maanantai 14. tammikuuta 2013

Rauhallisia aamuja

Rauhalliset aamut ovat parhaita pienten kanssa kotona.
Kynttilät, hiljaisuus, kahvin tuoksu, paahdetut leivät ja hedelmät..
Hertzenin talo herää uuteen aamuun talvisessa maisemassa.
Aamukahveilla olen selaillut nettikaupan tavarantoimittajien kevään luetteloita,
alkaa niiden myötä tulemaan jo keväinen fiilis :)
Kaikille toimittajille on tullut niin paljon kivoja uutuuksia.
Pääsiäinen, kevät ja kaikki muu kiva on onneksi vielä edessä!
Olen niin onnellinen, kun arkeemme pystyy yhdistämään
niin helposti tämän nettikaupan pyörittämisen.
Ja huokaisen helpotuksesta, kun huomaan, että onni on juuri tässä.
Pitkällä tähtäimellä(10v) tekemämme työt ja ratkaisut näyttävät nyt tuovan juuri sen tuloksen,
kuin suunnittelimmekin:
 rauhallisen lapsiperheen arjen+sopiva määrä töiden, harrastusten ja haaveiden tuomaa säpinää.

Nyt tuntuu, että kaikki palaset ovat kohdillaan.

"Elämässä tarvitaan toivoa ja uskallusta,
työtä ja rakkautta.
Ja mielenrauhaa,
joka virtaa hiljaisena ja voimakkaana
pohjavirtana halki
elämän kiireiden."
Pan Brown

Rauhallista viikon jatkoa!
Anne

31 kommenttia:

  1. Kuulostaa hyvältä:) Itse olen miettinyt samaa, mutta jo nyt teen jonkin verran töitä kotoa käsin ja tuntuu, että ei ole hyvä ratkaisu, että lapsi on kotona ja minulla hommia koneella. ONko teillä joku erillinen työtila johon voitte pujahtaa tarvittaessa? TAi onko lapset osapäivähoidossa tms?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei!
      Teen töitä yleensä siinä kohtaa koneella, kun pienin nukkuu päikkäreitä( 3h) ja isommat tekevät omia juttujaan. Hyvä kohta on myös lastenohjelmien aikaan tai lasten nukkuumanmenon jälkeen. Tai silloin, kun toinen vanhemmista on lasten kanssa esim. puistossa, kaupungilla, kirjastossa tai muualla harrastuksissa. Lapset eivät ole päivähoidossa ja mieheni lähettää nettikaupan paketit päivätyönsä rinnalla. Meillä tämä tuntuu hyvältä ratkaisulta :)

      Poista
  2. Juuri näin niinkuin tuosa runosa sanotaan. :) Ihanat on kyllä ne aamut, ku on rauhallista, siitä niin nauttii. Ihana ku ootta nyt tuosa pisteessä, että työ oikiasti tuottaa tulosta ja saa sammaan aikaan viettää ihanaa kotiaikaa silti välillä tehä töitä! :) Oon onnellinen teijän puolesta. Itellä harvemmin rauhallisia aamuja, ku lapset 10kk ja 2v. :D Iha kiiireisiä on aamut alustaalakain, mutta sitte ku mies onki vappaalla nii miten sitä nauttiikaan siitä rauhallisesta aamusta koko perheen kanssa.<3 Ihanaa viikkoa sinulle! Blogiasi on ilo seurata eelleen! :)

    VastaaPoista
  3. Todella ihana seurata tätä blogia, tässä on jotakin sellaista aitoutta ja elämän arvojen äärelle pysähtymistä ja oikeista asioista nauttimista joka vain kolahtaa :)
    Tuo teidän tilanne jossa voitte yhdistää rauhallisen perhe-elämän ja työn on varmasti monen lukijan unelma. Ihana kuulla että se on ollut teillä mahdollista.

    Hirmuisesti siunausta teille ja kiitos arkenne ilojen jakamisesta meille lukijoille! :)

    VastaaPoista
  4. Aijai, ihanaa teillä :) Kelpais kyllä minullekin tuollainen elämänrytmi. Arvostan myös hitaita aamuja ja lasten kanssa olemista ja rauhallisia aamupaloja. Saankin kohta nauttia niistä reilut puolitoista vuotta kun jään opintovapaalle. Opiskelen kotoa käsin ja voin ottaa lapset pois päivähoidosta. En malta odottaa <3 Olen ollut 6v lasten kanssa kotona ja nyt saan sille vielä jatkoa. Mun pari vuotta työelämää kiireineen oli tosi raskaita koko perheelle, nyt saadaan taas nauttia arjesta :)

    Mukavia talvipäiviä! Nauttikaahan!


    Iidanunelmia-Iida

    VastaaPoista
  5. Ja tuollainen iso balleriinapupu meille heti! :) Täytyykin kyttäillä teidän kevätuutuuksia :)


    Iidanunelmia-Iida

    VastaaPoista
  6. Hei!
    Yritin etsiä aikaisemmista jutuista, mutten millään löytänyt.. millä kuvankäsittely ohjelmalla muokkaat kuvasi?
    KIITOS ihanasta blogista <3
    Katri

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Picmonkey ja Photoshop minulla on käytössä kuvanmuokkauksissa. Picmonkey löytyy netistä ja on helppo ja mukava käyttää :)

      Poista
  7. Viisaita sanoja tällä Brownilla :)
    Rauhallista viikon jatkoa sinnekin!

    VastaaPoista
  8. Minäkin haluan kommentoida tähän. Itselläni on tyttö 7kk ja poika 3v 7kk. Olen äitiyslomalla tietysti vielä ja jään hoitovapaalle ainakin vielä vuodeksi, sitten luulen, että rahat loppuvat ja töihin on lähdettävä. :(

    Nautin itsekin kiireettömistä aamuista hirmuisesti. Vaikka välillä mietityttääkin tuo pojan kotona oleminen, kun hän haluaisi niin kovasti leikkikavereita. Kerhossa käy pari kertaa viikossa, mutta tuntuu, ettei se riitä hänelle. Pihapiirin kaikki lapset ovat jo päiväkodissa ja sukulaiset asuavat KAUKANA. Mutta silti aion sinnikkäästi pitää pojan kotihoidossa. Eiköhän se joskus palkitse ja poikakin saa sitten aikanaan olla päiväkodissa ja kouluissa ja töissä ihan tarpeeksi. :)

    Onneksi miehelläni on vuorotyö ja on kotona myös päivisin paljon. Lisäksi kun päiväkoti aikanaan alkaa, tulee miehen työn ansiosta hoitopäiviä vain noin 12 päivää kuussa. Joten pidetäänhän lapset kotona niin pitkään kuin pystyy (=rahat riittää meidän tapauksessa).

    Tämä on ihana blogi! Kiitos siitä sinulle Anne!

    VastaaPoista
  9. Kuulostaa ihanalta vaiheelta elämässänne, nauttikaa :)

    VastaaPoista
  10. Kerrassaan parhautta kun voi olla äiti ja läsnä, kotona sekä hoitaa siinä vasemmalla kädellä "leipätyötä". Kaikkea hyvää teille!

    VastaaPoista
  11. Hei! Käyn ihailemassa usein kaunista blogiasi ja kauniita kuviasi, mutta kaikkein kauneinta on kuitenkin se kiitollisuus omaa elämääsi kohtaan, jonka voi lukea rivien välistä!
    Ihania talvipäiviä t. Siirisofia

    VastaaPoista
  12. Upea blogi sinulla:)!

    VastaaPoista
  13. Ihania ajatuksia. On ollut ihana huomata että onni on todellakin tässä ja nyt ja unelmista on tullut totta.
    On hyvä huomata että onnen pipanat ovat niitä ihan pieniä, takan lämmitys, ruuan laittaminen ja syöminen yhdessä,
    ulkoiluretket eväineen. Pikkusisaruksen odottaminen yhdessä, potkut mahassa. Siis oikeastaan niitä tavallisia ilmaisia juttuja.
    Parasta huomata että niistä myös lapset nauttivat eniten.
    Leppoisia aamuja jotka alkava hiljalleen valostumaan!

    Heppu

    VastaaPoista
  14. Olen ollut blogin satunnainen lukija jo pitkään. Mukava seurailla postauksiasi. Tän kertaisen loppuun liittämäsi runo/ajatelma oli erittäin osuva! <3

    VastaaPoista
  15. Kiitos kivasta blogista! Sinulla on kiva tyyli kirjoittaa ja kuvat ovat i-h-a-n-i-a!

    Millä ohjelmalla käsittelet kuvat?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Käsittelen kuvat välillä Photoshopilla ja välillä picmonkey-ohjelmalla:
      http://www.picmonkey.com

      Jälkimmänen on erittäin helppo ohjelma, suosittelen :)

      Poista
    2. Voi kiitos, ihan mahtis tuo picmonkey! :)

      Poista
  16. Apuva!

    Autatko blogisi lukijaa hädässä? Minun tyttärellä on käytössä Wheatin talvipuku, muistaakseni sinä kauppasit sellaista huuto.netissä aikanaan.... Nyt minun pitäisi pestä puku ja mietin kovasti, että voikohan sen hupun, jossa on kiinteä tekokarva, pestä myös? Pesitkö sinä huppua ja miten karvan kävi? En haluaisi pukua pilata ja mulla ei ole ikinä ennen ollut missään tekokarvaa hupuissa.. Vähän nolo kysymys, mutta kysynpä kuiteskin. :)

    t. Blogisi vakkarikävijä ja ihastelija

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei! Mielestäni haalrissa oli se karvareunus irroitettavissa neppareilla sieltä reunuksen juuresta. Karvareunus kannattaa ottaa pesun ajaksi aina pois, jolloin se pysyy hyvän näköisenä. :)

      Poista
    2. Tuhannet kiitokset, niin onkin irroitettavissa! Vitsit, en huomannut asiaa ollenkaan! Väsyneen kotiäidin silmät ei kaikkea huomaa. :) Näin sitä huomaa, että kantsi taas kysyä. Kiitos vielä!

      Poista
  17. Heippa! Olen aloittelija täällä blogimaailmassa :) enkä löydä nettikauppaasi, mistä Sinne voi löytää tiensä?

    Yst. Marianne

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei ja tervetuloa blogimaailmaan :) Nettikauppaan pääsee tuosta sivun yläreunasta kuvasta, jossa lukee Kaunis pieni elämä- shop Ale. Tässä sinulle vielä suora osoite sivuille: http://www.kaunispienielamashop.com

      Poista
  18. Olette varmaan ainoa 3-lapsinen perhe, jossa on aamuisin(kin) noin rauhallisen seesteistä :D Eivätkö lapsesi koskaan riehu tai kiukuttele?

    VastaaPoista
  19. Ihanalta kuulostaa! Meilläkin on aina toisella vanhemmalla rauhaisa aamu, kun olemme vuoropäivin töissä, jotta saamme lapset hoidettua kotona. Nyt alkoi minun viiden päivän vapaa kahden työpäivän jälkeen taas, ihanaa. :) Kiitos kauniista, inspiroivasta ja hyvin toteutetusta blogista! Suomen paras blogi minun mielestäni.

    VastaaPoista
  20. Hei!kesällä laitoit päivityksen kanista ja sen kesähäkistä.lemmikki postaus olisi kiva. :)

    VastaaPoista
  21. aina niin ihana tää sun blogi. minkä yrityksen mainoskuvastoa nuo alakuvat on?? Ihastuttavia juttuja niissä (pakko saada?) !!

    VastaaPoista
  22. Oi,miten ihana pikku sänky. Minua kiinostaa miten olet tehnyt blogin sillä voisin itekkin kokeilla tehdä sen blogin ja jos olisi mahdollista voisitko sinä laittaa ohjeet olisin hyvin iloinen. Mutta hyvää pääsiäisen odotusta koko perheelle!<3

    VastaaPoista

On kiva saada teiltä lukijoilta kommentteja! :)