sunnuntai 30. toukokuuta 2010

Sadepäivän ostosreissu..



Lähdettiin eilen aamulla käymään ideaparkissa ja Tampereen ikeassa. 
Joitain uusia kesävaatteita lacostelta löysin ja sitten ostin samalla Rafaelille vielä perus valkoisen lacosten paidan.


Ollaan etsitty jo jonkun aikaa eteiseen sopivaa mattoa ja nyt sitten löytyi Bloomingvilleltä oikean sävyinen ja näköinen. 

Menomatkalla pysähdyimme taas antiikkikahvila Pehtooriin. 
Siellä on kyllä aina niin kiva tunnelma.. 
Jotenkin rauhallista ja pysähtynyttä-- varsinkin kun ulkona satoi..

Koko ostospäivä satoi ja etanakin näytti kotipihassa sarvensa, niin tulisko sitten poutaa vaikka :)

Anne

46 kommenttia:

  1. Mielenkiinnolla luin kaikki kokonaan! :) Mukavaa päästä vähän tutustumaan että ketäs tätä ihanaa blogia kirjoitteleekaan. Ja taas pari ihanaa vinkkiä! ;) Tuo kiitollisuus päiväkirja kuulostaa mukavalta... :)

    VastaaPoista
  2. Ihana kuva tuosta etanasta. :) Sadepäivän kauneus. Todella kaunis matto ja kiva teksti! :) Mukavaa viikonalkua sinulle!

    VastaaPoista
  3. Luin myös kaikki kohdat. On niin mukavaa oppia "tuntemaan" blogien pitäjiä paremmin ja huomata, että on paljon samoja asioita joista esim. pitää ja silti kaikki ovat niin erilaisia ihmisiä, koteja ja blogeja...Tänään täällä paistoi aurinko - kyllä etana taisi tietää;)

    VastaaPoista
  4. Siis upea etanakuva!!! :)

    Etanat on sulosia.. ;) Puutarhantuhoajia vaan.. :D Mutta ainakin mun ompelemat etanat on sulosia eikä ne syö kenenkää kasveja..hih!

    VastaaPoista
  5. Oli mielenkiintoista lukea nämä 100asiaa! Ja wau, mitä kuvia jälleen kerran :) Eipä sun tuota kuvaamista tartte enää opiskella ;)

    Ihana tarina tuosta nykyisestä talostanne, että kävelitte joskus sen ohi, ja sanoit sen haluavasi! Aina kannattaa uskoa unelmiinsa :)

    Toivotaan, että etanan ennustus osuu oikeaan :)

    VastaaPoista
  6. Mielenkiinnolla minäkin luin kaikki kohdat ja olipa mukava oppia sinusta taas paljon uutta!! :)

    Kiinnostaa tuo sinun hiilariton dieetti, tekisitkö siitä postauksen? Vaikka siis yhden päivän aterioista teksteineen ja kuvineen. Ja kiinnostaa myös, että mitä itse syöt kun tarjoilet vieraille kahvileipää.
    Toivottavasti ehtisit pian kommeintoimaan, jotta saisin pian vinkkejä samaan dieettiin. (ps. onko vaa´alla näkynyt keventymistä?)

    Hyvää alkavaa viikkoa sinulle!

    Taria

    VastaaPoista
  7. Ensimmäistä kertaa tuntui että 100 asiaa oli liian vähän, oli niin kiva lukea!

    Teidän uuusi koti on kyllä niiiiiin kaunis, toivottavasti saadaan pian nähdä lisää. :) Meillä alkanee rakennusprojekti tässä piakkoin ja olen saanu sulta monia hyviä ideoita, nähtäväksi jää osaanko niitä omaan kotiin toteuttaa. ;)

    VastaaPoista
  8. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  9. Olet kyllä kertakaikkisen positiivinen tyyppi. Oma listani olisi varmaan tyyliin...hermostun kun...harmistun kun...näen punaista kun... ;0)

    Ihania kuvia. Haaveilen myös kahvihetkestä Pehtoorissa. Toivotan ihania kesäpäiviä sinulle!

    Minna

    VastaaPoista
  10. Jaksoin todellakin lukea loppuun :) Oli todella mielenkiintoinen "paljastus" sinusta ja teistä. Olen aina ihaillut teidän "täydellistä" elämää ja kotia. Tulee itsellekkin sellainen rauhallinen olo ja miettii omaa elämää kun lukee miten kiireettömältä teidän elämä vaikuttaa. Lisäksi ihailen teidän tytön leikkejä ja toivon itse entistä enemmän että saisimme lisää tilaa ympärillemme :) Aivan ihania poutaisia kesä päiviä teille ja jatka ehdottomasti tätä sinun yli ihanan blogin pitämistä. Mielestäni tämä blogisi on herkin ja omaperäisin blogi mihin olen "eksynyt" Lisäksi olet taitava valokuvaaja ja loistava sisustaja joka tekee lukemisesta entistä mukavampaa. Iloa ja riemua arkeenne <3

    VastaaPoista
  11. Sinulla on todella kaunis koti ja tosi ihana blogi! :) Kauniita kuvia on jo nyt, innolla odotan, millaisia ne ovat myöhemmin.

    Meillä on todella-pitkän-ajan-haaveena ollut iso vanha talo, jonka voisi rempata mieleisekseen. Kiva lukea teidän onnistumisia ja saada inspiraatiota, jos vaikka joskus itse pääsee omaa kotia laittamaan.

    Kaikkea hyvää kesääsi!

    Maria

    VastaaPoista
  12. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  13. Keposesti meni loppuun saakka :)

    VastaaPoista
  14. Heippa Anne! Oli tosi kiva oppia "tuntemaan" sinua paremmin. Ihan uskomattoman paljon remppaamista on mahtunut nuoreen ikääsi. Minäkin odottelen kuvia talostasi.

    Minullakin on valkoiset portaat ja jestas, miten paljon niitä saa siivota! Portaat ovat siis umpinaiset, joten kaikki pöly ja koirankarvat jäävät pyörimään kulmiin ja niitä saa sitten oikein rätinkulmalla kaivaa nurkista pois. Mutta en kyllä noita portaita vaihtaisi mihinkään muuhun, on ne niin nätit:)

    Vielä kommentti tuohon lemmikkiasiaan...noista vaihtoehdoistasi kyllä koira on kivoin;) Kun teillä on oma pihakin, niin koira on helppo. Pieni koira ei edes tee tuhoa puutarhassa. Ison koiran pentu kyllä saa ihan mukavaa jälkeä aikaiseksi, mutta nekin rauhoittuvat iän karttuessa.

    Olet kyllä tosi onnekas, kun sait unelmiesi talon!

    VastaaPoista
  15. Löysinpäs ihana blogin, josta tulee hyvä mieli :)

    VastaaPoista
  16. Olipa kiva "tutustua":) Sitä luo kirjoittajasta mielikuvan ja on hauska nähdä pitääkö se paikkaansa. Ei pitänyt, olin ajatellut, että asutte Helsingissä:) Mutta näyttää täälläkin päin olevan ihania taloja.
    Toivottavasti tuo etana on oikeassa. Poutaa jo välillä kaivattaisiin.
    Kiitos ihanasta blogista.


    Sirkku

    VastaaPoista
  17. Ei mitään vaikeuksia lukea loppuun saakka.
    Olen jo tovin seurannut blogiasi, ja tämä taitaa olla ensimmäinen kommentti. Ihastunut olen levolliseen ja rauhalliseen tunnelmaan, sekä kauniisiin ja herkkiin kuviin.
    Meillä on ollut gerbiilejä koiran "korvikkeena". Viimeisimmät tulivat viime lokakuussa. Vaan, nyt on koirakin. Ihastuttava ja valloittava Bischon Frise, jota onkin ihan koht'sillään lähdettävä lenkityttämään.
    Mukavaa alkanutta viikkoa!

    Mökö

    VastaaPoista
  18. Olipa kivat 100. Blogisi on inspiroiva, kiitos kivoista kuvista!

    Titta

    VastaaPoista
  19. Ihana oli lukea nuo 100 asiaa. Yhtäläisyyksiäkin löytyi: minäkin menin naimisiin 18-vuotiaana, nauran mieheni kanssa usein vedet silmissä ja haaveissamme ovat lapset ja oma koti. Ja erään talon olemme mekin panneet toivelistallemme. Jospa meille kävisi yhtä onnekkaasti kuin teille..?

    VastaaPoista
  20. Käyn lukemassa blogiasi säännöllisesti ja tulen aina todella hyvälle mielelle kirjoituksistasi :) Olen itsekin pienen pojan kanssa kotiäitinä ja kaukaa kotoa ja on ihana lukea suomalaisia blogeja, erityisesti itseä kiinnostavasta aiheesta. Kiva oli lukea myös 100 asiaa sinusta! Ihania kesäpäiviä lasten kanssa ja kaikkea hyvää teidän perheelle!

    VastaaPoista
  21. Hienosti jaksoin lukea kaikki 100 juttua ;) ja piipahdan täällä heti kun uusi postaus ilmestyy, suosikkeihin kuulut! Napsautinpa itseni lukijaksikin.

    Täällä ainakin aurinko paistaa, ehkä etana oli oikeassa? <3

    VastaaPoista
  22. Kiinnostava lista, jonka luki mielellään loppuun! Sadepäivät kirjastossa ovat ihanaa ajanvietettä. Ja minäkin katson mieheni kanssa Poiroteja (ja lisäksi Marpleja) dvd:ltä, niissä on hienoja, nostalgista tunnelmaa.

    Älä ollenkaan ihmettele, miksi pidät blogiasi. Tätä on niin kiva lukea, kiitos!

    VastaaPoista
  23. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  24. voi että, teidän elämä kuulostaa niin ihanalle!!! :)
    ihanaa, kun on aikaa nauttia todella tärkeistä asioista ja toisistaan. you must be Gods favorite.. niinhän me kaikki :) iloista päivää perheellenne!

    VastaaPoista
  25. Olisin jaksanut lukea toisetkin sata kohtaa :). Vaikutat todella ihanalta ihmiseltä! Upea kuva etanasta!

    VastaaPoista
  26. Kuullostaa aivan ihanalta!
    Minäkin tykkään Mårbacka pelargoneista.

    VastaaPoista
  27. Mielenkiinnolla minäkin luin kaikki kohdat loppuun asti ja samaa mieltä kuin kaikki muutkin lukijat että etanakuva oli kyllä NIIN huippuihana ja söpö!!
    Pitkään ja hartaasti olen seuraillut tätä blogiasi ja joka kerta on ihania kertomuksia arkisista askareistanne lapsien kanssa ja ihania kuvia sekä sisustuskuvat kodistanne saa aina huokaisemaan kuinka kaunista teillä onkaan. Elämänasenteesi on niin positiivinen ja rauhallinen, se on kaunista tässä blogissasi.Kunpa itsekkin osaisi nauttia joka päivä elämän pienistä asioista.Elämä on kaunista!!

    VastaaPoista
  28. Helposti tuon jaksoi lukea :) teidän elämä vaikuttaa tosi idylliseltä :) ja onnelliselta, hyvähän se on :)) kerro lisää tosta kiitollisuuspäiväkirjasta?

    VastaaPoista
  29. Oi, kaikkea kivaa Sinusta ja perheestäsi. =)-Sanna-

    VastaaPoista
  30. Piti tulla uudestaan lukemaan kun eilen niin pikaisesti luin. Ihania asioita :) Minun mummulla oli perhoskokoelma, missähän se nyt on... Hänen kouluaikanaan sellaisen oli tehneet kaikki!
    Oikein ihanaa ja leppoista viikkoa teille :)

    VastaaPoista
  31. Nopeasti vain kommentoin, että liityinpä lukijaksesi :) Ihana koti teillä! Ihan kaikkia 100 asiaa en ehdi nyt lukemaan, pieni korvatulehduspotilas kaipaa huomiota sylissä <3 Monia yhtäläisyyksiä löysin kyllä nopeallakin lukaisulla; ainakin nuori ikä pisti silmään ;o)

    VastaaPoista
  32. Hyvin jaksoi lukea, nyt voisi odottaa jatkokertomusta, niin kiva oli lukea. Minäkin olen ollut hiilarittomalla 8:n viikkoa, ja ihanaa aikaa on ollut. Ihana blogi ja kuvat! Aina vaan uutta postausta odotellen.
    -päivi-

    VastaaPoista
  33. Hei. Täällä uusi "taustailija" lisäsi blogisi kirjanmerkkeihin ja ajatteli ryhtyä vakkarilukijaksi. Ihanasti kirjoitat ja aivan järkyttävän täydellisen ihana koti teillä, etenkin ulkoapäin miellyttää silmääni kovasti.

    Kaikkea ihanaa perheellenne!

    VastaaPoista
  34. Moikka!
    Kiva kun jaksat pitää tätä blogia.
    Ihanaa lukea positiivisia juttuja :)
    Itsellä tuollainen talo vain kaukainen haave, mutta iloitsen puolestanne.
    Ja toisaalta, eihän sitä koskaan tiedä vaikka haaveet toteutuvatkin...

    aurinkoisia kesäpäiviä uudessa kodissanne.

    VastaaPoista
  35. Upea koti teillä!! Ja niin kauniita kuvia! Tykkään tyylistäsi sisustaa! Hyvää kesää teille!

    VastaaPoista
  36. Tykkään tosi paljon blogistasi ja siitä tulee aina hyvälle mielelle. Ihanaa, että jaksat pitää sitä. Oli myös kiva lukea sinusta, vaikutat tosi mukavalta. Mä tykkään myös katsella luontoa lasteni kanssa. Ostin juuri Suomen lasten luontokirjan, voin todella suositella sitä. Haluaisin itsekin oppia ottamaan hyviä valokuvia ja Ranska on myös sydäntä lähelläni :). Susanna

    VastaaPoista
  37. Älä missään nimessä lopeta tätä blogia!Anteeksi, kun sanon niin jyrkästi, mutta kahton tämän ainakin kerran päivässä, jos oisit jotain uutta laittanut. Seuraan nimittäin vain kahta blogia ja tämä on niistä toinen. Täälä on niin kauniita kuvia ja ihania ideoita. Sulla on kyllä tuota silmää!Tuot kyllä mun päivään hyvän mielen;)Kiitos siitä!Oli todella mielenkiintoista lukea, millainen ihminen on kaiken tämän takana.

    VastaaPoista
  38. Jaksoin kyllä lukea !

    Ja minäkin tahtoisin tuonne Pehtooriin joskus, harvemmin ollaan siellä suunnalla niin ei pääse. Netin kautta olen heidän kanssaan asioinut.

    Ihanaa, kesä on täällä!

    VastaaPoista
  39. Kiitos taas ihanasta luettavasta ja katsottavasta. On todellakin ihanaa lukea, että olette ihan oikeasti olemassa. :)

    VastaaPoista
  40. Sinulla on mukavia juttuja kirjoitettuna, joten käyn niitä aina silloin tällöin lukemassa. :))
    Lämpöä loppuviikkoosi. :D

    VastaaPoista
  41. Oli mukava lukea nuo sata asiaa. Tulit heti 'tutummaksi'. Bongasin sieltä tapanne katsoa Poirottia ja koska parhaillaan luen hirmuista kasaa Agatha Christien kirjoja tuli vain sellainen hassu olo että vaikka elämme aivan erilaisia elämiä on meillä silti yhteisiä mielenkiinnon kohteita :)

    VastaaPoista
  42. Kiitos hurmaavasta blogista. Olen aika uusi bloggailija ja blogien lukija, mutta pidän tyylistäsi. Ihanaa lukea valoisia, mukavia juttuja ja katsella kauniita kuvia. Surullista, että ihmiset ovat joskus niin kateellisia... Eihän sinun tai minun tai kenenkään muunkaan onni ja menestys ole muilta pois?!

    Aurinkoisia päiviä ja siunausta koko perheelle!

    VastaaPoista
  43. Ihana Pehtoori ja ihana etana.:)
    Lisäsin toiveitteni listaan muutaman lisäkohdan sinun 100 asian listauksesi innoittamana.

    Kaunista kesää!
    Paula

    VastaaPoista
  44. Luin ihan joka kohdan, olet kiinnostava ja kaunis myös sisältä=)

    VastaaPoista
  45. Hei !
    Olen 43 vuotias. Löysin blogisi just ja miellyin positiiviseen ajatteluusi. Pidä siitä kiinni ja nauti elämästäsi. Itsekin sain 20 vuotiaana tyttären ja elämä antoi vielä 2 poikaa, sekä ihanan aviomiehen. Nyt olen ollut jo viisi vuotta leskenä. mutta joka päivä jaksaa. On mistä ammentaa, eletyistä vuosista ja uusi rakkauskin kulkee mukana. Kiitos siitä yläkertaan. Eletään kuin sydän sanoo. Ei silloin pahasti pieleen voi mennä. ;) t: Kirsi

    VastaaPoista
  46. Olet todella aito ja lämmin ihminen, tämän tekstin perusteella ainakin :) Vaikutat mahtavalta ihmiseltä, joka ei murehdi turhasta ja elää elämäänsä täysin rinnoin. Kiitos tästä blogista ja hyvää syksynjatkoa!

    Anni

    VastaaPoista

On kiva saada teiltä lukijoilta kommentteja! :)