sunnuntai 21. helmikuuta 2010

Muuttopuuhia..

Kokeilllaanpas näitä suurempia kuvia testiksi.


Pakkasista huolimatta olo on keväinen ja pääsiäiseen on enää vähän yli kuukausi! :)
Tässä viikonlopun aamupalan tekoa.
 Tytöltä hoituu jo appelsiinmehun teko hieman autettuna. 


Muutto on nyt näillä näkymin maaliskuun lopussa. Ja uuteen kohteeseen laitetaan luultavasti keskikerrokseen uudet tammilattiat. Paradorin Valkolakattua tammea olemme tutkailleet ja miettineet tässä viikonlopun yli. Haluttais sellainen lattia joka ei ole muutaman vuoden päästä ihan kellertävä.
 Vinkkejä lattian suhteen otetaan vastaan! :)


Vaalenpunaiseen täysremontoituun rapattuun kivitaloon olemme muuttamassa.:) 
 Kerroksia on kolme. Yläkerta, keskikerros ja täysi kellari. 
Yläkerran puulattiat maalaamme valkoisiksi, keskikerrokseen vaihdamme ja kellariin laitamme lattialämmityskaapelit ja valkoiset laatat.
 Talo on rakennettu 40-luvulla ja 90- luvulla on tehty mittava remontti jossa on laitettu oikeastaan kaikki muu uusiksi paitsi talon takaosassa kulkevat toiset rappuset ja ulkoseinät. 

 Avaimet saamme maaliskuun ekan viikon jälkeen.
Kiva käyttää keväinen inspiiraatio uuden talon laittamiseen. :)Muutto tulee odotettua aiemmin sillä oman talomme myimme viikossa. 
Mutta parempi näin ;)

Kevätmieltä toivottelee 
Anne

28 kommenttia:

 1. Onnea uudelle tuvalle, kuulostaa kauniilta ja niin teidän oloiselta.
  Toivottavasti luvassa on paljon sisustuspostauksia :)

  VastaaPoista
 2. Mukavia muuttoja!
  En tiedä onko muilla olut ongelmia, mutta itselleni ei meinaa tämä blogisi päivittyä kunnolla. Hallintapaneelissa näkyy uusi bloggaus, mutta kun klikkaan blogisi esiin, näkyy vain edellinen eikä sitä uutta.
  Harmittaa joskus :)

  VastaaPoista
 3. Meillä on siperian lehtikuusi ja vanhemiten on muuttunut punertavaksi, mutta ei missään tapauksessa keltaiseksi. Minäkään ei voi sietää kellertävää lattiaa. Tämä on tosin vahattu eikä lakattu, jotkut lakat kun kellertyvät vanhemiten. Meillä tämä on toiminut 6 vuotta.Aikanaan toinen vaihtoehto oli valkolakattu, mutta siinä näkyy isomat kolhut tummina. Onnea lattian valintaa! Voih kun itsekin pääsisi muuttamaan.

  VastaaPoista
 4. Oi, onnea onnea!! En tiennytkään, että olitte aikeissa muuttaa :-)

  Minä taas täällä ihan keskittyneenä tämän talon laittamiseen - ja sitten kun saadaan kaikki kuntoon, ei heti huvittaisikaan muuttaa. Vaikka me oikeasti tarvittaisiin yksi huone lisää vähintään. (Vauvoilla ei ole huonetta eikä täällä ole edes tilaa sille :-/

  VastaaPoista
 5. Oi ihanaa kun saatte keväällä muuttaa uuteen taloon!! ...kesän edetessä on kiva jännittää mitä kaikkea pihasta nousee! ☺
  Lattian valinta on hirmu iso projekti...vaihtoehtoja on loputtomasti, hintahaitari valtava ja materiaaleja miljoonia! Itse päädyin Savuakaasia-laminaattiin ja olen ollut tyytyväinen.
  Onnea uudelle kodillenne!

  VastaaPoista
 6. Niin...ja aamupalamehunne sai veden herahtamaan kielelle! Ihania kuvia väreiltään ja tunnelmaltaan!

  VastaaPoista
 7. Onnea ison päätöksen johdosta ! En ole kovin kauaa seurannutkaan blogiasi mutta käsittääkseni edellisestä muutosta ei ole kovin kauaa,,,mutta ihanalta kuulostaa kertomuksesi uudesta kodista. Lattian valinta tosiaan vaikea mutta oma kokemukseni parinkuukauden ajalta on Novafloorin tammilankku joka kannattaa katsoa heidän sivuiltaan ja vaikka näytepala tilata. Huisassa ajassa teidän koti myytiin, ottaen huomioon ajan mutta tässä todistus siitä että hyvät kiinteistöt liikkuvat kun hinta on kohdallaan ja ostajalle juuri se paras mahdollinen, Onnea siitä :)

  VastaaPoista
 8. oi oi, uusi kotinne kuulostaa todellakin aivan unelmalta!!!! :) ihania yksityiskohtia varmasti riittää talossa, ihanaa....
  onnea ja siunausta uuteen kotiin!<3

  VastaaPoista
 9. Kevät saa muuttamisen kuulostamaan houkuttelevalta. Miten mukavaa päästä suunnittelemaan uutta kun sisustusvimma on suurimmillaan. Itsetehty appelsiinimehu on ihanaa, ja nyt hinnatkin on niin alhaalla että pitäisi tosiaan tehdä useammin.
  Pakkausiloa!

  VastaaPoista
 10. Onnea ja iloa muutto hommiin sekä unelmien taloon!Voi kun pääsisin ihailemaan kotianne,no odottelen kauniita kuvia.t.emmi

  VastaaPoista
 11. Onnea uuteen kotiin! :) Löysin itseni selailemasta blogeja ja siten löysin tieni tällekin sivulle. Todella kauniita kuvia sinulla.
  Keväällä sisustusinto vain kasvaa, on ihanaa, että pääset toteuttamaan sitä uudessa kodissanne. :)

  VastaaPoista
 12. Oi, kovasti onnea muuttoon ja uuteen kotiin. Innolla oottelen jo kuvia talosta, sekä ulkoa että sisältä. Kuulostaa kerrassaan Unelmalta!

  Meillä vielä asunnonmyynti jatkuu, hiljaista tuntuu olevan täällä päin Suomea...

  VastaaPoista
 13. Mukavia puuhia teillä siellä, uusi kotinne kuulostaa ihanalta. Onnea muuttourakkaanne!

  VastaaPoista
 14. Maltan tuskin odottaa kuvia uuden kotinne sisustuksesta. Niitä sitten PALJON, näin toivoo varmasti moni muukin lukija!

  VastaaPoista
 15. Onnea uudelle kodillenne,ihanaa kun saa suunnitella kaikkea kaunista.Kevättä kohti ollaan menossa ja pian alkaa puutarhatyötkin,tiedättekö millainen piha on uudessa kodissanne?vai onko se jo katsastettu ennen lumen tuloa?

  VastaaPoista
 16. Onnea uuelle kodille!!kuulostaa ihanalta<3

  VastaaPoista
 17. Onnea onnea uudelle kodille! :) Uuteen kotiin on aina niin kiva muuttaa (vaikka siinä työsarkaa onkin), saapi taas tehdä kodista omannäköisen ja kehitellä paljon paljon uusia inspiraatioita! ;)

  VastaaPoista
 18. Onnea hienosti menneistä talokaupoista! :)


  Tsemppiä myös muuttoon ja iloa sisustuspuuhiin! Täällä odottelen jo mielenkiinnolla kuvia uudesta kodistanne :)

  VastaaPoista
 19. On taas niin intoa pursuava postaus, on ilo lukea ja katsella!

  VastaaPoista
 20. Ihana kevät teillä tulossa, muutot on yleensä mukavia, pääsee alusta saakka luomaan uuden kodin henkeä ja lumi pihalta sulaessaan paljastaa taas uuden maailman.. Voin kuvitella sitä intoa jota pursuat tällä hetkellä ja sinulla jos kellä ideoita riittää.-sanna

  VastaaPoista
 21. Oi onnea uuteen kotiin... varmasti IHANAA päästä suunnittelemaan ja toteuttamaan sinne uusia huoneita ♥ ♥ ♥

  Ja niin _ihania_ kuvia taas!!!

  Miten sait noita isoja kuvia tänne? Mä kun yritän niin ei onnistu vaan tulee sellaisia joista ei kaikki kohdat näy...Joo en mä vaan osaa :D -Jaana

  VastaaPoista
 22. Onnea uuteen kotiin! Ja minä kun pidin jo tätä nykyistä kotianne aivan ihanana. Voin vain kuvitella, millainen on uusi kotinne. Tai siis tulee olemaan, teidän käsittelynne jälkeen ;-)

  Kuvia odotellessa...

  VastaaPoista
 23. Energiaa ja onnea uuteen kotiin.
  Ja kiitos; ihanan tuoksuinen, kaunis paketti löysi perille,

  Heidi

  VastaaPoista
 24. Onnea uuteen kotiin ♥
  Hei, kiinnostaisiko sinua tilata lastensänky Ruotsista kimppa-tilauksena?:)

  Kysesssä siis sebra säng.Googletas vaikka :)

  VastaaPoista
 25. Woi Miten ihanaa aikaa teillä onkaan!Uuden kodin laitto on niin kivaa!
  Ja arvaas odotanko innolla kuvia ja että vaalen punainen ulkoa upeaa!
  Laita kuvia pian!
  Ja en yhtään ihmettele että talonne meni nopeaan!

  ja kyselit lattia vinkkejä siis meinaatko että valkoinen lattia maali kellastuisi!? eikai sentään nimittäin minäkin ajattelin maalata meille valkoiset lattiat ja ajattelin kyllä että ne myös saisivat pysyä valkoisina!:)täytyypä kysyä maalikaupasta jos osaavat sanoa!

  lämpimin terveisin
  Anu

  VastaaPoista
 26. Kiitos kommenteista ja onnitteluista ja lattiavinkeistä! :) <3
  Katja: Viimeksi kokeilin testata isoja kuvia ja otinkin testikuvat pois, mutta se jäi näkymään uutena postauksena. Ja se ei lähtenyt vaikka piilotin päivityksen. Jatkossa tiedän olla laittamatta testipostauksia. :)

  Tytti: Puutarha on katsastettu jo viime syksynä ja se oli ihana.. Se on palkittu messinkisellä palkintopuutarha 2002- kyltillä, joka on laitettu autiotallin seinään kiinni. :) Kaikki kukat näyttivä kukkivan valkoisina tai vaaleanpunaisina. Kuten talon värisävyyn sopiikin :)

  Janie: mullakin puuttuu kuvista sivuilta jokin osa. En minäkään osannut kunnolla, vois vielä harjoitella.:) Pystykuvat sain melkein kokonaisina, mutta vaakakuvat piti pienentää.

  Tiitiäinen: Kiitos tarjouksesta, sebran kyseinen sänky on ihana ja olen sellaista joskus katsellut, mutta miehelläni on suunnitelmissa rakentaa pojalle sellainen 'linnamainen' sänky, joten en sitten osta ollenkaan sänkyä pojalle :)

  Anu: Kiitos :) ei varmasti maali kellastu, mutta keskikerrokseen laitetaan tammilattiat, joiden sävy täytyisi olla sellainen ettei se kellastu. Siksi ajattelin tällaista valkolakattua.

  VastaaPoista
 27. Tsemppiä remppaan, itse kanssa nyt tuossa päivänä muutamana funtsin että nyt laitettaisiin valkolakattu tammilattia JOS nyt rakennettasiin, sitä rautakaupassa ihastelin. :)

  VastaaPoista

On kiva saada teiltä lukijoilta kommentteja! :)