keskiviikko 8. helmikuuta 2012

Pieniä hetkiä..

Kaikki päivät on niin erilaisia, yhtenä aamupäivänä kokeilin pitää kameraa kaulalla
ja ottaa muutamia tilannekuvia tästä arjesta..
Tytön lähtiessä yhdeksän aikaan eskariin aamu rauhoittuu ja syömme Rafaelin kanssa aamupalaa
usein lähes minuutilleen puoli 10 saakka, jolloin Isabel huutelee merkiksi heräämisestään..

Päivän yksi parhaimmista hetkistä on  kun tyttö hymyilee niinkuin auringopaiste herätessään <3
Köllitään sängyllä ja Rafael tekee kaikkensa saadakseen pikkusiskon kiljahtelemaan riemusta.
Seuraavaksi aamupuuro hedelmäsoseen kanssa tytölle 
(hän on just oppinut pörräämään puuron mun etuhiuksiin asti, nice :)
Leikkien jälkeen tyttö aamupäiväpäikkäreille ja sitten vähän töitä.
Rafael auttaa nettikaupan tilausten keräämisessä katsomalla
 lähetyspöydällä youtubesta pipsa possua :)

Nyt on kyllä tullut niin kivoja kevätjuttuja kaikille meidän tavarantoimittajille, 
että oon kyllä tosi innoissani! 
Täytyy iltaisin syöttää uutuuksia nettikauppaan oikein urakalla. 
Seuraavaksi mennään tekemään päiväruokaa koko porukalle..
Iltapäivät menevät lasten kanssa touhutessa tai lasten leikkiessä kavereiden kanssa.
Tyttöä viedään 3 päivänä viikossa harrastuksiin:  
pianotunnille, balettiin ja kilpa-aerobicin alkeisiin.
(hän haluaa tällä hetkellä harrastaa just samoja juttuja kun kaveritkin)

Miehellä on omat musiikkiharrastuksensa pari kertaa viikossa ja
Itsellä on jäänyt kuntosalilla käynnit nyt kokonaan ja oman ajan käyttö on lipsunut käsitöihin ja
ja ystävien tapaamisiin kahvilassa tai rapean pizzan äärellä.. 
no toivotaan, että kevennystä tulee vähän niinkuin itsestään kevään myötä ;)

Tällä hetkellä on ollut vaan niin paljon houkuttelevampaa tavata ystävä muutaman korttelin päässä   kahvikupin tai ruuan ääressä, kun jäätävässä viimassa lenkkipolulla.
Käväisin tässä yksi iltapäivä Eurokankaassa ja 
mukaan tuli palakopasta Laura Ashleyn kuviollinen kangas.
 Löysin vielä siihen metritavarasta sopivat pellavakankaat kaveriksi 
(Kuvassa tyynyjen ympärille taitetut sininen ja vihreä).
 Näistä pitäis tulla nyt sohvatyynyjä tuomaan vähän keväistä ilmettä. 
Värit oli näissä kankaissa niin mun mieleen, ihanan raikkaat!

Aurinkoisia päiviä!

Anne

41 kommenttia:

  1. Kyllä siinä päivät kuluu nopsaan, lapsiperheen arjessa - puuhaa riittää. Kauniit kankaat olet löytänyt, niin keväiset. Terv Tepa Seinäjoelta

    VastaaPoista
  2. Ihanan raikkaita värejä ja NIIN iso tyttö jo teidänkin nuorimmainen, ku vasta äskenhän hänkin syntyi :) Ja todella kauniita lapsia! Eikä varmaan ihme, ku vanhemmatkin ovat kauniita :D

    VastaaPoista
  3. Hei, onko ekassa kuvassa näkyvä lamppu Riviera Maisonilta? Hyvin tuon tyylistä olen sieltä meille suunnitellut. Hyvännäköinen!

    VastaaPoista
  4. Hei,
    Kiva lukea teidän teidän arjesta! Ja kauniita on kuvat siitäkin. :)

    VastaaPoista
  5. Kilpa-aerobic on kiva laji, meillä tyttö on harrastanut sitä nyt kolme vuotta. :)

    VastaaPoista
  6. Suuro kiitos kommenteista! :)

    Helia: Lamppu on meidän nettikaupasta myös. Meillä on vielä yksi kappale varastossa, mutta sen jälkeen niitä ei enää saa.
    Tässä vielä linkki:

    http://www.kaunispienielamashop.com/collections/valaisimet/products/lattiavalaisin

    VastaaPoista
  7. Kauniita hetkiä!

    Tekisitkö joskus postauksen tekstiileistä ? Ideoita esim lastenhuoneen verhoista ja matoista haluaisin. :)

    Taria

    VastaaPoista
  8. Teillä on jo nyt hyvin raikkaan ja keväisen näköistä. Lapset kyllä osaavat hyvin pitää huolen päivärytmin kulusta. Hyvin tutun kuulosta. Oma aika on otettava silloin harvoin kun se on mahdollista ja se on kyllä paras käyttää niin kuin parhaalta tuntuu.
    Sanna

    VastaaPoista
  9. Ihanaa kangasta löysitkin. Poitsulla söpö pyjama ja aamutakki.:)

    VastaaPoista
  10. Ihant kuvat täällä taas!!

    Voi mahoton tuota lukijamäärääsi.....vaikka eipä tuo ole ihme, kun on niin kauniita kuvia pullollaan...☺

    VastaaPoista
  11. ihania kuvia! tuo varsinkin missä veikka ja pikkusisko ovat. niin ihanan näköisesti köllöttävät yhdessä. leppoisia ja kivoja päiviä teille, nauti jokaisesta hetkestä. tää aika menee niin nopeesti. mutta ihana kun teillä on vielä vauvan tuoksuakin talossa :)

    VastaaPoista
  12. Ihania päiviä varmasti :) Meilläkin aika kuluu niin äkkiä, varsinkin nyt kun toinen lapsi syntyi ja esikoinen siis vasta 2v hänkin. Eli kiirettä piisaa :)

    Pipsa possu on suosikki täälläkin, me ollaan löydetty vain vierailla kielillä sitä youtubesta, mutta onneksi tyttö ymmärtää yhtä niistä;)

    VastaaPoista
  13. Peppa Pig seikkailee meidänkin näytöllä ahkeraan. Oppii englantia samalla, kun on niin selkeää kieltä. Onneksi areenasta näkyvä pikku kakkonenkin kerran viikkoon näyttää Pipsa Possua oikein suomeksi. Katotaanko teillä englannin kielisiä possuja vai ranskan jopa?

    Oi teidän rinsessa on jo puurossa asti! Meillä ei oo viiskuinen saanut vielä mitään suuhunsa, on ollut niin paljon muuta, että oon päästänyt itseni helpommalla ja imetellyt vain päivät pitkät :D Oon lupaillut että kyllä mä siihen vielä keskityn..pian, pian. :)

    VastaaPoista
  14. Tänään vasta ensimmäistä kertaa vierailen sun blogissa ja ai että, miten ihania kuvia!

    Olet tosi taitava käsistäsi ja kiva saada ideoita omaankin kotiin täältä.

    Aurinkoa päivään"

    VastaaPoista
  15. Kiva lukea näitä arkijuttuja! Onpas vauveli jo kasvanut! :)

    VastaaPoista
  16. Ihana kuvaus arjestasi.
    Puet lapsesi niin kauniisti ja nuo valmistamasi lelut ovat ihania.

    Kauniit keväiset kankaat olet löytänyt.

    Hentoa turkoosia tekisi minunkin mieleni:)

    VastaaPoista
  17. Hih - mun työpöytä näyttää aivan erilaiselta.. vaikka päivä kuulostaa melko samalta.. tyttö eskariin..hetki rauhaa ja pienemmän kanssa aamiainen.. sitten sisustussuunnittelua tai lehtijutun kirjoittamista ja 2-vuotias katsoo vieressä muumeja.. ja hupsista kiireesti ulos ja sitten huomaan että se päivä hurahtikin taas..

    VastaaPoista
  18. eikö teidän poika ulkoile ollenkaan? meillä (kun olin kotona) ulkoiltiin sekä aamu-, että iltapäivällä yht. 2-3 tuntia, vaikka oli pakkasta niin aina oltiin esim. puoli tuntia. Maittoi ruokakin paremmin. Tv:tä ei katsota kuin illalla tunti. Ei todellakaan toljoteta päivällä, "että äiti saa tehdä töitä". Voisiko päiväkodissa olla paremmin virikkeitä jo tuo ikäiselle. Ne ei todellakaan ole pahoja paikkoja usko pois.
    Kauniita kuvia joka tapauksessa
    Lili-

    VastaaPoista
  19. Kiitos kaikille kommenteista! :)

    Taria : Kiitos Postausideasta! Täytyy laittaa korvan taakse :)

    Irmastiina: Itse ihmettelen kans lukijamäärääni ja jotenkin välillä tulee sellainen olo, että pitäis vähän ryhdistäytyä tämän blogin pitämisen kanssa, kun noin moni seuraa :)

    Laura: Kiitos! Jotenkin tämän vauvan kohdalla on vielä korostunut joka hetkestä nauttiminen, kun luultavasti neiti on meidän viimeinen vauva. <3

    Taina: Meillä katsotaan ihan millä kielellä vain löytyy :) Täytyisi oikein hankkia niitä dvd:itäkin kun on niin hitti meillä. Neiti aloitti puurojen maistelun heti 5kk täytettyään ja nyt jo keitetään aamuin illoin puurot ja yöunet on parantunut huomattavasti! 7-8 tuntia heräämättä on nyt normaalit yöunet. Oon niin onnessani :) Onhan se helppoa vaan imetellä, mutta meillä neiti oli vaan niin nälkäisen oloinen koko ajan, että tämä oli parempi ratkaisu meille. Ihania hetkiä vauva-arkeen sinulle <3

    choco: Tervetuloa ja kiitos :)

    Viimeisin Anonyymi: Kyllä meillä poika ulkoilee ja kyllä ruokakin maittaa ;) Onhan se sama missä vaiheessa päivää lapsi katsoo sen valitsemansa lastenohjelman (teen töitä päivällä n. puoli tuntia ja loput sitten lasten nukkumaan menon jälkeen) Kiitos vain virikkeiden huolehtimesta, mutta tämä kasvatustyyli on meidän perheelle sopiva. :)

    VastaaPoista
  20. Olisi mukava kuulla, miten otat huomioon ekologiset arvot. Blogistasi saa helposti kovin materialistisen vaikutelman ja sen vuoksi sitä on hankalaa sympata. Muutenkin nuo kaikki kuvat ovat liian aseteltuja ja siloteltuja, että aito lämpö ja hellyys jää puuttumaan. On kuin jotain katalogia selaisi :(.

    VastaaPoista
  21. Kyllä Anne ja hänen mies varmasti hoitavat lapsensa parhaalla tavalla! Koti on lapselle parempi paikka elää ja kasvaa kuin päiväkoti!

    VastaaPoista
  22. Joo dvd! Sehän se ratkaisu tähän olisikin, etenkin kun meiän lempparit on sieltä youtubesta jo tekijänoikeussyistä poistettu :) Pitää kattella jos jostakin löytyisi jopa suomenkielisiä dvd:itä.

    VastaaPoista
  23. Hei! Eka kertaa kommentoin vaikka olen seuraillut jo pitkän aikaa. Anne, hienosti vastailet , mielestäni tarpeeksi yksityisyyttänne vaalien mutta kuitenkin tiukasti, ihailen!

    Osa näistä uusimmista kommenteista on ihan höpöhöpöä ja turhaa kritiikkia. Mielestäni käytät hyvinkin ekologisesti esim. luonnonmateriaaleja, pellavaa, puuvillaa jne eikä nopeasti hajoavia halpiskankaita, noin vain esimerkiksi. Kylläpä sinulta odotetaan kaikessa täydellisyyttä! Pitäiskö lapsiperheen kotiarkea kauniisti ja monipuolisesti kuvaavaan blogiin vielä laittaa kierrätys- ja ekologiapalsta erikseen, huh. Vaatimuksia riittää! Ja uteluita myös.

    Pidä sinun linjasi edelleen; ystävällinen mutta yksityisyyttänne tietyissä asioissa vaaliva - sitä on lukijoidenkin osattava kunnioittaa! (blogin seuraaminen kun on vielä vapaaehtoista ;)

    Ja kuule, ei mitään ryhdistäytymistä tässä bloginpidossa sun tarvitse itseltäsi tilailla - tämä on upea ja täydellisen ryhdikäs juuri tällaisena, hih :) ja sopivasti usein postailet. Älä vaadi itseltäsi enempää, ei me lukijatkaan vaadita. Nauti vaan perheestäsi, jokaisesta lahjaksi saadusta hetkestä. Blogiasi on aina tosi kiva seurailla just tällaisenaan, aitona ja lämpimänä - sitä se on! Siunauksin, Krisse

    VastaaPoista
  24. Anonyymi: Ihan näitä perusjuttuja:muutettiin tällaiseen paikkaan, jossa on palvelut, harrastukset ja koulut ym. muutamien kortteleiden päässä. Joten autoa tarvii käyttää vähän. Lasten vaatteet ym. kierrätetään tuttujen kesken..ym, ym. en koe, että minun pitää täällä selitellä elämäntyyliämme tai valintojamme." elä ja anna muidenkin elää" -sanonta on minusta aika osuva.
    Ei tätä todellakaan tarvi sympata jos ei tunnu siltä ;)
    Aidon lämmön ja hellyyden kannattaa hakea muualta, kuin blogeista. En ikinä edes ajattele, että sitä netistä saisi haetttua :)
    Blogimaailmasta löytyy varmasti jokaiseen makuun juttuja. Tykkään pitää tällaista oman näköistäni blogia ja sillä hyvä.

    Taina:Olisikohan se ollut Anttila, jossa näin niitä myynnissä. Tässä ainakin yksi paikka:

    http://lastenleffa.shop.wosbee.com/PublishedService?file=&pageID=3&action=view&groupID=323&OpenGroups=

    VastaaPoista
  25. Sinulla on aivan ihana blogi, jota olen seurannut nyt muutaman kuukauden!

    Ihania kuvia ja ihanat lapset! Itsekin kotiäitinä remontin ja sisustamisen keskellä elelen!

    Toivottavasti ei näy täällä kommenteissa enempää tuollaista kaksplus meininkiä, antaa kaikkien elää kuten haluaa! Eli jatkakaa ihanaa pientä elämäänne juuri omalla tavallanne ja muista usein päivitellä blogia!! :))

    VastaaPoista
  26. Jätäthän Anne arvostelijat omaan arvoonsa. Olet kaikinpuolin tervepäisen oloinen ja arvot ovat kohdallaan. Julkisuuden mukana tulee valitettavasti aina välillä noita ei niin mukavia kommentteja, mutta jatkakaa te elämäänne juuri niin kuin se teille parhaiten sopii :) !!

    Teitä lämmöllä ajatellen ja tukien,

    Kirppu

    VastaaPoista
  27. Kylläpä ihmiset osaavat olla kateellisia tai muuten vaan arvostelemassa tai neuvomassa muiden elämää.. Minä ainakin olen vuoden verran saanut sun blogista iloa päivääni, eikä ole kertaakaan tuntunut, että pitäisi jotain negatiivista lähteä sanomaan. On hienoa, kun et ole lopettanut blogia kamalien puheiden takia :)

    VastaaPoista
  28. Hei vielä,
    ekologisuus ja liian "siloisuuden" poistaminen oli vain parannusehdotuksia. Ne ovat usein niitä seikkoja, joista blogiasi kritisoidaan (mm. keskustelupalstoilla). Ehkä joihinkin (pohjanmaalaisiin :D) tämmöinen konservatiivinen marthastewartmaisuus puree, mutta uskoisin, että saisit enemmän aitoa suosiota, jos lisäisit vähän huumoria ja särmää kehiin :)!

    Itse selaan välillä blogiasi askarteluideoiden toivossa. Tuotokset ovat hienoja, mutta toivoisin enemmän kuvia tekovaiheista yms. Niitä harvoin on :(. Älä turhaan pelkää keskeneräisyyden ja epätäydellisyyden näyttämistä!

    VastaaPoista
  29. Anonyymeille on oma maailmansa keskustelupalstoille. Kielenkäyttö ja kulttuuri ovat varmaan sieltä peräisin. Blogeissa tunnemme toisemme vain pinnalta. Tämä blogi on paras sisustuslehti, eikä maksa mitään ja saa ottaa aina uudestaan eikä rypisty käytössä. Keskustelutuokiot ovat kuitenkin parasta, mitä elämä voi antaa! Vaikka lauseet jää kesken, kun lapsilla on asiaa... Jos nyt anonyymi kuitenkin laittaisi oman bloginsa nimen.

    VastaaPoista
  30. Kiitos Kommenteista! :) Välillä jätin kunnon provot julkaisematta, koska huomasin, että jos kritisoijille annetaan palstatilaa niin ne kirjottelee tänne kokoajan mitä ihmeellisempiä juttuja. Onhan se varmaan harmi, kun meidän elämästä ei saa ihmeellisempää draamaa aikaiseksi vaikka kuinka yrittää ;) Saa nähdä mitä jatkossa teen :)

    Anonyymille vielä: Kiitos parannusehdotuksista, mutta en ole hakenut missään vaiheessa suosiota blogillani. Enkä näe mitään tarvetta miksi tämän pitäisi tulla vielä suositummaksi. On toki kiva jos ihmiset saavat täältä jotain inspiraatiota mukaansa :) Pidän juuri tällaista blogia jollaista minun on todella helppo pitää ilman mitään ihmeellistä suunnittelemista. (muuten tuskin olisin tätä kolmea vuotta pitänyt ilman stressiä)

    Voisinhan pitää kameraa mukana askarrellessakin, mutta yleensä kuvat jää ottamatta innostuksen iskiessä. :)

    VastaaPoista
  31. Anonyymi kirjoitti: "Ekologisuus ja liian 'siloisuuden' poistaminen oli vain parannusehdotuksia. Ne ovat usein niitä seikkoja, joista blogiasi kritisoidaan (mm. keskustelupalstoilla). Ehkä joihinkin (pohjanmaalaisiin :D) tämmöinen konservatiivinen marthastewartmaisuus puree, mutta uskoisin, että saisit enemmän aitoa suosiota, jos lisäisit vähän huumoria ja särmää kehiin :)!"

    Minä taas en ymmärrä, miksi lukijat antavat parannusehdotuksia, jos bloggaaja ei ole niitä pyytänyt. Se on vähän sama kuin antaisi jollekulle neuvoja siitä, miten päiväkirjaa voisi pitää paremmin. Postaustoiveet ovat tietty ok, mutta jos tämä blogi ei miellytä niin ihan oikeasti: miksi luet?

    Netti pursuaa eko-, arki-, ongelma- ja tilitysblogeja. Yhteen blogiin ei minusta kannata tunkea liikaa asioita, vaan näkökulmaa kannattaa rajata jonkin verran, kuten tässä blogissa on tehty.

    - Suski

    VastaaPoista
  32. Kiitos taas ihanasta jutusta, tuli hurja into vaihtaa jotain keväistä meidänkin olohuoneeseen. Todella kauniit sävyt olet löytänyt kankaisiin. Sulla on niin hyvä maku, edelleen :) Pitääkin käydä Eurokankaassa katselemassa Laura Ashleyn kankaita, en edes tiennyt että siellä myydään niitä.

    Ja hyvä että pystyt (toivottavasti) jättämään anonyymien valitukset ja muiden lastenkasvatusvinkit omaan arvoonsa. Harmittaa kyllä sun puolesta. On ihanaa että joku jaksaa päivittää näin inspiroivaa blogia, niin monta juttua olen täältä poiminut. Kuten joku mainitsikin, pesee suomalaiset sisustuslehdet mennen tullen, eikä vie tilaa hyllyillä! Välillä kyllä mietin että tämä koko blogi pitäisi tulostaa kirjaksi, minä ainakin ostaisin :)

    Laitahan joskus taas ihania reseptejäsi, ne vanhat on kaikki testailtu ja hyviksi todettu. Samoin matkakertomuksia on ollut mukava lukea, esim. Euroopan automatkoista olisi kiva kuulla lisää kokemuksia yöpaikoista jne.

    Pikkuneidissä on kyllä kovasti äitinsä näköä. Pitääkin taas muistaa kuvailla ihan vaan arkisia hetkiä lasten kanssa. Sun kuvat on tosi kauniita ja ihanasti rajattuja.

    Aurinkoisia talvipäiviä teidän perheelle!

    VastaaPoista
  33. Olisi kiva jos päivittäisit vielä useammin blogia :)

    VastaaPoista
  34. Kauniita kuvia ja asioita taas :)

    Kommenttiboksissa taas kateus nostaa päätään.. :/ Ekologisuudesta sananen, että mikäpä olisikaan sen ekologisempaa kuin tehdä leluja itse! Miten hienoja esineitä olet saanutkaan aikaan ja ihan kotoa löytyvistä tarvikkeista! Samoin kaikki ompelutyösi ovat aina kestäviä, ja muovilelujen kanssa kaukana kaikesta halpismassasta, jota tuotetaan lapsityövoimin.

    Se, että ihmisellä olisikin varallisuutta, ei tarkoita pinnallisuutta ja materialismia. Tietysti näitäkin tapauksia on, mutta itse en näe mitään viittauksia siitä täällä blogissa.


    Ihanaa Anne, jatka vain juuri tuolla omalla tyylilläsi!

    VastaaPoista
  35. Juurikin niin...samaa mieltä Iidan kanssa ekologisuudesta!Ja hyvää päivää ,"ulkoiletko lainkaan lastesi kanssa"kelle tulee ees mieleen semmonen kysymys,blogissahan on paljon retkikuvia ihanista eväsretkistä luontoon ym ym ..höh .
    Jatka Anne vaan saman tyyliin ,meitä on enimmäkseen niitä jotka saa iloa ja voimia arkeen ja ideoita ennenkaikkea sun blogista.Mukavaa viikonloppua ja pysykääpä sisällä vkl jos on kovat pakkaset!!:)t:pipsa

    VastaaPoista
  36. Mäkin yhdyn toiveeseen saada ihana blogisi kirjana! Tai otteita siitä :) Itseäni kiinnostaa eniten lapsiin liittyvät jutut, erityisesti lastenhuoneiden sisustus, lelut, askartelut, käsityöt...

    Mutta onneksi niitä voi käydä täälläkin lukemassa ja katselemassa yhä uudelleen ja uudelleen :)

    VastaaPoista
  37. tuolla ulkoilukommentilla tahdoin vaan mainita, että tuntuu, että "nykyblogistit" käyttävät todella monta tuntia päivässä tietokoneen ääressä, tuskin Anne voit käsi sydämellä kertoa tekeväsi puoli tuntia päivällä töitä.... ristiriidassa sivun oikeanpuolen palkin kanssa, jossa joka tunti luet kymmeniä blogeja...

    VastaaPoista
  38. Hei Anne!

    Kiitos ihastuttavasta blogistasi. Luen sitä mielelläni ja olen samaa mieltä, että jokainen blogisti valitsee sopivan tyylin blogilleen. Blogeja löytyy ihan laidasta laitaan, kukin voi valita haluamansa, jota seurata. Itse en ainakaan halua jatkuvasti lukea arjen kaaoksesta ;), sitä riittää täällä kotonakin.

    Olisi kiva kuulla lisää siitä, mitä plussia ja miinuksia on oman yrityksen/verkkokaupan pyörittämisessä. Olen jo vuosia miettinyt oman yrityksen perustamista. Olisi myös mukava kuulla, miten valitsette verkkokauppanne tuotteet. Käyttekö ulkomailla messuilla jne.

    Kiitos vielä ja ihania talvipäiviä koko perheellenne!

    VastaaPoista
  39. Hei Anne! Huomasin blogejamme vertailtavan (ei aina niin mairittelevasti) eräällä keskustelupalstalla. Kunpa ihmiset ymmärtäisivät, että ainakin oma blogini on oikeasta elämästä vain pintaa ja se oikea elämä on ihan jossain muualla kuin netissä. Kotona ei aina ole siistiä, vaikka blogissa olisi tai että meillä on paljon ystäviä, joiden kanssa vietämme aikaa, vaikka niitä ei blogissa kerrotakaan. Blogi kertoo elämästämme juuri sen, mitä tahdon siellä kertoa eikä ole vain yhtä tapaa elää elämää tai pitää blogia, jokainen kukkikoon tyylillään. :)

    Kaikkea hyvää teille, kiitos kauniista kuvista!
    Terveisin, Rilla

    VastaaPoista
  40. Minäkin ostaisin kirjan! Aloin jo heti kuvittelemaan, kuinka ihana se olisi... Kiitos taas huippukauniista postauksista!
    - Kaisa

    VastaaPoista

On kiva saada teiltä lukijoilta kommentteja! :)