keskiviikko 2. kesäkuuta 2010

istutuksia ja takarappusia..




Istutettiin leijonankitoja, jotka olin kylvänyt jo kauan sitten keväällä. Olihan se lasten mielestä jännää, varsinkin ihan omilla uusilla hanskoilla ;)
Ja vaaleanpunaisia Gladioluksia. Saa nähdä nouseeko maasta sitten kesämmällä mitään :)


Tässä vielä kuva remontista tällä hetkellä. Takarappuset, jossa oli todella paljon hiomista, kun kokolattiamatto oli liimattu rappusiin kiinni silloin 20 vuotta sitten. Pölisee, mutta olemme eristäneet tämän osan talosta.


Anne

126 kommenttia:

  1. Älä välitä av-palstasta. Blogisi on ihastuttava, olet tosi lahjakas ja osalla meistä av-palstalaisistakin on sen verran medialukutaitoa ettemme kuvittele blogisi olevan mikään dokumentti arkiaskareistasi. Hyvää kesää äläkä nyt ihmeessä edes harkitse blogin lopettamista!

    t. av-mamma

    VastaaPoista
  2. Heippa,

    Olen seuraillut blogiasi jonkin aikaa ja nyt haluan ensimmäisen kerran kommentoida.. Kaunis blogi, jota on mukava seurailla. Ja kyllä, olen monesta postauksestasi inspiroitunut :)
    Ihan suotta lähdet puolustuskannalle saamasi arvostelun suhteen. Nouse sen yläpuolelle. Jokainen järkevä ihminen ymmärtää, että blogi on blogi ja elämä blogin takana on paljon muutakin. Varsinkin niiden pienten lasten kanssa..

    Ihanaa kesän jatkoa sinulle ja perheellesi!!

    -jh

    VastaaPoista
  3. Ite 2kahden pienen lapsen äitinä ja 2lainatun, en todellakaan halua lukea rään valumisesta ja likapyykin pesemisestä!
    sun plogi on hyvänmielenblogi! aivan ihana! Kiitos kun jaat sitä. ja ne negatiiviset kommentit, ne on kateellisia! ja uskon että tiedät sen! kiitos blogista! tää piristää ihanasti päivää ja on just paras!

    Ellu

    VastaaPoista
  4. Noiden aaveen kanojen kotkutuksille ei kannata korvaansa lotkauttaa, siellä riepotellaan aina kaikki asiat maan ja taivaan välillä. Keksivät pian taas uutta kiistelyn aihetta.

    Ja eiköhän mistä jokainen vähäiselläkään järjellä varustettu ymmärrä että ihan tavallinen arki teilläkin on, kaikkea ei tarvitse eikä pidäkään koko maailmalle jakaa.

    Kiitos ihanasta blogista! Keep goin'! :)

    VastaaPoista
  5. Ikävää kuulla kuinka jotkut ihmiset ovat arvostelleet ihanaa blogiasi! :( Älä välitä heistä! He ovat vain kateellisia! Se on varma! Olen uusi lukijasi mutta en ole vielä kirjautunut. Mutta tosiaan, älä välitä kurjista kommenteista!

    -Hanna

    VastaaPoista
  6. Aivan ihana blogi sinulla, mitä sitten vaikka olisi siirappinen!

    Kyllä niitä kaatuneita maitolaseja, ketsuppia valkoisella pöytäliinalla, nenästä valuvaa räkää ja sotkuisia nurkkia näkee omassa kodissaan ihan tarpeeksi, ei niitä toisten blogeista jaksaisi enää katsoa ;)

    Jatka samaan tapaan ja unohda pikkusieluisten arvostelu.

    Aurinkoista kesää!

    VastaaPoista
  7. No kylläpäs ne ihmiset keksii sitten juorunjutunjuurta!! ;D Ihmetyttää moinen, ei tulisi kyllä itselle mieleen ruveta jonkun blogia arvostelemaan, kukin kirjoittelee mistä haluaa. ;) Sinulla ainakin on ihania juttuja aina ja tuovat inspiraatiota!<3
    Ihannia istutuskuvia! :)
    Ja hurja kyllä tuo nenäjuttu!! :0

    VastaaPoista
  8. Hei Anne,

    pitkään olen blogiasi lukenut ja kuviasi ihastellut, mutta taitaa olla ensimmäinen kommentti.

    Koirat haukkuu ja karavaani kulkee, tuollaiset palstat pitää jättää täysin omaan arvoon ja ennen kaikkea jättää lukematta!

    Olen sinua jonkin verran vanhempi, mutta en voi kuin ihailla kypsää ajattelutapaasi ja suhdetta elämään. Kyllä sieltä kuultaa elämänkokemus (en tarkoita vuosia vaan juuri niitä kokemuksia) siirapinkin läpi :) Kauneutta (harmoniaa, hyvyyttä, sisäistä tai ulkoista kauneutta, missä muodossa tahansa, valokuvina tai sielukkuutena, whatever) ei tässä maailmassa ole koskaan liikaa (tuo nimeltä mainitsematon palsta jos mikä sen kertoo myös!).

    Toivottavasti jatkat blogia entiseen malliin, siitä on paljon iloa! Ja toivottavasti jossain vaiheessa on taas aikaa käsitöillekin:) Kaunista kesää!

    VastaaPoista
  9. Ihana siirappinen blogi sinulla.. ;) Kakkavaippoja, räkään pyyhintää, tinttailua ja uhmaa saa täälläkin ihan livenä nähdä niin mieluiten katson kauniita lavastettuja kuvia.. :D Sama tyyli omassakin blogissa näin yleensä..sotkut veks ku kuvataan. ;)

    VastaaPoista
  10. Minä löysin tämän ihastuttavan blogin vasta, ja tykkään tosi paljon. Anna piut paut noille kateellisille ihmisille, ei kannata välittää!! Tsemppiä sulle!

    VastaaPoista
  11. Sinulla on aivan mahtava ja suloinen blogi ja se antaa monelle inspiraatiota, minulle myös! Ihanaa, kun joku on noin taitava!

    Olen aina ihmetellyt millaiset ihmiset erilaisille palstoille arvosteluja kirjoittelee, eikö heillä ole omaa elämää!? Jotenkin tosi outoa! (en kyllä tiedä mikä on av palsta?)

    Minä haluan katsella kauniita kuvia ja lukea juttuja ihanista asioista! Itse kirjoittelen omaan blogiini siirappisia juttuja ja otan ja käytän kauniita kuvia. Täytyy olla ihmisen vähän tyhmä jos ei ymmärrä että blogit eivät anna täysin realistista kuvaa kenenkään arjesta.

    En tiedä mitä mihinkin on kirjoitettu, mutta ihmisten olisi hyvä muistaa että täysin anonyyminä nettiin ei voi kirjoitella solvauksia ja loukkauksia muista, jossain menee raja. Käytöstavat.

    Ihanaa kesää ja toivottavasti jatkat blogia, olisi suuri menetys! Av palstalle varsinkin, heh! ;)

    VastaaPoista
  12. Älä välitä ikävistä sanoista. Minun mielestäni blogisi on ihana, aina kun on tullut uusi postaus tulen iloisena lukemaan mitä olette puuhanneet :)
    Kiitos kun olet jaksanut kirjoittaa meille tätä.

    VastaaPoista
  13. Ihania kuvia jälleen! Itse odotan innolla kesää ja Suomen lomaa, jotta meidänkin lapsukaiset pääsevät pihahommiin mummulaan :)

    En ole ko. palstasta kuullutkaan, mutta ei kannata ihmisten kirjoitteluista välittää saatikkaa mieltään pahoittaa. Tähän maailmaan mahtuu niin monenlaista kulkijaa!

    Aurinkoisia päiviä ja tsemppiä! Innolla odotamme lisää siirappisia kirjoituksia :D

    Maria

    VastaaPoista
  14. Sun blogin lukeminen tuo aina mut hyvälle tuulelle =)Itselläni on neljä tyttöä ja arjen pyöritys on ihanaa sekamelskaa. Joten vähät välität arvostelijoista ja meitä Blogistasi pitäviä on varmasti enemmistö,kaikkiahan ei voi miellyttää ikinä eikä tarvitsekkaan. "Tsemppi rutistus"
    Anniina

    VastaaPoista
  15. Olen samaa mieltä! Antaa kaikkien kukkien kukkia vaan. Blogiasi on ilahduttavaa lukea.

    Aurinkoa päivääsi!

    VastaaPoista
  16. Hei,

    Jätän minäkin ensimmäisen kommentin, kun puoli vuotta olen blogiasi seuraillut.

    Minusta on kiva lukea blogeja yömyöhään kun lapset on menneet nukkumaan. Se on sitä omaa aikaa ja näistä saa lukea niitä positiivisia fiiliksiä, joista en itse aina muista iloita päivän aikana.

    En myöskään villiinny räkänokka kuvista, jokainen sen kuitenkin tietää millaista elämä lasten kanssa on. Aina jos ei jaksa lukea niin kuvat antavat edes sen hyvän mielen kun on niin kauniita.

    Keep on going:) ja unohda av, siirryin sieltä blogien puolelle jo aikoja sitten kun ne aloitukset eivät nosta hyviä fiiliksiä toisin kuin blogit.

    VastaaPoista
  17. Et ole ensimmainen bloggaaja, jota siella palstalla on ruodittu (jos nyt kyse samasta palstasta). Ei voi muuta sanoa kuin etta kylla ihmiset sitten on kummallisia.
    Turhaan valitat niista, sinulla on ihana blogi ja jos tama kertoisi siita lapsiperheen arjesta, joka ei niin hehkeaa ole (raka valuu jne.) niin en itse ainakaan lukisi tata. Tama on hyvanmielen blogi, jonne tulen lukemaan ihania ajatuksia ja katselemaan ihania kuvia. Ymmarran toki ettei teidan elama koko aikaa ole tallaista, vaan kylla sinne (kuten kaikkien) elamaan mahtuu niita ei niin mukavia hetkiakin.
    En edes aio menna tuonne palstalle lukemaan mita on kirjoitettu, vaikka luulen tietavani mista palstasta on kyse.

    VastaaPoista
  18. Voi ystävä kallis! Tunnustan myös tänne piipahtavani ainakin kahdesti päivässä :) - kauniit kuvasi ja kaikesta huokuva harmonia tasapainottaa minunkin päiväänä, usko pois. Minä ispiroidun joka kerta kun täällä piipahdan! Ruusu sinulle --<-@
    Ninni

    VastaaPoista
  19. Harmillista että sinäkin olet joutunut ilkeilyn kohteeksi. En ymmärrä miksi ihmiset hukkaavat energiaa sellaiseen. Olen lukenut varmasti kaikki kirjoituksesi ja mukava oli oppia sinusta taas lisää. Olet mukavan oloinen ihminen. Kuvasi ovat kauniita.
    Aurinkoa elämäänne.

    VastaaPoista
  20. Minä olen huomannut että jos vain millekään yleiselle keskustelupalstalle erehtyy menemään niin aina siellä tulee vain pahalle tuulelle, oli aihe mikä hyvänsä! Siksipä en sellaisilla montakaan kertaa vuodessa käy :) Blogisi on ihana tällaisenaan, kyllä meilläkin riittää niitä sotkuja ja nuhaneniä ihan omasta takaa ;) Jatka samaan malliin vaan ja ihanaa kesää!

    VastaaPoista
  21. Mä en kanssa ymmärrä mistä noita kateellisia ihmisiä riittää, mutta koita olla välittämättä muiden kirjoituksista, siellä palstalla saadaan vähän joka asiasta hirveä riita aikaiseksi, älytöntä.

    Sinulla on upea blogi, josta olen saanut vaikka kuinka paljon inspiraatiota, toivon että jatkat bloggaamista edelleen! Tänne on ihana tulla iltaisin rauhassa ihastelemaan kauniita juttuja kun omat lapset nukkuvat, ja on todella ihanaa nähdä kaunista elämää, kun niitä lapsiperheen sotkuja näkee tosiaan omassa kodissaankin. Jatka vaan samaan malliin, kiitos blogistasi!

    VastaaPoista
  22. Hei,

    pitää ensimmäistä kertaa jättää kommenttia - älä ihmeessä lopeta ihanan positiivista ja taidokasta blogiasi kateellisten panettelun takia!

    Itsekin pidän blogia, jossa haluan pääasiassa keskittyä niihin elämän positiivisiin puoliin ja ihaniin hetkiin. Huonot hetken on helpompi unohtaa kun niitä ei jää pohtimaan ja kirjoittamaan koko maailman kuultaviksi. Itse siis inpiroidun kirjoittamaan erityisesti silloin kun lapset ovat touhunneet jotain tosi hauskaa, oppineet uutta tai meillä on vain ollut hyvä päivä.

    Olen joskus miettinyt tarvitsisiko oma blogini lisää "karaistusta" ettei elämämme kuulostaa teennäisen vaaleanpunaiselle. Mutta ei, pohdintojenkin jälkeen olen jättänyt kertomatta blogissani kohtaamastamme lapsettomuudesta, työpaikan menetyksestä, synnytyksen jälkeisestä masennuksesta yms. koska itseni on ollut nuo kohdatut vaikeudet helpompi jättää taakse kun kukaan muu ei niistä muistuttele. Keskityn siis siihen että nyt meillä on kaikki hyvin, minä olen terve, meillä on suloiset lapset ja miehellä riittävän hyvä työ. Nautin ja haluan sitä iloa jakaa ympäristöllenikin - niin kuin selvästi sinäkin.

    Kiitos blogistasi!

    - Nimetön -

    VastaaPoista
  23. Hei Anne. Olen jo jonkin aikaa lukenut blogiasi, nyt on ihan pakko kommentoida. Blogisi on ihana, tykkään sisustustyylistäsi ja olen saanut ihania ideoita kuvistasi. Myönnän kyllä välillä ajatelleeni että onkohan tuollaista elämää olemassa, kaikki on kuulostanut/näyttänyt liian täydelliseltä. Ja kyllä, olen ollut sinulle myös hieman kateellinen. Uteliaana ihmisenä en malttanut olla vierailematta av-palstalla... Ja sain sieltä päivän parhaat naurut! Uskomatonta että jollain pikku paskapäillä (anteeksi kielenkäyttö, mutta ovat sen ansainneet) ei oikesti ole parempaa tekemistä kuin haukkua toisten kuvia/elämää. Sinuna Anne laittaisin jatkossa entistä enemmän siirappia kehiin ja jättäisin ilkeilijät omaan arvoonsa! Hyvää jatkoa sinulle ja perheellesi.

    VastaaPoista
  24. Hei ihana ihminen!!
    Luen sinun palstaasi joka päivä!!! Se on ihana! Älä välitä tuollaisista kommenteista. Olen melkein 40, 3 tytön äiti. Pidän paljon samanlaisista asioista kuin sinäkin. Ja, kyllä arki se on meillä kaikilla, turha sitä sotkua on kuvata, sitä on kaikilla!!:) Ymmärrät varmaan, että kateellisia ihmisiä on paljon. Sinun elämänkokemus ja ihastuttava elämäntyyli näkyy kirjoituksistasi. Älä lopeta, odotan aina uusia postauksia!!!
    ka

    VastaaPoista
  25. Oi, Sinuakinko jo parjataa. Pysy sen moskan yläpuolella edelleen ja annetaan hapattajien olla. Mielestäni Sinulla ei ole mitään puolusteltavaa, mitä teet. Kiva käydä täällä välillä katselemassa ja uskon kyllä että ihan jokaisessa lapsiperheessä eletään ihan tavallista lapsiperheen elämää, kaikkineen =). Mukavia istutuspuuhia siellä, minä olen sortunut kanniskelemaan kukkasiani kuistiin ja ulos, edestakas, täällä on nimittäin yllä kylmäääää. =). -Sanna-

    VastaaPoista
  26. Hei! Satuin osumaan samaan viestiketjuun av-palstalla ja olin kakuhistunut. Toivoin, ettet näkisi sitä koskaan, mutta näköjään näin kävi.

    Minä en tunne Sinua mitenkään, olen paljon vanhempi (vaikka pienten lasten äiti) ja varmasti ihan erilainen ihminen, mutta haluan lähettää kaiken tukeni. Mielestäni blogisi on kaunis, aito ja ihanan myönteinen. Aihevapaan ketjun kirjoittajat eivät mielestäni nähneet sitä aitoutta, vaan ärsyyntyivät siitä, että jaksat tavoitella hyvää elämää ja kertoa siitä. Samanlainen ketju oli muuten vähän aikaa sitten Olga ja TUukka Temosesta. Ehkä toisten jaksaminen tuntuu pahalta, kun itse ei jaksa.

    Kaikkea hyvää!

    VastaaPoista
  27. Hei Anne,
    en ole tainnut koskaan aikaisemmin kirjoituksiasi kommentoida, mutta käyn täällä melko usein kiireisen lapsiperhearkeni keskellä lepuuttamassa hermojani ja silmiäni kauniissa kuvissasi.

    Älä välitä kateellisten rumista kommenteista! Kaikkea hyvää ja kaunista elämääsi - kiitos, että jaksat jakaa siitä pieniä paloja meille surffailijoille :-)

    VastaaPoista
  28. Niin läpinäkyvää tuo ihmisten kateus! EI kannata kyllä ajatustakaan uhrata niille ihmisille jotka ilkeästi kommentoivat. Jos joku ei heitä miellytä, niin miksi sitten käyvät lukemassa sinun blogiasi, kysyn vaan? Juuri siksi, että kateellisena ihailevat blogiasi, elämääsi ihanaa taloanne, lapsianne jne..ja haluavat kenties olla kuten sinä?

    Minusta on aivan ihanaa lukea blogiasi ja katsella ihania kuvia ja kuinka sinulla on jalat maassa ja suuri sydän <3

    En itsekään 5 lapsen äitinä haluaisi katsella kuvia sekasotkuista ja kaatuneista maitolaseista :)
    Tämä on niin ihana ja hyvän mielen blogi, kuin vain olla voi!

    Kiitos siitä, että piristät päiväämme ja ihanaa kesää sinne sinulle ja perheellesi <3

    VastaaPoista
  29. No jätänpä minäkin kommentin, että unohda tuommoset mielipiteet ja jatka samaa rataa :) Täällä on ihana käydä uneksimassa ja haaveksimassa!

    VastaaPoista
  30. Siulla on ihana blogi! Jatka vaan samaan malliin, kauniita kuvia on kiva katsella ja positiivisia juttuja kiva lukea. Omassa elämässä kaikki ei ole niin positiivista, joten näistä kauniista asioista saa voimia arkeen.

    VastaaPoista
  31. Hei,
    kommentoin minäkin nyt ekaa kertaa.
    Löysin blogisi alun perin juuri AV-palstan kautta:) Siellä ruodittiin silloin sitä, "voiko jonkin elämä oikeasti olla niin idyllistä - no ei varmasti voi olla!!!" -tyyliin, joten tulin kurkkaamaan minäkin ja ihastuin. Ja ymmärsin heti, että blogisi tarkoitus ei ole leväyttää koko elämää esille (mitä hyötyä siitä olisikaan) vaan tuoda esiin kivoja pieniä ja vähän suurempia juttuja. Sittemmin olen alkanut seurata useita blogeja ja kirjoittaa omaa blogiani. Ja olen lopettanut AV-palstan lukemisen, koska tulin aina pahalle tuulelle ihmisten typeryydesta ja pikkusieluisuudesta! Mutta blogeja (joista tämä blogisi on oiva esimerkki)lukiessa tulen hyvälle tuulelle ja huomaan inspiroituvani.

    Joten, älä välitä AV:sta ja vastaavista palstoista, sinne kirjoittelevat ihmiset purkavat vain kaiken negatiivisen olonsa sinne!

    Aurinkoista kesää!

    VastaaPoista
  32. Minäkin kommentoin nyt ensimmäistä kertaa, koska löysin blogisi tuon palstan kautta.

    Nimettömänä on niin helppo siellä heitellä lokaa, aina välillä sinne eksyn, mutta aina nopeasti pahoitan mieleni ja häivyn - vaikka keskustelut koskevat asioita yleensä. Tuntuu oudolta että siellä keskustelee äitejä. Niin viiltävän ilkeää keskustelu useimmiten on. Keskustelu blogistasi oli täysin ala-arvoinen, etkä todella ole ensimmäinen etkä viimeinen blogaaja jonka elämää siellä ruoditaan.

    Blogisi on ihana, sekä uusi että vanha talonne oli ihana. Sinulla on kauniita kuvia ja mukavan kuuloinen perhe! Ei ihme että herättää kateuttakin.

    Jätä tuo homma omaan arvoonsa ja nouse katkerien ja kateellisten ihmisten yläpuolelle!

    VastaaPoista
  33. Älä välitä! Kaikkihan sen tietää mitä oikea arki on. Blogisi on hieno ja huokuu ihanaa tunnelmaa.
    Jatka samaan malliin. Ihmisiä on moneen junaan. Jotkut kantavat harteillaan painavaa taakkaa, josta on päästävä jakamaan sitä pahaa oloa ilkein sanoin. Toiset taakasta huolimatta jaksavat iloita ympärillä olevasta.

    VastaaPoista
  34. Jos joku voi blogiasi moittia, mielestäni moittijan pitää katsoa peiliin ja miettiä miksi moisia ajatuksia... Pahansuopia ihmisiä on jokapuolella, valitettavasti.

    Älä vaan lopeta, blogisi on inspiroiva ja kaunis :)

    Enkä minäkään halua katsella kuvia oikeasta arjesta ja lukea niistä, sillä juurikin siivosin 9kk käsiinsä saaman kakkavaipan jäljet eteisen lattialta... Joten kiitos, "lavastettuja" kuvia vaan blogeihin ;)

    Aurinkoista loppuviikkoa teille!

    VastaaPoista
  35. Itsekin sattui joskus silmääni nuo älyttömät kommentit muutenkin melko älyttömällä aihe vapaa-palstalla, jonne on pesiytynyt aikas määrä kummallisia kateellisia ja pahansuopia ihmisiä. Toivoin, ettet näkisi niitä koskaan, mutta harmi kun sattui silmiisi. Älä välitä! On niitäkin ihmisiä, jotka ymmärtävät kyllä, ettei elämä lapsiperheessä aina ole pastellista ja ruusuisensuloista, silti elämästään voi olla niin onnellinen ja kiitollinen, että etsii siitä niin itselle kuin muillekin pääosin niitä kauniita asioita näytettäväksi. Itsekin elän mieluummin ns. kauniissa maailmassa ja keskityn ihaniin asioihin sen sijaan että kirjoittaisin, miten meidän koira teki tekosensa mun uusiin kukkaistutuksiin taikka miltä ne valkeat sohvat näyttää välillä "eletyn elämän" jäljiltä enkä varsinkaan kuvaa niitä hetkiä blogiini, vaikka elämäähän se sekin on :D

    Jatka vaan Anne samaan tyyliin, itse koen että minulla on samanlainen elämänkatsomus kuin sinulla monessa asiassa ja meitä on paljon, jotka odottavat innolla uusia päivityksiä niistä väläyksistä, joita meille näytät. Ja elämähän ON oikeasti ihanaa!! Juuri sellaista kuin sinä sen kuvaatkin! Kun sen vaan oikein oivaltaa ja se taito ihmisellä joko on taikka ei :) Tervetuloa kurkistamaan myös Kotikunnaalle!

    VastaaPoista
  36. Täällä pahainen AV-kana, eli luen AV:ta säännöllisesti ja sitä kautta myös alunperin löysin tämän blogin. Olen myös törmännyt AV:lla tämän blogin haukkumisiin, mutta siellä nyt haukutaan ihan kaikesta ja kaikkea... =/ Eli älä Anne pahoita mieltäsi, ja jatka toki ihmeessä blogiasi, meitä faneja löytyy niin AV:lta kuin muualtakin nettimaailmasta.

    Itse olen aivan tumpelo sisustaja ja tyylini eroaa aika paljon tyylistäsi, muttei se estä minua ihailemasta ratkaisujasi ja erityisesti upeita, upeita valokuviasi! Siksi käyn täälläkin säännöllisesti kurkkaamassa, mitä uutta kaunista olet(te) keksineet.

    Jatka samaan malliin, terkuin fanisi 4 lapsen äiti AV:lta

    VastaaPoista
  37. Eksyin blogiisi remontista, kipeän lapsen kanssa valvomisesta ja työkiireistä väsyneenä.
    Sain voimia ja inspiroiduin itsekin tekemään vaihteeksi jotain kaunista käsilläni kotona.

    Kiitos ja onnellista kesää sinulle ja perheellesi!

    VastaaPoista
  38. hei Anne,
    kiitos blogista. aivan hurmmava ja iloinen niinkuin kirjoittajansa;D
    pidän blogistasi paljon. Ihanaa luettavaa ja katseltavaa.
    aurinkoisia päiviä ja muista ettet välitä mistään turhista av-palstoista!
    Lyyli

    VastaaPoista
  39. Ehkäpä olen joskus itsekin löytänyt blogisi sen palstan kautta. Vaan minä ihastuin valokuviisi ja olen saanut paljon inspraatiota oman kodin muokkaamiseen. Tietysti kodissasi pitääkin näkyä ammattisi taidot. Ja kaikki on pikku hiljaa koottu löytöjä tehden. Mutta kateellisia löytyy aina.Jotka vääntelevät asioita päässään.Älä välitä jos olet ikäviä kommentteja saanut. Päinvastoin, pidä positiivisuutesi ja näytä noita ihania herkkiä hetkiä sisällä ja ulkona.

    VastaaPoista
  40. Samoja aatoksia kun edellisillä, mutta noista gladioluksista...kuulemma kannattaa esikasvattaa sisällä ja pökätä sitten taimet vasta pihalle. Varmemmin saa niitä kukkia :) Mulla on nyt ekat esikasvatetut menossa kukkamaahan (pihalle ne on jo tovin ollu laatikossaan), saas nähä tuleeko mitään.

    VastaaPoista
  41. Kukkien istuttaminen lasten kanssa on hauskaa. Meillä molemmat (tyttö 4v, poika 2v) ovat suorastaan jännittyneitä saadessaan kylvää siemeniä :)

    Samat sanat kuin muillakin: Älä välitä AV-palstasta. Missään ei ole niin ilkeitä/pikkusieluisia ihmisiä kuin siellä. Vastineesi, jonka kirjoitit blogissasi on oivaltava, terävä ja hauska - juuri näin!

    Minä löysin blogisi joskus talvella (vuodenvaihteen jälkeen) ja ihastuin heti sen tunnelmaan. Jatka samaan malliin :)

    Kesäistä viikkoa!

    VastaaPoista
  42. joo mut sen verran et mihin hävisi se "hyvä" kuva susta? mikä oli blogissa tossa kuukauspari sitten?? niin vaikket tykkää otatuttaa itsestäsi kuvia niin yritä edes hymyillä niissä =) kiitos

    VastaaPoista
  43. Heippa Anne! En ole kuullutkaan moisesta AV-palstasta! Miten pystyy katsomaan sen, kuka on linkittänyt blogin? Tahtoisin tietää...

    Ja samaa sanon kuin muutkin, ÄLÄ VÄLITÄ! Kaikkia ei koskaan voi miellyttää. Sinun blogisi on niin ihana, että totta kai se herättää joissakin ihmisissä kateutta.

    Sinun 20 puolustuspuhelistasi on muuten oikein mielenkiintoisesti kirjoitettu. En ole muutekaan koskaan ajatellut, että tekstisi olisi huonoa! Tekstissäsi ei ole paljon virheitä eikä epäloogisuuksia. On monta monta blogia, joiden teksti on aivan surkeaa, mutta muuten kuvat kivoja ja siksi käyn niissäkin. Sinun blogisi on täydellinen kokonaisuus, jatka samaan malliin.

    Luen aina kaikki uudet postauksesi ja saan niistä inspiraatiota juuri siksi, että ne ovat kauniita! Minua ei kiinnosta lapsiperhe-elämä, eivätkä lapset, mutta sinun blogisi kiinnostaa silti. Se on itse asiassa LEMPIBLOGINI!

    Hyvää kesää sinne rempan keskelle! Toivottaa Peikkokukkulan Mia

    VastaaPoista
  44. On harmillista ja kurjaa joutua alkaa puolustautumaan sellaisille henkilöille, jotka eivät uskalla itse "tulla esille".
    Kateus ja oma paha olo saavat vääriin purkukohteisiin rykäistynä paljon pahaa ja huonoa mieltä aikaan. Sellaiset ihmiset tarvitsevat apua, mutta harvoin osaavat sitä itse hakea. Blogimaailmankin he ovat ilmeisesti käsittäneet tai halunneet käsittää täysin väärin. Kukaan terve ja perhettään suojeleva ihminen ei ala täällä tai muuallakaan avoimessa paikassa heittämään lokaa omiensa tai muidenkaan päälle. Ammattiauttajat ovat ne, joille omaa tuskaansa kannattaa purkaa.
    On se vaan niin kumma juttu, että kaikenlainen pahuus himotuttaa ihmisiä, kuten nyt tavallisten ihmisten haukkuminen. Hyväntuuliset ja terveenoloiset kirjoituksesi ovat ilmeisesti liikaa niille, joiden olo on huono.

    Me kaikki olemme erilaisia, tulemme erilaisista perheistä ja sosiaaliluokista..se vain on niin. Mutta me voimme silti olla onnellisia myös toisten puolesta. Sekin on oma valinta. Ja jos on omaa toivetta ja halua saada sitä, mitä toisella jo on, voihan sen kuitenkin ilmaista kauniisti ja toiveenomaisesti.

    Toivotan blogillesi pitkää ikää. Käsityö- ja sisustusideat otetaan mielellään vastaan.

    Vakkarilukijasi, Niina

    VastaaPoista
  45. Teidän uusi koti näyttää tosi kauniilta ja voin kuvitella, miten onnellisia olette, kun olette päässeet muuttamaan unelmakotiinne.

    Blogisi on mielestäni juuri ajatustesi mukaan inspiroiva ja lisäksi niin kovin kaunis, minulle ainakin riittää se ja eiköhän nuo kävijämäärätkin puhu puolestaan.

    Siis unohda kaikki ilkeämieliset keskustelut, meitä riittää moneen junaan... Ehkä monia harmittaa, kun itsellä ei ole mahdollisuuksia samanlaiseen elämään. Itsekin usein huokaan blogiasi selatessani, että voi kun itsekin joskus saisi edes hitusen verran samankaltaisen kodin...

    Ihmisiä voi myös harmittaa se, että olet jo noin nuorena sinut elämäsi kanssa, sinulla on perhe, lapsia ja kaunis koti. Ihmisillä on niin monia syitä saada herne nenäänsä, ettei siitä kannata turhaa stressiä ottaa.

    Uusia postauksiasi jo odotellen,

    Sari

    VastaaPoista
  46. Näin kiireessä en ehtinyt lukea muiden kommentteja (enkä tiedä mikä on av-palsta), mutta aivan sama.
    Sinulla on todella ihana blogi, jossa monesti vain käy rentouttaakseen itsensä päivän hulinoiden jälkeen eli ainakin minulle tämä ja moni muukin ihana blogi on henkireikä. Jatka siis samaan malliin! Ihanaa kesää!
    Toivoo: Nipsux

    VastaaPoista
  47. Juu älä välitä niistä kateellisista, katkerista siellä, jotka haukkuu!! jatka ihmeessä, sillä meitä sun faneja on varmasti enemmän ;)

    Lotta ♥

    VastaaPoista
  48. Voi, ethän nyt lopeta, kun vasta löysin tämän kivan blogin :)

    Tuollaisilla palstoilla ihmiset vouhottaa milloin mistäkin ja jonkin ajan kuluttua kohut laantuu.
    Sepä tänä nettiaikana onkin surullista, kun kirjoitellaan ihan älyttömiä.

    Hakeudun mieluiten positiivisten juttujen pariin ja täältähän sellaisen löysinkin. En toki tarkoita, ettetkö saisi kirjoitella vakavia ja surullisia asioita. On vain mukavaa lukea kuulumisianne, remontteja yms.

    Ja kuten totesit, jos ei miellytä, niin vaihtoehtoja löytyy varmaan jokaiselle netistä pilvin pimein.

    VastaaPoista
  49. Voi voi, odotinkin jo tätä:) Täällä kun parhaat blogit ovat saaneet tätä ilkeilyä niskaansa. Ota se niin ja nosta se kaunis nenäsi kaiken moskan yläpuolelle.
    Älä välitä, poista kylmästi mieltäsi pahoittavat viestit, ja unohda ne samoin tein. Kaikkia ei voi miellyttää. Muista vain se, kuinka paljon hyvää mieltä meille muille annat.
    Kaikkea hyvää perheellesi, toivottavasti saamme jatkossakin nauttia kauniista blogistasi

    Sirkku

    VastaaPoista
  50. Pakko minunkin kommentoida, vaikka en yleensä kommentteja kirjoittele vaan ihan vaan lueskelen.. Monessakin blogissa on viime aikoina mietiskelty lopettamista yms näiden "anonyymien" kommentoijien ja muun ikävän kirjoittelun takia. Minusta ihmiset voisivat pitää mölyt mahassaan ja olla lukematta niitä blogeja joita eivät kestä. Blogi ei ole avoin päiväkirja, vaan ihmiset saavat kirjoittaa niihin siitä mistä tahtovat ja jättää toiset asiat halutessaan pois. Tai vaikka sitten purkaa suruaan ja epäonnistumisia ja olla kirjoittamatta niistä päivän kivoista jutuista. Kaikki tavallaan ja jos ei kelpaa niin ei tarvitse sitten lukea :)

    Sinun blogisi on äärettömän ihana ja inspiroiva! Kiitos siitä. Älä ainakaan lopeta kirjoittelua tuollaisten ilkeiden ihmisten vuoksi. Mukavaa kesän alkua ja toivottavasti ehdit kesälläkin kirjoitella ja laittaa kuvia teidän taloprojektista :)

    -Heli

    VastaaPoista
  51. Miten ihmiset voivat olla noin kateellisia, inhottavia ja katkeria. Blogisi on ehdoton suosikkiblogini. Ja mielestäni blogistasi huokuu pääasiassa aitous ja välittäväminen. Tekstisi ovat kauniita ja kuvasi ihania. Älä vaan lopeta blogisi pitämistä!! Täällä on ilo vierailla ja tekstisi ja kuvasi saa minut aina niin hyvälle tuulelle! :) Kaikkea hyvää sinulle!

    VastaaPoista
  52. Tuo AV-palsta on kaiketi semmoinen, että säännöllisesti sinne linkitetään milloin mikäkin-blogi ja sitten kaikki kilvan ruotivat pahansuovasti joka pikkuasiaa siellä, kunnes tulee taas uusi aihe - ei siis todellakaan kannata piitata siitä (uskon että itsekin harmistuisin moisesta, mutta yritä unohtaa koko palsta). Luen useampia blogeja, vaikkei itsellä sellaista olekaan, ja olen niin usein törmännyt siihen, että blogin omistajaa on joko alettu haukkua suoraan kommenteissa tai sitten juuri linkitetty jonnekin höpönlöpö-palstalle tms. Harmillinen ilmiö, kun tosiaan vapaaehtoistahan tää lukeminen on, ettei kenenkään tarvitsisi negatiiviseen sävyyn kirjoitella. Niin, piti vain sanoman, että kauniita, kauniita kuvia taaskin täällä viime postauksissa, voi että! Just sellaisia sadunomaisia ja suloisia, voi kun itsekin saisin enemmän tallennettua tuollaisia arkipäivän hetkiä lasten kanssa noin kauniissa valossa ja taidokkaista kuvakulmista! Tämä blogi on minusta tosi kiva ja hyvällä tavalla sellainen ylisöpö, tätä lukee mielellään. Mukavaa kesää sinulle toivottelen myös!

    VastaaPoista
  53. Hei! En ole kyseistä palstaa lukenut enkä tiedä näin ollen mitä siellä kirjoitellaan. Mutta toivon todella ettet välittäisi ilkeistä kirjoitteluista. Omat lapseni ovat jo murrosikäisiä ja ajatuksesi siitä miten haluat antaa aikaa pienille lapsillesi on kypsän ihmisen mietteitä. Lapsuusaika on niin kovin lyhyt...Kotisi on myös aivan ihana. Jatka samaan malliin, blogiasi on niin mukava lukea.

    VastaaPoista
  54. Toinen suosikkibloggareistani lopetti vastikään blogin pidon, koska alkoi saamaan niin paljon ilkeitä kommentteja kateellisilta ihmisiltä. Harmittaa, että sinäkin olet näköjään joutunut saamaan osasi, vaikket todellakaan sellaista ansaitse! Ilkeät ja kateelliset kommentit kannattaa varmasti vain jättää omaan arvoonsa ja antaa niiden olla vaikuttamatta omaan mielialaan -tuskin niille ilkeilijöille tulee itselleen kovin hyvää oloa toisia arvostellessa.

    Ihanaa, että jaksat jakaa ilonaiheita elämästäsi :)

    VastaaPoista
  55. Blogiasi on ihana lukea ja katsella. Niin kuin joku kirjoittikin blogisi olevan hyvän mielen-blogi. Älä välitä kateellisista ihmisistä. En ole kirjoittautunut blogiisi sillä minulla ei ole toistaiseksi omaa blogger-tunnusta vai mikä se olikaan. Haluaisin kyllä avata bloggerini kunhan joku tulisi opastamaan sen käyttöä kädestä pitäen. Sen verran tumpelo kun olen. ;-)
    Odottelen lisää uusia ihania kuvia ja juttuja blogiisi.

    Mukavaa ja antoisaa kesää teille!

    Heidi Vanhalinnasta

    VastaaPoista
  56. Kuten moni muukin on täälä kirjoittanut..unohda kaikki tuo roska mitä ne kirjoittaa!!Suoraan sanottuna kateellisten panettelua.
    Ja mitä ulkonäköön tulee, niin minkä sille mahtaa jos on hoikka, nuori ja kaunis ja ankaran komiat hiukset.. Ja sehän sapettaa varmaan, kun kaiken kukkuraksi kaikki ominaisuudet löytyy kahden lapsen äidiltä ;). Joidenkin ulkonäössä lapset näkyy ja joidenkin ei.
    Sinä olet osaava ja todella hyvää silmää sisustuksen suhteen ja saat kaiken näyttämään kauniilta. Jotkut eivät osaa tai eivät edes viihti yrittää. Oman saamattomuuden/osaamattomuuden tympääntyneenä tai huonon itsetunnon takia, sitten mollataan toista nimenomaan tuntemattomana.
    Sulla on hyvä blogi ja antaa toisten höpöttää omiaan. Hymyile niille ja toivo, että nekin löytäisi myös onnellisen elämän.

    Koita jaksaa! Toivottavasti tämä kasvava julkisuus tuo kuitenkin enemmän positiivisiä asioita elämäänne.

    VastaaPoista
  57. Hei!
    Kiitos sinulle tosi kauniista blogista-kuvineen teksteineen.Aina on ihmisiä,jotka ei kestä toisen positiivista asennetta.
    Aurinkoisia päiviä koko perheelle!

    VastaaPoista
  58. Ei tähänkään voi muuta sanoa, kuin koita olla välittämättä :)

    Kyllä jokainen varmasti tietää että vaikka blogiin kuvataan ja kirjoitetaan kivoja ja positiivisia juttuja, myös arkeen mahtuu paaaljon muutakin. Lapsille sanomista, kauheeta sotkemista ym, mitä meillä arki välillä tuppaa olemaan :D

    niin paljon tulee bloggaajille pas*aa niskaan että ihan alkaa ihmetyttämään mitä mielenterveydeltään järkkyneitä näitä oikein lukeekaan..

    VastaaPoista
  59. Hei!
    Kiitos erittäin kauniista blogistasi.Aina mukaan mahtuu ikäviä ihmisiä,ikävä kyllä:(!
    Illalla on aina ihana käydä katsomassa teidän puuhastelujanne ja se teidän positiivisuus just antaa voimaa omaankin arkeen.
    Aurinkoisia päiviä teille koko perheelle.

    VastaaPoista
  60. Tämä on NIIN IHANA BLOGI, että ei saisi jäädä tauolle!!! (juu itsekkäästi ajattelen ja sinä teet päätöksen)
    Käyn täällä päivittäin kurkkimassa ja aina innolla odotan, että olisiko nyt jotain uutta. Ihastuttavia kuvia - kauniita sisustuksia - juuri sellaista kuin pitääkin.
    Ne jotka eivät pidä - menkööt muita blogeja katsomaan.

    VastaaPoista
  61. Kiitos ihanasta blogista, se todella inspiroi. Ja sitä rosoa on omassa elämässä kyllin, en minä ainakaan halua siitä lukea, vaan haaveilla! Ahkeria ihmisiä olette, sen tajuaa jokainen omakotitalossa asuva.

    VastaaPoista
  62. Hei!Sinulla on erittäin kaunis ja positiivinen blogi.Ikäviä ihmisiä riittää aina,ikävä kyllä.Jatka sinä meidän kaikkien iloksi omaa positiivista tietäsi.Iltasin on ihana lukea teidän puuhasteluja yms.ja saada siitä myös positiivisuutta omaan arkeen.Aurinkoisia päiviä teille:)!

    VastaaPoista
  63. Ihana blogi sinulla!
    Voimia, iloa ja Taivaan Isän siunausta arkeenne <3

    Mia

    VastaaPoista
  64. Hei!Sinulla on erittäin kaunis ja positiivinen blogi.Ikäviä ihmisiä löytyy aina,ikävä kyllä.On ihana iltaisin käydä lukemassa teidän puuhasteluja ja saada positiivista energiaa omaan arkeensa:).

    VastaaPoista
  65. Todellakin nouset kaikkien pahaa puhuvien yläpuolelle! Mielestäni on mahtavaa kun joku jaksaa nykypäivänä ajatella positiivisesti eikä vain kirjoita huonoista asioista. Itsellekkin tulee hyvä olo kun kirjoitat niin ihastuttavasti teidän arjesta. Onhan se selvää että lapsi arki on joskus sitä että spagetit lentää mutta ei sitä tarvitse erikseen kirjoittaa. Mielummin ihastelen teidän keiju mökkiä ja upeeta kotia. Sekä luen positiivisia ajatuksia joista itsekkin ilahtuu :) Jatkat ehdottomasti samaan malliin etkä lannistu. Antaa kateellisten puhua pahaa jos heillä ei muuta tekemistä ole :)

    VastaaPoista
  66. Sinun blogisi on yksi suosikeistani. Ihan ehdottomasti. Olen sinua vuosia vanhempi, mutta ihailen sinua ja elämäntapaasi.

    Pienen pojan äiti

    VastaaPoista
  67. Plääh, aika ikävää...luen blogiasi säännöllisesti, mutta harvemmin kommentoin...nyt päätin kuitenkin sanoa sanasen...

    Ensinnäkin minusta on ihanaa ja rohkaisevaa lukea että olet lapsillesi siinä, elät siis siinä hetkessä, nautit jokaisesta hetkestä lastesi kanssa, olet läsnä, heille, niin hyvänä kuin huononakin hetkenä...voi kun me kaikki osaisimme tehdä niin...se että puet lapsesi kauniisti ja jaksat laittaa itseäsikin on ihailtavaa ja kunnioitettavaakin...maailmassa on liian monta lasta jotka kulkevat resuisissa ja ennen kaikkea likaisissa vaatteissa vaikka vanhemmilla olisi rahaa vaatteisiin laittaa, mutta eivät laita koska "lapset kasvavat niin nopeasti niin ne ei tarvitse sen ihmeenpiä vaatteita"...on tietenkin perheitä joilla ei ole laittaa rahaa vaatteisiin tuhottomia määriä, mutta edes puhtaat olisi kiva...no kuitenkin...se että rakastat kotiasi ja haluat laittaa sitä mieleiseksenne ja nauttia siitä on myös hieno asia, en ymmärrä miksi kukaan olsi kateellinen sellaisesta...outoa....ja se että haluat jakaa remontti kokemuksenne, annat ideoita itse tekemiselle on niin hienoa minusta ainakin että "nostan hattua"...blogistasi saa hyvän mielen...ja jos joku nyt on niin ilkeämielinen että haluaa jossain "aihe vapaa" palstalla tätä riepotella, ei voi muuta sanoa kuin "hellanlettat, hanki elämä"..heh...

    Jatka vaan kirjoittelua ja laita kauniita kuvia kaikkien katsottavaksi, teet hyvän mielen niin monelle....siinä olet kyllä onnistunut...

    Halauksin, Mi-Ma

    VastaaPoista
  68. Go girl!

    Mä ainakin rakastan sun blogia :)

    Joillakin ei ole vain sitä omaa elämää ;)

    VastaaPoista
  69. Ah, aihe vapaa -palsta. Itsekin luin sitä esikoisen vauva-aikana vuonna 2002.

    Aihe vapaa on paikka, jossa turhautuneet ja elämäänsä kyllästyneet pienten lasten äidit purhaa pahaa oloaan, kaataa sen muiden päälle, haukkuu kaikki muut siinä sivussa ja yrittään näin pönkittää omaa olemassa oloaan.

    Sinällään mielenkiintoista havaita, ettei ko palsta ole muuttunut pätkääkään kuluneiden vuosien aikana..
    Mutta, se on ihan oikeasti paikka josta kannattaa pysyä poissa jos ei halua provosoitua / pahoittaa mieltään. Teet niin tai näin, niin yksi asia on varma, AV-palstalaisten mielestä teet väärin.

    Oikein mukavaa alkanutta kesää,

    nina

    VastaaPoista
  70. Anna piupaut arvostelijoille :)
    Siitä perhosten keräämisestä minäkin olen eri mieltä, mutta lähinnä luonnon kannalta. Päiväperhoset ovat joiltain osin harvinaistumassa ja pitävät omalta osaltaan luonnon tasapainoa yllä. Meillä saa vain katsoa mutta ei koskea :)
    Kaunista kesäkuuta sinnekin ja jatka vain mukavaa blogiasi!

    VastaaPoista
  71. Ethän vai lopeta blogin pitämistä, ethän? Tämä on aivan ihana blogi ja kurkkailen täällä säännöllisin väliajoin kuviasi ja kirjoituksiasi. Unohda typerät pikkumieliset, kateudesta vihreät sanonko mitkä... Itse tykkään blogimaailmassa juuri siitä, että täällä voi unohtaa hetkeksi arjen harmauden ja keskittyä ihastelemaan ja unelmoimaan kaikesta kauniista. Kaunista kesää sinulle ja perheellesi!

    VastaaPoista
  72. Voi tätä kateellista Suomen kansaa! :( Mutta älä välitä, noita juttuja riittää aina. Joillain kun ei oikeasti ole mitään omaa elämää, niin pakkohan sitä on ruotia toisten omia kun kateuden pistosta on niin vaikea sietää.


    Kurkkaappa blogiini, siellä on sinulle tunnustus :)


    Iida

    VastaaPoista
  73. Voi miten surullinen olo tuli, kun tekstistäsi huomasi, että olet pahoittanut mielesi joidenkin kateellisten typeristä puheista!
    Blogisi on aivan IHANA ja todella toivon, ettet lopeta sitä pitkään aikaan!
    Aurinkoa kesään ja häntä pystyyn! Odotan muuten jännityksellä, jos joskus otatte vaikka sen koiranpennun! Hihiii! Kuvasi ovat NIIN ihania ja todella tuot ihanan ihmeellisen satumaailman minun kerrostalo-arjen keskelle! Kiitos siitä!

    VastaaPoista
  74. Hei Anne,
    Kommentoin ekaa kertaa vaikka olen seurannut blogiasi jo vuoden päivät. Se saa aina niin hyvälle tuulelle ja kuvat todellakin inspiroivat lapsiperheen arjen keskellä! Tänne joskus eksyin mailegpupuja ihailemaan ja jäin koukkuun :)
    Juuri sitä siirappia tahdon lukea. Se pitää tuon negatiivisuuden loitolla.
    Asutte juuri sellaisessa unelma talossa jossa yksi jos toinen haluaisi asua ja kaikki työelämässä olevat haikailevat takaisin aikaa kun lapset olivat pieniä ja sai olla kotona. Älä missään nimessä lopeta blogiasi!! Se on niin kaunis ja saa unelmoimaan omasta unelma talosta.
    Ne on ne elämän pienet asiat jotka saa hymyn huulille. Jaksamista, Peppi

    VastaaPoista
  75. Äh, älä välitä.
    Minäkin tykkään tyylistäsi kirjoittaa "imelästi".
    Kuvat ja tekstit hyvin sopusoinnussa.
    Haluat jakaa hyvää mieltä, niin itsellesi, kuin muille.
    Se kai on pointtisi, olet siinä onnistunut!
    Ja vain sehän on tärkeää=)

    Tämä on sinun tyylisi, ja olet siinä taitava!!
    Katso lukijoitasi, teet pakosti jotain oikein=)=)

    Perhosasia monen muunlailla pomppasi minunkin silmiini pienenä "järkytyksenä".
    Isäni sitä teki, kun olin ihan pikkiriikkinen ja mielestäni se oli jo silloin julmaa.

    Mutta, mikä minä olen kenenkään tekemisiä arvostelemaan.
    Kaikki elää OMAN elämänsä ja pitää OMAA blogiaan ihan niinkuin parhaaksi näkee ja tekee asioita joista juuri itse tykkää=)
    Ja kaikkihan ei voi tykätä samoista asioista, sellaista tämä elämä on.

    VastaaPoista
  76. Hei ikävistä ja masentavista asioista saamme aivan tarpeeksi lukea ja katsella uutisista,joten jatka sinä vain blogiasi samaan herttaiseen tyyliin.YLEENSÄ ne jotka arvostelevat tuolla kertomallasi tavalla muita,oma elämä on onnetonta tai sitten eivät hallitse käytöstapoja.Toisaalta tämä netti suo sen, että voi laukoa aivan mitä vain,kasvottomana kun olemme täällä.IKÄVÄÄÄ,mutta hyvän itsetunnon omaavana et siitä lannistu:)T.Emmi

    VastaaPoista
  77. Pakko minunkin kommentoida ensimmäistä kertaa.. Ihana blogisi on koukuttanut minut täysin. Kauniita kuvia, ihanasti kerrottuja juttuja. Ja tosiaan, kun illalla olet saanut lapset nukkumaan ja kodin jonkin näköiseen kuntoon, on ihana lukea tätä blogia, oli se sitten siirappista tai ei :)

    Älä ihmeessä lopeta blogisi kirjoittamista, en varmasti ole ainut kenen suosikkiblogi tämä on.

    Aurinkoista kesää teidän perheelle :)

    T:Sanna

    VastaaPoista
  78. Juuri siksi minäkin täällä käyn...katsomassa ihania kuvia ja saamassa hyvää mieltä...kun itse olen tällainen "perusnegatiivinen vanha ämmänkäppyrä" ;0)
    Kiitos kauniista blogista.
    Minna :0)

    VastaaPoista
  79. En yleensä lue mitään tuollaisia palstoja mutta joskus oli jossain blogissa mainittu tuosta blogien ruotimisesta tuolla palstalla ja kävin lurkkaamassa...toivoin silloin todella, että et törmää sille palstalle. Nyt, kun kävin katsomassa tämän sun postauksen jälkeen, mitäs siellä taas kirjoitellaan, niin tulin niin kiukkuiseksi puolestasi, että täytyi käydä välillä pihalla kierroksella, sen verran sapetti tuollaiset lapselliset kateellisten ihmisten vatvomiset!

    Sinun blogi on ihan huippu, joten jatka vaan samaa rataa, kuin tähänkin asti!

    VastaaPoista
  80. No ihana, kun jatkat<3

    Usein käyn montakin kertaa päivässä katsomassa, olisiko tullut uusia kuvia ja tekstejä blogiisi.

    Netti on siitä ikävä väline, että suomalaiset,jotka eivät yleensä uskalla sanoa mitään, kirjoittelevat tyhmyyksissään sitten nettiin kasvottomina kaikkea ilkeää. Varsinkin jos alkaa kateudenpoikanen kaihertaa mieltä, sitä saattaa muuttua hyvinkin typeräksi.

    Toisten onnesta harva osaa olla iloinen, mieluumin voivotellaan, jos toisella menee huonosti (ja sitten salaa ollaan kuitenkin vähän vahingoniloisia).

    Minä pidän blogistasi juuri siksi, että siinä ei ole mitään pahaa. Vähän niinkuin Muumit-ohjelmasta:D

    VastaaPoista
  81. Blogisi tunnelma on rauhallinen ja siitä jää aina hyvä mieli, kun olen sitä lukenut. Pyrin myös itse kiireettömyyteen arjen keskellä, mikä tuntuu välillä varsin vaikealta. Jatka vain arjen iloista kertomista! Halihali.

    VastaaPoista
  82. Hei Anne!
    Olen seurannut blogiasi jo kauan. Ihastuin siihen ihan täysillä ensin ja ajattelin, että voiko kellään olla noin ihanaa ja elämä kuin sadusta. Jossain vaiheessa minullekin kävi niin kuin joillekin muille, että tuntui oma koti ja aikaansaannokset kovin heppoisilta. Olen itse sairastunut masennukseen ja silloin ei oikein saa mitään aikaiseksi. Mutta sitten aloin taas lukea tekstejäsi ja katsella kuviasi ajatuksella. Elämästään voi oikeasti tehdä sellaisen kuin haluaa! Se vie voimia ja aikaa, mutta se kannattaa! Silloin saa elää oikeasti sellaista elämää kuin mistä haaveilee. Mutta niinkuin sinunkin kirjoituksista käy ilmi, aikaa ja uhrauksiakin se vaatii. Olet kyllä erikoinen ihminen siinä mielessä, että olet saanut noin paljon aikaiseksi ja olet noin taitava nuoresta iästäsi huolimatta. Ei voi kuin ihailla! ( Ja olla kateellinen myös ; ) )

    VastaaPoista
  83. Löysin blogiisi ensimmäistä kertaa ja miten kaunis ja inspiroiva tämä onkaan!
    Kiitos ♥

    Jään ehdottomasti seuraamaan!

    VastaaPoista
  84. Anne! Minäkin olen blogisi vakkarilukija ja inspiroidun, iloitsen ja opin kaikista postauksistasi. Kiitos. Aluksi ihmettelin, miten jonkun elämä voi olla noin täydellistä, vailla huolen häivää ja vain kauniita kevät päiviä :D. Sitten ymmärsin, että olet tuon tyylin valinnut blogiisi ja se on IHANAA LUETTAVAA arjen keskellä.

    Kiitos, kun jaat kauneutta ja hyvää mieltä ympärillesi, se on lahja joka sinulle on annettu!

    VastaaPoista
  85. En edes tiedä mikä avpalsta on mutta ärsyttää tämä suomalaisten kateus! Kateelliset ne sinne kirjoittelee ja yrittävät saada sulle pahan mielen. Tämä blogi on just ihana siirappeineen kaikkineen ja kuvat ovat IHANIA! Mä ainakin saan tästä hurjasti inspiraatioita omaankin elämään!

    VastaaPoista
  86. Tosiasia on se, että ne jotka ruotivat toisten elämää, niillä itsellään ei ole sitä omaa elämää, vaan elämä on niin tylsää ja mielenkiinnotonta, että on aikaa ruotia toisten blogeja ja elämää, Hankkisivat oman elämän!!

    Jatka vaan samaan malliin ja ole ylpeä siitä mitä sinulla on!!!

    VastaaPoista
  87. Blogisi on ihana.
    Toivottavasti et edes harkitse (vakavasti) lopettamista. Kuviasi, juttujasi on kiva seurata... blogisi huokuu levollista ja kuulasta tunnelmaa. Sellaista tunnelmaa on ihana ammentaa kiireisen päivän jälkeen.
    Mielenkiinnolla jään seuraamaan blogisi elämää
    Maailmaan mahtuu kaikenlaisia ihmisiä...

    VastaaPoista
  88. Heipsan Anne :)

    Toivottavasti jaksat vielä lukea tämänkin ja kerron sinulle että yritetään jaksaa yhdessä. Sain itse taas lokaa niskaa oikein olan takaa ja sähköpostilla perään.
    On vain nyt pakko kirjoittaa sinulle että olet inspiroivan blogin takana positiivinen ja energinen. Jaat kauniita juttuja ja asioita joita on ilo katsella.
    Jos miehet kirjoittisivat blogia jostain omista ilon aiheista ei miehet toisillaa olisi näin ilkeitä vaan jakaisivat ne hyvät äijien jutut keskenään. Eikös niin ?

    Voimia täältä sinne ja toivotaan että kohu laantuu .
    Wilhelmiina kotiliesi blogista

    VastaaPoista
  89. Tsemppiä hurjasti sinulle!! Blogisi on juuri sellainen kuin pitää, irtiotto arjesta ja keskittyy siihen mikä olisi joka päivä tärkeää... eli niihin päivän hyviin hetkiin. Aivan Ihanaa!! Inspirpovaa ja positiivista!!

    En itse ainakaan inspiroituisi niin blogista, joka esitteleisi pohjaan palaneita keitoksia, likapyykki vuorta, viikon vanhoja villakoiria ja törkykasoja. Kaikilla meillä taatusti sellaisia joskus on, mutta perustakoon joku muu siitä aiheesta kertovan blogin... ja katsokoon löytääkö lukijoita ;D

    VastaaPoista
  90. Tuo on todella ikävää, mutta ikävästä huolimatta minusta sinusta huokuu rauha ja sinut itsesi kanssa oleminen. Se on harvinaista. Harvat vanhemmatkaan henkilöt tuntuvat olevan noin sinut itsensä kanssa. Osaat nauttia arjestasi.
    Olen havaitsevinani pilkettä silmänkulmassa noissa vastineissasi? Hyvä niin!

    VastaaPoista
  91. Kaikkea hyvää elämäänne! Tuli niin paha mieli sun puolesta, että jotkut purkavat pahaa oloaan, katkeruuttaan ja kateuttaan suhun. Toivon, että et lannistu kommenteista. Sinä itse tiedät, kuka ja mikä olet, sulla on ihana perhe tukena, ihmisiä, jotka sut tuntee, tietää ja jotka sua rakastaa ja välittää aidosti. Blogistina sitä on niin haavoittuvainen kun vähänkin raottaa elämäänsä muiden nähtäväksi, kuultavaksi ja katseltavaksi. Mutta oo rohkea, tee sitä mitä osaat ja mistä nautit.

    Ja erityisesti: nauti yhä niistä pienistä kauniista asioista, joita arjessa kohtaat ja joita meille kuvien ja tarinoiden myötä jaat.

    Iloa elämääsi ja kesään!

    t: Lukija

    VastaaPoista
  92. Hei Nurmosta! Sain tietää blogistasi viime talvena sisustuskoulussa ja olen silloin tällöin käynyt kurkkaamassa kivoja kuviasi ja pitänyt pienen "rentoutustauon" blogiasi selatessa. Ihailtavaa että jaksat pitää sitä. Kiitos!
    Terv. Päivi

    VastaaPoista
  93. Unohda ne kateelliset ihmiset.

    Ihanaa on kun sinä tahdot katsoa maailmaa positiiviselta kannalta ja lisätä sitä ympärillesi.

    Tosin täytyy myöntää, että minäkin eläisin mielelläni kaltaistasi elämää, mutta koska se ei ole mahdollista niin nautin siitä sitten näin. :)

    VastaaPoista
  94. Olen lukenut blogiasi jo jonkin aikaa, mutta nyt kommentoin ensimmäistä kertaa.
    Toivottavasti jaksat jatkaa blogiasi pitkään :) On uskomatonta, miten toiset ihmiset jaksavat laittaa energiansa järkyttävään ilkeilyyn. Olen todennut, että jos kyseisillä palstoilla vierailee tulee aina pahalle mielelle, niin ehdottomiin ja epäasiallisiin mielipeteisiin törmää poikkeuksetta. Parasta siis pysytellä poissa :) Ihania kesäpäiviä sinulle ja perheellesi!

    VastaaPoista
  95. Blogisi on aivan ihana! Kiitos kauniista kuvista ja kertomuksista! Toivottavasti jatkat samoilla linjoilla.

    VastaaPoista
  96. hei! minä kävin lukemassa niitä keskusteluja...itku tulee ku niitä lukee...kuinka ihmiset voi olla noin ILKEITÄ? eikö ihmiset ymmärrä et ei koko elämää voi esitellä!? Ja kuinka kehtaa arvostella sun ulkonäköäkin...ei yhtään välitetä siitä,miltä toisesta tuntuu. Ihan järkyttävää kiusaamista. Sinä olet tosi KAUNIS! olen iloinen puolestasi,kun olet onnellinen ja elät unelmaasi. Haluaisin halata sinua,olet ihana! MariaJii

    VastaaPoista
  97. Hei!!
    Minäkin haluan kiittää blogistasi ja kertoa että olet aivan ihastuttava ja blogisi on silmäkarkkia parhaimmillaan!! Ja se kiitollisuuspäiväkirja -suosittelen sitä av-palstalaisillekkin ;)
    -Tiina

    Kaikkea hyvää sinulle ja perheellesi

    P.S Kyllä tulee suru jos lopetat bloggailun..

    VastaaPoista
  98. Voi ei, kuinka kurjaa! :( Myötätunnon halit täältä sinulle Anne!

    Blogisi on valloittava vaaleanpunainen unelma! Täältä saa aina hyvän mielen ja ihania ideoita! Itsekkin tykkään kirjoittaa "lässy"blogia elämän kauniista pienistä asioista, koska oikeasti elämä on niitä pullollaan :)

    Ai niin, ja tuohon 100:n asian listaan piti vielä sanomani, että älä vaan leikkaa noita ihania täydellisiä hiuksiasi! :)

    Iloa alkavaan viikonloppuunne!

    VastaaPoista
  99. En lue AV-palstaa, mutta näitä blogeja selatessani olen lukenut monen olleen arvostelun kohteena. Tympeää!

    Ihailen tapaasi nähdä elämässä paljon kaunista, ammennan sinulta ideoita sisustamiseen ja pienten kanssa touhuamiseen. Sanoin juuri miehelleni, että ihailen suuresti sitä, kuinka jaksava ja aikaansaava pariskunta te olette.

    Jatka samaan malliin, sinulla on Anne aivan erityisen kaunis blogi!

    VastaaPoista
  100. Moi,
    Sulla on aivan ihana blogi! Mä ainakin inspiroidun siivoon ja laittelen omaakin kotia, kun luen sun juttuja. Teillä on niin kaunis koti ja oot itse todellinen kaunotar, että tollaiset ilkeet puheet on kateellisten ihmisten puheita! En kans ymmärrä ihmisiä, jotka jaksaa haukkua muiden juttuja, MITÄ IHMETTÄ NE TÄÄLLÄ SIT ROIKKUU JOS KAIKKI ÄRSYTTÄÄ. Hyvää kesää sinulle ja perheellesi äläkä vaan lopeta tätä IHANAA,POSITIIVISTA blogiasi.
    Kati

    VastaaPoista
  101. Kiitos IHANASTA blogista :) Olen jo monta kuukautta seurannut blogiasi ja odotan aina innolla uutta postausta.

    Blogisi saa hyvälle tuulelle ja huomaamaan elämän pienet, kauniit ja tärkeät asiat :)

    Toivottavasti jaksat pitää blogiasi myös jatkossa!

    Hyvää kesää sinulle ja perheellesi!

    -Paulina

    VastaaPoista
  102. Yhdyn samaan, että sulla on ihana blogi, yksi niistä kolmesta joita jaksan käydä lukemassa. Sun teksteistä välittyy just se rauhallisuus, jota puhut viettäväsi lastesi kanssa. En tietenkään kuvittele, että teidän elämä on pelkästään sellaista kuin se blogin kuvien kautta näyttää. Mutta mielummin luen arjen kauniista hetkistä ja katson kauniisti sommiteltuja kuvia kuin jonkun ruikutusta arjesta. Ja tiedän mitä tarkoitat kun hankitaan just ne oikeat huonekalut pikku hiljaa, mekin tehdään samaa. Mielummin kallista ja ihanaa harvoin kuin kerralla kaikki hirvittävät lastulevyhuonekalut.

    Yritä unohtaa lukemasi, niillä ihmisillä on itsellään tylsä elämä ja yrittävät pönkittää omaa huonoa oloa pilkkaamalla muita.

    Kiitos blogistasi ja aurinkoista kesää!

    T.Lotta

    VastaaPoista
  103. Hei Anne,
    olen jo pidemmän aikaa seurannut blogia mutta en ole vielä kertaakaan jättänyt kommenttia. Nyt on aika, koska googlen kautta eksyin minäkin lukemaan tuota AV-palstan uskomatonta keskustelua.

    Pidän blogistasi todella paljon, oikein odotan milloin laitat jotakin uutta sinne :-) Tulen hyvälle mielelle blogia lukiessani. Teillä on kaunis koti ja minusta on kiva lukea positiivisia ajatuksiasi. Joka paikassa törmää pahoihin ja negatiivisiin asioihin, niitä ihmiset aina jaksavat korostaa. Jos joku ajattelee asiat mieluummin positiivista kautta, joutuu heti hyökkäyksen kohteeksi.

    Minulla on itselläni suurinpiirtein saman ikäiset lapset kuin sinulla joita hoidan kotona. Välillä lentää spagetit seinälle, muttei se silti vähennä haluani pitää kotiani kauniina.

    Hyvää kesää ja jatka samaan malliin!

    Terv. Tiina

    VastaaPoista
  104. Hei Anne!

    Todella kurjaa että olet joutunut ilkeiden ja kateellisten ihmisten puheiden kohteeksi! :(

    Minulle blogisi oli mahtava löytö ja en voi muuta kuin kerta toisensa jälkeen ihmetellä ja ihastella kuinka hyvä maku sinulla on,kaunis koti ja koko perhe! Ihailen positiivisuutta, kiitollisuutta ja aitoutta, jota blogisi huokuu! Olen käynyt vaikeita aikoja elämässäni läpi...jotenki hienojen ja kauniiden kuviesi katselu on vienyt synkät ajatukset pois!! Minulle nämä sivut on ollu terapiaa...

    Siunausta elämäänne uudessa ihanassa kodissa ja jatka samaan malliin!

    -Anne-Mari-

    VastaaPoista
  105. OLEN LUKENUT BLOGIASI JO PUOLISEN VUOTTA JA AINA INNOLLA ODOTAN MITA UUTTA TEILLA TAPAHTUU.
    ON SULLA TOSIAAN KIVA BLOGI IHANA TALO JA IHANAT LAPSET.
    ALA VALITA ILKEISTA KOMMENTEISTA ILMEISESTI SE ON VAAN KATEUTTA.
    KIVAA VIIKONLOPPUA SULLE JA PERHEELLESI.

    VastaaPoista
  106. Ensimmäistä kertaa minäkin tulen kommentoimaan, vaikka olen vieraillut täällä jo monesti.

    Ikävä kuulla moisista arvosteluista. Pahoitit selvästi niistä mielesi. Ethän kuitenkaan anna tuollaisten kurjimusten lannistaa sinua. Ei kannata välittää ilkeistä, kateellisista ihmisistä, vaan luottaa vahvasti omaan itseensä ja jatkaa omalla ihanalla tyylillä eteenpäin.

    Toivottavasti saat puhtia ja iloa näistä kymmenistä (ellei pian sadoista) rohkaisevista kommenteista! Täytyy myös muistaa, että netti on siinä mielessä arvaamaton ja epäluotettava kanava, että jutut leviää välillä ei-toivottuihin paikkoihin ja toistaalta kaikilla on oikeus ilmaista mielipiteensä.

    VastaaPoista
  107. Blogissani on sinulle jotakin mukavaa!! :) Ihanaa viikonloppua teille!

    VastaaPoista
  108. Hyvää kesää ja toivottavasti pääset yli noiden ilkeiden ihmisten jutuista, tuntuvathan ne todella inhottavilta mutta aikas moni tykkää blogistasi toooosi paljon joten keep going!

    VastaaPoista
  109. Hei!

    Jätänpä minäkin oman kommenttini tähän jatkoksi. Itsekin eksyin av:lta tänne katsomaan että mikä on homman nimi. Täytyy myöntää, että jotkin kohdat siinä 100 asian listassa olivat minun mieleeni vähän siirappisia, mutta se on vaan mun mielipide. Kuvat on täällä kauniita ja tyylitajua sulla on ihan selkeesti. Muistelen että teidän sisustusliikkeessä oli hyvin paljon juuri tällaisen tyylistä tavaraa, joten olet selvästi tiennyt tyylisi (tai tyylinne) jo pitkään.

    Siirappisuudesta huolimatta olen samaa mieltä kuin monet, että tuskinpa kukaan jaksaisi lukea tekstejä, joissa kerrottaisiin että "Tänään taas herättiin viideltä ja tapeltiin tunti siitä että pitää syödä puuroa. Tyttö heitti lautasen lattialle kolme kertaa. Sen jälkeen pesin pyykkiä kaksi koneellista samalla kun poika kaivoi nenää sohvalla." :)

    Mä pyydän anteeksi niitä inhottavia ajatuksia, mitä tämä blogi sai mussa ensin aikaan. Kun luin tämän merkinnän niin tajusin ehkä enemmän sinusta, teistä ja blogista.

    Jatka samaan malliin!

    VastaaPoista
  110. Sinulla on mielettömän ihana ja inspiroiva blogi! Olen saanut paljon ihania ideoita sinulta ja löytänyt oman sisustustyylini. Olen ollut blogisi uskollinen seuraaja jo yli vuoden. Lämmin kiitos sinulle ihanasta blogista!

    Älä välitä kateellisten panettelusta!
    Kävin katsoassa mitä blogistasi puhutaan keskustelupalstalla ja eihän sillä paistanut kuin kateus. Ihan naurettavia asioita arvosteltiin, ne olivat ihan toisarvoisia asioita tästä blogista. Huoh. Naurattaa ja samalla itkettää ihmisten kateus.

    Tsemppiä ja siunausta arkeesi!

    VastaaPoista
  111. Olen myös hiljattain löytänyt blogisi ja se on aivan IHANA. Haluan sanoa että minä haluan katsella vain kauniita kuvia ja kuulla vain hyviä uutisia ja ajatella vain hyviä ajatuksia, eikä kukaan voi sitä estää, jep näin on. Maailmaan mahtuu niin paljon kauhukuvia ja huonoja uutisia ja pahoja ajatuksia että kieltädyn niistä. Jos hyviä asioita esitettäisiin yhtä paljon kuin huonoja niin minkälainen tämä meidän ihmisten oleminen olisikaan.

    Kaikkea hyvää sinulle ja perheellesi.

    Toivottavasti saan lukea ja katsella blogisi kauniita kuvia vielä pitkään. Ne ovat ilo silmälle ja mielelle.

    VastaaPoista
  112. Olet nahtavasti saanut jo paljon positiivista palautetta ja kannustusta, mutta haluan viela itsekin sanoa etta blogisi on juuri sellainen lammin ja miten sen nyt sanoisi,mukava:) Itse asiassa loysin blogisi av-sivujen kautta,jossa tata tosiaan ruodittiin. sellaisesta ei todellakaan kannata valittaa,jata ne omaan arvoonsa, siella ihmiset nyt aina haukkuvat kaikki! Kiitos ihanasta blogistasi :) Heini

    VastaaPoista
  113. Ihania kommentteja ihmisillä! :)

    Ja Anne, sä olet vähän kuin Johanna Kalastajan vaimo -blogista. Tai et muutoin, paitsi että pidät niin ihanaa ja suosittua blogia, että se kerää myös nipun ihmisiä, ketkä ottaa asiakseen ärsyyntyä. Eiköhän se oo aina edelläkävijöiden osa.

    Kunpa jatkaisit vielä, enemmän on sun blogiin kiintyneitä kuin niitä kateellisia :)

    VastaaPoista
  114. Syy miksi seuraan blogiasi on se tietty tunnelma, ihanat kuvat yms. se vain on niin...tänne aina palaa selailelaan ja ihailemaan. Nosta vain siis häntä korkealle ja jatka samaan malliin, uskon, että aina löytyy ihmisiä jotka palaavat tänne, aina uudelleen ja uudelleen :)

    VastaaPoista
  115. Jatka samaan malliin. Minua ainakin blogisi riemastuttaa ja ihastuttaa ja nautin siitä ja sen ihanista kuvista!
    En missään nimessä saa harkita blogisi lopettamista! Se nimittäin kuuluu työpäiväni pelastukseen kun saan välillä käydä lukemassa perheesi elämästä.
    Suuri kiitos täältä!

    VastaaPoista
  116. Tää on yks mun lemppariblogeistani joka on suosikeissa suunnilleen joka koneessa jota oon käyttäny :) Mistään AV:n kommenteista ei kannata välittää, jatka samaan malliin, tuot iloa elämään kun päivät on pitkiä ja kauniita kuvia on ilo katsella. Kakkavaippoja en enää vaihtele, mutta viiden lapsen äitinä sitä kokee tarpeeks harmaita hiuksia omassa elämässään, joten tää on mukavaa vaihtelua ja realistisena osaan kuitenkin nähdä sivun osana juuri teidän perheen kokonaisuutta josta blogi on se pieni näkyvä palanen, jossa on elämänmyönteisyytta, harmoniaa ja inspiraatiota, mitä kaipaisin myös omaan elämääni.

    VastaaPoista
  117. Vanha täti (50+) antaa presidentillisen ohjeen a la Koivisto: "Älä provosoidu, kun provosoidaan." Koirat haukkuu, karavaani kulkee. On kuin kehuttais, kun hullut haukkuu. Jne. Elä sinä omannäköistäsi elämää ja anna muiden puhua, mitä puhuvat. Ymmärrän, että tulee tarve puolustautua, mutta helpommalla pääsee, kun harjoittelee jättämään muitten mielipiteet omaan arvoonsa.

    VastaaPoista
  118. Heippa. Voi kuinka ikävää, varsinkin kun kenenkään ei tarvitse näitä blogeja väkisin lukea!Itsekin aina jännitän koska sitä joutuu tuollaisen kohteeksi, no en käy katsomassakaan josko joku haukkuu.Tottakai ainakin jokainen jolla on blogi niin ymmärtää, että tämä maailma on mielikuvien maailma ja jokainen tekee valinnan millaisen kuvan haluaa välittää. Jos sinusta tuntuu, ettei "rosoisempi" tyyli ole sinua varten, ei kannata arvostelun takia muuttaa tyyliä! Varsinkin kun lukijamäärä on tämä!
    tarkoitushan on, että jokaisella on oman näköisensä blogi! :) Aurinkoista kesää teille!

    VastaaPoista
  119. Sinulla on ihana blogi! Eihän kukaan ole niin tyhmä, että avaisi koko elämää kaiken kansan luettavaksi! Et usko miten paljon voimaa arkeen olen saanut täältä, meillä kun on vaikeuksia nyt enemmän kuin jaksamme kantaa!

    VastaaPoista
  120. Hyvä Anne!
    Mahtaa olla tyhjä elämä,
    joillakin,ja sitä tyhjyyttähän täytyy sitten paikata,jauhamalla esim KPE-blogista ja sen emännästä oikein nettiä myöten.

    VastaaPoista
  121. Moi!

    En oo ennen kirjoittanut tänne, mutta oli pakko tulla puolustamaan sua. Sulla on a-i-v-a-n ihana, oikea hyvän mielen blogi <3 Inspiroiva, kaunis ja kiitollisuutta herättävä. t.Karoliina

    VastaaPoista
  122. Voi itku, etta pahoitit mielesi joidenkin aiheettomasta jauhannasta.

    Olen salaa kirjautumatta lueskellut blogiasi yli vuoden ja valilla miettinyt, miten ihmeessa voit niin taidokkaasti sisustaa ja hoitaa lapsia ja olla viela noin nuori. Kerrassaan ihastuttavaa elamaa kuvaat tassa blogissasi. Olen hieman kateellinenkin, positiivisesti, jos niin voi olla.

    Elamassa taytyy olla esikuvia :-)
    Jatka blogiasi samaa rataa! Oi jatkathan!

    VastaaPoista
  123. Hei Anne !

    Mielestäni on ihana lukea sinun blogiasi. Älä piittaa noista " kateellisten " ihmisten puheista. Ole vain oma itsesi. Terveisin siskosi naapuri.

    VastaaPoista
  124. Silloin kun elämä kaipaa kaunista piristystä, käyn blokissasi vierailulla. Kiitos siitä. Jatka vaan samaan malliin. Kas toiset tekee mitä osaavat ja toiset mitä haluavat! ;D

    VastaaPoista
  125. Moi!

    Satuin löytämään blogisi, mikä on hieno juttu. Olen todella yllättynyt siitä että olet noin nuori - ajattelin että ainakin jotain kolmevitonen, ei muuten voi olla tuossa tilanteessa.

    Mutta sinä ilmeisesti voit. Se on erikoista ja upeaa. Se myös herättää kateutta varmasti monissa, ja blogisi positiivinen sävy lisää vettä siihen myllyyn. Samasta syystä kuitenkin blogisi on upean inspiroiva - vaikutus riippuu täysin lukijasta. Valmiiksi vähän katkerat ottaa asiat monesti huonolla tavalla.

    Älä välitä. Minä ainakin jatkan seuraamista!

    VastaaPoista
  126. Moi! Ihan viisi minuuttia sitten löysin blogisi ensimmäistä kertaa, kiinnostuin remontti- ym. puuhasteluista. Olemme mieheni kanssa vuosi sitten ostaneet talon ja suunnitelmissa on tehdä vaikka mitä ja kaikki on erittäin kesken. Mutta aikansa kutakin, tekin olette huonekaluja keränneet 7vuotta, huhhuh. kun katselin remontti-tunnisteen alta merkintöjä, tuli tämä vastaan. Yleensä niiden ensimmäisten minuuttien aikana tiedän, pidänkö blogista vai en, ja tätä rakastin HETI. Huithait muiden mielipiteille siloittelusta ja siirappisuudesta pyh. Happamia, sanoi kettu!

    Itse ainakin otan kuvia silloin kun olen tuntikausia puunannut siivonnut ja järjestellyt tai saanut jotain kivaa valmiiksi, yritän ainakin välttää sotkuisia kuvia :D Silmäniloa pitää olla. Näiden muutamien minuuttienkin perusteella tiedän että blogisi on ja erityisesti tulee olemaan suuri inspiraation lähteeni ja jonain päivänä selaan koko blogin alusta lähtien! Ihanaa löytää tällaisia helmiä <3

    VastaaPoista

On kiva saada teiltä lukijoilta kommentteja! :)