tiistai 28. tammikuuta 2014

Vielä Pariisia

Noniin, reissusta on kotiuduttu :)
Tässä vielä muutamia kuvia tänne blogiin.
Reissussa nähtiin upeita messuosastoja ja solmittiin uusia hyviä kontakteja.
Tuossa aikaisemman postauksen kommenteissa kyseltiin millä kielellä messuilla pärjää,
joten vastaan nyt tänne, että englannilla pärjää hyvin.
Esillelaittajat ovat ympäri maailmaa, joten kaikki eivät puhu Ranskaa.

Suosittelen ehdottomasti messuja sisustusalan ammattilaisille.
Messut ovat lähellä Charles de Gaullen lentokenttää,
joten sinne on helppo löytää.
Minulla oli onneksi mukana parasta matkaseuraa 12 vuoden kokemuksella :)
Yhtenä päivänä oltiin ostoksilla jälleen  La Vallée Villagessa 
Nyt alennusmyyntien aikaan outletin valmiiksi edullisista hinnoista tuli
vielä lisäalet (-20%- -50%).
Joten eipä jäänyt vaatteille paljon hintaa.
Aikamoiset pinot tuli ostettua lapsille ja itsellekin,
 joten nyt on taas vaatehankinnat tehtynä joksikin aikaa :)
Olipas kivaa, 
tästä on hyvä jatkaa :)

Ihanaa viikon jatkoa teille kaikille!
Anne

17 kommenttia:

 1. Ihania kuvia, tuollaiset messut. Loistavia löytöjä olete tehneet!

  VastaaPoista
 2. Oletko koskaan laskenut paljonko sinulla menee rahaa vaatteisiin vuoden aikana? Pelkästään omiin vaatteisiisi. Minulla meni viime vuonna 50 euroa. Ostan vain silloin kun todella tarvitsen jotakin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hieno periaate! Siihen minäkin pyrin, mutta en aina onnistu. Sama juttu muussakin, esim. sisustuksessa. Näin jos kaikki toimisimme, säästyisi luontokin tuleville sukupolville.

   Poista
  2. Kiva, että olet samaa mieltä. Voisin vielä kertoa, että sisustukseen minulta on mennyt viimeisen 10 vuoden ajalta 0 euroa. Viimeksi ostin tietokoneeni ääreen tuolin v. 2003.

   Poista
 3. Ihanalta paikalta vaikuttaa! Olisi mahtava kyllä päästä käymään :)

  VastaaPoista
 4. Ihan pakko tänne nyt laittaa kommentti itsekin. Tämä blogi on suosikkiblogini ja aina innolla odotan uutta postausta (harmillisen harvoin niitä vaan tulee :)). Jos jotakuta ärsyttää blogi, niin voisi jättää lukematta tai ainakin jättää turhat kommentinsa kirjoittamatta. Ehkä on laskenut mitä hänellä menee vuodessa vaatteisiin, ehkä ei, mutta sehän ei meille muille kuulu. Minua ainakin kiinnostaisi nähdä, mitä hän itselleen ja lapsilleen reissulta osti. Tuskin ketään kiinnostaa tietää ostoistasi ja mitä niihin sinulla vuodessa meni toisen blogissa, ehkä sinun pitäisi alkaa pitämään omaa kulublogia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minua ainakin kiinnostaisi joskus jostain blogista lukea, paljonko näillä paremmin tienaavilla rahaa vaatteisiin kuluu. Mutta tässä maassa kai rahasta puhuminen on tabu. Toki varmasti vaatteiden hinnasta osan saa eteenpäinmyymällä takaisinkin :) Eihän ne hinnat kenellekään varsinaisesti kuulu, mutta ehkä joku vielä jossain blogissa kertoo joskus menoistaankin.

   Poista
  2. Mikä on sinusta turha kommentti, sekö kun kysyy paljonko menee rahaa vuodessa vaatteisiin?! Miksi sitä ei saisi kysyä? Sehän on ihan luonteva kysymys tällaisessa blogissa, missä sisältö perustuu hyvin pitkälle materiaan: uusien vaatteiden ja muiden tavaroiden ostamiseen (ja myymiseen). Ei kai kuluista kysyminen mikään ärsytyksen merkki ole, vaan ihan luonnollinen kysymys nimenomaan materiaan keskittyvän blogin yhteydessä.

   Poista
 5. On tosi taito löytää kaikkea. Olisin tarvinnut taas seuraneitiä täällä Espanjassa. Minä tukin mukaasi Ranskaan seuraavalla kerralla;) En löydä mitään. Kiva messut varmaan. Odotan silmien iloa!

  VastaaPoista
 6. Tahtoisin ostaa talonpoikaiskaapin tai ranskalaistyyppisen kaapin pianon tilalle, jonka möin juuri. Löytyisikö sinulta sellainen?

  VastaaPoista
 7. Kauniit tunnelmalliset kuvat, kuten aina. :) Olette loistotiimi!

  VastaaPoista
 8. Ihana lukea..tuntuu kuin satukirjaa ( aikuisten sellaista) lueskelis:) piristävää vaik itellä onkin ihan eri elämäntyyli....ei haittaa:D

  VastaaPoista
 9. Olipa kiva eksyä tänne ja katsella kauniita kuvia Pariisista. Nyt tuntuu vieläkin hauskemmalta päästä käymään kohta siellä.

  VastaaPoista
 10. Olipas kiva postaus! Taidat pitää pariisista ja ranskasta ? ;D

  VastaaPoista
 11. Nyt minäkin alan jo odottaa uutta annosta sinulta, Anne! Mitähän seuraavaksi saadaan? Onneksi pian pääsen kotiin muihin koukutuksiini ;) Oot vain opettanut niin hyvälle meidät!

  VastaaPoista
 12. Kiitos kuvista ja tunnelmista! Ja onpas pariisilainen tuo punainen ovi :) Mutta kaikkein koskettavinta on sinun kehusi oman miehesi seurasta - niin, matka kuin matka sujuu mukavasti kun on itselle parasta seuraa. Se on jopa siunaus, koko elämänkin matkalla! Valoisaa kevättä toivotellen, Krisse
  http://www.tallessamaailma.blogspot.fi

  VastaaPoista

On kiva saada teiltä lukijoilta kommentteja! :)