lauantai 15. syyskuuta 2012

Pehmoista

Tänään suoritettiin nettikaupan 200€ arvoisen lahjakortin arvonta.
Arvontaan osallistujia oli kaikkiaan 3900 henkilöä! :)
Arpaonni suosi tällä kertaa 
Sirpaa Haukiputaalta

Onnittelut! :)

Otamme sinuun yhteyttä henkilökohtaisesti.
Perjantaina haimme postista paketin, 
josta paljastui tällä kertaa kengät lapsille.

Tänäkin vuonna sain Nature shopilta valita lapsille 
Emun lämpöisimmät talvikengät.
Itselleni en tällä kertaa tarvinnut, 
koska edellisten vuosien kengät ovat vieläkin hyvässä kunnossa.

Tällä kertaa tytöille tuli vaaleanpunaiset emut ja 
Rafaelille perinteisemmät ruskeat.
 Kengät ovat sisältä kauttaaltaan lampaanvillaa
ja minun mielestäni ihan ehdottomat suomen talveen pitämään
jalat lämpiminä :)
Lapset olivat innoissaan uusista pehmokengistään ja 
odottavat jo kovasti kenkien käyttöönottoa.

Laitoin myös huuto.nettiin joitain lasten vaatteita myyntiin
Kohteisiin pääset tästä.
Lisäilen vielä lisää poikien vaatteita ja muuta kivaa myöhemmin :)

Mukavaa viikonlopun jatkoa kaikille!
Anne

93 kommenttia:

  1. ihania kenkiä, ja myönnän rehellisesti olevani kateellinen kun ihmiset joilla varmasti rahaa riittäisi itsekin ostaa, saavat ilmaiseksi. Se on vähän epäkohta tässä maailmassa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mutta toisaalta ihmiset jotka tekevät töitä, saavatkin helpommin palkkaa tästä yms etuja. Kyllähän tämä bloginkin pitäminen on työtä vaikka sitä ei helposti työksi ajattele. Yritykset haluavat mainostaa tuotteitaan suosituilla blogeilla jotta ne päätyvät mahdollisimman monen silmille ja minusta on ihan kohtuullista että blogistille maksetaan tai sitten annetaan kivoja tuotteita näiden mainostamisesta, eli työstä.

      Se ei omasta mielestäni ole tässä maailmassa mikään epäkohta, päinvastoin. :)

      Poista
  2. Ihania pehmoisia kenkiä - aika hyvä tuollainen kenkädiili. ;)

    VastaaPoista
  3. Ihania kenkiä! Itse haaveilen tuollaisista meidän pikkupojille ;)

    VastaaPoista
  4. Ihania,olisi mukava saada omille lapsillekkin,mutta taitavat olla aika kalliita joten haaveeksi jää =( ,mutta mukavaa toki kun te saitte =) Teija

    VastaaPoista
  5. ihanat kengät :) jää haaveeksi meilläkin vaikka kuinka suloiset on .

    VastaaPoista
  6. Ihanat:) Muistan vastaavan postauksen vuoden takaa:) ONko Emut lampimammat kuin Uggit? Enta onko ne liukkaat? Ostin vimme talvena Uggit ja olen pettynyt. Tosi liukkaat eikæ tarpeeksi lampimat tanne pohjoiseen:(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos!:)
      Varmasti ovat yhtä lämpimät, mutta Emujen pohja on erilainen, kuin Uggien. Monet ovat todenneet, että Uggit ovat liukkaammat talvella. En kyllä tiedä miten pohjat eroavat toisistaan.

      Poista
  7. Olis kyllä ihanat kengät ja pysyis varmahan jalat lämpösinä :)

    VastaaPoista
  8. Seuraan blogiasi ahkerasti ja iloitsen että joku voi toteuttaa niitä ideoita joita itselläkin on ollut mielessä esimerkiksi lelujen ja sisustuksen saralla :) Itseltäni puuttuu tila ja raha. Omilla valinnoilla on niin paljon merkitystä ja tiedän että minullakin voisi olla se tila ja raha jos olisin tietyissä vaiheissa valinnut toisin. Ja kaikilla nettiyhteyden omistavilla on vapaus tehdä blogia ja mahdollisuus aivan samoihin juttuihin, sekin on omasta tahdosta kiinni. Varmaan Annekin on näiden asioiden eteen jotain tehnyt. Iloitkaamme toisten saavutuksista niin saamme ehkä myös omaan elämään uusia mahdollisuuksia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samaa mieltä. :)

      Poista
    2. Kiitti teille tsempeistä! Ja niin, olen ehkä muutaman tunnin tähän blogiin laittanutkin ;)

      Poista
  9. Noi EMU:n kengät on NIIN ihanat. Ostin itselleni parin Dubaista. Lähdin koneeseen ne jalassa, eikä ollut yhtään kuuma. Suomen päässä hyytävässä pakkasessa odottelimme kuskiamme ja totesin, että vieläkin on sopiva :)
    Lampaanvilla viilentää mukavasti helteellä ja lämmittää pakkasessa, todettu ihan saman päivän aikana ;)

    Voi kun olisikin varaa ostaa tyttärelle tuollaiset pinkit. Ehkä joku päivä!
    Pirteää syksyä teidän perheelle ja poikkeahan minun blogissani osallistumassa arvontaan ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä, Se on kyllä jännä miten ne näyttävät kuumilta, mutta sopivat melkein säälle, kuin säälle ;)

      Poista
  10. Teettekö muuten itse jotain hyväntekeväisyyttä koskaan? Esim kummilapsi,autatte nälkämaanlapsia,kierrätät esim vaatteita tai leluja? Tuli vaan mieleen:)t.anneli

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei! Välillä enemmän ja välillä vähemmän. Tällä hetkellä vähemmän, mutta muutama mukava projekti on jo mielessä :)

      Poista
  11. Kauniit kengät, taidanpa käydä kurkkimassa pojalle talveksi, itselläni on uggit ja kyllä ne on lämpimät, täällä Etelä-Suomessa tosin niitä kunnon ugg-kelejä ei kauheasti ole, loskaa ja vesisadetta liikaa :)

    Miksi olla kateellinen, jos joku saa jotain? Miten se on itseltä pois? Jokainen nyky-Suomessa voi halutessaan perustaa blogin, tehdä siitä niin hyvän ja inspiroivan, että eri yritykset haluavat tehdä yhteistyötä. Saada ilmaiseksi (vaikka olisikin rahaa maksaa, kuten joku huomaavaisesti aiemmin asian ilmaisi...). Ihan omia valintojahan ne on, ja jokaisella on mahdollisuus niihin valintoihin.
    Meistä jokaisella on ainakin joku asia, missä on hyvä, suosittelen keskittymään siihen ja miettimään, miten saisi omasta elämästä sellaisen, ettei tarvitse kahdehtia muita :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinhän se on. Blogin pitäminen on ilmaista kaikille. Ja kun yritykset alkavat ottaa yhteyttä blogiyhteistyön merkeissä, niin siinä kohtaa on saanut kyllä tehdä aika monta tuntia töitä bloginsa eteen :)
      Kiitos tsempeistä!:)

      Poista
  12. Todella suloiset kengät :) Ja itse arvostan kyllä kovasti sitä, että sanot suoraan, jos olet jotain saanut (ilmaiseksi) blogisi kautta.

    Itseäni ärsyttää eräät blogit, joissa asiaa kaunistellaan eri sanakääntein, vaikka usein on enemmän tai vähemmän selvää, että tuote on tullut yhteistyön kautta. Mielestäni se on lukijoiden aliarvioimista, mielistelyä (juurikin ettei kukaan pahoittaisi mieltään ilmaislahjoista) ja harhaanjohtamista. Ei tee mieli lukea sellaisia blogeja, rehellisyys kunniaan ja pisteet sinulle Anne! Blogisi on todella kaunista luettavaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos!:)
      Eiköhän se ole Suomen lakienkin vastaista olla kertomatta ilmaistuotteista. Ainakin muualla mailmalla blogistit, jotka näin ovat toimineet ovat joutuneet maksamaan aika kovia sakkoja. Joten rehellisyys on halvempaa ;)

      Poista
    2. Oikeassa olet, piilomainonta on kiellettyä.

      Poista
  13. Onpa pehmeän ja mukavan näköisiä kenkiä lapsille! Tykkään!

    VastaaPoista
  14. Itse jos on rahaa antaisin pieneksi jääneet vaatteet ja kengät jollekkin niitä kovasti kaipaavalle, esim.toimeentulotuella elävälle äidille tai työttömänä tms. Saisin paljon paremman mielen että jollakin oisi hyvät vaatteet lapselleen vaikka on tosi tiukkaa että ei ole aina tarjolla edes ruokaa lapsilleen

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vastailin alimmaiseen anonyymin kommenttiin vähän niinkuin sinullekin. :)

      Poista
  15. Kauniit kengät! Varmasti ihanat jalassa..ja lämpöiset.

    VastaaPoista
  16. Ihania noi on :-) Kyllähän olis ihana, jos voisi omille lapsillekin niitä ostaa, mut meillä
    ei myöskään mahdollisuutta siihen. Täytyy hommata tarhakäyttöön sopivat popot ja meillä mennään sit villasukilla ja Kuoma-saappailla, vaikka rumiahan ne on :-) Aina vähän kirpaisee, kun näitä ilmaistavaroita mainostetaan, ei tule silleen mikään hyvä
    mieli rehellisesti sanoen. Mutta tosiaan, ei ole meiltä pois toisten onni - samoissa Kuomissa meillä mentäis vaikka teillä Anne olisi kirppisvaatteet tai Burberryä varpaista päähän :-) Ymmärrän kuitenkin yleisesti harmifiiliksen, koska "sorrun" siihen itsekin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On ihania! :)

      Hassua tuo harmifiilis blogien ilmaistavaroista. Enpä osaa itse ajatella asiaa ollenkaan siltä kantilta.
      Itse olen aina iloinen, jos joku lukemani blogin blogisti on saanut jotain palkaksi vaivannäöstään. Toisinaan aina mietin kuinka paljon jokin tietty blogi tuo minulle ja muille inspiraatiota ja kuinka voisin blogistia kyllin kiittää.
      Mietin myös välillä sitä, miten voisin muistaa lemppariblogisteja jollain, koska ovat niin monta tuntia antaneet ajastaan ilmaiseksi muiden ihmisten inspiroimiseen-

      Joten minusta blogin pidon vaivannäköön nähden ilmaistuotteet ovat aika pieni korvaus blogisteille ;)

      Poista
  17. Olen samaa mieltä siitä, että toisen saama lahja ei ole itseltä pois. En minä sitä olisi kuitenkaan saanut. Mutta myönnän, että joudun minäkin taistelemaan kateuden tunteiden kanssa. En niinkään yksien kenkien suhteen, mutta sen vuoksi että itsellä on mahdollisuus niin vähään. Rakastan sisustamista ja olen myös pitänyt blogia, mutta fakta on että alle sadan neliön kämpässä neljän lapsen kanssa on ollut pakko tehdä säilytyksen kannalta ratkaisuja, jotka eivät näytä sisustuksellisesti hyvältä ja kun kämppä on pimeä, niin blogiin ei saa edustavia kuvia. Kameran laatukin vaikuttaa hieman asiaan, mutta nekin maksaa. Raha kummasti edesauttaa moneen asiaan, tämän olen kunnolla ymmärtänyt vasta viime vuosina kun siitä on ollut oikeasti puute. En myöskään ole niin kiinnostava tyyppi kuin Anne, en osaa enkä olosuhteiden vuoksi pystykään ottamaan niin ihania kuvia kuin hän ottaa. Ei minun blogini kiinnosta kovin monia.

    Mutta nämä tunteet saa jäädä. Pitää keskittyä siihen, mitä on ja olla kiitollinen siitä! Minulla on ihanat lapset. Minulla on maailman ihanin mies, joka pitää minua kuin kukkaa kämmenellä. Minulla on ihanat sisarukset perheineen ja ihanat vanhemmat. Minulla on ihania kavereita ja ihania ystäviä. Minun kodissani on monta ihanaa kohtaa (vaikka en pimeyden vuoksi saakaan niitä kameralle). Me päästiin ulkomaille kerran koko perheellä (yht 5 lasta). Minulla on akateeminen ja arvostettu ammatti. Tärkeinpänä kaikesta meillä on Taivaallinen Iskä, joka tietää mikä meille on parasta ja siihen luotamme. Mitään täältä ei kuitenkaan mukaansa saa.

    Joku kysyi antaako kukaan muille? Me annamme, vaikka itselläkin on puutetta. Annamme naapurien vieläkin köyhemmille lapsille lastemme vaatteita (joskus uusiakin saatuja) ja joskun ostan kirppikseltä ihan heitä varten vaatteita (hankimme kaiken omammekin käytettynä). Jos joku ystävämme on rahapulassa ja meillä on parikin kymppiä ylimääräistä, niin annamme hälle. Kunnostimme myös kaupungin vuoksra-asuntomme pihan, vaikka tiesimme tästä pois muuttavamme. Oman yhden kesän iloksi ja tulevan asukkaan ja naapureiden monien kesien iloksi. Antaminen ei ole itseltä pois.

    VastaaPoista
  18. Niin, olen alkanut miettiä sitä, miten me kaikki lukijat saamme ilmaiseksi lukea näitä blogeja. Useinkaan palkaa ei näiden kirjoittamisesta saa, tietysti tällä voi tehdä bisnestä, mutta juuri nuo ylimääräiset ilmaiset lahjat ovat se bonus, jonka blogien kirjoittamisesta saa.

    Kiitoksia paljon Anne kun jaksat tätä meille kirjoittaa ja inspiroida. Joskus tulee niitä päiviä, että hitto kun ei jaksa mitään. Siinä lukee sitten muutaman blogi-päivityksen ja taas on intoa täynnä. Alkaa vaikka ihan kateudesta siivoamaan ;D

    Lisäksi näitä blogeja voi tehdä ihan mistä vaan, onko joku esim. sattunut katsomaan ulos, miten ihana ilma siellä tänään on ollut? Sain ainakin itse aika mahtis kuvia tänään, ihan blogi ainesta, vaikken mitään blogia kirjoita.

    VastaaPoista
  19. Ihanasti sanoi anonyymi, että Taivaallinen Isä tietää, mikä on parasta. Iloitaan iloitsevien kanssa ja itketään itkevien kanssa. Kaikilla on molempia. Tänäänkin kaikki järjestyy. Muuten monesti hyväntekemistä ei edes itse huomaa, kun se tulee tavaksi. Hyvä, myönteinen blogi. Kiitos Anne.

    VastaaPoista
  20. Onni ja rauha ei synny tavaroista yms, sen varmaan kaikki tiedämme. Mutta toki on asioita mitä ilman elämä hankaloituu ja onhan arjen luxuskin silloin tällöin piristävää. Mutta parit kengät eivät varmaan ole liian hyvä kiitos blogin pitäjälle!:)

    VastaaPoista
  21. IHANA, taidokas, energinen ja aina niin hyväntahtoinen Anne. Blogeissasi on aina kivaa asiaa ja hyvin otettuja kuvia, niin tässäkin :)

    VastaaPoista
  22. Hianot on. Ja haaveeksi jää. Mulle saa kelvata vielä 11 vuotta vanhat talvikengät vaikka kylmät ne jo on.

    VastaaPoista
  23. Ihania kenkiä ja kiva blogi! :) Tuolla Nature shopissa ei näytä olevan (tällä hetkellä?) Emuja lainkaan lapsille. Osaatko Anne sanoa, onko sinne tulossa näitä teidän lasten kenkiä vielä myyntiin? -Satu

    VastaaPoista
  24. Aivan ihanat nuo kengät :) näyttää niin lämpöisiltä! Salaa olen aina blogiasi seuraillut jo monia kuukausia ja aina saan ihastua ja rakastua uudelleen!!!

    VastaaPoista
  25. Kauhea haloo yksistä kengistä:DD Eiköhän nykypäivän työssä käyvällä ihmisellä ole nyt varaa yhdet kengät saada irti jos tarpeeksi haluaa. Näen itse,että olisi äärimmäisen työlästä pienten lasten äitinä pitää ja päivittää blogia ja keksiä siihen aina jotain uutta ja ihanaa.Helpompi on vain lukea ja nautiskella.Kuin katselisi ilmaiseksi uusia sisustuslehtiä:) tämä sopii ainakin minulle enkä koe jääneen mistään paitsi opettajankaan palkoilla.Suodaan hyvillä mielin tällaiset lahjat blogistien palkaksi vaivannäöstä ja meidan "laiskempien" ihmisten estettisyyden kaipuun tyydyttämiseksi.

    VastaaPoista
  26. Se mitä Anne tai joku muu blogisti saa,ei ole meitlä muilta pois. Itsekin bloggaajana tiedän, että kyllä blogi aikaa vie ja näkeehän sen Annen blogista että esim. kuvat harkitaan tarkkaan mitä otetaan (aiheet samoin), käsitellään ennen laittamista jne. Ihanahan se on tosiaan tälläisiä "ilmaisia sisustuslehtiä" lueskella :)

    Mutta. Ymmärrän myös sen, että blogistin esitellessä ilmaistavaroitaan tulee lukijoille vähän sellainen "niin? entä sitten?" -olo. Eli ihan kiva kun sait kauniit kalliit kengät, no me ei saatu, oliko tällä postauksella mitään muuta sisältöä/annettavaa? Eli fiksua olisi ilmaistuotteen lähettäneeltä yritykseltä antaa myös lukijoille sama (tai jokin muu tuote) arvontapalkinnoksi. Näin tulee vaikutelma, että myös lukijat huomioidaan. Ja ainakin teorissa jokaikisellä arvontaan osallistuvalla on myös mahdollisuus saada ne ihanat kengät tms. :) Ko. yritys antaisi itsestään paljon paremman vaikutelman näin.

    VastaaPoista
    Vastaukset

    1. Täytyykö juuri tällä postauksella olla muuta annettavaa, kun tuotteiden esittely ;)
      Vai täytyykö tämän minun blogin jokaisen postauksen säilyttää jokin lukijan mieleen keksitty taso? :) Kirjoitan tänne aina mitä mieleen juolahtaa ja tätä ei missään nimessä kannata seurata jos tästä tulee sellainen "niin? entä sitten?"-olo Maailma on pullollaan 100 kertaa parempia blogeja joten niitä etsimään, mars ;)

      Yleensä olen itse todella kiinnostunut, kun blogisti esittelee jotain nettikauppaa ja sielä myytäviä tuotteita.
      Monesti sieltä saa itsekin hyviä vinkkejä omiin hankintoihin. :)

      Itse koen arvonnat suhteellisten turhina. Siksi en niitä yleensä halua järjestää.
      10 000 kävijästä päivässä n.300 osallistuu yleensä arvontoihin ja heistä 1 voittaa palkinnon. Kaikki muut arvontaan osallistuvat näkevät vaivan kommentoida. 299 blogini lukijoista pahimmassa tapauksessa pettyy. Tästä syystä en haluaisi arvontoja pitää blogissani koska en itsekään niihin yleensä jaksa osallistua. Natureshopilla oli lasten kengät niin hurjaan ulosheittohintaan , että ne ovat myyty loppuun jo, mutta kyllä siitä on varmasti enemmän hyötyä, kun yhden ale-kenkäparin arpominen yhdelle lukijalle.

      Mutta tämä on vain minun mielipiteeni ja tässä blogissa käyttäydyn juuri niin, minkä tavan koen kivaksi tavaksi lukemissani blogeissa :)

      Poista
  27. Moi Anne, ihanat kengät teidän lapsoset saaneet:) Onko sinulla niiden viime vuotisten perusteella kokemusta, tykkäsivätkö lapset pitää niitä? Pidittekö ihan pihaleikeissäkin vai vaan erityistilanteissa? Mietin täällä, et mitkä olisivat käytännöllisimmät meidän käyttöön, perinteiset Kuomat (kehtaako edes täällä mainita?;)) vai tuollaiset...hmm

    VastaaPoista
  28. Minä en ymmärrä tätä kateutta blogisteja kohtaan! Totta on, että köyhemmän on vaikea saada tehtyä hyvää blogia, koska hyvät kamerat on kalliita jne. Mutta periaatteessa jokaisella on kyllä mahdollisuus perustaa blogi ja panostamalla siihen kunnolla, siitä voi tulla suosittu, saat ilmaislahjoja jne. Mutta moniko teistä kateellisista on siihen valmiita? Onko teillä mitään annettavaa omasta elämästänne tai ajatuksistanne? Haluatteko jakaa omaa elämää, ajatuksia, aiheesta riippuen perheen/kodin/kuntoiluhetkien jne. kuvia netissä? En minä ainakaan ole valmis jakamaan mitään näistä osa-alueista julkisesti, en jaa osaa niistä edes facebookissa ystäville.

    Joten jos joku näkee vaivaa, että tekee säännöllisesti inspiroivaa ja hyvää blogia, suon hänelle kyllä pientä palkkiota aiheesta! Blogit ovat nykyään korvanneet ainakin minulle naistenlehtiä. En tilaa enkä osta kauppareissuilla juurikaan enää lehtiä, koska saan saman fiiliksen blogeja lukemalla - mikä kulloinkin on oma tarve: sisustus, perhe-elämä, kuntoilu, matkailu jne.

    Kiitos Anne kauniista blogistasi =)

    T

    VastaaPoista
  29. Lähinnä tarkoitin kommenttini vinkiksi yrityksille jotka lähettävät blogisteille ilmaistuotteita. Ainahan joku siitä 300 voittaa eikös niin? :) Itse olen voittanut kolme kertaa blogien arvonnoissa vuosien varrella.

    Mutta joo, kukin tyylillään...

    VastaaPoista
  30. Kiitos Anne tästä ihastuttavasta blogista. <3

    Kateellisia ja katkeria ihmisiä tulee aina olemaan, valitettavasti.

    Kaunista Tiistaita koko perheelle. :)

    VastaaPoista
  31. Ihana blogi, ykkös suosikki edelleen! <3 Ihana Anne, sekä koko muu perhe.
    Mä ainakin tykkään kun mainostat tuotteita mitä oot saanut yms.koska niistä saa ite niin paljon vinkkejä ja inspistä. Kiitos kun jaksat kirjoittaa tätä ihanaa blogia <3
    Ei herätä kateutta yhtään niin kuin eräillä..päinvastoin tämä blogi herättää inspiraatiota mussa! :) Sekä hyvää mieltä ja onnellisuutta! Jatka samaan malliin <3

    VastaaPoista
  32. Anne, käyn joka päivä katsomassa, josko olisit kirjoittanut taas jotakin uutta <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. sama juttu! <3 Kateus on varmasti yksi syy siihen, että itsellä ei mene hyvin.

      Itse olen tällä hetkellä 32-vuotias ja kolmen lapsen äiti. En ole töissä, kaksi vanhinta ovat jo koulussa. Rahaa on suht. niukasti, ainoastaan mieheni käydessä töissä, mutta se on minun valintani olla mielummin lasteni elämässä, kuin töissä. Jokainen saa itse valita mitä elämällään tekee. Onneksi asumme Suomessa, jossa kaikilla on yhtäläiset mahdollisuudet. Tietysti terveydelliset haasteet sulkee asioita pois.

      Minä luen tätä blogia siksi, että voin katsella minkälaista elämää jossain vaiheessaa voisin viettää. Mikään ei ole täydellistä kenelläkään, mutta kaunis talo ja kauniit asiat tekevät ainakin minun päivästäni paljon paremman. En kadehdi ketään, vaan aidosti olen onnellinen toisten puolesta. =) Kaikki he voisivat miettiä tätä asiaa, jos toisen onni on itseltä pois.

      Olen huomannut miten Anne hyvää hyvyyttään antaa vinkkejä meille lukijoille. Kiitos kauniista ja hyvää henkivästä blogista. Siunausta. Ja iso peukku sille joka jaksoi lukea tämän.. ;) T: Emma

      Poista
  33. Hei Anne! Miten päädyitte ostamaan tuon talon, jossa asutte? Oletko tehnyt siitä joskus postauksen? Jos et, kuulisin mielelläni tarinan, miten löysitte talonne?

    VastaaPoista
  34. Huoh, olipas kommentteja :D Kiitos Anne näistä kuvista, innostuin itsekin ostamaan lapsille tällaiset, mutta harmi kun olivat jo loppuneet!

    Innostun kauheasti blogisi ideoista ja kauniista kuvista, älä kateellisten kommenteista välitä. Eikä se ole siitä kiinni asuuko isosti vai pienesti, kalliisti vai halvasti, kukin on itse oman onnensa seppä. Itse asumme ahtaasti vuokralla mutta unelmat elää eikä se todellakaan tuo omaan elämään yhtään lisää onnea jos muita kadehtii.

    Ps. Kiitos linna-ideasta! Miehenikin innostui ja rakensimme yhdessä hieman muokatun version missä lapsille yläkerrassa 2 makuutilaa "torneissa" ja leikkitila alhaalla. Kun vieraita käy yökylässä saavat he nukkua linnan alakerrassa.

    VastaaPoista
  35. Hei. Blogiasi on ihan mukava aina silloin tällöin lukaista, kiitos siitä:). Luin nämä kommentit, ja yhden kommentin kanssa olen samaa mieltä. Hyväntekeväisyys!! Itse annan kaikki lasteni vaatteet kiertoon vaikka tekisinkin ihan hyvää tienestiä niilä huutonetissä.Pärjäämme kuitenkin ilman niistä saatavia rahoja. Oletko ajatellut tällaista? Kuitenkaan emme varmasti ole ihan noinkaan hyvätuloisia kuin te, luulisin;). Se olo minkä saa palkaksi lahjoittamisesta, on ihan mieletön. Kaikilla kuitenkaan ei ole mahdollisuuksia tuon tasoiseen elämään, tai edes lähimainkaan:(. Suosittelen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei ja kiitos kommentistasi.
      Hmm.. Sanotaanko, että mielestäni hyväntekeväisyyttä niin montaa muotoa, että varmasti kaikenlaisille ihmisille on tarvetta. Toiset näkevät tarpeelliseksi antaa aina lasten vanhat vaatteet hyväntekeväisyyteen ja toiset haluavat tienata rahaa jotta voisivat tukea kuukausittain erilaisia järjestöjä tai ihmisiä jotka tekevät hyvää ja tarvitsevat siihen rahaa. Auttamismuotoja on niin erilaisia ja onneksi meillä kaikilla on täällä oma tehtävämme ja me varmasti kaikki tunnemme sisällämme sen millä lailla juuri meidän tulisi tehdä hyväntekeväisyyttä.

      Toivon todellakin, että ihmiset eivät tuomitsisi toisiaan omista olettamuksistaan käsin,
      eivätkä kiillottaisi omaa sädekehäänsä eteenpäin annettujen vaatteiden perusteella.

      Toiset haluavat kantaa vettä toisten kaivoon, jotta toiset saisivat vettä.
      Mutta on myös niitä jotka rakentavat uusia kaivoja ja
      opettavat niitä ihmisiä rakentamaan kaivoja jotka tarvitsevat vettä.

      Olipas monimutkainen vertaus, mutta siis jos pula on lasten vaatteista, niin joo kyllä niitä kannatta antaa.
      Ja mielummin varmaan uusia, kun vanhoja. Vanhoja vaatteita jaetaan suomessa aikalailla niitä tarvitseville lapsiperheille ainakin meilläpäin.
      Mutta itse lähtisin siitä, että miksi ei ole varaa vaatteisiin ja yrittäsiin tarttua siihen pohjimmaiseen ongelmaan, ja tekemään sille asialle jotain, että jatkossa voisi olla vaatteisiin varaa.

      Mutta kukin tekee tosiaan hyvää omalla tavallaan.
      Toiset eivät omia tekojaan halua tuoda julki, koska niitä ei tehdä ihmisten takia.

      Oikein mukavaa syksyn jatkoa sinulle!:)

      Poista
    2. En julkaissut viieisintä kommenttiasi, koska siinä oli aika henk.koht. kysymyksiä.
      Hope on ainakin meiiläpäin sanonut, että varastot ovat täynnä, joten vaatteita ei oteta vastaan. Nyt etsitään vain perheitä jotka tarvitsisivat vaatteita. Mutta jos oli vielä jotain, niin laita vaikka sähköpostia niin yritän keritä vastailemaan :)

      Poista
    3. Hyvä juttu Anne, että olet ottanut napakan otteen kommentteihin vastaamiseen.

      Minua väsyttää, että nykyään hyväntekeväisyyteen painostetaan joka puolella jokaista ihmistä sen kummemmin edes muiden taustoja ja toimia tuntematta.

      Itse esimerkiksi osallistun omalla ammattitaidollani muutaman kerran vuodessa tietynlaiseen hyväntekeväisyyteen. Jos se ei olisi hyväntekeväisyyttä, laskuttaisin jokaisesta tällaisesta projektista ehkä noin 200-500 euroa (tai jopa enemmänkin). Tavallaan ajattelen, että parhaimmillaan olen "antanut rahaa" vuodessa hyväntekeväisyyteen jopa 2000 euron edestä. En tästä huutele turuilla tai toreilla, mutta en näiden projektien lisäksi jaksa tai halua osallistua enää kovin moneen muuhun projektiin. En varsinkaan niin sanottuun kevytaktivismiin eli erilaisiin Facebook-tykkäyskampanjoihin tms. Silti joka tuutista pursuaa kaikenlaista linkkiä ja ohjetta siitä, mitä minun pitäisi vielä tehdä. Jokaisella on omat tapansa, eivätkä ne aina näy muille.

      Poista
  36. Anne, kiitos ihanasta blogistasi! Olen aika tuore lukijasi, mutta todella kiitollinen sellainen, sinulta saa paljon ideoita :)
    Noista lasten kengistä: halusin itse viime vuonna ostaa 1,5-vuotiaalle pojalleni Uggit, mutta yllätyksekseni myyjä (joka itse ortopedi) neuvoi olemaan ostamatta. Sanoi, että lyhytkin käyttö voi olla pahaksi jaloille. Mitä mieltä itse olet, kuinka pitkiä aikoja annat lasten käyttiä niitä?
    Ystävällisin terveisin,
    Katja

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei! En kyllä osaa sanoa mitään tästä asiasta.

      Minkäköhän laisilla kengillä lapset ovat 50-luvulla kävelleet tai millä tahansa luvulla ja onko heillä ollut myöhemmin ongelmia kenkien takia?

      Varmasti nykyajan ortopedit olisivat kauhistelleet myös toppakenkiä, joissa kuljettiin 80-luvulla.
      Ja en ainakaan tunne ketään 80-luvun toppakengillä (ja niillä ortopedien kauhu-tennareilla) kulkenutta jolla olisi nyt jotain ongelmia silloisten kenkien takia-

      Mutta tosiaan kellosta en ole katsonut minkälaisia aikoja lapset ovat käyttäneet näitä kenkiä,
      mutta eiväthän nämä ainoat talvikengät meillä ole :)

      Ja meillä ainakin tuo talvella 1,5v varmasti istuu sen ajan kun on eniten lämpimille kengille tarvetta
      (kovilla pakkasilla ja silloin kun on paljon lunta) Rattaissa, pulkassa taljan päällä tai sylissä. Jos kävelee, niin luultavasti aika lyhyitä matkoja. Pääasia, että varpaat eivät jäädy :)

      Poista
    2. Saisiko kuvan missä nuo on pienimmän jalassa? Malli on ihana ja pienin koko olisi sopiva meille-mutta näyttää korkeilta.
      ^^Ja kuomat maksaa 38e mainoksen mukaan ja näitä myytiin 43e eikä postareita tule-5e on aika pieni ero eikä musta voi väittää ettei siihen pysty.

      Poista
  37. Hei Anne ja kaikki muut!

    Sellaisen näkökulman haluaisin tuoda esiin, että kateushan on vain yksi tunne muiden joukossa, hyvin inhimillinen ja meitä jokaista joskus riipaiseva, tavalla tai toisella (joka muuta väittää, valehtelee:-). Hyvää kateutta on se, joka saa haluamaan samaa, ei toiselta pois, ja parhaassa tapauksessa auttaa ihmistä ponnistelemaan kohti tahtomiaan päämääriä. Niinkuin moni on jo kommentoinut, että meillä kaikilla on periaatteessa mahdollisuus perustaa blogi, vain mielikuvitus on rajana, ei puutteelliset varusteet;-) Sitten on se musta kateus, joka on paljon salakavalampaa ja epäsuorempaa, joka jäytää ja tekee myyräntyötä, jota ihminen itsekään harvoin tunnistaa. Siinä mielessä ajattelen, että täällä kateutensa ääneen lausuvat ihmiset ovat reilumpia kuin ne jotka kateuden syövereissään esim. panettelevat ja arvostelevat bloginpitäjiä. Ja mitä enemmän vaillejäämistä, sitä enemmän kateutta.

    Kiitos Annelle todella ihanasta blogista! Ihana inspiraation lähde, vaikka tämän hetkisessä elämäntilanteessa ei aikaa toteuttamiseen ole siinä määrin kuin tahtoa, mutta sekin jo piristää, kun voi haaveilla mitä voisi olla mahdollista tehdä (joskus myös raastaa, sitä voi myös kateudeksi kutsua ;-) Intoa, iloa ja voimia blogin pitämiseen, myös kateuden kohtaamiseen! Ei kateutta ole helppo aina ottaa vastaan. Vaikutat hyvin vilpittömältä ihmiseltä, ja uskon, ettei sinulla missään nimessä ole halua herättää kenessäkään kateutta (anteeksi, tämä viimeinen lause tuli nyt täysin omista olettamuksistani käsin:-)

    Ihanaa syksyn jatkoa blogi-Annelle ja kaikille muillekin!

    IidaK

    VastaaPoista
  38. Kiitos mielenkiintoisesta lapsiperheille sopivasta blogista. Uteliaana tulen tänne viikottain kurkkimaan mitä mukavaa olet meidän iloksi keksinyt. Olen itse sisustuksesta ihan ammatiksi asti kiinnostunut nainen ja ilolla katselen taidokkaasti rakennettua kotianne. Värien käytön harmoniaa ja tilaan kauniisti istuvia kalusteita.
    Oma kotimme on hieman industri tyylisempi. Ja vaikka oma tyyli sisustaa kotiaan olisi erilainen, niin nautin suunnattomasti nähdä tyylikkäästi koottuja koteja.

    VastaaPoista
  39. Voi huhhuh mitä kommentteja.. :D Halusin vain sanoa, että ihanat kengät! <3 Ja varmasti hyvät jaloille, kun joku sitä mietti. ;-) Kaunista syksyn jatkoa teidän ihanalle perheelle! <3 -Leena

    VastaaPoista
  40. Hei kiva kun saa kommentoida, mutta tarviiko ollenkaan kommentteja? Maksullinen sielunhoitopuhelinnumero vain ja sovitaan tapaamisesta, niin saa jutella, vaikka makuulla, jos sairaaksi asti on kateellinen.
    No oikeesti. Kasvokkain tapaaminen on tosi nastaa! Mulla oli paras päivä aikoihin, kun Anne tuli virkkauksien kanssa meille lasten kanssa. Hupsahti koko päivä! Kiitos Anne!

    VastaaPoista
  41. Morjens! Tämä postaus alkaa näin "tänään suoritettiin nettikaupan 200€ arvoisen lahjakortin arvonta". Kuinka moni onkaan kerennyt jo tämän unohtaa, että bloggaaja antoi omastaan (heidän) yrityksestään jotan. Köyhäksi itsensä tunteva ihminen takuulla ymmärtää kuinka suuri summa se on, eli muistathan antaa sille arvoa.

    Elämä on valintoja täynnä. Kiitos blogista! Tämä on ollut niin elämänmyönteinen tuulahdus hyvästä! :)

    VastaaPoista
  42. Kuulkaas nyt mammat, ne Kuomat ei oo yhtään paremmat lastenne jaloille vaikka ovat kotimaiset kengät. Niissä nilkka ei saa mitään tukea kengästä. Jos sellaista mielikuvaa elättelette että olisivat paremmat.. Ihanat kengät nämä!

    VastaaPoista
  43. Heips, ei liity kyllä tähän juttuun, mutta ihan olisin kysellyt sinun kokemuksia, kun olet tilannut Next-verkkokaupasta vaatteita, että meneekö maksu ihan eurojen mukaan, kun maksaa Visalla, vaikka hinnat ovat puntia?

    Ja toisekseen, oletko tietoinen miten koot menee? Jossain vaatteissa on esim. kokoja 3-6 sekä 3-4 saman paidan kohdalla. Ovatkohan nuo kummatkin 3-vuotiaalle vai mitä ihmettä?

    Olen ostamassa siis 3-vuotiaalle pojalle, joka on pitkä ja hoikka, ovatko Nextin vaatteet millaiselle vartalolle? Ja jos pituus on 104cm, niin 3-4v koko varmaan ok...

    Kiitos jos viitsit vastata.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voin vastata, vaikken olekaan Anne. Eli valitse ensin oikea maa ja rekisteröidy sen sivuilla. Silloin hinnat muuttuvat euroiksi ja kokonumerot oikeanlaisiksi. Hauskaa shoppailua! :)

      Poista
    2. Nyt ihan toinen lukija vastaa omiin kokemuksiinsa perustuen. Valitse sieltä maaksi Suomi, niin hinnat näkyvät suoraan euroina (ja veloitetaan myös sen mukaan). Myös koot näkyvät sitten ihan senttikokoina. Mielestäni koot ovat pitäneet TOSI hyvin paikkansa. Siis olettamuksena se, että 104-senttinen käyttää kokoa 104. Ainahan voit varmuuden vuoksi tilata ensin yhden halvemman vaatteen kokoarvioon, kun siitä ei tule ylimääräisiä postikuluja. Ilmainen toimitus kotiovelle ja vieläpä nopea sellainen (yleensä 2-4 päivää) on vain plussaa kaupan päälle! Suosittelen!

      Poista
  44. Kiitos Anne blogistasi!
    Täällä on yksi ison perheen äiti joka voimaantuu blogistasi! Onneksi olet fiksu ja osaat laittaa kommentit oikeisiin lokeroihin.
    Tuon kaivovertaus oli tosi hyvä! Täällä yrittäjäperheen arkea pyöritän ja ymmärrän vertauksen paremmin kuin hyvin.Kaikilla meillä on oikeasti samat mahdollisuudet!

    Jatka vaan samaan malliin! Keskitytäänkö jokainen omiin mahdollisuuksiin,ne on niin erilaiset. Kiitollisuus ja tyytyväisyys on avain menestykseen!!!

    VastaaPoista
  45. Kiitos kauniista blogistasi! ♥
    Ihanat nuo kengät ja todella lämpimät varmasti :-) Äläkä välitä kateellisten kommenteista, kyllä sinä olet nuo kengät vaivannäölläsi ansainnut!

    VastaaPoista
  46. Ja kuten joku mainitsi, kukaan ei pakota lukemaan tätä blogia! Tietokone ei taatusti vie väkisin näille sivuille ellei itse sinne varta vasten mene. Joten jos ei kestä katsella, että joku saa jotain ilmaiseksi (vaikka olisi ehkä itselläkin varaa ostaa), niin klikkaa itsensä netin ihmeellisessä maailmassa jonnekin aivan muualle.

    Tämä on ihana, ihana blogi, jota on miellyttävä seurata! Postauksia vain saisi tulla tiheämmin. :)

    VastaaPoista
  47. Ihana ja inspiroiva blogi sulla ja ihana perhe.. niinku moni on sanonu, se mitä teillä on ei ole muilta pois..

    VastaaPoista
  48. Aivan ihanat :) Sinulla on ihana blogi.

    VastaaPoista
  49. Hei oletko käsitellyt noi nahkapinnat jotenkin? Itse oon ostanut Emuja itselleni, mutta en vielä lapsille. Kokemus sellainen, että saan kauhean nopesti ainakin omat vaaleammat sävyt likaiseksi... (Tosin mä käytän niitä kyllä vähän säässä kuin säässä :-D Joten nyt ostin viime keväänä tuolta samasta paikasta alesta suklaanruskeat, jos ne vähän kestäisi paremmin. Nyt sit tuli vaan mieleen kysyä, kun sulla monesti hyviä ideoita :-) Meillä ei ole lapsilla noita ollut, mutta toinen 3 vee on sellainen paikallaan seisoskelija, että voisi olla ihan hyvät talvella.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Hannis!
      Michael on meillä sellainen kenkähuoltovastaava, joten pitäis pyytää M tähän vastaamaan :) Mutta siis meillä on sellaiset Emun kengille tähty suihkepullo (jotain hoitavaa ainetta) ja sit sellanen pyyhekumin näköinen, jolla voi pyyhkiä pois sellaisia valkoisia viivoja joita tulee kun kävelee loskassa, jossa on suolaa. Ja sitten on sellainen harja, jolla saa harjattua kengän pinnan, jos on kuluneen näköiset. On meillä sitten vielä jotain k-kengästä ostettua suihketta, joka suojaa nahkapintaa lialta. En sitten tiedä saisko sitä oikeaoppisesti laittaa näihin kenkiin, mutta sitä meillä on ainakin kans laitettu :)
      Ne Emujen omat kenkienhuoltotuotteet on ostettu juuri tuota natureshopista, mutta en nyt äkkiä löytänyt sieltä niitä.
      Siis kyllä varmasti meilläkin menee noi vaaleanpunaiset likaiseksi, mutta halusin tytöille nyt vaihtelua niiden ruskeiden sijaan :)

      Poista
  50. P.S: Kävin tilaamassa toiselle noi suklaan ruskeat, kokoja oli vielä luokkaa 27-32 ihan hyvin. Ei kyllä ollenkaan paha hinta, kun postikulut nolla ja kengät sen 39e! Eli kiitti kun vinkkasit, en olis muuten taas edes tajunnut mennä katsomaan.

    P.S 2: Musta on hyvä, että sanotaan, jos on saanut jotain tai tekee testausta jostain. Eli reilua lukijoita kohtaan. Ja muuten se, mitä noista arvonnoista sanoit, on ihan totta. En ole sillä tavalla ajatellutkaan, mutta jotenkin vaan aika vähän itse tulee osallistuttua, kun niin pieni mahis voittaa. Alekoodit taas sitten on kaikille avoin etu.

    VastaaPoista
  51. Niinpä, eikö ollukin hyvän hintaiset :) Kiva, kun niitä oli tullut nyt taas lisää!

    VastaaPoista
  52. Kiitti! Ne valkoiset raidat just ongelma noissa ruskeissa :-) Olisko jotain suolaa...

    VastaaPoista
  53. Ihanat kengät! Itselläni, tyttärelläni ja tyttärentyttärellä on UGG:t, itse ne olen Australiasta hakenut 8) , aivan ihanan lämpimät, ensimmäistä kertaa saan jalkani pidettyä lämpimänä talvella. Pohjiin olen laitattanut lapsenlapselleni suutarilla uudet pohjat, ettei liukastu. Kiva blogi sinull, kiitos !
    -päivi-

    VastaaPoista
  54. Haluaisin tilata lapsilleni tälläiset kengät, mutta osaisiko kukaan kertoa tarkemmin emujen kokoluokituksesta?

    VastaaPoista
  55. Kiitos ihanasta blogista! Vaikutat Anne tosi sydämelliseltä ihmiseltä.

    En ymmärrä, miten ihmiset kehtaavat edes anonyymina udella hyväntekeväisyydestä... Eihän sellaista tavata kysellä.

    Kiitos vielä näistä hetkistä, joita voin blogissasi viettää!

    VastaaPoista
  56. Emujen kokoluokituksesta sen verran, että ovat aika reilut - tai siis leveät. Ehkä puol numeroa isommat kuin muut kengät. Ja kiitos vinkistä Natureshopiin! Ja ihmiset hei, oletteko todellakin sitä mieltä, että 40e laatusaappaista on suuri hinta??? Ei olla rikkaita, muttei myöskään 40e ole saappaista liikaa!

    VastaaPoista
  57. Moi

    Minusta yksi blogisi parasta antia on, kun linkität postauksiin nettikauppoja. Esim. viime talvena ostin omat Emut blogisi inspiroimana. En tosin Nature Shopista, katsastin heidän sivunsa, ihastuin ja tänäkin talvena on jalat lämpimät : )

    Erityinen kiitos kuuluu sinulle Nextin "löytämisestä". En todennäköisesti tähän päivään mennessä olisi kuullutkaan koko paikasta. Nyt olen jo miltei parin vuoden ajan ostanut pääosan lasten vaatteista sieltä! Heillä on aivan loistava ja nopea palvelu. Ja tietenkin juuri meidäntyylisiä vaatteita.

    Mukavaa päivänjatkoa!

    VastaaPoista
  58. Hei

    Onko pojan Emut pitkävartiset? Oletko kääntänyt varren? Minkä kokoiset ostit pienimmälle neidille? Meillä poika saman ikäinen, siksi kiinnostaa.
    Miten toimii haalarin kanssa? Paljon kysymyksiä :/

    Kiitos :)

    VastaaPoista
  59. Hei kaikki,
    Haluaisin myös tuoda mukaan oman näkökulmani täällä läpikäydyistä asioista. En oikein alleirjoita tätä "kaikilla on samanlaiset mahdollisuudet, ja kaikki ovat vastuussa omasta onnestaan"-näkemystä. Sen mukaanhan vähempiosaiset ovat sitten ikäänkuin syyllisiä omaan onnettomuuteensa. Tämä ei kyllä välttämättä pidä paikkaansa. Maailmahan on täynnä epäoikeudenmukaisuutta ja kyllä niitä luokkaeroja Suomen sisälläkin löytyy vaikka kuinka esim. opiskelumahdollisuudet ym olisivat periaatteessa samat. Suomi on tasavertaisten mahdollisuuksien suhteen mitä parhaimpia maita, mutta kyllä täällä "vähempiosaiset" joutuvat menestyksensä eteen kamppailemaan aika reilusti enemmän kuin "hyväosaiset". Ja epäonnisia tarinoita heistä, jotka ovat todella yrittäneet tehdä muutosta perheen tulotasoon ottamalla riskejä (esim. yritysmaailmassa) ja sitten ulkopuolisten taloussuhdanteiden vuoksi kaikki on mennytkin mönkään, on tämäkin maa täynnä. Joten on kaunisteltua ja tekopyhää väittää, että kaikilla olisi samanlaiset mahdollisuudet ja avaimet omaan onneensa. Elämässä tapahtuu aika paljon asioita joihin itse ei voi vaikuttaa vaikka kuinka yrittäisi. Toki töitä menestyksen eteen pitää tehdä ja elämässä työnteko muutenkin on tärkeää. Jotkut ovat valmiita näkemään vaivaa enemmän kuin toiset, sitä en kiellä. Mutta kaikki ei kyllä ole vain omasta toiminnasta kiinni.

    Tämä blogi on viehättävä omassa "kiiltokuvamaisuudessaan", ja jokaisen tulee ymmärtää että kenenkään elämä ei ole toellisuudessa niin sokerilla kuorrutettua kuin miltä tämä blogi vaikuttaa. Ihmisissähän herättää empatiaa ja hauskuutta yleensä jonkinlaiset kommellukset, huumori ja pienet mönkään menneet asiat, ja kun sellaisia ei tässä blogissa ole, niin lukijat helposti ärsyyntyvät. Tähän perustuu esim. monet menestyksekkäät tv-sarjat, joiden puitteet ovat upeat mutta päähenkilöt inhimillisiä puutteineen ja edesottamuksineen (esim. sinkkuelämää). Katsojat samaistuvat heihin eivätkä kadehdi carrien manolon kenkiä (joista saankin hyvän aasinsillan postauksen aiheeseen..).
    Minua mietityttää näissä vaatepostauksissa lähinnä ekologisuuskysymys, kun uusia vaatteita tulee taloon jatkuvasti ja kirjoitusten mukaan niitä hankitaan jatkuvasti itse vielä ilmaislahjojen lisäksikin. Että eikö lapset todellakaan voi esiintyä peräkkäisinä talvina samoissa talvivaatteissa? Onko se kardinaalimunaus aivan kuin linnan juhliin samassa puvussa meneminen? Onneksi Halonen näytti tässä esimerkkiä: se on ihan ok pukeutua vanhaan, jo nähtyyn, vaatteeseen! Hienoa on, että teillä vaatteita tehdään myös itse, mutta kyllä niihinkin materiaalia kuluu ja hetken päästä ei enää kelpaa päälle vanha liivi kun pitää saada jo toisenvärinen. No, turhamaisuuskin on inhimillistä. Joka tapauksessa blogia on kiva seurata ja ihailla Annen upeita askarteluja.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä pointti, mutta lapset kasvavat vaatteistansa ulos yleensä vuodessa, joten aika harvoin pystyy kahta talvea samoilla kamppeilla vetämään.... :S

      Poista
    2. Kyllä se vain niin on, että omasta onnestaan on jokainen itse vastuussa.. Ei sitä raha tai rahattomuus määrää kun tuota onnea ei voi ostaa. Terveisin, rahaton & köyhä mutta onnellinen Annen ihanan blogin lukija

      Poista
  60. Minä haluaisin kiittää myös ihanasta blogista. :) Mutta samaan hengenvetoon totean, että ymmärrän myös niitä, jotka tuntevat kateutta, koska sehän on ihan normaalia. Sitä, onko se oikeutettua, en osaa sanoa. :)

    Mutta teille, jotka sanotte, että uudet kuomat maksavat 38e ja sit noi toiset kengät vaan 5e enemmän haluaisin sanoa, että on meitä, kyllä MEITÄ, jotka eivät kykene ostamaan vaatteita uusina kuin harvoin. Suurimman osan vaatteista ostamme lapsillemme käytettynä kirpputorilta tai suoraan ystäviltä/sukulaisilta. Meillä raha kuluu vain välttämättömimpään ja tuki/palkkapäivää odotetaan kuin kuuta nousevaa, koska etenkin viimeiset kaksi viikkoa menevät miettiessä, että miten saa rahan riittämään vielä loppukuukaudeksi ruokaan.

    Ja ei, meiltä ei koskaan ole puuttunut mitään todella tärkeää :) Mutta fakta on, että mitään suuria yllätyksiä taloutemme ei kestäisi. Kaikki pitää suunnitella hyvin tarkkaan, kaikki menot osattava ennakoida. Ruokakaupassa tsekataan ensimmäisenä lihatiskiltä jos olisi jotain -30%, ettei tarvitsisi aina ostaa jauhelihaa. Samoin suositaan vain tiettyjä merkkejä, jotka on aina halvempia. Leffassa tai ulkona syömässä ei todellakaan käydä. Eikä todellakaan osteta, mitä huvittaa, ainoastaan mitä tarvitaan ja joskus jotain uuttakin. :)

    Ja ei, tämä ei todella ole itsesääliviesti. Mutta joskus tuntuu, että on ihmisiä, joilla ei ole hajuakaan siitä, missä todellisuudessa monet lapsiperheet elävät. On meitä, jotka joutuvat suunnittelemaan kaiken todella tarkkaan selviytyäkseen kaikista pakollisista menoista. Ja ei, aina tämä ei ole vapaaehtoista tai itse aiheutettua vaan ihan olosuhteiden tulosta. Ja joo, kyllä tässä kovasti yritetään koko ajan miettiä, miten tilanteen saisi muuttumaan.

    Mutta siitä olen kaikkien kanssa samaa mieltä, että on aivan aiheetonta ja turhaa moittia Annea siitä, että hänellä on mitä on. Koska hän on sen saavuttanut työllä ja vaivannäöllä. Ja kuten joku sanoikin, tätä blogia on ihana lukea, koska ei tarvitse ostella sisustuslehtiä tai muita vaan voi juoda kahvit koneen äärellä ja katsella ihania kuvia ja kauniita tekstejä. <3 Ja kyllä, onneksi Taivaan Iskä on pitänyt meistä huolta tähän asti ja pitää jatkossakin. :)

    Ihana kun kirjoitat tätä blogia ja annat meille muille mahdollisuuden päästä sitä kautta sisälle teidän perheen elämään. Tsemppiä ja siunausta kaikkeen, mitä ikinä teettekään. Säilytä tuo asenne, joka sinulla on! :)

    VastaaPoista
  61. Anteeksi, pakko kommentoida "kenkämyyjään joka oli ortopedi"???? Öööö, empä usko :D

    Mutta totta, että varmasti on jalkoja paremminkin tukevia kenkiä kun Emut mutta toisaalta, on sitä ennenkin talsittu ties minkälaisilla kengillä.

    Kaunis Anne, kaunis koti ja lapset! Hyvää syksyä.

    VastaaPoista
  62. Aivan ensiksi, kiitos paljon blogista! Olen ollut lukijana jo pidempään ja aikaisemmin en ole mitään kommentoinut, mutta tänään muut kommentit luettuani oli ihan pakko! Hauska että yhteen ja samaan postaukseen tulee niinkun KAIKKI mahdollinen kateellinen kommentointi.. Ihmiset oikein purkavat itsestään kaiken sen turhan mitä ovat hiljaa mielessään miettineet! NOLOA!
    Kukaan ei siis pakota tätä blogia lukemaan! Tai jos luette niin tehkää se sitten salaa:DD tarviiko siitä kommentoida mitään.. Kokemuksella voin kertoa että rahaa saa pankista ja tavaroita kaupoista. Ja vielä lisätäkseni että rahalla ei aina saa kaunista! Erilaisilla tuunauksilla ja tavaroiden paikkojen vaihtamisella saa taas jo ihan uutta ilmettä! Se ei aina vaadi rahaa! Anne jatka samaan malliin vaan! Ihmiset nyt vaan nykyään ovat niin kateellisia.. Kiitos ja anteeksi!!!;DD

    VastaaPoista
  63. Vastaus anonyymille:
    Kenkämyyjä oli kyseisen liikkeen omistaja (lasten kenkäkauppa).
    Katja

    VastaaPoista
  64. Mäkin olen Anne kateellinen sun kodille, kauneudelle, elämän pienistä asioista iloitsemiselle ja jopa miehestäsi, joka soittaa pianoa, kun omani ei soita. Täydellinen tuo mieheni muuten, mutta olishan se pianon soitto plussaa vielä ;) ... hieman kadehdin yritysmaailmassa pärjääviä, fiksuja, koulutettuja ja sisäisesti aina kauniita ihmisiä. Kiitos ihanasta blogista, anna meidän haaveilla, hiven kadehtia ja näin myös kaukaa ihailla jatkossakin :)

    Ps. Älkää ihmiset aina jaksako lannistaa muita.... Se naapurin rouva kun kadehtii sinussa kuitenkin jotain!

    -Anni-

    VastaaPoista
  65. :D

    Tuo nauru oli omistettu ylläolevalle viestisumalle.

    Anne, mulla on muistikuva tuolta jostain meidän hamais-nuoruudesta, kun me muut viiletettiin pitkin Seinäjoen ja syljettiin kattoon. Sillä välin te teittä Micken kanssa ympäripyöreää remonttipäivää. Sä et oo kyllä saanut mitään ilmaiseksi.

    VastaaPoista
  66. Voi Anne ja uskomattoman ihana blogisi! En voi uskoa viestejä tuossa edellä...onneksi ymmärrät, ettei niitä voi henkilökohtaisesti ottaa! :) Itse en tule varmaankaan koskaan hankkimaan lapsia, mutta tiedän, kuinka haasteellista lapsiperheen elämä voi olla. Siksi olen äärimmäisen kiitollinen, että jaksat pitää blogia kaiken elämän pyörityksen keskellä! Meidän iloksi! :)
    Voin sanoa, että ainoa blogi, jota luen ja aina niin jänniä uusia ihastuttavia juttuja! Ja etuoikeutettua on myös päästä seuraamaan lasten kasvua, lapsettomana en sellaista pääse seuraamaan missään! Kaverit, joilla on omat lapset elävät heidän arkea ja se kerran kaks vuodessa vierailu ei oikein kerro mitään, silloin ehkä juuri enemmän näkee vain sitä itkuhuutoa yms, iiks! ;)

    Eli kiitos kauniista blogistasi, kannatan pitämään sen juuri sellaisena kuin itse haluat! :)
    Ihanaa syksyä ja omppu-touhuja!

    Terkuin, Pinksu

    VastaaPoista
  67. Ihania kenkiä! Pitää panna harkintaan noiden hankinta!

    Voi kun tähän sunnuntain aamutuimaan tulin vihaiseksi puolestasi noiden kateellisten kommenttien vuoksi. Olen alusta asti seurannut blogiasi ja ihailen perheenne viitseliäisyyttä ja ahkeruutta. Teillä on ollut paljon isoja projekteja, mm. muutto remontteineen, nettikaupan perustaminen, blogin pitäminen, kolmen lapsen kasvattaminen ym. Jaksat tehdä lapsillesi ihania leluja ja antaa heille aikaa ja virikkeitä. Olet hoitanut arvokkaan kotiäidin työn lisäksi monta muuta työtä ja saanut näin aina jotain pientä ekstraa, joista nämä ihmiset ovat nyt kateellisia...

    Kiitos ihanasta blogistasi. On ollut mahtavaa seurata tätä alusta asti ja inspiroitua ihanista ideoista! Koen olevani velkaa sinulle siitä, että saan ilmaiseksi lukea tällaista laadukasta sisustusblogia. Toivottavasti et anna ikinä noiden kateellisten kommenttien lannistaa sinua!

    VastaaPoista
  68. Minäkin haluaisin kateellisten kommentteihin liityen kommentoida, että hyvät ihmiset huomioikaa se, mitä Anne antaa teille, aivan ilmaiseksi. Olen itse Annen ikäinen mutta vähävarainen ja lapseton opiskelija, aivan omasta valinnastani. Ihmiset ovat kaikki eri tilanteissa elämässään, eikä Annella ole aina ollut sitä kaikkea, mitä hänellä nyt on. Minua tämä blogi inspiroi, enkä näe mitenkään mahdottomana tulevaisuuden näkymänä sitä, että jonain päivänä voin tarjota lapsilleni aivan yhtä ihanan kodin, joskin omanlaiseni. Unelmiensa saavuttaminen ei ole kaikille yhtä helppoa, joillekin se vaatii enemmän töitä kuin toisille. Itse näen sen niin, että Annelta se on vaatinut kovasti töitä, mutta hän ei ole työtä pelännyt. Älkää ajatelko ahtaasti, toteuttakaa itseänne ja antakaa toisille, näin aluksi.

    VastaaPoista
  69. Täällä myös yksi anonyymi,joka seurannut blogia nyt muutaman kuukauden. Aivan mahtava tulla kurkkimaan kaunista kotia, mahtavia käsityöideoita jne. Olet upea roolimalli meille muille! Kiitos kun olet viitsinyt päivittää blogia, päästää meitä muita kurkkimaan elämäänne! Voimia kaikkeen ja kiitos vielä kerran kaikesta!

    VastaaPoista

On kiva saada teiltä lukijoilta kommentteja! :)