sunnuntai 25. heinäkuuta 2010

Hiljainen sunnuntai..

Mansikat on pakkasessa. jes. 




Mansikkapirtelöä: Tuoreita mansikoita, vaniljakermajätskiä ja vähän maitoa.. Nam.

Hiljainen sunnuntai-
 Ollaan tutkittu pohjois-Italian karttaa ja mietitty etäisyyksiä kaupunkien väleillä..
Lomamatka on tulossa sittenkn vielä tälle syksylle.
Etelä-Ranska ja Pohjois-Italia on listalla. 
Loman suunnittelua...olis kiva löytää taas uusia kivoja paikkoja.
Tekis mieli käydä myös outletissa täällä . :)

Noa Noan uusi syyskuvasto on netissä. 
NoaNoaMiniaturen kuvat ovat jälleen niin symppiksiä.
Meillekin kyseisen merkin vaatteita on kulkeutunut. 
Sekä tytölle että äidille.

Punaraitaiset pellavahousut ovat tytön ehdottomat lempparit, 
pitää niitä mielellään kokoajan.
Vaikka ensimmäinen kommentti tytöllä oli housuista, 
että :"en tykkää, en laita päälle"..
Sovitettuaan totesi, että "nää on niin ihanan tuntuset päällä.. 
mä pidän näitä sit joka päivä.."

Esitteitä on kerääntynyt vuodesta 2003 lähtien.. 
Niin kauniita kuvia ja tunnelmia..

Minullakin on nyt käytössä  NoaNoalta uusi lempparitunika ja hiuksissa lettihässäkkä..

Meillä jatkuu loman suunnittelu..
Vinkkejä otetaan vastaan! :)

Sunnuntain jatkoja,
Anne

15 kommenttia:

  1. Me toukokuussa lennettiin Nizzaan, vuokrattiin auto, ja ajeltiin pitkin Rivieraa. Suosittelen ehdottomasti, oli nimittäin sellaiset maisemat että turha yrittää edes selittää.

    Mahtava reitti tulee kun aloittaa St Tropezsta, ja sitten ajelee pieniä rantateitä (40km/h) koko matkan Italian rajalle, ja sen jälkeen sama juttu. Kaupunkeja ja nähtävää riittää.

    VastaaPoista
  2. Noa Noalla on ihania vaatteita.

    Kuinka pohjoista Italiaa olette ajatelleet? Minä suosittelisin, jos jaksatte ajaa niin kauas, Emilia-Romagnan maakuntaa. Sieltä löytyy ihania kumpuilevia maalaismaisemia, mutta vähemmän turisteja ja jotenkin "aidompaa" menoa kuin Toscanassa. Ja siellä on myös suurkaupunkeja (Bologna, Parma), jotka ovat kiehtovia vanhan ja modernin sekoituksia. Jos taas ihan pohjoisessa liikkuu, niin Lago Maggiore ja tietenkin Garda ovat ihania. Olen vähän Italia-intoilija (ja asunut siellä osittain) :)

    Kauniita kuvia!

    VastaaPoista
  3. Ihana koti teillä, wau! En löytänyt sun sähköpostia, koitin laittaa kutsua vastavierailun mahdollisuuksissa :) Italia on ihanaihana, pohjoinen varsinkin. Verona ja sen lähiympäristön pikkukylät sekä Garda-järvi!!

    lindaadler@hotmail.com

    VastaaPoista
  4. siis löysin mailisi sittenkin :)

    VastaaPoista
  5. Me olimme keväällä reissussa Gardalla. Peschierassa vietimme viikon tehden reissuja Venetsiaan, Veronaan ja Milanoon. Kävimme Franciacorta outletissa ja Ingolstadt Villagessa Saksan puolella (mennessä jo, eli asuntoautolla reissaamme). Kiersimme Gardan käyden pikkukylissä. Myös Sveitsiä kolusimme jonkin verran palatessa. Aiemmat reissut ovat suuntautuneet siellä päin San Remoon, Nizzaan ja Monacoon sekä niiden ympäristöön. Ensi vuonna tarkoituksena olisi mennä Carcassoneen kupeeseen Ranskaan.

    Mukavaa reissun suunnittelua, se on ihana osa matkaa!

    -Anni-

    VastaaPoista
  6. Kivannäköinen lettihässäkkä. Itsellänikin on pitkät hiukset, joten voisinpa vaikka kokeilla.

    Italiassa olen ollut viimeksi yli 15 vuotta sitten. Silloin olin tosin tyttöihminen. Missään eivät miehet flirttaile yhtä hienovaraisesti, tyylikkäästi. Canellonit, tiramisu, espresso - eivät nekään ole maistuneet missään yhtä hyviltä. Näin myös vilaukselta paavin. Ihan alkaa matkakuumetta pukata. Toivottavasti Sinulla on ihana matka!

    VastaaPoista
  7. Olis ihanaa päästä matkoille... Me ollaan reissattu Eurooppaa ristiin rastiin asuntoautolla. Italiassa ajoimme Alpeilla ystävämme Antonion luo Ortisein / St.Ulrich pieneen kylään. On siellä huikeat maisemat! Gardaa olemme kiertäneet, Veronaa ja Venetsiaa ja kerran ajoimme aina Firenzeen saakka. Olemme kiertäneet myös Milanosta alas rannikkoa Nizzaan ja sieltä vielä ajo Marseilleen. Aivan ihania maisemia, pikkukyliä ja pieniä lahdenpoukamia ja varsinkin syksyllä kiireettömämpää matkaamista. Oikein ihanaa matkaa, minne sitten päätättekin mennä!

    VastaaPoista
  8. Me olimme kesäkuussa koko perheellä pohjois-Italiassa. Me asuimme tuon viikon Como-järvellä ja teimme sieltä automatkan mm. Sveitsiin. Como-järven sanotaan olevan kaunein pohjois-Italian järvistä ja kyllä se ihana paikka olikin. Lumihuippuiset vuoret ja ihana ilmasto, lämmin muttei liian kuuma. Tuhannnet kukat ja vihreä vesi. Ihmiset aidosti ystävällisiä, eri tavalla kuin esim. Roomassa.

    VastaaPoista
  9. Ciao bella! Olen uusi lukija, Kalastajan vaimon kautta löysin iki-ihanan blogisi. Itse bloggaan juuri Italiasta, joten tällä kertaa päätin kommentoidakin :) Kauniita paikkoja täällä on suositeltukin, kaikkia niitä voin itsekin "raccomandare" kenelle tahansa. Itse asun yli kymmenen Rooman vuoden jälkeen Torinossa Piemontessa, ja blogissani http://italianihmemaa.blogspot.com on oikeassa laidassa tunnisteet myös muutamille postauksille myös piemontelaisista nähtävyyksistä ja paikoista, joista olen ehtinyt tähän mennessä kirjoittaa. Piemonte on syksyllä ainakin viinin ja ruoan ystäville ihanteellinen matkakohde, kts. tunnisteista ainakin Alba, Barolo ja Asti, jos kiinnostaa. Piemontesta on kätevä jatkaa Ranskan puolelle ja Ligurian rannikko siinä matkan varrella on yksi kauneimmista maisemista, mitä Italialla on tarjota. Buon viaggio ja blogini kauttaa saa minuun yhteyden, jos kaipaat lisää tietoa/vinkkejä! :)

    VastaaPoista
  10. Ihana kesäinen fiilis kuvissasi. Meilläkin mansikat pakkasessa ja sorbetti Italian tapaan tehty mansikoista monen monta kertaa :)Italiassa olimme kesäkuussa ja ihana reissu, sinne pitää taas päästä uudelleen. Parasta Garda-järvi ja Venetsia. Blogissani joitain kuvia ja lisää tulossa. Mukavaa reissua teille.

    VastaaPoista
  11. Oletkin saanut tosi hyviä vinkkejä lomallesi.

    Jätänpä vaan tassunmerkkini käydessäni täällä ihailemassa :)

    VastaaPoista
  12. Nuo Noa Noan vaatteet on kyllä tosi kauniita! Varsinkin nuo lasten vaatteet... Todella hellyyttäviä!

    VastaaPoista
  13. Kiitos,kiitos teille jokaiselle kommentistanne!
    Nizza ja sen seutu on meille ennestään tuttu ja Milanossa ja Comossakin olemme olleet.
    Löydetään varmasti uusia ihania paikkoja teidän vinkkien avulla! <3

    VastaaPoista
  14. Suosittelen Milanon lähellä olevaa Bergamoa. Vanhaan kaupunkiin noustaan funicolarella ja sieltä edelleen ylös San Vigilion linnoitukseen, mistä on upeat näköalat alpeille ja mistä mm. löytyy ravintoloita, joissa voi syödä ehdottomasti hienoimmissa maisemissa, missä olen koskaan syönyt!

    VastaaPoista
  15. Näytät tuossa kuvassa ihan Lady Gagalta. :)

    VastaaPoista

On kiva saada teiltä lukijoilta kommentteja! :)