sunnuntai 29. tammikuuta 2012

Kotoilua..

Sunnuntain aamupäivän työnjako on ollut selvä:
Me tytöt tehtiin askarteluhuoneessa Rafaelille pikkutaloa ja 
pojat olivat vastuussa tämän päivän kokkaamisista.
Tehtiin vanerista talo, jossa oli alhaalla isommille autoille talli ja
talon yläkertaan tuli asunto kaikille tärkeille tyypeille :)
Talo oli helppo ja nopea tehdä kaikessa yksinkertaisuudessaan. 
Sisäseiniin liimattiin tapeteiksi skräppipapereita ja reunoihin
laitettiin liimapyssyllä koristeiksi kangasnauhaa.
Poika oli innoissaan omasta nukkekodistaan :)
Mummu oli tehnyt Rafaelille Angry Birds-pipon ja 
babarille (joka on rakkain unikaveri) kaulahuivin.
(kiitos! pipo osoittautui hitiksi ;)
Kyllä nyt tarkenee tämäkin kaksikko pakkasilla pihalle!

Inspiraatiota viikkoonne,
Anne

24 kommenttia:

  1. Ihana idea, pitäähän pikku-miehelläkin olla oma nukkekoti ja autotalli on varmasti tärkeässä osassa :D.

    Sinulla on todella kaunis blogi ja olet taitava käsistäsi! :)

    VastaaPoista
  2. Oliko idea Marian käsityökerhosta -blogista? Jos oli, niin olisi siitä kiva mainita. En liity ko. blogiin mitenkään, mutta huomasin tuosta linkkilistastasi. Hauska pipo!!

    VastaaPoista
  3. Hauska pikkutalo, joka on varmasti poikanne mieleen. Ja tuo Angry birds pipo, se on kyllä mainio!

    Mukavaa alkavaa viikkoa sinulle!

    VastaaPoista
  4. Mukava, että on pojallekin "nukketalo" :) Itse olen suunnitellut meidän pikkupojille hiiritaloa (Mailegin hiirille), sellaista vähän isompaa. Katsotaan koska toteutuu ;) Tuo autotalli-idea talon "kellarissa" oli mainio.

    Mukavaa alkavaa viikkoa myös teille!

    t. Neljän pojan äiti

    VastaaPoista
  5. ihana talo! Muistatko mistä mahtaa olla tuo nukkekodin jääkaappi, meille ollaan etsitty juurikin jotain ton tyylistä, mutta ei oo löytyny...

    VastaaPoista
  6. Voi taivas miten hauska toi Angry birds pipo on :). Pakko näyttää isomummille tätä että meidänki 3 vee sais noin mageen pipon. Äidilläsi
    on myös loistavia ideoita!

    VastaaPoista
  7. Hei Anne ja kiitos kivasta blogista! Sinun blogi inspiroi valtavasti , mutta näyttää saavan myös negatiivista huomiota. Koita jaksella kateellisten keskellä ja muista että on myös meitä jotka oikeasti nautimme tekemisestäsi ja ideoidumme siitä itsekkin. Sukuasi tuntematta , haluan kommentoida anonyymin kommenttia, että taitaapa Maria olla ihan lihaa ja verta teikäläiselle jos tarkemmin Marian blogia kurkkaa ;) Ps. Teimme yhdessä mieheni kanssa jouluksi myös lapsille kondiitori tiskin ja tuli hitti! Kiitos ! Pakkasterkuin Maija

    VastaaPoista
  8. Aivan ihanaa... niin kuin aina olet kyllä tosi taitava.
    Minä en kyllä tiedä mutta arvaisin että Maria marian käsityöblogista om Annen äiti...

    VastaaPoista
  9. Kiva talo, mutta kieltämättä käynyt mielessä tässä kun aina ihastellut noita sinun kättesi töitä, että missä ihmeessä säilytätte kaikki vaneribarbietalot, vanerimuumilaaksot, vaneribarbieasuntoautot, vaneri sitä ja tätä? Eivätkö nuo vie hirveästi tilaa? vai laitatko kiertoon sitä mukaa kun tulee tehtyä uutta?

    t. Elina

    VastaaPoista
  10. Ompas hauska pipo!Sulla on kyllä niin taitava äiti, eikös hän juuri pidäkin tuota Marian käsityökerho blogia?Eipä ole omena kauas pudonnut kyllä sinunkaan taidoissasi, hieno talo!

    VastaaPoista
  11. Voi miten suloinen nukkekoti!♥

    VastaaPoista
  12. Moikka! Enpä ole ennen kommentoinut tänne. Ihanaa lukea nuoren äidin blogia! Olet tosi taitava käsistäsi ja vaikka itse en tosiaan yllä tälle tasolle, on täällä kivoja ideoita mitä pientä kivaa voi lapselleen askarrella. Ihan huippujuttu tuo talo! Pistän korvan taaksen ja askartelen sellaisen omalle pojalleni sitten joskus.

    Aurinkoa päiviin :)

    VastaaPoista
  13. Mitäs ne herrat kokkasivat vastineeksi noin hienosta autotallista? Kangasnauha on hyvä keino viimeistellä lautojen reunoja - jää mahdolliset virheetkin kätevästi piiloon.Kiitos taas kerran ihanista postauksistasi.

    VastaaPoista
  14. Kiva nähdä taas välillä itse tekemiäsi juttuja! Hyviä pakkaspäiviä ja tervehdys Amerikasta!

    VastaaPoista
  15. Hei! Onko sinulle koskaan sanottu, että sinussa on hyvin paljon samaa näköä laulaja Christina Perrin kanssa? :) Kuuntelepas Youtubista tämän kauniin laulajattaren tuotoksia, hyvin koskettavia.

    VastaaPoista
  16. Maria on ilmeisesti Annen anoppi koska kirjoitti vievänsä pipon pojanpojalle. Tosi HIENO!!!

    VastaaPoista
  17. Hei ja kiitos kommentoineille! :)

    On Maria todellakin ihana äitini ja blogi löytyy tuolta sivupalkista. Hän on tehnyt useampia pipoja serkuksille. Seuraavaksi on kokeilussa varmaankin keltainen Angry Birds-pipo, sellaisen joku ainakin serkuksista tilasi ;) Vihree possu olis kans aika hieno :)

    Unni: nukkekodin jääkaappi on ostettu HongKongista (tavaratalo)

    Elina: tässä talossa ei kyllä säilytystila lopu kesken :) Laitan toki leluja välillä kiertoon, mutta lapset ei ole ainakaan vielä halunneet luopua leluista joita olen juuri heitä varten tehnyt.

    Eija: Herrat leipoivat sämpylöitä ja banaanikakkua ja ruuaksi oli kanaa ja riisiä. oli kyllä aika hyvät tarjoilut! Kangasnauhat on kyllä kätevät ja tuovat vähän pehmeyttä puutöihin.

    Anonyymi: ei ole kyllä ennen sanottu, täytyypä käydä googlettamassa :)

    VastaaPoista
  18. Ihanan talon olet Anne pikkuiselle prinssille rakentanut! Tapasi kuvata elämä tänne blogiin on ihana. <3 Todellakin kaunis pieni elämä! Joskus tulen ihan kateelliseksi sinulle tätä blogia lukiessani.

    Haaveissani ja rukouksissani pyydän usein, että saisimme mieheni kanssa tyttärellemme sisaren. Tuolloin jäisi aikaa myös minulla blogin pitämiseen. Siunausta teille. <3

    -Eve

    VastaaPoista
  19. Ihana talo ja makea pipo, kelpaisi meidänkin poitsulle:)
    Asiasta kukkaruukkuun, mikä sävy numero/nimi teidän beigeillä seinillä on? Olen etsinyt juuri tuota sävyä meidän olohuoneen seiniin. Kiitos avustasi:)
    -Riikka

    VastaaPoista
  20. Ihana sivusto! Tulen aina iloiseksi kun käyn kurkkimassa touhujanne. Arvostan suuresti positiivista asennettasi ja rohkeuttasi jakaa kaikkia pieniä ja suuria asioita täällä julkisesti. Kiitos kun jaksat kaiken kotitouhuilun lisäksi ilahduttaa meitä lukijoitakin!

    VastaaPoista
  21. Hei,olen seuraillut blogiasi jo tovin. Kiitos mm. ihanista askartelu- ym. ideoista. Onko kukaan aiemmin laittanut viestiä,että jostain syystä blogi ovat viime vuoden loppupuolelta lähtien latautunut kovin hitaasti, johtuisiko kuvista tms.? Seuraan päivittäin noin kolmeakymmentä eri blogia ja tämä on ainut, jossa latautuminen kestää todella pitkään.

    VastaaPoista
  22. Olen itse käynyt puutyöpiirissä ja tykkään värkätä kaikenlaista. Minua kiinnostaisi tietää, millaisia työkaluja/koneita olet hommanut puutöitäsi varten... Olen jäämässä itsekin kohta kotiin, kunhan saan opinnot päätökseen. Vois miettiä itsellekin noita puutyö"vermeitä" ostaa...

    T.Muumimamma

    VastaaPoista
  23. Olen niin innostunut noista sun tekemistä vaneri töistä, että en malta odottaa kunnes pääsen iteki ostaa oikeanlaisen sahan ja vaneria. Saa leikkimökki ensi kesäksi hellat yms. :) Ite artesaanina on tottunut tuon puun kans touhuilee, mutta on miettinyt että mistä kaikkea kivaa ja pientä voisi tehdä kätevästi kun tilatki kotona on rajalliset.....sun sivut saa mut aina hyvälle mielelle ja tulen aina sun sivujen kautta tulokseen - maailmassa on sittenki kauneutta :) tervetuola pyörähtämää myös blogissani - kertoo meidän kodista jota pienellä budjetilla hiljallee yritetää laittaa kuntoon :)

    VastaaPoista
  24. Hei :) Teillä on kyllä niin kaunis koti. Näytin puuseppä-miehelleni vaneritaloa ja lupasi tehdä sellaisen 3,5 vuotiaalle ja 1,5 vuotiaalle pojillemme. Angry Birds -pipo olisi myös ihan huippu, jos osaisin neuloa, ehkä pitäisi ehdottaa jollekin sukulaiselle :) Kiitos, kun on tilaisuus lukea tällaista ainutlaatuista blogia. Hyvää viikkoa!

    VastaaPoista

On kiva saada teiltä lukijoilta kommentteja! :)