tiistai 13. huhtikuuta 2010

Kevätpäivät..

Vihdoinkin on ollut lämpimiä kevätpäiviä. Viimeiset kolme päivää aamupalan jälkeen ollaankin oltu jo sitten ulkona ja päivän mittaan vain käyty kääntymässä ja syömässä sisällä.
Tämän ulkoilun huomaa taas lisääntyneistä pisamistanikin, kuten joka kevät..

Laitoin aamulla banaanikakun uuniin ja soitin päiväkahviseuraa kevän ensimmäisille puutarhakahveille..


Tänään postilaatikkoon tuli myös kevään uusi  Marie Claire idées- lehti, joka on kuulunut vuosien ajan ehdottomiin suosikkilehtiini:
Helppoja ompeluohjeita ja kaavoja.
Kauniita kuvia ja uusia tuulia..
Inspiroiva keskustelu ja hetki ihmeellisen lämpöisenä päivänä..
Taustalla näkyvä tilkkupeittoon olen käyttänyt 3kpl Green Gaten 'astiapyyhkeitä'.
Ratkoin saumat auki, laitoin pesukoneeseen, silitin kosteana ja mittasin millä jaolla saan  12 palaa jokaisesta liinasta.
Loput tilkut etsin muista kankaistani ja mittasin sopiviksi valmiina olevien palojen avulla. . 
Peitto täytyy vielä tikata ja laittaa taustakangas..
Nurmikot ovat jo kuivuneet ja tyttö on leikkinyt nurmikolla Barbeilla ja Mailegeilla.
Taitavat nämä kyllä otta aurinkoa mummun virkkaamissa uusissa mekoissaan..
Erityisen kiva on myös mummun tuoma minikokoinen "puistonpenkki" :)

Tässä uusin menopelini- uusi retro-pyörä. :)
Asumme nyt niin kaupungissa, että tuntuisi turhalta kulkea autolla muutaman korttelin matkoja.
Etsin rottinkista pyöränkoria ja lopulta löysinkin clas ohlsonilta sellaisen. 

Pihassamme olevan suuren tammen haravoimattomat lehdet olivat pieni urakka. 
Hyvää hyötyliikuntaa ;) Haravan kanssa kului tunti jos toinenkin..
Illemmalla vielä innostuin ompelemaan pellavaiset verhot uuteen eteiseemme.
Laitan itse ompelemiini verhoihin yleensä verhonauhan joka on nopea ja helppo ommella kiinni.
Kiitos teille ihanille ihmisille kommenteistanne!
Laitoin kommenttiasetukset nyt niin että anonyymitkin voivat kommentoida. 

Tällä kertaa pidemmittä puheitta,
Nautitaan auringosta :)

Anne

39 kommenttia:

  1. Oi taas niin ihania kuvia!

    Ja IHANAA kun on kevät! Meilläkin pojat ovat ihan into piukeena ulkona ♥

    VastaaPoista
  2. Ihanan näköistä! Kyllä kelpaisi istahtaa.

    Mulle on tulossa vähän samantyyppinen puutarharyhmä, mutta Stocmann decorilta. Tykkään tuosta sohvapöytämäisyydestä, siitä kuinka ulkona on sisätilan fiilis. Just niin kuin sinulla on tässä.

    Aurinkoisia päiviä ja pisamia!

    VastaaPoista
  3. Ihanan keväisiä kuvia.On se kiva päästä aikaa viettämään puutarhassa aikaa pitkän talven jälkeen.Tuo kakku näyttää herkulliselta..nam.nam...

    PS:voisitko käydä asetus-sivuilla siihen kommenttiosioon pistämässä ruksin ponnahdudikkuna kohtaa.Kommentointi olisi helpompaa niin minulla kuin muillakin.Kiitti.

    Keväistä keskiviikkoa:)

    Sinulla in ihanat sivut täällä.

    VastaaPoista
  4. Ihana blogi, ihanat kuvat ja aina niin hyväntuulinen! Todellakin kaunis pieni elämä <3 Olen lukenut jo jonkin aikaa, selannut vanhoja juttujasi läpi, yrittänyt kommentoidakin, mutta en muista käyttäjätilini tunnuksia :D Nyt ehkä onnistuu näin anonyymisti :)
    Aurinkoa ja enkeleitä elämäänne!
    -Eve

    VastaaPoista
  5. Todella kaunis pöytäryhmä!!<3 Ja niin tunnelman täyteisiä kuvia. :) Meilläkin nyt ollaan pihalla viihytty. On tää kevät ihanaa!<3

    VastaaPoista
  6. Ihana tunnelma siellä taas kerran :) Kevätaurinko taitaa houkutella meidätkin pihamaalle. Mukavaa loppuviikkoa sinne!

    VastaaPoista
  7. Ihana kevät-tunnelma kera päiväkahvien,voi miten ihanaa kun kevät on tullut.Kauniita kuvia jälleen,mukavaa aurinkoista kevättä<3

    VastaaPoista
  8. Niiin kaunista ja inspiroivaa! Varsinkin eka kuva houkuttelee kokeilemaan itsekin vastaavia juttuja ja tutustumaan blogiisi tarkemmin :)

    VastaaPoista
  9. Herkullisen näköiset päiväkahvit ollut teillä ja hieno pyörä, olen kanssa haaveillut tuon tapaisesta pyörästä, kori kruuna hienosti koko pyörän:) mukavia ja aurinkoisia päiviä!

    VastaaPoista
  10. Ihanaa kevättä teille! Aivan ihanaa kun aurinko taas lämmittää ja on aika siirtyä sisätiloista ulos... Teidän uusi talonne on ihastuttavan värinen! :)

    VastaaPoista
  11. Oi miten kauniita kuvia taas jälleen kerran. Jokainen kuva pitää katsoa aina oikein tarkkaan :) Niin keväiseltä jo teillä näyttää...meillä on pihalla vielä ainakin puoli metriä lunta. Mutta jospa meilläkin sitten vapun tienoilla pääsis pihahommeleihin...

    VastaaPoista
  12. Ihana blogi sinulla, olen seurannut kolmen viime postauksen ajan ja jäin koukkuun. Ihailin jo aikaisemmassa postauksessasi tuota aikaisemman asuntonne tytön huoneen harmaata seinää. Voi kun uskaltaisin sipaista meidänkin tytön huoneen sellaiseksi, pelottaa vaan että tulee liian pliisu minun sisustuksilla tai värisävy epäonnistuu... Ihania keväisiä päiviä teille uuteen kotiin. Vierailen jatkossakin sivuillanne!

    VastaaPoista
  13. Oi kuinka kauniit kalusteet niin teillä kun pupuillakin :)
    Ja herkulliselta näyttää kakku, kun flunssani tokenee ja makuaisti palautuu, lupaan palkita itseni myös jollakin ihanalla kakulla!

    Hauskaa loppuviikkoa!

    Krista

    VastaaPoista
  14. Ihanaa kevättunnelmaa...
    Voi ehtisipä sitä pihalle kahvitauolle.. no, onneksi viimeistään viikonloppuna : )
    Ihanaa kevään jatkoa !

    VastaaPoista
  15. Voi ihanuus ! Olen itsekin haaveillut jo pitkään keväänalkamiskutsuista pihalla, mutta jäänyt vielä toistaiseksi osittain myös lumitilanteen ja ilmojen puolesta haaveeksi. Ihanaa kevättä ja kesän odotusta =) !

    VastaaPoista
  16. Niin kaunista <3 Huoh...

    VastaaPoista
  17. Ihana kevät tosiaan, meilläkin ollaan kovasti nautittu kevään auringosta ja ulkoleikeistä.

    Kiva nähdä näitä ulkokuvia, kun tässä muutenkin suunnittelen pihanlaittoa ja uutta puutarhakalustoa. Mietinnässä mikä materiaali olisi hyvä ja kestävä ulkona kalusteissa, nuo teidän kalusteet näyttävät tosi kauniilta, ovatko kestäneet hyvin säitä? Meillä kun ei ole mahdollisuutta saada niitä mahtumaan talveksi varastoon, ja olisivat pressun alla terassilla.

    Kauniilta näyttää teillä aina vaan, kiitos ihanasta ja inspiroivasta blogista!

    VastaaPoista
  18. Onko teillä tosiaan jo noin keväistä? Meillä on täällä eteläisessä karjalassa meidän pihalla vielä lunta vaikka kuinka paljon. Voi, kun täälläkin voisi istuskella pihalla :) Mut ei tarkene...toppavaatteet päällä ehkä :)

    VastaaPoista
  19. Kauniita kuvia! :)
    Ja tuo pyörä oli niin kiva!!
    Tollasen määkin haluisin.

    VastaaPoista
  20. Kauniita hetkiä ja kuvia taas!

    Mistä olet löytänyt noin täydellisen ihanan puutarhakalusteryhmän? <3


    Aurinkoisia kevätpäiviä teidän perheelle! :)

    VastaaPoista
  21. Onnea uuteen kotiin! :)

    Ompas teillä aurinkoinen piha kun nurmikin on jo kuiva! Ihana leikkiä sellaisella pihalla :)

    Keskustas on muuten paljon kätevämpi liikkua pyörällä, ei tarvi välittää yks suuntaisita eikä etsiä parkkia, pyöriä ympyää :/ Mä laitan yleensä viekin auton jonnekin sivulle parkkiin ja kuljen jalan saa kiertää ja mennä kuinka haluaa eikä murehtia ja siirrelläa autoa. Samalla tulee hyöty liikuntaa :)

    VastaaPoista
  22. Ihanaa, kun kevät on jo noin pitkällä, että voi kahvitauot siirtää pihamaalle. Meillä täällä metsän keskellä taidetaan painia lumen kanssa vielä juhannuksenakin. Harava jo syyhyttäisi ottaa käteen, mutta....Asia kerrallaan. Ihanan piristäviä ja iloisia kuvia :)

    VastaaPoista
  23. Ihana postaus! Meilläkin alkaa olla aika samoissa kevät. Takapiha jo haravoitu! :)

    Lisää ihania postauksia esim. lastenhuoneesta ja keittiöstä toivon kovasti.

    Mukavaa keväänjatkoa

    t, yksi fanisi

    VastaaPoista
  24. Kauniisti kuvattua kevättä ♥

    VastaaPoista
  25. Aivan mieltä kihelmöiviä kuvia. Kaikesta huokuu rauha ja ilo! Jaettu ilo on kaksinkertainen ilo, vaivannäöstä on hyötyä kaikille. Ei tarvi ostaa kalliita sisustuslehtiä! Kiitos!

    VastaaPoista
  26. Kauniita keväisiä kuvia.
    Tästä sain taas puhtia ja intoa ehkä... sen oman tilkkuisen torkkupeiton ompeluun, nuo gg tekstiilit ovat sitten niin ihania.
    Uusi menopelisi sulattaa totisesti sydämet, upea fillari!!!!

    VastaaPoista
  27. Pitkän aikaa olen seuraillut jo mukavaa blogiasi.

    Kauniita asioita olet blogissasi esille kauniisti tuonut. Ja pisamat ovat kauniita, 11-vuotias poikanikin harmitteli, että olit vaihtanut pisamaisen kuvasi pois, kun "siinä näytit niin kauniilta ja herttaiselta".

    Venla

    VastaaPoista
  28. Oi miten ihana tunnelma kuvistasi huokuu! Mä tässä vähän kateellisena loppuraskauden uuvuttamana luen sun puuhakkaita juttuja, kun itsekin tekisi mieli tehdä vaikka mitä (mekin ollaan juuri muutettu uuteen kotiin), mutta ei oikein jaksa eikä kykene. Hirmuinen lista päässä, mitä kaikkea pitää päästä toteuttaman, kun vauva on syntynyt ja tuosta gg-tilkkupeitosta taisi tulla yksi lisä mun listaan... :D

    VastaaPoista
  29. Oi että, kuinka ihanat vaatteet Maileg-pupusilla!

    Oma rottinkinen pyöränkorini varisi ja hajosi lopulta, kun unohdin aina pyörän ulos yhtenä sateisena kesänä ja kori kastui ja kastui. Pitäisi hankkia uusi kori!

    Mukavaa kevättä!

    VastaaPoista
  30. Kauniit kuvasi herättivät kysymyksiä eli tosiaan mistä noin ihanata ulkokalusteet saisi? Ja verhonauha -tuleeko se siis tankoon suoraksi?

    VastaaPoista
  31. Hei.
    Tämä snun blogisi on ensimmäinen jossa ikinä vierailin. Olet huikaisevan taitava kuvaaja, osaat vangita hetken. Itsekin inspiroiduin huvimajan kunnostukseen kuvistasi.Aurinkoista kevättä uuteen kotiinne.

    VastaaPoista
  32. Hauska idea alkaa puutarha aika heti kevään tullen :) Aurinko lämmittää jo ihan kivasti. Tunnelma tulee kuvista ja lisää kesän odotusta. Kiva blogi sinulla!
    -Marie

    VastaaPoista
  33. Olen seurannut jo pitkän aikaa ihanaa blogiasi ja meinannut jo pitkään kommentoida, nytpä sen sitten teen!Ehdottomasti paras blogi ever, herkullisia kuvia ja ihania inspiraatioita.Ei voi kuin ihailla sisustustaitoasi ja ideoita joita jaksat ammentaa ja jakaa ne täällä blogissasi!Onnea uuteen kauniiseen kotiin, toivottavasti saamme pian nähdä kauniita kuvia kodistasi ja lastenhuoneen sisustusksesta!Aurinkoista kevättä sinulle ja perheellesi sekä kaikille blogiisi koukkuun jääneille sisustusintoilijoille!!

    VastaaPoista
  34. ihans tunnelma kuvissasi!! onnea uuteen kotiinne!!

    VastaaPoista
  35. Hei Anne.

    muistaisitko yhtään teidän entisen kodin keittiön/ruokailutilan seinämaalin sävyä joka näkyy 6.tammikuuta olevassa postauksessasi. aivan ihana sävy ja tahtoisin myös kyseistä väriä kotiini.
    hyvää kevättä toivottaa tanja

    VastaaPoista
  36. Ihana kesäinen tunnelma. Pihalla on niin mukava puuhastella ja ihastella. Eksyin blogiisi jonkun google haun kautta. Kylläpä kannatti käydä kylässä=) Tykkään tyylistäsi.

    VastaaPoista
  37. Hei!!
    Olen jo pitempään lukenut sivujasi. Kuvat ja kirjoitukset ovat ihastuttavia!!! Onnea uuteen kotiin!!! Tyylisi on kerrassaan ihana!!! Enkeleitä elämäänne! ka

    VastaaPoista
  38. Olette päässeet muuttamaan tosi hienoa!ja oi mitkä ulkokahvit oli varmasti ihanaa!

    Lisää kuvia;)Vaikka ymmärrän kyllä että sinulla varmaan on paljon muutakin tekemistä kuin napsia kuvia!

    Talo vaikuttaa hurmaavalta!

    Iloista illan jatkoa!
    Anu

    VastaaPoista
  39. Hei,

    Ihania kevättunnelmia ♥
    Mistä kautta olet tilannut Marie Claire Ideen?
    Itselleni tulee jenkkiversio muodin merkeissä, mutta senkin kanavan löysin puolivahingossa..

    Ihananaisia kevätpäiviä teidän uuteen kotiin Ü

    Heidi

    VastaaPoista

On kiva saada teiltä lukijoilta kommentteja! :)