaidoiltanne!

    Jäin ihastelemaan synttärikemujen herkkukioskia, sillä työskentelen lasten parissa ja olemme suunnitelleet töissä jonkinlaista kauppakojua, jossa lapset voisivat leikkiä kauppaa. Nyt sain ainakin jonkinlaisen idean, jos töistä vielä löytyy vähän rimaa ja lautaa ;)

    Ihanaa viikonloppua!

    VastaaPoista
  14. Oi, kuinka ihana olo tuli taas tästäkin postauksesta=). Kiitos, tästä on mukava itsekin lähteä viikonloppua viettämään lasten kanssa, kunhan töistä pääsen. Lapset jo ovatkin mummilassa.
    Aurinkoista lauantaita!

    VastaaPoista
  15. Meilläkin on tuo elokuva odottamssa katsomista:) Tytöt sanoi myös, että on hyvä!

    Hyvää viikonloppua myös teille!

    VastaaPoista
  16. Aivan superihana toi teidän puutarhakatos, mistä olette nuo metallikehykset siihen tehneet/ostaneet? Tosi kaunis. Sulle mukavaa viikonloppua t. Sariliini :-)

    VastaaPoista
  17. Siis aivan ihana toi pussi. Meille tulossa vaavi joulukuussa. Keskelle pimeinta kaamosta ja kovimpia pakkasia ja olenkin miettinyt miten hanella pysyisi peitto paalla. Pojat eivat olleet peittomiehia... mutta tassa olisi ratkaisu. Osaisinkohan tehda tuon??
    Meilla kanssa vietettiin leffailtaa eilen. Varma syksyn merkki:) ps. ja tuo Rio kaytiin katsomassa leffassa. Kiva elokuva:)

    VastaaPoista
  18. Hurmaava unipussi :)
    Keiju-synttärit kuulostavat ja näyttävät myös ihanilta :)
    Myöhästyneet onnittelut päivänsankarille =)

    VastaaPoista
  19. *vuohenjuustoa* yhdyssanavirheet joskus arsyttavat, muuten kiva blogi.

    VastaaPoista
  20. Kiitos ompeluvinkistä :)! Piti kysymäni, mistä onkaan hankittu tuo teidän takorautainen huvimajanne???
    Kiitos etukäteen, Sanna

    VastaaPoista
  21. Voi taivas, yhdyssanavirheet!

    VastaaPoista
  22. Kaunis unipussi, MUTTA tuollaset on todettu tosi pahoiksi pienelle eli tuollaista pussia ei todellakaan suositella vastasyntyneelle. Noissa kätkytkuoleman riski on suurimmillaan. Vauva voi sulahtaa pussiin, tuo huppu tulee naaman päälle, siinä on liian kuuma (ylikuumeneminen) jne... ehkä vähän vanhemmalle hyvä.

    VastaaPoista
  23. Hei Anne,

    olen jo pari kertaa tätä asiaa kysynyt, mutta et ole vastannut. Minua todella kiinnostaa millaiset tukiverkostot sinulla ja miehelläsi on lasten ja kodin hoidossa. Olette todella aikaansaavia ja siksi olisi kiinnostava tietää, miten ihmeessä saatte ajan riittämään kolmelle alle kouluikäiselle lapselle, suurelle kodille, omalle yritykselle ja kaikelle askartelulle ja käsitöille mitä teette.

    En kysy tätä ilkeämielisesti eikä minulla ole mitään taka-ajatuksia. Vaan siis ihan vilpittömästi kiinnostaa, ovatko teillä isovanhemmat/kummit/ystävät auttaneet ja kuinka paljon lastenhoidossa? Käykö vanhin lapsesi kerhossa tms.? Nämä kun ovat jokaisessa lapsiperheessä jaksamiselle todella merkityksellisiä asioita, niin uskon että muitakin blogisi lukoijoita asia kiinnostaa.

    Itse opiskelin uuden tutkinnon kahden pienen ollessa kotona ja voin suoraan sanoa, että ilman vanhempieni lastenhoitoapua en olisi ikinä onnistunut.

    Yt, Laura

    VastaaPoista
  24. Kiitos sinulle ihanasta ja kauniista blogista. Miten ihmiselämä onkaan kaunis,ihmeellinen ja hauras. Siunausta teidän perheen elämään!!!
    On niin mukava käydä katsomassa mitä mukavaa olet tehnyt ja keksinyt jatka ja kiitos kun olet laittanut niin kauniita kuvia kodista ja lapsistasi!

    Äläkä anna anonyymien lannistaa, varmasti moni heistä on vain kateelinen sinun elämällesi ja sille mitä sinulla on. "Jokainen on oman onnenesa seppä" pitää jokus paikkansa tosin kaikkivaltias jumala pitää elämänlangat käsissään :))

    VastaaPoista
  25. Ihana blogi! Siunausta teidän perheelle! Älä anna anonyyminen lannistaa, he ovat varmasti kateellisia elämästäsi ja siitä mitä sinulla on. Kiitos kun olet jakanut kappaleen matkaa elämästäsi myös meille muille!!!

    VastaaPoista
  26. Yhdyn Piipoon sanoihin täydellisesti ,Kiitos taas Anne ja perhe..:)

    VastaaPoista
  27. Tuo makuupussi on vstasyntyneen kokoa, päinvastoin kuin ennen äitiyspakkauksesta tuli todella iso makuupussi. Vauvakin alkaa availemaan silmiään! Tuleekohan hänellekin ruskeat silmät, kun on muutenkin niin äitinsä näköinen?

    VastaaPoista
  28. Kiitos ihanasta unipussin ohjeesta! Täytyykin testata ohjetta, se tulee tarpeeseen kun laskettu aika on parin kuukauden päästä :) Olet sitten ihana! Kiitos kauniista hyvän mielen -blogistasi <3

    VastaaPoista
  29. Oi, kiitos ohjeesta, pitääpä kokeilla! Ihania ensipäiviä pienen tuhisian kanssa!

    VastaaPoista
  30. Tälläistä unipussia itsekin kaipaisin meidän neidille, täytyy kokeilla ohjetta eli Kiitos kovasti <3

    VastaaPoista
  31. Suloinen uusi perheenjäsen! Onnea teille! Ihastelen aina kättesi jälkiä, teet kauniita juttuja!

    VastaaPoista
  32. Minä sitten rakastan tätä sinun blogia! :) Käyn joka aamu katsastamassa sen, ennen töihin lähtöä. Vaikka itselläni ei lapsia olekaan, on ihana saada inspiraatiota kummilasten kanssa touhuamiseen. :)

    VastaaPoista
  33. Olisi pari kysymystä koskien tuota tekemääsi ihanaa unipussia! Millaisista kankaista olet tehnyt tuon? Näyttää niin ihanan lämpöiseltä ja pehmoiselta. Entä minkä ikäiseksi asti arvioisit tuon olevan käytössä? Meille esikoinen syntyy piakkoin ja rakastuin kyllä ihan täysin tähän tekemääsi unipussiin, ajattelin että voisin meidänkin tulevalle pienelle ommella vastaavan :) Kiitos kun jaoit ohjeen!

    VastaaPoista
  34. Hei! Piti vielä tulla erikseen kiittämään, kun jaoit tämän unipussin ohjeen täällä. Eilen illalla ompelin meidän 3kk tytöllemme tuollaisen, hyvä tuli ja ohjeet oli yksinkertaiset ja helposti ymmärrettävissä - ja tytölle maistuu uni uudessa unipussissaan! Kiitos!

    VastaaPoista
  35. Tää oli jotenkin niin ihanan simppelin oloinen, joten oli pakko tehä ystävän vaavalle oma unipussi :) omaan blogiini laitoinkin valmiista pussista kuvankin :) Kiitos vinkistä!

    VastaaPoista

On kiva saada teiltä lukijoilta kommentteja! :)