Tietoja minusta


Olen 30-vuotias onnellisesti naimisissa oleva 3 lapsen äiti. Asumme tällä hetkellä Ranskan Rivieralla ja Suomessa odotta meidän 40- luvulla rakennettu vaaleanpunaiseksi rapattu Hertzenin talo.
Blogi koostuu tällä hetkellä lapsiperheen arjesta täällä Ranskassa ja kaikesta muusta kivasta :)

 Pyöritämme mieheni kanssa sisustustavaroiden ja huonekalujen 
nettikauppaa Suomessa täältä Ranskasta käsin. 
Mielikuvitus ja perheen oma elämäntarina ovat mielestäni hienompaa, kuin mikään tietty sisustustyyli.
 Iltaisin, kun koti hiljenee, mietiskelen elämää ja tietenkin sitä mitä ihanaa huomenna vois taas tehdä :)

28 kommenttia:

 1. En juurikaan blogeja ole lukenut, mutta tähän jäin koukkuun. Oli pakko ahmia kaikki vanhatkin jutut läpikotaisin.
  Luultavasti seuraan jatkossakin, jos vaan aikataulut antavat myöten :)

  VastaaPoista
 2. ...sama täällä. Jumituin blogiin ja aion varmasti seurata jatkossakin.

  VastaaPoista
 3. Tätä on ihana seurata

  VastaaPoista
 4. Tämä blogi on aivan hurmaava. Taitava äiti, osaa tehdä lapsilleen uskomattoman kauniin kodin ja ihanan lapsuuden! Kunpa jokainen äiti oivaltaisi lapsen ainutkertaisuuden ja herkkyyden. Minullekin aikuisten lasten äitinä tämän blogin seuraaminen on rauhoittavan onnellinen hetki joka kerta kun sitä katselen.Kaunis KIITOS sinulle Anne! Olet HELMI äitien joukossa!

  VastaaPoista
 5. Mitä tarkoittaa tuo Hertzen? :)

  VastaaPoista
 6. Samaa minäkin olen miettinyt:)

  VastaaPoista
 7. Hei Anne! Suuri kiitos perinpohjaisesta vanerityöperehdytyksestä, jonka olit vaivaa nähden tehnyt blogiisi. Kullan arvoisia vinkkejä minulle, joka haaveilen omaasta sahasta ja uudesta harrastuksesta. Todella huomaavaista ja ystävällistä jakaa tuota tietotaitoa!

  Ystävällisin terveisin Hanna täältä pohojosempaa

  VastaaPoista
 8. Miellyttävä ja kiinnostava blogi, kiitos sinulle siitä.

  VastaaPoista
 9. Aivan mielettömän kaunis ja positiivisella tavalla koukuttava blogi Sinulla! Ihania kuvia laitettu nätisti esille. :)

  Aurinkoisia päiviä sinne Pohojanmaalle!

  T. Mrs V

  http://vbelieveinyourdreams.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 10. Minunkin mielestä paras blogi! Myös selasin kaikki vanhatkin postaukset tutustuessani tähän n. puoli vuotta sitten. Sain pitkästä aikaa kunnon inspiraation sisustamiseen ja kaikenlaiseen puuhasteluun. Oikeat elämänarvot ja kaiken kauniin arvostaminen on vain hieno yhdistelmä. En tiedä onko jopa tämän blogin ansiota että perustin omankin! :)

  VastaaPoista
 11. ..niinpä, kunhan kaikilla lapsilla olisikin mahdollisuus noin rakastavaan ja idearikkaaseen kotiin..kun elämänarvot ovat kohdallaan meistä kasvaa toiset huomioon ottavia ja hyväksyviä ihmisiä..kiitos että jaat unelmia kanssamme :) terkuin koukuttunut Salosta..

  VastaaPoista
 12. Hei.En ole koskaan ennen nähnyt mitään näin ihanaa kotia, lapsia kaikkea mitä sinulla on...aivan ihanaa <3 Olet pukenut lapsesikin niin nätisti ja juuri oikean kokoisiin vaatteisiin....kaikki niin nättiä. toivon sinulle oikeen ihanaa elämää <3

  VastaaPoista
 13. Onpas hieno blogi !:) Saa niin ihania ieoita sinulta, itselläni ei ole omia lapsia vielä, mutta haluaisin antaa niille sitten aika samanlaisen kasvatuksen kuin sinä, Kaikkea hyvää sinulle ja perheellesi <3

  VastaaPoista
 14. Todella ihana blogi sulla ja todellakin aion seurata jatkossakin tätä! Saa myös paljon omia ideoita tästä! <3 toivon ettet koskaan lopeta bloggaamista!

  VastaaPoista
 15. Kaikki on kuin sadusta!

  VastaaPoista
 16. Tästä näkee mitä aito ja todellinen RAKKAUS voi saada aikaan.

  VastaaPoista
 17. Hieno blogi, upea koti, kauniit lapset ja paljon ihania tavaroita teillä. Niin täydellistä että....voiko oikeasti olla totta.

  VastaaPoista
 18. Blogisi on aivan ihana! Kuvat ovat kauniita ja tästä voi tulla vain hyvälle tuulelle! <3

  VastaaPoista
 19. Blogisi on aivan ihana <3

  VastaaPoista
 20. Täällä selatessa näkee mitä Jumalan siunaus elämässä vaikuttaa.

  Jumala on rakkaus <3

  Kaikkea hyvää perheellenne!

  VastaaPoista
 21. Sinun täytyy ilmoittaa kotisi Suomen kaunein koti sarjaan !

  VastaaPoista
 22. Sinulla on hieno blogi! Olet hyvä valokuvaaja,sillä kuvasi ovat hyvin onnistuneita😊
  T.Kiira 11v.

  VastaaPoista
 23. Kiva blogi, tykkään lukea sitä. Hienoa että nykyään on itsepintaisia rohkeita naisia, äitejä jotka uskaltavat kulkea omaa polkuaan.
  Itsekin yritin samoin tehdä -90-luvun alussa, rakensimme uuden talon, oli 2 ihanaa pientä lastamme, mies sai hyvän viran ja olimme terveitä... emme saaneet elämäämme paljoakaan kannustajia eikä tsemppaavia myötäeläjiä, meidät jätettiin oman onnen nojaan. Kateellisia kommentteja tuli. Miehen virka lakkautettiin. Pienellä paikkakunnalla oletettiin että mieheni oli tehnyt jotain sopimatonta työssään. Taloudellisiin lama-asioihin ei silloin vielä oikein uskottu. Selvisimme ajasta kuitenkin, mutta ainahan tällaiset asiat jättää merkkinsä ihmiseen.

  VastaaPoista
 24. Olen samaa mieltä muiden kanssa tästä blogista: ihanat kuvat kauniista kodista, levollinen ja syvällinen tunnelma, mukavan tuntuinen perhe. Olen itse melko "tylsä" äiti, minun on vaikeaa keksiä mm. tee-se-itse koristeita ym mutta täältä olen löytänyt muutaman ihanan idean. Ja pelkkä kuvien katseleminen on nautinnollista.
  Sinulle kovia kokenut 90-luvun laman aikoihin: onko sinulla blogi? Tuli sellainen tunne että kohtalostasi voisi moni oppia jotain hyvinkin tärkeää.
  -Anna

  VastaaPoista
 25. Just found your blog! Loving the pictures and working out to pick out the few Finnish words that I know...

  VastaaPoista

On kiva saada teiltä lukijoilta kommentteja! :)